********* ********************** DSV Blog: 10/11/20

Δευτέρα, Οκτωβρίου 12, 2020

Τα πιο μεγάλα και Κραυγαλέα λάθη γίνονται όταν πας να Σκεπάσεις Πομπές ... που απλά τότε τις Μεγεθύνεις !!!








Προφανώς είδε κάποια Ανάρτησή μου στο Blog με καμιά Παντρεμένη με Παιδί ... Ταυτίστηκε ...  Μπλόκαρε .. Φοβήθηκε ... και πήγε να σβήσει όλα τα μηνύματα που την πρόδιδαν από το Μέσεντζερ ... και μετά να με "Βρίσει" ... για να μην έχω τάχα μου Αποδείξεις ... 

Τόσες Μαζικές Διαγραφές Μηνυμάτων δεν έχω ξαναδεί. Μα καλά ... Δεν καταλαβαίνει κάποιος ότι αυτό φαίνεται καραμπάμ Ένοχο ???

Όλες αυτές οι Κάργιες ... κάνουν τα πιο Μεγάλα Λάθη όταν πάνε να σκεπάσουν το Τέλειο Έγκλημα ... Και καλά .. Σβήνουν τα μηνύματα στο Μεσεντζερ ... Δεν ξέρουν ότι αντιγραφή των μηνυμάτων πάει στο Μέιλ κανονικά ? Ακόμα και των σχολίων όχι μόνο των Μηνυμάτων !!!

Δλδ δεν μπορώ να βρω εγώ το μήνυμα που στις 10 το πρωί με έλεγε Γαμώ τα Άτομα ... και με εκθείαζε και ως Προσωπικότητα και ως Συγγραφέα και ότι στις 3 μετά τα Ναρκωτικά που πήρε την έπιασε Κρίση Πανικού και πήγε να τα σβήσει όλα ???

Ποιος όμως γμτ μπόρεσε ποτέ να τα βάλει με την Αλήθεια ? Ποιος μπόρεσε να βγει καθαρός μέσα από το Ψέμα ? ... Λίγα είναι τα Ψωμιά σου Φιλενάδα ... Θα σε χωρίσει ο Άντρας σου ΑΚΡΙΒΩΣ γιατί κάνεις ΠΟΥΤΑΝΙΕΣ και προσπαθείς με το ψέμα .. να βγεις λάδι ... 

Μάθε λοιπόν ότι έχω Αυτούσιες όλες τις Επικοινωνίες μας ... και στα Ψέματα πάντα Απαντάω με Αλήθειες και Ντοκουμέντα.

Στα Προσεχώς ... λοιπόν ... !!!