********* ********************** DSV Blog: 11/07/21

Σάββατο, Νοεμβρίου 13, 2021

Ωρε και να χαμε Κατοχή και Πόλεμο ... Όποιος πουλούσε Μπαλακλάβες θα Θυσαύριζε !!!

 




Ένας Παπάρας με κάποια θέση στον Φαρμακευτικό σύλλογο ... είπε το εξής Τραγελαφικό ...
"Η Λύση στο Πρόβλημα είναι να ΠΕΙΣΟΥΜΕ τους ανθρώπους να πάνε να εμβολιαστούν... ή να τους βάλουμε να κάνουνς 3 - 4 τεστ την εβδομάδα ... να ακριβύνουν πολύ τα Ράπιντ ... οπότε να ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ να πάνε να εμβολιαστούν "
Δλδ να τους πείσουμε με τον εξαναγκασμό !!!
Αυτή την πρόταση θα την έβαζα σε λεξικό ως το Απόλυτο παράδειγμα για το Ηξεις Αφήξεις !!!
Μιλάμε για μεγάλη παρενέργεια των Εμβολιασμένων ... Λένε ότι ΝαΝαι ...
Πάντως Παρενέργεια που να σε κάνει Φ@σίστα ... δεν έχω ξαναματακούσει !!!

Ωρε και να χαμε Κατοχή και Πόλεμο ... Όποιος πουλούσε Μπαλακλάβες θα Θυσαύριζε !!!

Παρασκευή, Νοεμβρίου 12, 2021

Αυτό το βίντεο λοιπόν όχι μόνο Ανατρέπει τις Παπαριές που μας λέγανε ... αλλά τα κάνει Πουτ@να Όλα !!!

 

Είχα να κάνω πολύ καιρό ανάρτηση ... γιατί μετά τις φωτιές ... το σεισμό στης Κρήτη και όλα τα άλλα με τα Μπόλια και τα Διαόλια που μας συμβαίνουν δεν είχα ΚΑΜΙΑ Όρεξη να γράψω ... 

Όταν είδα όμως τυχαία αυτό το Βίντεο ... κάποια δύναμη μου πήρε το χέρι και μου το βαλε στο πληκτρολόγιο.

Αυτό το βίντεο λοιπόν είναι ο Καταλληλότερος τρόπος για να αποδείξει τον Μύθο που τόσα χρόνια τα Μπαρμπαδέλια με τις κοιλάρες και οι χαζονυκοκυρούλες που το μόνο που ήθελαν ήταν να Παντρέψουν τα παιδιά ... να κάνουν Εγγόνια και να γίνουν κάποια στιγμή Σαπιογιάδες με το μαύρο καλσόν ... το τσεμπέρι και την Αγαμία από τα 60 τους ... καλά να κρατεί ... 

Τον Μύθο που μας λέγανε ... "Καλά Καλά ... τώρα ακούτε τα Χαζοχεβιέταλ και τα Ροκάκια και έχετε μακρύ μαλλί και το παίζετε Επαναστάτες. Εκεί μετα τα 30 όμως ... 40 ... θα αράζετε σε κουτουκάκια και θα ακούτε Λαικά... μέχρι και το Απαπαπαπαπαπαπαπα ... και θα σηκώνεστε να χορεύετε κιόλας, στις ταβέρνες και τα κουτουκάκια που θα συχνάζετε !!!" ( Δεν πάω σε Ταβέρνες ... σχεδόν τις συχαίνομαι ... καλά τα Τσιπουράδικα ούτε να περάσω απ έξω ... αλλά συναύλια Metallica - Maiden - U2 ... θα την έβγαζα ακόμα και τώρα στα 51 μου όλη Όρθιος και να χροπηδάω ) 

... Αυτοί λοιπόν που λέγανε ότι θα μπαρμπαδέψουμε από τα 30 μας ... ήταν όλοι αυτοί που στο γυμνάσιο και λύκειο φορούσαν κανα ξεβαμένο τζιν μπουφάν με κονκάρδες όπως Μπαναναράμα και Φουτλουζ ... άντε καμιά Μαρτινς  ιμιτασιόν ... για να το Παίξουν και καλά Επαναστάτες ... και όταν πήγαιναν στο σπίτι βάζανε και χτυπιόταν με κανα Μπες μες στο Καμπριολέ ... και το Είσαι σαν Κουνέλι ... Καλά ... το μετα τα 30 - 40 ... ας μην πω πως έγιναν.


Ε ... αυτό το βίντεο λοιπόν όχι μόνο Ανατρέπει τις Παπαριές που μας λέγανε ... αλλά τα κάνει Πουτ@να Όλα !!!

Αυτή η Πολίτιικαλ Κορέκτ 68χρονη ( όπως θα δείτε και στην αρχή του βίντεο ), αρχικά είναι ντυμένη ... χτενισμένη ... βαμμένη όπως κάθε κλασσική γυναίκα στην Ηλικία της που παίζει Bingo ... και πλέκει πουλοβεράκια για τα Διεσέγγονα !!! 

Και μετά ... όταν πετάει τα ρούχα ... ΚΑΙ ..... #####.



Αξίζει αυτό το τραγούδι να το δείτε και Live ...


Και θα κλείσω λέγοντάς σας ότι έχω έναν φίλο ( τον Μοναδικό εδώ στον Βόλο και Κολλητό ) ... που έχει ένα γιο γύρω στα 10 ... και μόλις μπαίνει στο αυτοκίνητο και είναι λίγο κουρασμένος από την Προπόνηση ... ή τα Μαθήματα λέει στον Πατέρα του "Μπαμπά ... βάλε δυνατά το Τραγούδι μας ". Άλλο που δεν θέλει ο Μπαμπάς βάζει τέρμα την Μουσική ... πατάει νούμερο του τραγουδιού ... και γίνεται πανικός μέσα στο Αμάξι. Το ζω κι εγώ κάθε φορά που μπαίνω στο Αμάξι και είμαστε οι τρεις μας ... 

Το Τραγούδι τους ... 



 Υ.Γ. Ο Πατέρας κaι Κολλητός μου Αντώνης ... έπιασε χορδή και Ακόρντα στα 42 του, έκανε μαθήματα συνέχεια  ... έπαιζε Ασταμάτητα στο σπίτι, και εδώ και χρόνια σου παίζει το Sultans Of Swing, και Γ@μάει και Δέρνει ... !!!  Όταν είσαι Πραγματικός Ροκάς ... δεν υπάρχει Ηλικία !!!

Υ.Γ.2 Χωρίς να σας κάνω Πλάκα ... μία φαντασίωση μου όταν ήμουν 15 - 17 ... και σκεφτόμουν μήπως και τύχαινε καμιά φορά και έβγαζα κανα Βινύλιο με καμιά Μπάντα, μπροστά ο Δίσκος θα είχε μερικούς Κλασσάτους Ανθρώπους ... Αριστούχους και Οικογενειάρχες και και και ... και μαζί και μένα μέσα ντυμένο ανάλογα όπως και οι Υπόλοιποι...

Αλλά γυρίζοντας τον δίσκο στο Οπισθόφυλλο ... θα έδείχνε όλα τα Νεόπλουτα Βλαμμένα ... να βλέπουν έναν Οργισμένο Νέο ... να σκίζει το Πουκάμισο και από μέσα να φοράει μια ΡΟΚ - ΜΕΤΑΛ μπλούζα ( που βέβαια δεν ήξερα τι θα απεικόνιζε .... Θα ήταν το Όνομα και το Λογκο του Γκρουπ ) 

Αλήθεια ... το Σκεφτόμουνα Χρόνια τότε !!!