********* ********************** DSV Blog: 01/10/21

Τετάρτη, Ιανουαρίου 13, 2021

Απ την Κυβέρνηση του αλεξοΚ@ύλη ... μάθαν παντού ότι Γ@μιόμαστε Ούλοι !!!

 


Αυτό το Αριστούργημα πρέπει να Ακούγεται Συνέχεια ... Συνέχεια ... Κάθε μέρα ... μέχρι να το ακούσουνε ούλοι!!!

Μα Ούλοι!!! 

Κυρία Κεραμέως... Ευλόγησον !!! Κι εγώ σ Αγαπάω ρε Καριόλη !!!

 


Ώρα 11:20 ... Περνάω με το ποδήλατο έξω από το 2ο Δημοτικό σχολείο Βόλου ... και πέτυχα σε διάλειμμα ... Κοιτάω στο προαύλιο μα δω αν τηρούνται τα μέτρα και τι να βλέπω ???... Από τα 50 παιδιά ... ένα με δύο φορούσε την Μάσκα κανονικά ... Τρία με Τέσσερα στο Πηγούνι ... και τα άλλα ούτε που είχαν πάνω τους ... Και αποστάσεις ... μηδαμινές... Είδα 2 παιδάκια να κάθονται σε ένα παγκάκι και να είναι σε απόσταση των 30 εκατοστών και να μιλάνε. Εννοείται χωρίς μάσκα ... 

Κατέβηκα στο κέντρο ... και μετά πήγα από το γραφείο ενός φίλου μου που έχει παιδί σε δημοτικό ... Του λέω "Κάθομαι 2 λεπτά και φεύγω γιατί είσαι υγειονομική βόμβα !!!" και όταν με ρώτησε γιατί του εξιστόρησα αυτό που είδα στο Δημοτικό ...

Ε Ναι ρε Μαλάκα μου λέει ... "Είναι δυνατόν τα παιδάκια να φοράνε Μάσκα ??? Αφού εμείς τους λέμε να ΜΗΝ Φοράνε" ...

Έπαθα Κλακάζ... Αντιλαμβάνομαι ότι για το παιδάκι είναι πολύ πολύ δύσκολο να έχει μια μάσκα μόνιμα και να τρέχει ... αλλά στις συνθήκες που ζούμε .... αν δεν μπορούμε να το τηρήσουμε δεν έχει κανέναν απολύτως νόημα να είναι Ανοιχτά τα Δημοτικά. Δλδ ... οι φωτό και τα ρεπορτάζ που είδαμε στις τηλεοράσεις ήταν Μόνο για την Κάμερα ???

Δεν έχουμε Καμία Σωτηρία ( Σωτήρη μου ) 

Κυρία Κεραμέως... Ευλόγησον !!! και ...

Κι εγώ σ Αγαπάω ρε Καριόλη !!!

Τρίτη, Ιανουαρίου 12, 2021

Ότι μας πούνε οι Επιστήμονες !!! (ποιοι από όλους ??? )

 



Παλιά ... με τον πρώην Κολλητό μου πάλι διαφωνούσαμε πολύ ... αλλά τώρα ... ούτε καν μπορούμε να συμφωνήσουμε έστω και λίγο... 

Αιτία και Αφορμή Σήμερα ... το Εμβόλιο και οι Επιστήμονες ... 

"Και βέβαια θα το κάνω. Ότι μας πούνε οι επιστήμονες ... " είπε ... (ποιοι από όλους ??? )

Και σε άλλες εποχές κάνανε ότι τους λέγανε οι Επιστήμονες ... αλλά είχαμε το Ναγκασάκι και την Χυροσίμα ... είπα ... 

Και τότε φορούσαν Μάσκες ... Και τότε κάνανε Εμβόλια ... 

Και όταν μου είπε "οι Επιστήμονες" .. σκέφτηκα τον Πολάκη και τον Άδωνι ... Είναι σαν να λέει ότι πούνε οι Βουλευτές του Κυνοβουλίου ... !!!

Παρακολουθώ πολλές μέρες τώρα τους "Επιστήμονες", και άλλα λέει ο Ένας ... άλλα λέει ο Άλλος ... Άλλα λέει ο Ένας ... την μία μέρα και άλλα την Άλλη ( Φοράμε Μάσκες ... Δεν φοράμε Μάσκες ... Ανοίγουν τα Σχολεία ... Κλείνουν τα Σχολεία ) που η φράση "Ότι λένε οι Επιστήμονες" ακούγεται ως η Γραφικότερη και η πιο Ουτοπική Έκφραση !

Είμαστε στην φάση του Ότι να ναι ... Αλλάζουν όλα από την μια ώρα στην Άλλη ... και είναι Φυσικό ... αφού αλλάζουν τα Δεδομένα ... Αλλά όχι ότι υπάρχει μια Σταθερή Άποψη ... Είναι όλα στο Φλου Μπάμπη μου !!! Εντελώς Θολά ... Ακατέργαστα και Ότι να Ναι !!! 

Άρα αυτή την στιγμή στην επιχειρηματολογία κάποιου "Ότι μας πούνε οι Επιστήμονες, και αύριο θα πάω να το κάνω ... " η Απάντησή μου δεν μπορεί να είναι άλλη από το "Μπεεεεε" !!! 

Καλό Μπόλι !!!