********* ********************** DSV Blog: 09/03/23

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 09, 2023

Guns N' Roses | Slash | Full Concert | Live in Sydney...

 


SLASH - "Anastasiaaaaa

 


Slash ft Myles Kennedy & The Conspirators Crazy Train Live DSV

 


Civil War Τραγούδι, Guns N' Roses Επισκόπηση Στίχοι Ακρόαση Βίντεο Άλλες εγγραφές Στίχοι Look at your young men fighting ....




 Civil War
Τραγούδι, Guns N' Roses
Επισκόπηση
Στίχοι
Ακρόαση
Βίντεο
Άλλες εγγραφές
Στίχοι
Look at your young men fighting
Look at your women crying
Look at your young men dying
The way they've always done before
Look at the hate we're breeding
Look at the fear we're feeding
Look at the lives we're leading
The way we've always done before
My hands are tied
The billions shift from side to side
And the wars go on with brainwashed pride
For the love of God and our human rights
And all these things are swept aside
By bloody hands time can't deny
And are washed away by your genocide
And history hides the lies of our civil wars
D'you wear a black armband
When they shot the man
Who said "peace could last forever"
And in my first memories
They shot Kennedy
I went numb when I learned to see
So I never fell for Vietnam
We got the wall of D.C. to remind us all
That you can't trust freedom
When it's not in your hands
When everybody's fightin'
For their promised land
And
I don't need your civil war
It feeds the rich while it buries the poor
Your power hungry sellin' soldiers
In a human grocery store
Ain't that fresh
I don't need your civil war
Ow, oh no, no, no, no, no
Look at the shoes you're filling
Look at the blood we're spilling
Look at the world we're killing
The way we've always done before
Look in the doubt we've wallowed
Look at the leaders we've followed
Look at the lies we've swallowed
And I don't want to hear no more
My hands are tied
For all I've seen has changed my mind
But still the wars go on as the years go by
With no love of God or human rights
'Cause all these dreams are swept aside
By bloody hands of the hypnotized
Who carry the cross of homicide
And history bears the scars of our civil wars
I don't need your civil war
It feeds the rich while it buries the poor
Your power hungry sellin' soldiers
In a human grocery store
Ain't that fresh
I don't need your civil war
No, no, no, no, no, no, no, no, no, no, no, no
I don't need your civil war
I don't need your civil war
Your power hungry sellin' soldiers
In a human grocery store
Ain't that fresh
I don't need your civil war
No, no, no, no, no, no, no, no, no uh-oh-uh, no uh-oh, uh no
I don't need one more war
I don't need one more war
No, no, no, no uh-oh-uh, no uh-oh, uh no
Whaz so civil 'bout war anyway?

 


 


«Σοκ, χωρίς δέος. Το βαρέλι δεν έχει πάτο. Εύχομαι η δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της».

 



Πήγε στην κηδεία του και τα είπε όλα: Συγκλονισμένη η Σάσα Σταμάτη στο τελευταίο «αντίο» στον 36χρονο Αντώνη

 Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στον Άγιο Νικόλα, βρέθηκε και η Σάσα Σταμάτη προκειμένου να πει το «τελευταίο αντίο» στον 36χρονο Αντώνη που δολοφονήθηκε από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon.


Όλοι οι δικοί του άνθρωποι αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο τους Αντώνη, όπου βρισκόταν σε ένα λευκό φέρετρο ντυμένος γαμπρός. Η κηδεία τελέστηκε πολύ κοντά στα μέρη που μεγάλωσε και ζούσε με τις δύο αδερφές του, οι οποίες πια προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους, ενώ δεν ήταν λίγοι οι άνθρωποι που δεν τον γνώριζαν μα θέλησαν να τον συνοδεύσουν με τρυφερότητα στην τελευταία του κατοικία.


Μιλώντας στην κάμερα του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, λοιπόν, η Σάσα Σταμάτη δήλωσε εμφανώς συγκλονισμένη τα εξής. «Σοκ, χωρίς δέος. Το βαρέλι δεν έχει πάτο. Εύχομαι η δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της».

Καλά θα κάνεις να μπεις σε κάποιο απ' τα ελικόπτερα που θα παραγγείλεις μιζάροντας με το αίμα των ανθρώπων που δολοφόνησες, #Μητσοτάκη_κάθαρμα, και να ...

 




Maria Gkinala

17 ώρ.  · 

Καλά θα κάνεις να μπεις σε κάποιο απ' τα ελικόπτερα που θα παραγγείλεις μιζάροντας με το αίμα των ανθρώπων που δολοφόνησες, #Μητσοτάκη_κάθαρμα, και να εξαφανιστείς από προσώπου γης. Ν' αλλάξεις χώρα, ν' αλλάξεις μούρη, ν' αλλάξεις όνομα, κωλόσογο, χαμένο κορμί. Να σε καταπιεί ο πάτος του τίποτα, αχρείο, ξεφτιλισμένο, μοχθηρό, βδελυρό, φονικό σίχαμα. Αλλιώς όλο και κάποιος χαροκαμένος θα σε βρει μπροστά του, και θα θυμηθεί το κλέος των τυραννοκτόνων της αρχαίας Αθήνας. Θα θυμηθεί πώς τιμωρείται η εσχάτη προδοσία, θα θυμηθεί το καθήκον του ανθρώπου απέναντι στα θανατηφόρα, σκατόψυχα τέρατα που βρωμίζουν τον κόσμο με την απύθμενη κακία τους, άχθος αρούρης. 

Τόσα χρόνια μοχθεί ο ελληνικός λαός να χρυσοπληρώνει εξοπλισμούς και ένοπλες δυνάμεις και μίζες, να εκπαιδεύει προσωπικό αξιόμαχο και πανέτοιμο για να υπηρετήσει και να τιμήσει τον όρκο του, να εξασφαλίζει τεχνολογία, εργαλεία, ανθρώπινο και υλικό δυναμικό για την προστασία του. Αλλά στην πιο ύστατη ανάγκη του, στην πιο κρίσιμη ώρα που χρειάζεται να επιχειρήσουν όλ' αυτά που αγόρασε και συντηρεί με μύριες στερήσεις, να στέρξουν και να σώσουν τα παιδιά του από θανάσιμο κίνδυνο, ο στρατός, οι ειδικές δυνάμεις, η ΕΜΑΚ, οι ομάδες υποβρυχίων καταστροφών, τα ιπτάμενα μέσα, οι βάρκες, τα μηχανήματα, οι μπουλντόζες, τα εφόδια, η ειδίκευση, η εκπαίδευση του προσωπικού, δεν είναι στη διάθεσή του. 

Μανάδες, με παιδιά και μωρά της αγκαλιάς, απάνω στις στέγες, στα πατάρια, στα ταβάνια, στα μπαλκόνια. Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση τους, αν έχετε καρδιά και τσίπα. Πατεράδες, γιοι, κόρες, αδέρφια, γιαγιάδες, παππούδες, ξάγρυπνοι ν' αφουγκράζονται τα σπλάχνα τους μέσα στο σκοτάδι, χωρίς νερό, χωρίς κουβέρτα να τυλιχτούν, χωρίς να μπορούν να ξαποστάσουν, δίχως φάρμακα & οξυγόνο οι άρρωστοι, χωρίς ορούς οι έγγυες, αφυδατωμένοι, νηστικοί, μούσκεμα και τρέμοντας απ' το κρύο, τρομαγμένοι, αγωνιώντας, ακούγοντας τα βογγητά και τις οιμωγές των πανικόβλητων συνανθρώπων τους μέσ' απ' τα βουλιαγμένα ερείπια, καθώς το βιος τους χάνεται, οι ώρες κυλούν βασανιστικά αργά, η μαύρη απελπισία τους ζώνει και η βοήθεια δεν έρχεται... 

Πού είναι η άριστη επιτελική ετοιμότητα; πού είναι η ανθρωπιστική βοήθεια όπως αυτή που στέλνουμε στην Ουκρανία; Πού είναι τα drones να ρίξουν μπουκάλια νερό, τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης στον κόσμο που η εγκληματική αμέλεια και η δόλια πρόθεση έφερε στο χείλος του θανάτου; Έριξαν το φράγμα και πνίξανε τα καμποχώρια επίτηδες για να γλυτώσουνε την πόλη της Καρδίτσας, άφησαν τα τρία μονάκριβα διαθέσιμα ελικόπτερα παρκαρισμένα στην Αττική, εν γνώσει τους εγκατέλειψαν χιλιάδες ανθρώπους στην τύχη τους, ξέροντας ότι θα περνούσαν μια ολόκληρη νύχτα, μετά από μια ολόκληρη μέρα, αβοήθητοι. Αυτό λέγεται ομαδικό έγκλημα. Άλλη μια στυγνή και προμελετημένη #κρατική_δολοφονία. 

Ξεχάστε τα παραμύθια της αριστείας. Δεν προδίδω δα κανένα εθνικό μυστικό θυμίζοντας πώς από τα 12 κανιβαλισμένα ελικόπτερα έρευνας και διάσωσης της Πολεμικής Αεροπορίας μόνον ένα είναι αξιόπλοο (διαβάστε το άρθρο με τίτλο “Ελικόπτερα Έρευνας-Διάσωσης… στο ίδιο (εξοργιστικό) έργο θεατές!” στην χθεσινή Πτήση, 7/9/23). Είναι λοιπόν διαθέσιμα μόνον τρία αεροσκάφη για επιχειρήσεις στον πλημμυρισμένο θεσσαλικό κάμπο, το ένα Super Puma της ΠΑ, το άλλο της Πυροσβεστικής και ένα Bell ιδιωτικής εταιρείας. Τρία ελικόπτερα για να διασώσουν χιλιάδες εγκλωβισμένους; θα χρειάζονταν εβδομάδες. Αλλά το Σινούκ που μπορεί να μεταφέρει 44 επιβάτες χρησιμοποιείται για να περιφέρεται το ασυνείδητο αλαζονικό τσογλάνι, ο αναίσθητος, αμετανόητος, ξετσίπωτος ρεμπεσκές που υποδύεται τον Πρωθυπουργό και η κουστωδία του, στην προκλητική επικοινωνιακή φιέστα σήμερα στη Λάρισα, ενώ απειλεί την ίδια την πρωτεύουσα της Θεσσαλίας ο ξέχειλος Πηνειός. Πόσες ζωές άραγε θα μπορούσε να σώσει αυτό το πολύτιμο ελικόπτερο, η περιουσία που ανήκει στον ελληνικό λαό, αντί να πηγαινοφέρνει το άχρηστο, άνιωθο, παρασιτικό σαρκίο του Κοργιάκου και της συμμορίας του; 

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά τα τρία κακά της μοίρας μας. ΤΡΕΙΣ βάρκες όλες κι' όλες ήταν ο συνολικός αριθμός των πλωτών μέσων που στάλθηκαν στον Παλαμά Καρδίτσας, όπου εκατοντάδες άνθρωποι ήταν / είναι ακόμα αποκλεισμένοι σε απελπιστικές συνθήκες. 

Αδέρφια, δίπλα σας αυτή τη στιγμή κάποιές ανθρώπινες ψυχές, και μεταξύ τους αθώα μικρά παιδιά και βρέφη, βρίσκονται σε θανάσιμο κίνδυνο. Δεν σας ζητώ να βγείτε στους δρόμους και να τον σύρετε, να αρπάξετε από το λαρύγγι τον δήθεν αρχιεπιτελάρχη του έθνους για να τον αναγκάσετε να κάνει το καθήκον του, όπως θα έκανε η μάνα σας. Όμως σας παρακαλώ, ανάμεσα στις αναρτήσεις που θα κάνετε σήμερα, συμπεριλάβετε και τις εκκλήσεις για  Β Ο Η Θ Ε Ι Α από τους συμπολίτες. 

Αν κάποιοι από σας έχετε τη δυνατότητα να πιέσετε τις αρχές, να πάρετε κάποιο τηλέφωνο που θα φέρει αποτέλεσμα, αν μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιους δημοσιογράφους, να επηρεάσετε, να κάνετε κάτι ώστε να φθάσουν επιτέλους τα απαραίτητα ζωτικά εφόδια από τα οποία κρέμονται οι ζωές αυτών των συνανθρώπων μας, σας ικετεύω, αν έχετε ψυχή, μην το αμελήσετε. 

Είναι κυριολεκτικά ζήτημα ζωής ή θανάτου.

Guns N' Roses - Estranged. The Piece of Art for Bipolar Disorder !!! Thanks Axl ... U R the Best ... as ALLWAYS !! The Best Poet !!! The Best Lyrics !!!


When you're talkin' to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
You came in this world alone
(Alone)
So nobody ever told you baby
How it was gonna be
So what'll happen to you baby
Guess we'll have to wait and see
One, two
Old at heart but I'm only twenty eight
And I'm much too young
To let love break my heart
Young at heart but it's getting much too late
To find ourselves so far apart
I don't know how you're s'posed to find me lately
An what more could you ask from me
How could you say that I never needed you
When you took everything
Said you took everything from me
Young at heart an it gets so hard to wait
When no one I know can seem to help me now
Old at heart but I musn't hesitate
If I'm to find my own way out
Still talkin' to myself
And nobody's home
(Alone)
So nobody ever told us baby
How it was gonna be
So what'll happen to us baby
Guess we'll have to wait and see
When I find out all the reasons
Maybe I'll find another way
Find another day
With all the changing seasons of my life
Maybe I'll get it right next time
An now that you've been broken down
Got your head out of the clouds
You're back down on the ground
And you don't talk so loud
An you don't walk so proud
Any more, and what for
Well I jumped into the river
Too many times to make it home
I'm out here on my own, an drifting all alone
If it doesn't show give it time
To read between the lines
'Cause I see the storm getting closer
And the waves they get so high
Seems everything we've ever known's here
Why must it drift away and die
I'll never find anyone to replace you
Guess I'll have to make it through, this time - oh this time
Without you
I knew the storm was getting closer
And all my friends said I was high
But everything we've ever known's here
I never wanted it to die
Μετάφραση στα Ελληνικά

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 08, 2023

Που πάμε ρε ??? Από την Βαριά Κατάθλιψη της ΜΑΥΡΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 5/9/23 στο ΤΕΡΜΑ τα Ηχεία για να μου Φύγει το ΜΑΥΡΟ ΠΕΝΘΟΣ ....




Έτσι είμαστε ΕΜΕΙΣ οι Διπολικοί ... Από την Κατάθλιψη της Τετάρτης στην Υπομανία της Παρασκευής ... ΝΑΙ τόσο γρήγορα από τον Έναν ΠΟΛΟ στον Άλλο .... Εσείς οι Άλλοι ... πάτε με 4 - 5 χιλιάδες στροφές ... Εμείς οι Δ... πάμε ΟΛΟ στα κόκκινα ... Δλδ στις 8 ΚΑΙ στροφές ... με Τέρμα τα 9 ... Μετά το Αμάξι ΚΑΙΓΕΤΑΙ ... 

Αρα ... μπορείτε να Μας Καταλάβετε ???

 ΟΧΙ μην Ανησυχείτε ... δεν έχω ΜΑΝΙΕΣ ... είμαι τύπου 2 ... δλδ την "ΕΛΑΦΡΙΑ" όπως λένε ΔΔ ... o aXl ... είναι ΜΑΛΛΟΝ ΔΔ τύπου 1 .... την ΠΙΟ Βαριά !!! 

ΝΑΙ ... αλλά οι Καταθλίψεις τους του Τπύπου 2  ... είναι 3πλά πιο Βαριά από τους Διπολικούς τύπου 1 που έχουν παραισθήσεις ... μιλούν με το Φεγγάρι ....και όπως είπε σε πολλές Συνεντεύξεις του ο Αύγουστος ... νόμιζε ότι είναι ο Βούδας ... μετά ο Δαλάι Λάμα ... και μετά ο .... ... ΚΑΙ με Δέσανε ... στο Κρεβάτι ... ΚΑΙ ΚΑΛΑ Κάνανε που με Δέσανε γιατί δεν Συγκρατιόμουνα ... και και και και ... Τα λέει σε ΟΛΕΣ τις Συνεντεύξεις του ΧΡΟΝΙΑ τώρα ... Ε Φέτος... μετά από 20 Χρόνια πολλών ΚΟΛΑΣΕΩΝ ... μιλάω ανοιχτά για την ΔΔ μου  με την τόσο Μαυρίλα θα μιλήσω και εγώ Ανοιχτά όπως η Καρακουκλάρα στο παρακάτω βίντεο ... ( Ποτέ δεν το κρυβα αλλά τώρα το ΛΕΩΩΩΩ ... Βοηθήστε με .... για να σας Βοηθήσω μετά και εγώ ... Είμαι 67% Ανάπηρος ... Δλδ ζω με ένα 33% ΜΟΝΟ ενώ οι άλλοι ( ΟΧΙ οι Νορμάλ ... Οι ΜΗ Διπολικοί ... μπορεί να ζουν μ΄'εχρι και με το 85 - 90% τους. Κανένας δεν έχει πάνω από 90%. ΟΛΟΙ κουβαλάνε μία Αναπηρία ... Είτε δεν ακούνε καλά ... Είτε έχουν Ημικρανίες ... Είτε Κρίσεις Πανικού ή και απλό πόνο στο Στομάχι όπως ξεκίνησα εγώ στα 25 μου γιατί είχα ένα ΜΑΛΑΚΑ προιστάμενο ... που πριν 5 χρόνια ήμαστε ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ !!! Μέχρι τα #32 μου που πέθανε ο Πατέρας μου και Τράβηξα ΜΟΝΟΣ μου όλο τον Γολγοθά γιατί ο "Αδερφός μου μέχρι και 2 μήνες πριν πεθάνει δεν ήξερε ΚΑΝ τι έχει !!!  ). Από τα 32 μου μέχρι και τώρα που είμαι 53 δλδ 21 χρόνια Μανιοκατάθλιψεις ... έχω περάσει κοντά στις 15 - 18 ΚΟΛΑΣΕΙΣ !!! Αλλά είμαι ακόμα ΕΔΩ ... για να κάνω ΟΛΗ την Βαριά δουλειά ... γιατί εγώ ΑΝΤΕΧΩ ... την Δυσκολία και την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...

Βοηθάτε ο ΕΝΑΣ τον Άλλον για να ΜΗΝ έχουμε Άλλο ΤΟΣΟ ΜΑΥΡΟ 4ήμερο !!!!  


Λέει ... "Η ΔΔ τύπου 2 είναι σαν να φοράς στο ένα πόδι μια γόβα με ψηλά τακούνια .... και το άλλο μια Παντίφλα ... και ..... " δείτε το Βίντεο !!! 

Και καταλήγει ... Είναι ΟΚ αυτό ... Μπορείτε να  μας Δεχτείτε έτσι να περπατάμε ... ή θέλετε να μας κρύψετε σε ένα Σκοτεινό Δωμάτιο του Πόνου και να περτνάμε εκεί ΜΟΝΟΙ μας τις Καταθλίψεις μας ??? 


Και ο ΥΜΝΟΣ της ΔΔ ...

Αν το Διαβάζει ο Φίλος μου που με φωνάζει ΤΡΕΛΛΕΕ ... που τα είπαμε μαζί 3 η ώρα το Βράδυ και μου έστειλε το Λινκ του Ατετοκούμπο ας με βρει εδώ ... γιατί το προφίλ που μιλούσαμε κλειδώθηκε και δεν Μπορώ να σε Βρώ και θέλω να τα Πούμε !!!

https://www.facebook.com/dimv2/

Katantiaaa !!!

 




ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 41% ZTV !!!