********* ********************** DSV Blog: 03/17/19

Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019

Ο Νέος μου Έρωτας !!! Παρόλο που τον ξέρω χρόνια, τώρα που τον "μελέτησα" τον Ερωτευτηκα !!!



Πραγματικά τον έχω Ερωτευτεί με τις 4 Συνεντεύξεις του που παρακολούθησα με μεγάλη Απόλαυση !!!



Καθηγητής στο ΜΙΤ, κάνει Μάθημα με 300 Φοιτητές σε Αμφιθέατρο, όπως και στα Ελληνικά Πανεπιστήμια. Να όμως μια μεγάλη Διαφορά. Για τους 300 Φοιτητές έχει 10 Βοηθούς ( Καθηγητή ) που βέβαια είναι οι Καλύτεροι Φοιτητές που σπουδάζουν σε μεγαλύτερο Έτος από τους Φοιτητές του Μαθήματος !!!

Να γιατί λοιπόν όλα τα καλά Μυαλά Σπουδάζουν στην Αμερική !!! Γιατί το Αμερικάνικο Σύστημα στα Πανεπιστήμια είναι Πολλά Χρόνια μπροστά !!!

Θυμήθηκα τα Δικά μου Χρόνια Σπουδών !!!  Είχα την Τύχη να σπουδάσω σε σχολή που ήταν βασισμένη στον Αμερικάνικο Τρόπο Εκπαίδευσης. Και επίσης είχα την Τύχη να γίνω στο 2ο Έτος κι εγώ Βοηθός Καθηγητής. Σε μία Αίθουσα 30 Ατόμων, ο Καθηγητής παρέδιδε, και μετά στην Πρακτική εγώ έτρεχα τις περισσότερες φορές σαν Τρελός για να προλάβω όσους μαθητές με φώναζαν για να τους Βοηθήσω στην Πρακτική Εξάσκηση που γινόταν Απευθείας στους Υπολογιστές, και αν έκανες ακόμα και ένα γράμμα λάθος ... χτυπούσε Error και έπρεπε εγώ να το βρω, και να τους δείξω που και πως έκαναν Σφάλμα.

Έγινα Βοηθός Καθηγητής ( και Συνέχισα να είμαι για πολλά χρόνια από το 91 - 96 ), επειδή έβγαλα στο πρώτο έτος 96,3 Μέσο Όρο. Για να γίνει Βοηθός θα έπρεπε τουλάχιστον να βγάλεις Μέσο Όρο 90%. Τον ίδιο Ακριβώς Μέσο Όρο 96,3% έβγαλε και ο Αδερφός μου και ήμασταν οι 2 από τους 5 Βοηθούς του Τμήματος μας. Με διαφορετικούς όμως βαθμούς σε κάθε Μάθημα ( όταν δεν γράφαμε 100 ). Τι Σύμπτωση ε ? Στατιστικά ο Μέσος Όρος Βοηθών που έβγαζε κάθε τμήμα ήταν 2 με 3 το πολύ. Το Δικό μας τμήμα όμως ήταν το Μοναδικό που έβγαλε 5. Και είχε την Καλύτερη Απόδοση από όλη την Σχολή.

Όλα αυτά τα λέω γιατί και εγώ και ο αδερφός μου, το Λύκειο το Τελειώσαμε με 15,5 Περίπου. Μέτριοι Εντελώς. Αλλά όταν μετά από Έναν Χρόνο πήγαμε σε Σπουδές με Αμερικάνικο τρόπο Εκπαίδευσης ... πήγαμε Άριστα ! Αυτό που ήταν Φυσικό να Σκεφτώ στο τέλος του 1ου έτους ήταν " Αν και στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο είχαν τον τρόπο Εκπαίδευσης όπως στην Σχολή, λες να Ήμουν Πολύ Καλύτερος Μαθητής και να Περνούσα στο Πανεπιστήμιο της Πληροφορικής?". Και τώρα που το ξανασκέφτηκα Μελαγχόλησα. 

Λόγω του Βαθμού του πρώτου έτους, μπορούσαμε να πάμε με Υποτροφία στην Αμερική κατευθείαν στο 2ο Έτος του Αντίστοιχου Πανεπιστημίου. Αλλά το Πανεπιστήμιο ήταν στην Καλιφόρνια και η Ζωή εκεί ήταν Πανάκριβη, και άρα θα θέλαμε να πουλήσουμε τα πάντα για να σπουδάσουμε και δεν θα μας έφταναν. Και μείναμε στην Σχολή της Ελλάδας. Πάλι Μελαγχόλησα !!!

'Οταν εγώ λοιπόν έβλεπα με μεγάλη Ηδονή αυτό το Βίντεο, η Μάνα μου στο δωμάτιό της Έβλεπε αυτή την Εκπομπή που έχει στο Σταρ με την Καγιά με τα Ρούχα και τις Αηδίες αυτές που βλέπουν ΜΟΝΟ την Εξωτερική Εμφάνιση και Καθόλου το Μυαλό !!! Και πήγα κάποια στιγμή να της πω για ένα θέμα Υγείας και μου λέει " Όταν θα βλέπω αυτή την Εκπομπή ... δεν θα μου Μιλάς Καθόλου". Και της λέω Αγανακτισμένος " Καλά βάζεις αυτά τα Σκουπίδια παραπάνω από την Υγεία ???" Υπάρχει ΠΙΟ Σοβαρό θέμα από την Υγεία μας ??? Χάσμα Γενεών ??? Δεν θα το λεγα ... Απλά Διαφορετική Ιδιοσυγκρασία και Τρόπος Σκέψης !!! Έχει κάνει μεγάλη Ζημιά η Ελένη ο Τρύφωνας και η Βίκυ και τα άλλα Βλαμμένα που το μόνο που τους Νοιάζει ... είναι η Μόδα και η Εξ. Εμφάνιση !!!

ΕΝΕΟΣ !!!



Δείτε το ... Είναι Σκέτη Απόλαυση !!!









Ένας Σχιζοφρενής ... Υπέροχος Άνθρωπος !!!



Δεν είναι ένας Τυχαίος ... είναι Ένας πολύ Βασανισμένος Άνθρωπος ... ένας πολύ Ασκητικός Άνθρωπος ... ένας Πολύ Έξυπνος Άνθρωπος !!!

Δεν είπε ποτέ την Λέξη Σχιζοφρενής !!! Για τον Δασκαλάκη που κατά 99% τον ξέρετε ... αλλά και όσοι δεν τον ξέρετε αν Googlάρετε θα δείτε ποιος είναι. Πάντως και να τον ξέρετε και να μην ... σας Προτείνω Ανεπιφύλακτα αυτό το Βίντεο !!! ( έχει και 2ο Μέρος )


Τον John Nash πάλι θα τον ξέρετε κατά 99% ... και λόγω της ταινίας ... Ένας Υπέροχος Άνθρωπος και εγώ από την ταινία τον έμαθα ... δεν τον γνώριζα πριν οπότε τι να πω γι αυτόν ... λίγα θα είναι ... και Βέβαια τι να πω και για τον Δασκαλάκη ... το ίδιο Ενεός μένω και δεν μπορώ να γράψω τίποτα γιατί θα είναι πολύ Λίγο !!!

Ναι !!! Και μπορεί να μην το πιστεύετε ... αλλά αυτός είναι Έλληνας !!! Γεννήθηκε στην Ελλάδα και μέχρι το Πανεπιστήμιο ζούσε στην Ελλάδα. Το γιατί δεν ζει τώρα στην Ελλάδα ας μην το σχολιάσω .. Είναι και αυτό Προφανέστατο !!!

Ναι ... Αυτόν που οι άλλοι θα τον Έλεγαν απλά Σχιζοφρενή και θα σταματούσαν και θα Κολούσαν σε αυτό και μόνο ... ο Δασκαλάκης ούτε καν το Ανέφερε. Αρκέστηκε να πει  "Δεν είναι ένας Τυχαίος ... είναι Ένας πολύ Βασανισμένος Άνθρωπος ... ένας πολύ Ασκητικός Άνθρωπος ... ένας Πολύ Έξυπνος Άνθρωπος !!!"

ΝΑΙ ... Μπορεί και ένας Σχιζοφρενής ... να είναι Ένας Καταπληκτικός Πανέξυπνος και Σπουδαίος Άνθρωπος !!! ... Απλά είναι και ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΣ !!!



Υ.Γ. Αν και σας Ξαναπροτείνω να δείτε ΟΛΟ το Βίντεο ( και το 2ο Μέρος ), στο 47ο λεπτό είναι το σημείο που μιλάει για τον Nash.