********* ********************** DSV Blog: 10/16/22

Σάββατο, Οκτωβρίου 22, 2022

Εν τω μεταξύ, οι δανειολήπτες τρέμουν μήπως χάσουν το σπίτι τους στον πλειστηριασμό!


Ρόζα Λούξεμπουργκ 8 ώρ. · 

Παυλος Πολακης: Αυτό ΔΕΝ είναι κόμμα. Η Λερναία Ύδρα είναι! Δεν είναι μόνο ο Μαραβέγιας που έλαβε έγκριση για επιχορήγηση 4.200.000€ σε εταιρεία του, με κεφάλαιο 5.000€. 

Έτερο μπουμπούκι και λεμονανθος της ΝΔ κάνει εδώ και χρόνια τρελές business με τα δάνεια των τραπεζών! Πρόκειται για τον βουλευτή Γρεβενών της ΝΔ Ανδρέα Πάτση, ο οποίος: -
Έφτιαξε το 2010 με έναν Κύπριο την εταιρεία ειδικού σκοπού «ΠΛΑΤΩΝ Α.Ε Τιτλοποιήσεων Απαιτήσεων», με μετοχικό κεφάλαιο μόλις 60.000€ - Αγόρασε το 2011 μέσω της εταιρείας δάνεια από την Τράπεζα Πειραιώς ύψους 62.771.892 ευρώ, αντί συνολικού τιμήματος 4.300.000 ευρώ, τα οποία μάλιστα πληρώθηκαν με τραπεζική κατάθεση στην Πειραιως!!!! 

ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ: 1)Η εταιρεία του κου. Πάτση ΔΕΝ έχει δημοσιεύσει ποτέ Ισολογισμούς στο ΓΕΜΗ, ώστε να φαίνονται οι εισροές και εκροές της και άρα η πορεία του χρήματος που διακινεί και διαχειρίζεται!!!! 

Γιατί κύριε Πάτση;;; 2)Που και πώς βρήκε η εταιρεία του Πάτση 4 και πλέον εκατομμύρια για να αγοράσει τα δάνεια από την Πειραιώς; 3)Πόσα χρήματα έχει εισπράξει η εταιρεία του Πάτση από τα δάνεια των 63.000.000 € που έχει αγοράσει; Πλειστηριασμούς έχει κάνει ; 4)Στο τελευταίο ΔΣ της εταιρείας του που δημοσιεύτηκε στο ΓΕΜΗ και έληγε το 2021, ο Πάτσης δεν έχει αντικατασταθεί.!! ΝΟΜΙΜΟ είναι ,ΗΘΙΚΟ είναι; Εν ΕΝΕΡΓΕΙΑ βουλευτής του Ελληνκού κοινοβουλίου να είναι στο Δ.Σ εταιρείας που κάνει ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ και ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ από δάνεια που ΑΓΟΡΑΣΕ στο ένα-δεκατοπέμπτο (1/15) της αξίας τους; 

Σύμφωνα με το νόμο λοιπόν, ο κύριος αυτός παραμένει μέχρι σήμερα στην εταιρεία, μέχρι να δημοσιευτεί κάτι νεότερο. Τυχαίο που δεν έχει δημοσιευτεί; Κύριε Πάτση θα μιλήσετε ή θα το παίξετε κι εσείς ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ…; Και μην μας πείτε ότι πράξατε νόμιμα (παρά τα τόσα κενά που έχουν οι δημοσιεύσεις της εταιρείας σας). Πείτε μας για το πώς αντιλαμβάνεστε το «ηθικόν» ως βουλευτής. Πείτε μας πόσοι από τους ψηφοφόρους σας στα Γρεβενά (που δεν γνώριζαν την δράση της εταιρείας σας) είναι μέσα στους καταλόγους των δανειοληπτών που αγόραζατε τα δάνειά τους! 

 Περιμένουμε απαντήσεις από τον Ανδρέα Πάτση και την κυβέρνηση της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ. 

Εν τω μεταξύ, οι δανειολήπτες τρέμουν μήπως χάσουν το σπίτι τους στον πλειστηριασμό! Κάποιοι μάλιστα τον έχουν ψηφίσει κιόλας... To be continued…

Παρασκευή, Οκτωβρίου 21, 2022

Φοβού τους Μεγαλοσταυρίτες.

 


Βλέπετε τι φοράει ο τυπάς με την Χοντρή χρυσή Αλυσίδα ? Έναν τεράστιο Χρυσό σταυρό δείχνοντας πόσο Χριστιανός είναι. Αυτός λοιπόν στην Ταινία που βλέπω έχει κάνει κλοπές από 10 τράπεζες και έχει σκοτώσει πάνω από 10 για να μην πάει Φυλακή ... Θα μου πεις ... ε ταινία είναι δεν είναι Αλήθεια. Μα στις ταινίες την Αλήθεια θέλουν να δείξουν και κάνουν τις σκηνές όσο πιο κοντά στην Πραγματικότητα. 

Και το γράφει όλο αυτό, ένας που φοράει μεγάλο μαντεμένιο σταυρό και πολλές φορές απ έξω από το T-shirt... σαν κόσμημα. Ναι ... κι εγώ είμαι ( από την Μάνα μου δώρο είναι... αλλά βέβαια δεν το γνωρίζουν όσοι με βλέπουν ) ... ένας μεγαλοσταυρίτης, επιδειξίας Χριστιανός που θέλει να το δείχνει. Χμμμ ακριβώς δεν θέλω να το δείχνω αλλά Χριστιανός είμαι και μάλιστα από τους πιο πιστούς. Αλλά έχω να πατήσω στην Εκκήσία περίπου 30 χρόνια, οπότε εκεί που φαίνεται ο δικός μου φθηνός σταυρός... δεν έχει και πολύ σημασία.

Ξέρω ότι αυτά αν τα έγραφα σε άλλη εποχή, πολλοί θα με λέγανε Αμαρτωλό ... που σχολιάζω αυτά που δεν φτάνω ... και γιατί πειράζω την Εκκλησία ( το χω κάνει 10άδες φορές εδώ στο Μπλογκ μου ) και όλα αυτά ... που κάνουν μερικούς που διαβάζουν όσα γράφω να φρίττουν. Εν γνώση μου λοιπόν το κάνω και θα το κάνω όποτε το νιώθω για να δίνω και εγώ το στίγμα μου και μπορεί να πέσει σε ένα - δύο βλέμματα και να βρούνε αποδοχής.

Έτσι και τώρα ... Είδα αυτή την Σκηνή ... και άνοιξα το Μπλογκ ... και Έγραψα.

Πέμπτη, Οκτωβρίου 20, 2022

βρε μουνοπανο της μανα σου θα σε κλεισω μεσα κλεφτρονι αν δεν κτεβασεις ολες τις φωτο της φιλης μου και αλλων γναικων εχω βρει ολα σου τα προφιλ και τα κανονικα ετοιμασου να φας πολυ πουτσα στην φυλακη γαμιολη ψυχακια της κοινωνιας ανεβρισμα της μανας σου της πουτανας που γμιεται με ολη την χωρα καριολι πουστη θα σε γαμισω αν δεν κατεβασεις ολες τις φωτο εχεις διορια 2 μερες μετα εξαφανησου βρηκα και που μενεις καθαρμα σκατοφατσα του κερατα πατερα σου .....εισαι ηδη υπο παρακολουθηση απο την διωξη εγκληματος αρχιδι

GNTM ... Ο Άπατος ... Πάτος !!!

 


Φτάνει μόνο το Καταπληκτικό Βίντεο του Ράδιο Αρβύλα ... Τα λέει όλα σε λίγα λεπτά ... 



Πόσο ενοχλεί η Αλήθεια ... ή η Αληθινή γνώμη ... Μα πόσο ενοχλεί !!!

 


Τετάρτη, Οκτωβρίου 19, 2022

Μπανιστηρτζίδες των Σόσιαλ... !!!

 


Μπανιστηρτζίδες των Σόσιαλ. Γνωστή Κατηγορία "Φίλων" ή μη ( όσοι έχουν Δημόσιο το Προφίλ τους ) που είναι μέσα στα Σόσιαλ με τις ώρες ... παρακολουθούν τα πάντα και τους πάντες σαν να βλέπουν Τσόντα, και αυτοί δεν γράφουν τίποτα για να μην Εκτεθούν. Και την ώρα που διαβάζουν τα γραφόμενά σου ... πολλές φορές θέλουν να σε πνίξουν και σε βρίζουν όλη την ώρα για αυτά που εσύ ΤΟΛΜΑΣ και τα γράφεις.

Και γιατί εσύ τότε ... Ναι δεν ξέρω ... αλλά αυτό δεν ... είναι μερικές από τις εκφράσεις που τους ξεφεύγουν και Φανερώνουν ( γιατί δεν είναι και πολύ έξυπνοι ... γι αυτό και είναι Ματάκηδες ) ... ότι σε Παρακολουθούν και μάλιστα Ενδελεχώς σε ότι κίνηση και να κάνεις. Βέβαια μπροστά σου δείχνουν ότι δεν έχουν θέμα και πρόβλημα ... απλά φαίνονται ξεκάθαρα από τις εκφράσεις τους ( Όταν κάνουν συνέχεια τον Κινέζο) ... και από τις λέξεις που τους Ξεφεύγουν ... Π.χ. κάποια μου είπε κάτι λέγοντας για τον Χριστιανόπουλο ... που είχα γράψει μόλις την προηγούμενη μέρα σε ανάρτηση. Και μόλις κατάλαβε τι έκανε ... μαζεύτηκε .. κοκκίνησε ... και άλλαξε κουβέντα.

Άρε Κλειδαρότρυπες γαμώ το Κερατό σας ... Δεν ξέρετε και να κρύβεστε. Όταν κάποτε μου είπε ο Αδερφός μου ότι διαβάζει Κάθε Μέρα το Μπλογκ μου ... ήταν απλά μια επιβεβαίωση. Ήξερα ότι το διαβάζει όπως το διαβάζουν και πάρα πολλοί γνωστοί που δεν μου το έχουν πει. 

Αλλά τι είμαι ? Κανας βλάκας που δεν καταλαβαίνω ? Ξέρω ποιοι το διαβάζουν και στέλνω και τα αντίστοιχα μηνύματα μέσα από τις Αναρτήσεις μου. Και μη φοβάστε ... Δεν θα σταματήσουν να με διαβάζουν. Οι Μουλωχτοί Μπανιστηρτζήδες έχουν τέτοια ηδονή για κλειδαρότρυπα ... που ακόμα μπορούν να πληρώσουν σε ένα Ιντερνετ καφέ ... για να διαβάσουν κρύβοντας τάχα μου την IP τους και παραμένοντας Ινγκόγκνιτο ... 

Αχχχ βρε Μουλοχτούλια ... φαίνεστε ρε ... απλά κάνουμε ότι δεν σας βλέπουμε !

Το Καλάθι του Νοικοκυριου. Zaralikos TV

 



Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2022

Εγώ και ο Ζαραλίκος ... τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ !!!

 


Είχα πριν από λίγο ... μεγάλη κουβέντα με έναν Συμαθητή μου από το Λύκειο ... και ανακάλυψα πράγματα ... μάλλον όχι Ανακάλυψα ... Επιβεβαίωσα ... 

Μερικοί νομίζουν ακόμα ότι ζούμε σε έναν κόσμο όμορφο με Κορμοράνους και Αγγέλους γύρω μας και ότι όλα είναι καλά και όμορφα. Σε κάποια Ανάρτηση έγραψα ότι μπορεί να μην υπάρχει Κόλαση ... Μπορεί η Κόλαση ... να είναι αυτό που ήδη ζούμε ... Δλδ 2 διαφορετικές εντελώς απόψεις !

Και άρχισε να μου λέει ότι αυτά που γράφω ... ΜΠΟΡΕΙ να έχουν δυσαρεστήσει μερικούς φίλους ( εννοεί γωνστούς κατ εμένα ) ... και γι αυτό έχουν χαθεί ... και δεν με παίρνουν για καφέ και κάτι τέτοια κουλά. Καταρχάς ... τι έχουν χαθεί ? Από που ? Μπας και τους Ψάχνω ???... "Δεν ξέρω" ανέχουν χαθεί ... αλλά εγώ τους έχει Χαθεί είναι σίγουρο. Τον διαβεβαίωσα ότι με Οποιον θέλω να βρεθώ ... το επιδιώκω. Άρα με όσους δεν το κάνω ... χμμμ ... μάλλον αυτό και να Επιθυμώ. Απλό δεν είναι ???

Και οκ ... Όποιος γράφει και μιλάει ελεύθερα για όσα συμβαίνουν και ένας από αυτούς είμαι και εγώ ... έχει σίγουρα πολλούς ( τους περισσότερους ) που να τους τρελαίνει ... να θέλουν να του καεί το βίντεο ... ακόμα ακόμα και να τον Φθονούν. Έχει κάποιος την Παραμικρή Αμφιβολία ότι αυτός που μιλάει και γράφει Ελεύθερα αυτό δεν το ξέρει ??? Δεν ξέρει πως πίσω από κάθε λέξη θα έχει και μια αντίστοιχη Βρισιά ??? Πίσω από κάθε Καυστικό σχόλιο ... έχει και μια ανάλογη ΧριστοΠαναγιά ???( και ναι ... οι περισσότεροι από αυτούς είναι Θρήσκοι και πάνε κάθε Κυριακή στην Εκκλησία όπως και το Αγγελούδι ο Μίχος ).

Οκ ... Αφού οι πιο πολλοί είστε τόσο Αγαθοί ... και τόσο στον κόσμο σας που δεν καταλαβαίνετε το Πασιφανές ... αυτοί που γράφουν και μιλάνε ελεύθερα και τα κοπανάνε και τα χώνουνε και και και ... είναι αυτοί που Ακριβώς αυτός είναι ο Σκοπός τους. Να Ενοχλήσουνε μερικούς για να τους αναγκάσουν να βρίσουν ... να κόψουν ... να χαθούν ... για να κόψουν Όσο το Δυνατόν Μπορούνε την Τοξικότητα και τους Ψεύτες και Υποκριτές και "Φίλους".

Δλδ ο Ζάρα ... πριν καταχεριάσει Ευθέως τον Χατζή Νικολάου ... δεν ήξερε ότι με αυτά που βγάζει στην φόρα και λέει ... ο Χατζής θα έβραζε στο καζάνι του και θα ήθελε να τον πνίξει αν μπορούσε ??? Δεν ξέρω εγώ ότι με διαβάζουν ένα σωρό Καραδεξιοί του κερατά και θα ήθελαν να με αφισοκολλήσουν και να με λούσουν με Κόλλα και μετά με Πούπουλα όπως στο Λούκυ Λουκ ???



Πάντως για μένα και μάλλον ευτυχώς και για πολλούς άλλους ... υπάρχει και ο Ζαραλίκος που κάθε Τρίτη ... τα λέει τόσο καλά και όμορφα ... και τα χώνει όπως στο προηγούμενο ..." Δεν ξέρεις αν υπάρχει Έρευνα ??? Υπάρχει ρε ΚΑΡΙΟΛΗ" και δεν μασάει αν μιλάει για μεγαλοκαρχαρίες και Πρωθυπουργούς και για Αρσενικές Έβες Μπράουν ... και Βοθροκάναλα και τα κατονομάζει και και και ... Γι αυτό και δεν θέλει να φύγει ποτέ από το Ίντερνετ ... Γιατί ΜΟΝΟ στο Ίντερνετ τα λέει όπως πραγματικά θέλει να τα λέει ... Που δέν υπάρχει καμία Σασα-πια ... να τον φιμώσει.

Λέτε να μην ξέρει ότι όλη η Δεξιά ... τα Λαμόγια ... και οι Σάποιοι ... θα τον ήθελαν ακόμα ακόμα και να τον δούνε τάβλα ? Δεν ξέρει ότι ακόμα παίζει και το κεφάλι του ? ( Δεν τον είδα να εκπλήσεται ιδιαίτερα όταν μαζί με την Σασαπια ... είδε και φουσκωτούς με φουσκωμένα παντελόνια ) ... Ξέρει τι παίζεται ... και τι κάνει ... και ποιους Τσιγκλάει και σε ποιους πετάει μπουρλότο ... !!!

Αλλά ποιος γμτ μου Αφελής δεν καταλαβαίνει ότι αυτό ... είναι που ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ !!! Να Αναταράξει ... να Καυτηριάσει ... να βγάλει ΟΛΗ την Σαπίλα στην Επιφάνεια ... Και ίσως να σας εκπλήξω εγώ και να σας δυσαρεστήσω ... 

... Υπάρχουν και μερικοί που ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ... ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ 

( Ο Ζάρα π.χ. θα μπορούσε να πάρει τα πολλά φράγκα από ένα σωρό κανάλια που τον παρακαλάνε να βάλει την εκπομπή του ... Αλλά αυτός δεν αναζητά τα Φράγκα ... Αλλά να κοιμάται καλά τα βράδυα !!! Όσο μπορεί ... σε αυτόν τον Κωλόκοσμο που ζούμε ) ...


Και σήμερα έχει και Νέο Επισόδειο ... ! 


Καλά να Πάθουμε ... Ακούστε και το τραγούδι ... και θα καταλάβετε τι ήθελα να γράψω ...

 



Στους "Φίλους" μου ... !!!

 


Δευτέρα, Οκτωβρίου 17, 2022

Μην επιτρέπεις σε κανέναν να σε μειώσει και να σε θεωρήσει 'αποτυχία'. "Κανείς δεν μπορεί να σε κάνει να νιώσεις κατώτερος χωρίς τη συγκατάθεσή σου!!


Στη Βαλτιμόρη. Εκεί γεννήθηκε ο Michael, ένα ψηλό, λεπτό και προβληματικό αγόρι. Ναι, έτσι τον αποκαλούσαν πρώτα οι δάσκαλοι και ύστερα οι καθηγητές. Ο Michael είναι ζωηρός, σπάει πράγματα, τρέχει και έχει κακούς βαθμούς στο σχολείο. Μερικά από τα προβλήματα του φαίνεται ότι οφείλονται στην εγκατάλειψη του πατέρα του, που άφησε μόνη της την μητέρα του, Debbie, να μεγαλώσει τον Michael και τις δύο αδελφές του Whitney και Hilary.

Ελπίζοντας να βοηθήσει τον γιο της, η Debbie επισκέφτηκε τον Dr. Wax, ο οποίος αμέσως της έδωσε τη διάγνωσή του, που "μύριζε" ισόβια καταδίκη. 

«Το παιδί σας έχει διαταραχές προσοχής, είναι υπερκινητικό και δυστυχώς δεν θα κάνει τίποτα καλό στη ζωή του».

Αυτός ο γιατρός έδωσε επίσης στη Debbie κάποια ψυχιατρικά φάρμακα, για τον έλεγχο της ενέργειας του Michael. Η Debbie, όμως, δεν πείστηκε ποτέ για τη χρησιμότητα αυτών των χαπιών και σύντομα τα καταχώνιασε στο κάτω μέρος κάποιου ντουλαπιού, αφήνοντας χώρο σε μια νέα αθλητική δραστηριότητα.

Μετά από παρότρυνση των αδελφών του, η μαμά Debbie πήγε τον Michael στην πισίνα. 

Ανάμεσα στον Michael και την πισίνα δεν υπήρξε "έρωτας με την πρώτη ματιά", καθώς το αγόρι δεν ήθελε να βουτήξει και να βάλει το κεφάλι του κάτω από το νερό. 

Άλλη μια αποτυχία; Όχι. Γιατί η Whitney και η Hilary είχαν την σωστή ιδέα. Κολύμπι με την πλάτη, μηδενικές βουτιές και πρόσωπο έξω από το νερό. Ο Michael έριξε σε αυτό το στυλ όλη του την ενέργεια και άρχισε να 'καταβροχθίζει' την πισίνα. Αυτή η δύναμη που έβγαζε, τράβηξε το ενδιαφέρον ενός προπονητή, του Bob Bowman, ο οποίος παρατήρησε μεγάλες δυνατότητες στο αγόρι. Είχε εξαιρετικό φυσικό ταλέντο, αλλά κάτι του έλειπε, ο ρυθμός! Ο Bob δίνει στον Michael κάποια ακουστικά «Είναι Eminem! Αυτός ο ρυθμός είναι για σένα!»

Από εκείνη τη στιγμή, υπό την καθοδήγηση του Bowman, ο Michael γίνεται "Ο Καρχαρίας της Βαλτιμόρης"! 

Με την πάροδο των ετών κερδίζει 23 χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες και 26 σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Διακρίσεις που τον κατέταξαν ως τον μεγαλύτερο κολυμβητή στην ιστορία. 

Ναι, εκείνο το προβληματικό παιδί χωρίς μέλλον είχε γίνει ο Michael Phelps.

Μην αφήσεις κανέναν να σε ρίξει στο καλάθι των αχρήστων.

Μην επιτρέπεις σε κανέναν να σε μειώσει και να σε θεωρήσει 'αποτυχία'.

"Κανείς δεν μπορεί να σε κάνει να νιώσεις κατώτερος χωρίς τη συγκατάθεσή σου!!