********* ********************** DSV Blog: 05/20/12

Σάββατο, Μαΐου 26, 2012

Παρασκευή, Μαΐου 25, 2012

Πέτρα απ΄το φεγγάρι ...

Όσοι παρακολουθείτε το Blog μου θα ξέρετε πόσο πολύ μου αρέσει ο Ν. Ζούδιαρης ...

Με άγγιξε πολύ ένα Ποστ του που ακολουθούσε το τραγούδι που έβαλα και εγώ ...

Μόνο ένας Μεγάλος Καλλιτέχνης μπορεί να παρουσιάσει έναν άλλον Καλλιτέχνη έτσι ...


ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ στην παρέα.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ. Μια ώριμη κι ελπιδοφόρα νησίδα τέχνης, ένα δυνατό φως στη ζοφερότητα της εποχής.

Εννιά τραγούδια με γενικό τίτλο "Σε τόπους που δεν ξέρω", το ένα καλύτερο απ' το άλλο.

Τα δουλέψαμε μαζί με την πίστη και το δέος του παιδιού, που προσδοκά να πετάξει στον ουρανό της ζωής του. Ακριβές ερμηνείες, σπουδαίοι στιχουργοί.

Δείγμα του δίσκου που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, το "Πέτρα απ΄το φεγγάρι" (Εκδόσεις Γαβριηλίδης, Αγίας Ειρήνης 17 Μοναστηράκι, 2103228839).
Γρηγόρη, σ' ευχαριστώ για την ευκαιρία. ΝΖ.


ΕΜΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ... ΝΖ !!!

Τρίτη, Μαΐου 22, 2012

Το fb καθε μερα με πληγωνει και πιο πολυ...


Από : Dimitrios Sotiropoulos

ΤΟ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ !!!!!!!!!!!!!!

" Το fb καθε μερα με πληγωνει και πιο πολυ..Μιλουσα με μια κοπελα απο δω κι επειδη μου κινησε το ενδιαφερον λεγοντας μου οτι θαυμσζει το πνευμα και τις γνωσεις μας κι οτι αυτο ηταν ισχυρο κινητρο για να με γνωρισει κανονισαμε να βρεθουμε χτες/Πραγματι δωσαμε ραντεβου ,με ρωτησε πως θα με γνωρισει γιατι οι φωτογραφιες της ειναι τωρινες ενω οι δικες μου του 2006 και της ειπα οτι θα κρατω ενα ψυγειο παγωτων κρι-κρι Βρεθηκαμε καπου στην Γλυφαδα Ηταν οντως εντυπωσιακη.

Ξαφνικα με κοιτα μ ενα βλοσυρο βλεμμα και μου λεει "εχεις σπασει στο προσωπο".Της λεω ..να ξερεις οι στεναχωριες με το μνημονιο..Με ρωτα παλι.."τι υψος εχει και ποσα κιλα?Της απαντω 1,85 86 κιλα .Βγαζει ενα χαρτι κανει κατι υπολογισμους και μου λεει θυμωμενη "ο δεικτης μαζας σωματος σου ειναι αυξημενος¨και βγαζει μια μεζουρα και μου μετρα τη μεση..94 μου λεει."απαραδεκτο εχεις κανει στομαχι "

Προσπαθησα να δικαιολογηθω..ματαιο Ξαφνικα χωνει τα χερια της στην κορυφη του κεφαλιου μου και ακουω μια τσιριδα "Εχεις αραιωσει πανω μου λεει..Αν τα φτιαξουμε σε 2 χρονια η κορυφη θαναι σαν μπιφτεκι καπουτσινου μοναχου" .

Με ειχε παρει απο κατω Μαζεψα τα συντριμμια μου ...ζητησα συγγνωμη και την αδεια να φυγω..Μου ειπε ποσο θαυμαζει το πνευμα και τις γνωσεις μου ,,οτι αυτο ειναι η κινητηρια δυναμη γι αυτην στο να θελησει να γνωρισει καποιον ,κι οτι γι αυτο μολις γυρισει σπιτι θα με βαλει στους στενους πια φιλους.

Εφυγα ρουφωντας το στομαχι.. "