********* ********************** DSV Blog: 11/14/21

Σάββατο, Νοεμβρίου 20, 2021

Δεν τα γουστάρω τα τηλεφωνήματα και ιδιαίτερα από τα κινητά όταν είμαι σπίτι. Να μην έχει κάποιος ΦΒ ή Μέιλ ή όταν δεν είμαι στο PC ... τότε Οκ ...



Τα Τηλεφωνήματα δεν μου αρέσουν ... Γιατί γίνονται σε ώρες που ο άλλος μπορεί να είναι τουαλέτα ... ή μπορεί να Καίγεται το σπίτι του ( Αυτό έχει γίνει πραγματικότητα ... Και παίρνει τον φίλο του για να του το πει ... ο Φίλος του ήταν Ντίρλα στα μπουζούκια και δεν άκουγε σχεδόν καθόλου ... και του λέει ... "Καίγομαι Μαλάκα Έλα ... Καίγομαι" Και του Απαντάει ... Και εγώ Καίγομαι στην αγκαλιά σου καίγομαι με τα φιλιά σου καίγομαιιιιιιιιιι " και βέβαια ο άλλος κάηκε ... αλλά ευτυχώς το μισό σπίτι ... ! 

Το κντ μου το έχω μόνο για ξυπνητήρι και όταν βγαίνω έξω ... Εδώ γιατί να με πάρει ο άλλος τηλέφωνο και να το σηκώσω απ την στιγμή που ξέρει ότι ΟΤΑΝ είμαι Σπίτι είμαι μπροστά στον Υπολογιστή και Περνάω την Ώρα μου .. Μιλάω με καμιά Γκόμενα ... Παλιότερα έκανα και Γουεμπσεξ ... και παιχνίδια ... Γιουτιουμπ και άλλες Μαλακίες 

Έτσι σκέφτονται οι περισσότεροι ... Είμαι Αναλυτής Προγραμματιστής και το PC για μένα είναι ότι η Καρδιά μου το Μυαλό μου η συνέχεια των χεριών μου ... Γι αυτό βλέπετε ότι γράφω ακατάπαυστα ( Όταν δεν έχω Κατάθλιψη και καμία Όρεξη με ότι γίνεται ( είχα να γράψω απ τιις φωτιές της Εύβοιας, γιατί μαζί με τα Κωλομπόλια και τα Λοκνταουν και την Φυλακή που μας έχουν βάλει ... και τον σεισμό στην Κρήτη και και και ... δεν μου βγαινε να κάνω ένα κλικ. )

Αλλά και τότε πάλι στο PC είμαι αλλά δεν γράφω στο φβ και μάλλον ούτε στο Blog γιατί δεν γουστάρω με τίποτα. Βλέπω όμως YT αρκετά ... Διαβάζω όλες τις Αναρτήσεις ... και ή μαθαίνω πράγματα στην Πληροφορική και Μελετάω .. ή Αγγλικά που δεν έχω το Λόουερ από την 2α Λυκείου που πήγα να δώσω ... και γενικά ΠΑΡΑΓΩ έργο ... Δεν τον παίζω ... Δεν παίζω ... Δεν κάνω Χαβαλέ ... ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ !

Και γράφω στο Μπλογκ ή γράφω Κώδικα ... ή διαβάζω Αγγλικά OnLine ... που μετράει και ο χρόνος, και με παίρνει κάποια τσιριχτή φωνή με άγνωστο νούμερο ... και μου λέει ... "Έλα καλέ ... η Πάνια είμαι " ... Αμάν λέω ... ε πλάκα μου κάνετε ... Η Ανίτα ? ρωτάω .. Ποια Ανίτα καλέ ... η ΡΑΝΙΑΑΑ !!! ... 

Α καλά λέω διάλεξες την ώρα ... Κλείσε και τα λέμε .. όποτε ... ( εγώ πάντα στέλνω στο φβ ή μνμ ... ΟΠΟΤΕ ακόμα και να κάνει Σεξ ο άλλος ή Ντουζ ή να τρώει ( Δεν κόβω με τίποτα όταν τρώει ο άλλος ) ... ΟΤΑΝ το δει και ΜΠΟΡΕΙ θα μου απαντήσει... !!!

ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ ... ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΒΑΖΩ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ( που με ενοχλει ) ... Η ΑΚΟΥΣΤΙΚΆ ... ΠΟΥ Ε ... ΚΆΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. Κανα Ντιφράγκ ... κανά Κόπι Πάστε που έλεγε και ο Κρητίκαρος ... ή κάνω μπράουζινγκ ... της πλάκας όμως. 

Πάντως να ΓΡΑΨΩ δεν μπορώ και πολλές φορές έχω ξεχάσει, μέσα στον Οίστρο μου τον στίχο την πρόταση ή την κατάλληλη λέξη. Γιατί μπορεί να κολλήσω για ώρες να βρω την κατάλληλη φωτό και λέξη ... Όλα συνδέονται και τίποτα δεν είναι τυχαίο ... 

Ιδίως τα Άγνωστα Νούμερα ... που είναι οι Καριόλες οι εισπρακτικές και Νόβα και ο Σ. Β. από Ματαράγκα Καρδίτσας .... ( Δεν κάνω πλάκα ... Έχω και την απόδειξη που είναι τυπωμένη σε χαρτί φαξ σκισμένη με μαχαίρι ... Δεν έχει ούτε Κομπιούτερ ... Ακόμα Μηχανή και μου στειλε ΡαδιοΚασετόφωνο που τα παίρνει με το κιλό και βέβαια δεν λαλούσε με τίποτα ... Σαλάγατα !!! Καρδιτσομάγουλα και Βλαχο.... αντε μην πω τίποτα παραπάνω ... 

Μην νομίζετε ... και τους δικούς μου τους Φαρσαλινούς ( απ΄οτην Μάνα μου και Καταγωγή μου. Στον Βόλο γεννήθηκα ...  ) 

Καλά ... όταν τρώω και επιμένει να τρώω με το ένα χέρι και να μιλάω με το άλλο ... και λέω άσε με να φάω μωρέ ... και λέει 1 λεπτό ( για Κουτσομπολιά και Μαλακίτσες )  ... και κάνει 3 - 4  ... Στο 4ο λεπτό έχω πατήσει το κόκκινο κουμπί και κάνω φραγή 

ΟΣΟΙ εχετε το ΦΒ μου στείλτε μου πρώτα εκεί μνμ και ΑΝ δεν απαντήσω τότε στο ΚΝΤ !!! Όχι επειδή βαριέστε να γράψετε ένα "Όταν το δεις Πάρε με" και κατευθείαν την κλήση επειδή δεν πληρώνεται Πάγιο και Συμβόλαιο !!! 


ΜΗΝ με παίρνετε τηλέφωνο κατευθείαν γιατί μάλλον ΔΕΝ θα το σηκώσω ... και μετά θα μου κάνετε και ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ γιατί δεν απάντησα του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ που με παίρνατε για χρόνια πολλά ... Δλδ ΜΟΝΟ στην γιορτή μου με Θυμάστε ? Καλοί Φίλοι είστε κι εσείς το ξέρω.

ΔΕΝ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ... ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΒ Ή ΜΕΙΛ .. ΤΟΤΕ ΝΑΙ ... ΤΟ ΣΗΚΩΝΩ ΗΡΕΜΑ ( μερικές φορές ) ... και μιλάμε κανονικά ... αν δεν βρίσω κανα Μαλάκα Δικηγόρο που παίρνει ΚΑΘΕ μέρα στις 3 το πρωί που ΟΛΗ η Επαρχία ΚΟΙΜΑΤΑΙ !!!

Αλλά στην Ανάγκη μιλάω ... Και όταν είμαι και στο σπίτι ακόμα ... και σε ακατάλληλες ώρες ( Με πήρε κάποιος στις 1 για να πάμε για ποτό ..  Όχι δεν τον έβρισα ... ΕΜΕΝΑ Έβρισα που δεν το χα στο Μιουτ !!! Ε Εντάξει ... και τα Ξυρισμένα Μ@υνιά δεν μου αρέσουν ... αλλά ευχαρίστως τα .... ( Ξέρετε Εσείς ... ) !!! Και μπορεί μετά να τα ερωτευτώ κιόλας ... Αλλά τώρα με τον Κόβιντ ... δεν πλησιάζει καμία και κανένας ... Έχουν πάρει τα Σκάιπ και τα Μεσ... και Βάιμπερ ... φωτιά ... Μόνο έτσι γίνεται το Σεξ Πλέον ...


ΚΑΙ με Μάσκα όμως γιατί κολλάει και από την Οθόνη ε ... Προσέξτε ! 

Εκτός αν έχετε κάνει ΚΑΙ την Αναμνηστική ... όχι φωτό ρε ... 3ο Μπόλι λέμεεε  !!! 

Λες να ερωτευτώ και τα τηλεφωνήματα ???? Μπαααα !!! 


Καταλάβατε κύριε Χιαμνιωτάκη ???

Γιε Ράιτ !!! 

Βιάστηκες και Εκτέθηκες, και έπεσες στον Λάκο με την ΛΑΣΠΗ ! ... κσι την πετάς όλη πάνω μας με το "Αγαπητέ κύριε ανεμβολίαστε, σε φοβάμαι". ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΥΠΙΟΥΣ ΤΩΡΑ. Από την Τρύπα ... μάλλον χάνει η Βαλβίδα !!!

 


ΒΟΥΛΑΡΙΝΟ …ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ

Tο νιοστό κεφάλαιο του βιβλίου “η δημοσιογραφία στην Ελλάδα την εποχή του Covid”, δια χειρός Μάνου Βουλαρίνου.

Αγαπητέ κύριε ανεμβολίαστε, σε φοβάμαι. 

Εγώ να δεις πόσο σε Φοβάμαι τώρα !!! Άκου κύριε Ανεμβολίαστε ... Σαν να λέει κύριε Ολυμπιακέ ( γιατί δουλεύει στον Καταπράσινο Σκά... ). Διαχωρισμός Ομάδων ... Αντιπαλότητα ... και στην Συνέχεια μίσος και δεν κάνανε ούτε Κλικ Εγουέι ( ευτυχώς μόνο σε ένα μαγαζί με πυροβολημένο Μπολιασμένο ). Και λέγανε με ειρωνία "Κρυώνουν τα ψέκια έξω και μου είπαν να δυναμώσουμε τις Σόμπες. Άστους να ψωφίσουν απ το Κρύο" 

Τώρα ήρθε ο Νοέμβριος και έρχονται και τα Χριστούγεννα ... 

Πόσο Υπερήφανοι είστε που από γιορτή της Αγάπης μεταμορφώνεται σε γιορτή Lock Down για τους "Δεν"  και Μόνο ??? 

[Athens Voice]

Για αρχή να ξεκαθαρίσω ότι απευθύνομαι μόνο σε σένα που είσαι ανεμβολίαστος από επιλογή και να σου πω πως δεν μου είσαι καθόλου αγαπητός. Μου είσαι εντελώς αντιπαθής (όπως κάθε άνθρωπος που κάνει πως δεν αντιλαμβάνεται τι σημαίνει να είσαι μέρος κοινωνίας) και κάπως σε λυπάμαι (όπως κάθε άνθρωπο που πιστεύει σε ψέματα και αντιεπιστημονικές ανοησίες).


Επίσης να διευκρινίσω ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου η υγεία σου αυτή καθαυτή. Η υγεία σου με νοιάζει μόνο στο βαθμό που επηρεάζει την υγεία και την οικονομία των υπολοίπων. Με νοιάζει μόνο στο βαθμό που μοιράζεις το ιό και σκοτώνεις. ( Βιάστηκες Βουλαρίνε ... Τώρα Σκοτώνετε Εσείς )

Για να σου το δώσω να το καταλάβεις πιο εύκολα: όπως δεν θα με ένοιαζε αν έχεις δίπλωμα οδήγησης αν δεν προσπαθούσες να οδηγήσεις, έτσι δεν θα με ένοιαζε κι αν είσαι εμβολιασμένος αν δεν έβγαινες από το σπίτι σου και δεν ερχόσουν σε επαφή με άλλους ανθρώπους. Αλλά βγαίνεις και με νοιάζει.

Δεν ξέρω ποια είναι η αιτία της άρνησής σου να εμβολιαστείς, δεν ξέρω αν φταίει ο φόβος σου για τις βελόνες, το πόσο εύκολα πιστεύεις κάθε ανοησία που θα δεις γραμμένη στο face το book ( Ναι ... και εσύ και ο Τζιμ που μας το παίζατε εξυπνάκηδες γράφετε στο Φβ ...Εσάς δυστυχώς σας πιστεύουν  πολλα τρυπημένα φοβισμένα Ανθρωπάκια που δεν δέχονται τον Θάνατο ως επιλογή ούτε στα 90- τους ) ΄, η ανάγκη να αισθανθείς εξυπνότερος από τους πολλούς που εμβολιάζονται ή κάτι άλλο που δεν είμαι ψυχολόγος ή ψυχίατρος ( Είμαι εγώ και βλέπω πολύ Έπαρση και γλύψιμο στον Αλαφ. το Αφεντικό σου) για να καταλάβω.

Ξέρω όμως ότι αυτή σου η άρνηση βάζει σε κίνδυνο ζωές και κοστίζει πολύ. ( Αχαχαχαχχαααα Στερνή μου γνώση να σ είχα πρώτα εεε ??? ) 

Επειδή συχνά ρωτάς τι με νοιάζει εμένα που έχω εμβολιαστεί τι θα κάνεις εσύ, θα προσπαθήσω να σου το εξηγήσω με απλά λόγια. ( Εγώ δεν προσπαθώ άλλο να εξηγώ τις Εξυπνάδες σου Κοντέ !!!  ... γιατί αρκετή διχόνοια έσπειρες ... και αρκετό Φόβο εναντίων μιας ομάδας Ανθρώπων που έχουν την ΔΙΚΗ τους γνώμη !!!)

Ακόμα κι αν υποτεθεί ότι εγώ δεν κινδυνεύω καθόλου, υπάρχουν στο περιβάλλον μου άνθρωποι που κινδυνεύουν. Μπορεί, ας πούμε, να κολλήσει το νεογέννητο παιδί μου ή το μεγαλύτερό μου παιδί ή μπορεί να κολλήσει η γυναίκα μου που, όσο ήταν έγκυος, δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει εμβόλιο mrna (δεν ήταν στην ηλικιακή ομάδα) και το έκανε τώρα που γέννησε. 

Κι αυτό που σου λέω είναι μόνο τρία παραδείγματα. Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που είναι ευάλωτοι στον ιό και δεν μπορούν ή δεν έχουν προλάβει να εμβολιαστούν. Μόνο τα μικρά παιδιά που ακόμα δεν μπορούν να εμβολιαστούν και κινδυνεύουν πολύ περισσότερο από μετάλλαξη Δ να σκεφτείς, αρκεί για να καταλάβεις πόσο επικίνδυνος είσαι. Φυσικά για να το σκεφτείς αυτό πρέπει να έχεις μάθει να σκέφτεσαι τους γύρω σου και ίσως να είναι πολύ αργά γι’ αυτό.

Μια και μίλησα για μετάλλαξη, φαντάζομαι ξέρεις ότι οι μεταλλάξεις είναι αποτέλεσμα της κυκλοφορίας του ιού στην κοινότητα. Δηλαδή εσύ και οι όμοιοί σου, που αναπόφευκτα θα αρρωστήσετε, γίνεστε εργαστήρια παραγωγής μεταλλάξεων. Και, όπως φαντάζεσαι, με νοιάζει που μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα και πιο ισχυρή μετάλλαξη (κάποιοι απατεώνες γράφουν ότι ο ιός μεταλλάσσεται στους εμβολιασμένους, αλλά αυτό είναι σαν να λες ότι η Γη είναι επίπεδη. Δεν αποκλείω να πιστεύεις ότι η Γη είναι επίπεδη, αλλά ξέρω ότι δεν είσαι σώνει και καλά εντελώς ηλίθιος).

 Εσύ πάντως είσαι Σίγουρα ... Βαρβαρινέ.

(Που θες τους Εμβολιασμένους να βλ'επουν σαν Λεπρούς τους Ανεμβολίαστους ... και να τους Φοβούνται, σπέρνοντας Διχόνοια και Έχθρα !!! )


...........................

Τα Υπόλοιπα ... στο Βρωμοκάναλό του τον Ουρανό !!! Δεν θα του κάνω και διαφήμιση της Κουτοπονηράδας του Βέβαια !!! 

Παρασκευή, Νοεμβρίου 19, 2021

 




















Run ... Take an Helicopter and fly for "The Rock" ...

We are Coming Soon !!! 

The FREEDOM ... is Coming ... 



Καλή Αντάμωση Αδερφέ Μιχάλη Μ. !!! 



Ναζι Θεια !!!




Ναζι θεια !!!

29 Ιουν 2021, 2:16 μ.μ.

Στείλατε

Πήγα να σας κάνω αίτημα αλλά έλειπε το κουμπί ... 

 

Προφανώς δεν θέλετε να σας κάνουν αιτήματα ... ή το έχετε κατα λάθος ?

 

Μάλλον το πρώτο !

 

Καλημέρα.

Enter

10 Αυγ 2021, 6:26 μ.μ.

Lola

Ναζι θεια !!!

Καλησπέρα Δημήτρη μόλις το είδα

Enter

Μπορείτε τώρα να καλείτε ο ένας τον άλλο και να βλέπετε πληροφορίες, όπως η Ενεργή κατάσταση, και πότε διαβάσατε τα μηνύματα.

10 Αυγ 2021, 7:40 μ.μ.

Στείλατε

Μικρό το Κακό.

Enter

Στείλατε

Η Αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ θυμάμαι τώρα από που ... πήγα να σας κάνω αίτημα... !

Enter

10 Αυγ 2021, 8:22 μ.μ.

Lola

Μήπως είσαι στο badoo

Enter

Lola

Ναζι θεια !!!

Η  instagram

Enter

Στείλατε

Όχι ... Μόνο εδώ....

 

Μόλις μπήκα στο Badoo για να δω τι είναι ... αλλά μούφα θα ναι κι αυτό.

Enter

Lola

Ναζι θεια !!!

Ναι δεν αξίζει😀

Enter

Στείλατε

Κανένα δεν αξίζει ... 

 

Μόνο από ένα γνώρισα κάποια ... τυχαία ... 

 

Άκου που θέουν και κάρτα με την 1η μέρα.

Enter

Στείλατε

Αλλά απορώ ... πως είσαι στο Badoo και έχεις αποκλεισμένο το αίτημα.

Enter

Στείλατε

Αλλά εσύ ξέρεις.

Enter

Lola

Δημήτρη το έχω έτσι ρύθμιση να μην με κάνει αίτημα φιλίας οποιοσδήποτε μέσα εδώ στο messenger

Enter

Lola

Ναζι θεια !!!

Στο badoo είχα μπει για  μία φίλη να της δείξω τι είναι έτσι για πλάκα

Enter

Στείλατε

Χαχαχαχαα Όλες έτσι λένε ... 

 

Καμία δεν θέλει γνωριμίες.

Enter

Στείλατε

χαχαχα

Enter

Lola

Ναζι θεια !!!

Γιατί μωρέ τόση απογοήτευση

Enter

Στείλατε

???

Enter

Lola

Ναι βρε Δημήτρη λες ότι καμία δεν θέλει γνωριμία

Enter

Lola

Ναζι θεια !!!

Γιατί το λες αυτό

Enter

Στείλατε

Ε όλες είτε για το badoo είte για το Twoo είτε για άλλα .. .λένε ότι μπήκανα κατά τύχη ή για πλάκα ή μια φίλη της της έκανε προφίλ ...

Enter

Στείλατε

Ντρέπονται να πούνε ότι ΝΑΙ ... θέλω να γνωρίσω κάποιον ... και μπαίνω μπας και !

Enter

Στείλατε

Είναι κακό να θες να γνωρι΄σεις κάποιον ?

Enter

Στείλατε

Γι αυτό το λέω.

Enter

Lola

Ναζι θεια !!!

Όχι κακό δεν είναι

Enter

Στείλατε

Ε τότε ... γιατί το "Για Πλάκα" ???

Enter

Lola

Ναζι θεια !!!

Γιατί στο Badoo σπάνιο να βρης κάτι σωστό ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Enter

Στείλατε

Παντού είναι να βρεις κάτι σωστό ...

Enter

Στείλατε

αλλά η ελπίδα ποτέ δεν τελειώνει.

Enter

Στείλατε

Ψάχνοντας στα Άχυρα ... δεν βρισκεις την βελόνα ... αλλά μπορεί να βρεις καμιά καρφίτσα !

Enter

Lola

Ναζι θεια !!!

Καλά σε αυτό πού λες δεν είσαι τόσο λάθος

Enter

Στείλατε

( ΚΑρφίτσα εννοώ το κόσμημα ) ...

Enter

Στείλατε

Κι εγώ μην νομίζεις ... Δεν πιστεύω ότι θα γνωρίσω κάποια που αξίζει τον κόπο ... αλλά πάντα είμαι ανοιχτός.

Enter

Στείλατε

Από εκεί που δεν το περιμένεις ... !

Enter

Στείλατε

Δλδ βγαίνει το ... Ενστικτώδες ... Ενδιαφέρον.

Enter

Στείλατε

Σε μερικά πράγματα δεν μπορείς να πεις Όχι.

Enter

Lola

Ναζι θεια !!!

Σωστός😉👍

Enter

Στείλατε

οκ.

Enter

Lola

Ναζι θεια !!!

Εσύ τι κάνεις πώς και μόνος

Enter

Στείλατε

Γιατί γίνεται χαμός από σωστές και ωραίες γυναίκες ... και με κυνηγάνε ... κι εγώ δεν θέλω και κρύβομαι ... μην με δουν και τέτοια.

Enter

Στείλατε

😉

Enter

Lola

Ναζι θεια !!!

Άνοιγμα φωτογραφίας

Enter

Στείλατε

Εμ είδες ?

Enter

Lola

Ναζι θεια !!!

Καλοοοοοο

Enter

Στείλατε

Αφού τα ξέρεις.

Enter

Στείλατε

Ε λένε και οι γυναίκες ότι θέλουν γνωριμίες και επικοινωνία για πλάκα ...

Enter

Στείλατε

και δεν μ αρέσει η Πλάκα ...

Enter

Στείλατε

Το Χιούμορ Πολύ !

Enter

Lola

Ναζι θεια !!!

😀😀😀👍

Enter

Στείλατε

Εσύ τι πιστεύεις ?

 

Υπάρχει Ειλικρίνεια ?

Enter

Στείλατε

Λέμε Αληθινά τι θέλουμε και τι νιώθουμε ?

Enter

Στείλατε

΄Άσε που με τον Κόβιντ ... οι Σχέσεις ( όλων των ειδών ) .. γίνανε ... δλδ δεν υπάρχουν.

Enter

Lola

Ναζι θεια !!!

Καλά έχουμε χάσει τον Ρυθμό μας με όλα αυτά

Enter

Στείλατε

Χαχαχαχα ποιον Ρυθμό ... 

 

Έχουμε χάσει την Πάντα .,.. και ιδίως την Σωματική Επαφή ... 

 

Ούτε καν Αγκαλιάζουμε ... χαιρετάμε ... φιλάμε ... 

 

ΟΛΑ.

Enter

Στείλατε

( Καλά να μην πω ... για το άλλο ... Αυτό ήταν από πάντα ... "Απαγορευτικό" )

Enter

Lola

Ναζι θεια !!!

Έλα είσαι λίγο υπερβολικός

Enter

Στείλατε

Ναι ε ?

 

Γιατί τα λέω όπως είναι ... Πραγματικά.

Enter

Στείλατε

Αν για σένα είναι Καλύτερα ... Μπράβο.

Enter

Lola

Ναζι θεια !!!

Ενωιτε δεν τα βλέπω τόσο τραγικά η ζωή συνεχίζεται

Enter

Στείλατε

Δλδ εσύ Αγκαλιάζεις ... Φιλάς ... έχεις σωματική Επαφή ... και όλα Οκ ?

 

Μια χαρά ... Εγώ έχω να αγκαλιάσω Αγαπημένα μου πρόσωπα ... πολύ καιρό ... 

 

Καλά .. και με γυναίκα ... ούτε για καφέ.

Enter

Lola

Ναζι θεια !!!

ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Enter

Στείλατε

Ευτυχώς που σου χει μείνει και το γέλιο ... με αυτά που περνάμε.

Enter

Lola

Αν χάσουμε και αυτό άσε είμαστε χαμένοι από χέρι

Enter

Lola

Ναζι θεια !!!

😀😉

Enter

Στείλατε

Άλλο το γέλιο όμως ... και άλλο το χαζόγελο και το πλαστικό που έχουν οι περισσότεροι ... 

 

Απορία : Εσύ Αγκαλιάζεις .. Φιλάς ... και έχεις Σωματική Επαφή Ελεύθερα και Όμορφα ?

Enter

11 Αυγ 2021, 11:10 π.μ.

Στείλατε

Κατάλαβα ... 

 

Καλή Συνέχεια !

Enter

7:50 μ.μ.

Στείλατε

Καλά τώρα το είδα ... 

 

Αφού φαίνεσαι απ τις φωτό 

 

Μυξοπαρθένα που ακόμα και τις Αγκαλιές τις έχει και Πονηρό και Πρόστυχο !!!  ... 

 

Γιατί δεν με μπλοκάρεις τότε ?

 

Τι το βουλώνεις μόνο και δεν μου λες ότι σε πείραξε ?

 

Δλδ Φοβάσαι ακόμα και μέσα από την Οθόνη μη σε βιάσει κανένας ???

 

Ασταδιάλα ... Χαζογύναικες !!! 

 

Μόνο Χαζοσέλφι από πάνω για να μ φαίνονται τα προγούλια και ο πλισέ λαιμός ... και να φαίνεται οι βυζάρες τάχα μου ... 

 

Να χες κιόλας ... κάτι θα φαινόταν !!! 

 

Έλεος ... 

 

Δεν τις μπορώ αυτές ... Και στέλνω τέτοια Μηνύματα ... 

 

Πάρε τώρα κι εσύ να μάθεις !!!

Enter

Στείλατε

Κοίτα Πόζα και νάζι η Θεια !!!

Άνοιγμα φωτογραφίας