********* ********************** DSV Blog: 09/13/20

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 19, 2020

Όνειρο ΖΩ ... μην με ξυπνάτε ... !!!


Προσοχή λέω ΚΑΙ ΠΑΛΙ. Θερίζει η Κατάθλιψη !!!


 Evita 

10:45 Π.Μ.


Με Σόκαρε η Φωτό σου ... αλλά όσο με Σόκαρε ... τόσο μου Άρεσε και πολύ ... 

Εσύ είσαι η Κλόουν ???

Ευχαριστώ για την Αποδοχή ...


οχι δεν ειμαι εγω

 ειναι απλαμια θηλυκη τζοκερ


Κρίμα ... Πολύ Καλό θα ήταν. Να είχαμε στην Ελλάδα μία τέτοια. Ναι κατάλαβα.

An kai den μ αρέσουν οι Κόπιες ... και αυτό είναι πολύ Καρμπόν. Αλλά είναι πολύ πετυχημένη και όμορφη φωτό.


ναι οντως


Και τώρα εγώ που σκέφτομαι τα πάντα ... πρέπει να βρω γιατί σ αρέσουν οι Τζόκερ και είσαι τόσο Κυνική με την Αυτοκτονία γιατί είδα και μία ακόμα να είναι Νεκρή ... με τα μάτια γουρλωμένα ...


Χμμμ καλά .. Όλοι είμαστε σε Κατάθλιψη ... αλλά δεν πιστεύω ....

να φλερτάρουμε έστω και με την σκέψη ε ?

Δεν είμαι Σωτήρας... απλά... !!!

Οκ ... 


Περίμενα ότι θα με έχεις μπλοκάρει με τέτοια παύση αλλά οκ ...

Δεν μιλάω άλλο .. Στην Ησυχία σου ... Απλά να Προσέχεις ... ( Από έναν Άγνωστο που ... ξέρει πολλά ... για το θέμα ... και Ανησυχεί.)

https://dsvsval.blogspot.com/2020/09/2014.html

Διαγράφομαι . Χάρηκα.


ΚΑΙ .. δεν της άρεσε και με Μπλόκαρε !!! 

[Chorus]
Lithium
Don't wanna lock me up inside
Lithium
Don't wanna forget how it feels without
Lithium
I wanna stay in love with my sorrow

[Verse 1]
Oh
But God, I wanna let it go
Come to bed, don't make me sleep alone
Couldn't hide the emptiness, you let it show
Never wanted it to be so cold
Just didn't drink enough to say you love me

[Bridge]
I can't hold on to me
Wonder what's wrong with me

[Chorus]
Lithium
Don't wanna lock me up inside
Lithium
Don't wanna forget how it feels without
Lithium
I wanna stay in love with my sorrow
[Verse 2]
Don't wanna let it lay me down this time
Drown my will to fly
Here in the darkness I know myself
Can't break free until I let it go
Let me go
Darling, I forgive you after all
Anything is better than to be alone
And in the end I guess I had to fall
Always find my place among the ashes

[Bridge]
I can't hold on to me
Wonder what's wrong with me

[Chorus]
Lithium
Don't wanna lock me up inside
Lithium
Don't wanna forget how it feels without
Lithium
I wanna stay in love with my sorrow

[Outro]
Stay in love with you
I, I'm gonna let it go

Χίλια Respect στο Σάιτ της Μαρίας Μπακοδήμου !!!... Που ναι μωρέ τέτοιες Γυναικάρες που λένε την Αλήθεια ???


Συμφωνώ 100% με το παρακάτω κείμενο !!! Πάντα γούσταρα την 
Μαρία Μπακοδήμου . Και την Θεωρώ την πιο Σέξυ Μιλφ στην Ελλάδα τουλάχιστον.

Το να προσποιείσαι πονοκέφαλο  για να αποφύγεις το σεξ,  ύπνο για να αποφύγεις το σεξ, οργασμό  για να αποφύγεις το στίγμα της ανέραστης, ή αυτάρκεια για να αποφύγεις το στίγμα της γεροντο - κόρης ίσως να ναι και μέσα στα πλαίσια που η γυναικεία ψυχολογία δικαιολογεί. 

Αλλά μέχρι που φτάνουν τα «αθώα» ψέματα που λες; Και κυρίως τι γίνεται όταν αποδέκτης τους είναι ο εαυτός σου;

Αν παρατηρήσεις στις γυναικοπαρέες, το που ξεκινάει η ανάλυση και αρχίζει η μυθοπλασία, είναι δυσδιάκριτο. Βοηθάνε κι οι φίλες κι έτσι τα ευφάνταστα σενάρια, καταλήγουν να δικαιολογούν οτιδήποτε, φτάνει να ανακουφίσουν και να χαδέψουν τα αυτιά. Κι έτσι όλοι είναι ευχαριστημένοι: εσύ που εξωράισες το φτύσιμο, αυτός που αν ξαναασχοληθεί μαζί σου θα του ξανακάτσεις, κι οι φίλες σου που τους δόθηκε η ευκαιρία να πάρουν αξίωμα γκουρού και να σε συμβουλέψουν.

Κι οι συζητήσεις συνεχίζονται, και τα σενάρια φουντώνουν κι άκρη βέβαια δε βγαίνει, γιατί λείπουν τα σωστά δεδομένα. Αν δε λες την αλήθεια στον εαυτό σου, και τους άλλους, δεν αναγνωρίζεις το πρόβλημα, κι άρα αποκλείεται να το λύσεις. Θέλει θάρρος και τόλμη η αυτογνωσία, αλλά τουλάχιστον αποφεύγεις να γίνεις μια γραφική-θλιβερή που αλλοτριώνει την αλήθεια, προκειμένου να βολευτεί στις ψευδαισθήσεις της (και τη γάτα της… γιατί από άντρα δεν θα δεις έτσι προκοπή).

Αυτό δεν θα σου πω εγώ πως θα το κάνεις, γιατί η αυτογνωσία είναι σαν την αυτοχειρία, την αυτοπεποίθηση, την αυτοικανοποίηση, την αυτοδυναμία κτλ. Θέλει δική σου απόφαση και δράση. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σου υπενθυμίσω τα πιο συνηθισμένα ψέματα που λες στον εαυτό σου και τις φίλες σου:



Γιατί δεν παίρνει (τηλέφωνο);

Θα σου πω με βεβαιότητα πως δεν έγραψε λάθος το νούμερο, δεν έπεσε το κινητό του στη σαλαμούρα, δεν τέλειωσε η μπαταρία του, δεν έχει μαραθώνιο μίτιγκ, δεν είναι στο νοσοκομείο με αμνησία, δεν του επιτέθηκαν Χρυσαυγίτες και του σβησαν  ειδικά το κινητό σου, ούτε χάκερ που άλλαξαν το όνομά σου, δεν σε φοβάται, δεν απειλείται ο ανδρισμός του, δεν ισχύει πως δεν είναι του τηλεφώνου.

Α! Κι επίσης δεν πέθανε.
Θα σου πω μια μεγάλη-αυτονόητη αλήθεια: αν σε γουστάρει, θα βρει χρόνο και θα σου τηλεφωνήσει, θα στείλει μήνυμα, θα κάνει το παν να σε ακούσει και βέβαια να σε ξαναδεί.



Γιατί δεν μου την πέφτει;

Το σίγουρο είναι πως για να μη στην πέφτει, ενώ συντρέχουν οι συνθήκες, δηλαδή έχετε συναντηθεί, δεν είναι επειδή περιμένει να του την πέσεις εσύ. Ούτε πρόκειται για ντροπαλό, σκιαγμένο από την επιτυχία σου, ή ευνούχο. Αν ενώ είστε μαζί, εσύ, ρουφάς κοιλιά και κακαρίζεις χωρίς λόγο, κάνεις ματάκια και μαλλιά κι εκείνος αρκείται στα δαχτυλίδια με τον καπνό, μάλλον δε σε γουστάρει. Γι αυτό και δε στην πέφτει. Τώρα αν έχει γκόμενα, γκόμενο ή άλλο γούστο, δεν μας απασχολεί. Και δε θα πρεπε να απασχολεί κι εσένα. Μείνε στο αποτέλεσμα…



Τι σημαίνει, «Δεν είμαι σε φάση να κάνω σχέση»

Την αλήθεια λέει, αλλά όχι όλη. Αυτό που παραλείπει-κι αυτό που σε μπερδεύει- είναι ότι δεν είναι σε φάση να κάνει σχέση μαζί σου. Και μένεις εσύ, με τις άλλες, τις ταγμένες στη δικαιολογία φίλες σου, να λέτε, ότι στο πε για να σε τσιτώσει-λες και δεν είσαι αρκετά τσιτωμένη από μόνη σου- ή για να τον διεκδικήσεις-λες και δεν το κάνεις οικειοθελώς, ή για να το παίξει μυστηριώδης-λες και αν ήταν αλέγρος θα τον έφτυνες… Μετά από τέτοια δήλωση, το πολύ που μπορεί να περιμένεις, είναι κανα οne night stand. Κι όταν λέμε one, δεν εννοούμε σχέση… Σύμφωνοι;



Τι σημαίνει: «Θέλω να μείνω μόνος μου»

Όλα τα άλλα εκτός από αυτό. Δηλαδή σημαίνει, ότι θέλει να γυρνοβολάει από δω κι από κει, να πηγαίνει με όποια του κάτσει, να κοκκαλιάζει με τους φίλους του, να ξενυχτάει, να γλεντάει… Τα πάντα εκτός από την κυριολεξία.
Αυτό που όμως εννοεί- το δίχως άλλο- είναι ότι θέλει να τον αφήσεις εσύ μόνο του. Εσύ…(δις)



Τι σημαίνει: «Θέλω χρόνο για τον εαυτό μου»

Δε σημαίνει ότι θα γραφτεί στο ανοιχτό πανεπιστήμιο, ότι είναι σε μια διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης, ότι θα ασχοληθεί με την κηπουρική, την ξυλογλυπτική ή τη σκοποβολή. Δε σημαίνει καν, ότι θα αρχίσει κικ μπόξιγκ κι εσύ τον ενοχλείς στην προπόνησή του.
Θα το πω όσο πιο κομψά γίνεται: αυτό που θέλει να σου πει, είναι ότι σταμάτησε να γουστάρει, ότι του τα κανες τσουρέκια κι ότι θέλει να ξεσκάσει.



Τι σημαίνει: «Είμαι σε μια σχέση, αλλά δεν περνάμε καλά»

Σίγουρα δε σημαίνει ότι είναι σε μια σχέση και δεν περνάει καλά, και τώρα που γνώρισε εσένα θα παρατήσει την άλλη για τα μάτια σου. Ούτε ότι η άλλη είναι σκύλα, του ψήνει το ψάρι στα χείλη, κι αυτός ο δόλιος την υπομένει, επειδή είναι ψυχοπονιάρης και καλοκάγαθος (αχ μωρέ τον γλυκούληηηη!).

Σημαίνει απλά, ότι θέλει να σε πηδήξει. Και να μην έχει και τύψεις που θα εξαφανιστεί. Μόνο αυτό. Τελεία…



Τι σημαίνει: «Τα λέμε» όταν η δήλωση δεν ακολουθείται από καμιά κίνηση από μέρους του να τα πείτε, μέσα στις επόμενες τρεις μέρες.

Δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Είναι μια φράση χωρίς καμιά ουσία, συνώνυμη με το «Δε βαριέσαι».
Είναι μια φράση κλειδί που δείχνει ότι θέλει να απαγκιστρωθεί, δηλαδή να καταγγείλει τη «σύμβασή» σας, χωρίς καμιά υποχρέωση.
Αυτή η φράση, έχει εφευρεθεί, απλά για να κάνεις ίντριγκες με τις φίλες σου και στο τέλος να καταλήγετε ότι πρέπει να πάρεις εσύ τηλέφωνο, να τον παίρνεις, εκείνος να μη το σηκώνει, να ξαναπαίρνεις, να στέλνεις μηνύματα, αναπάντητα και στο τέλος να καταλήγετε στο επιμύθιο ότι είναι «μαλάκας»…

 

Αυτά για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους και να μην κοροιδευόμαστε. Κυρίως να μην κοροιδεύεις εσύ ΕΣΕΝΑ..


Πηγή : https://marymary.gr

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 18, 2020

ΖΩΝΤΑΝΑ η πορειά του Ιανού ... Τώρα είναι δίπλα στην Στερεά Ελλάδα και Βορειοδυτική Πελοπόννησο και Θερίζει τα Πάντα !!!

 


Θα έβαζα όλους τους φίλους μου στα Μανταλάκια ... Αδέρφια .. Μάνα .. Πατέρα ... ακόμα και Μένα !!! Δεν κάνω διαχωρισμούς !!!



Εδώ είναι η Οικογένεια της Κολλητής μου ( Πρώην δλδ γιατί πριν λίγο καιρό έκανε κάτι τόσο χοντρό που μπορεί να μην ξαναμιλήσουμε και ποτέ ). 

Την ξέρω από το 1996 .. 24 Ολόκληρα Χρόνια ... Από τα 24 Χρόνια τα 5 με 6 είμαστε σε πλήρη απόσταση επειδή Θεωρώ ότι έχει κάνει Μαλακίες ... Ναι ... αυτή όχι εγώ ... Γιατί ? Γιατί όταν κάνει Μαλακίες ΔΕΝ συγχωρώ ... ενώ εκείνη όταν κάνω εγώ ούτε που τις θίγει ... Την Παρακαλάω να μου την Λέει ... να συζητάμε τα Λάθη μου ... αλλά είναι Μαμούδι ... Για να μην έρθει σε Αντιπαράθεση με τον Οποιοδήποτε ... προτιμά να Κρύψει ... να πει Ψέματα ( δεν λέει ψέματα .. Κρύβει την Αλήθεια που αυτό είναι χειρότερο πολλές φορές )  γιατί δεν μπορεί τις φωνές .. τους τσακωμούς και τις υπόλοιπες Παπαριές ... 

Και Προτιμά να ζει μέσα στο Ψέμμα και στην Υποκρισία από το να μαλώσει ή να τολμήσει να πει την Αλήθεια ... 

Αυτή την φορά το παράκανε ... Για να μην μαθευτεί ότι ο Άντρας της ξαναγύρισε στην Ιρλανδία μου έλεγε ότι βλάπουν μαζί ταινίες ... τρώνε ... βγαίνουν βόλτες ... και αυτός ήταν στο Ειρε. 

Ε αυτή την φορά ΔΕΝ την συγχώρησα ... Είχα φάει πολλά ψέμματα και έκανα υπομονή ... Αλλά αυτό να είναι ο άλλος Ιρλανδία και να λέει ότι είναι Ελλάδα ... ε πάει πολύ ... 

Έχω κάνει και άλλες Αναρτήσεις για την Υποκρίτρια Φοίβη ... και για να μην νομίζετε ότι κρύβω το όνομά της .. Χριστίνα ... Επίθετο δεν λέω ... Ξέρετε όλοι ποια είναι ( ήταν ) η φίλη μου η Χριστίνα στην Ιρλανδία ... ) 

Η Χριστίνα λοιπόν βγάζει όλη την Ζωή της στο Ιντερνετ ... με Χλιδές και ταξίδια που είμαι σίγουρος ότι πολλοί πικραίνονται που οι πλούσιοι αυτοί φίλοι μου πήγαν σε 5 χρόνια σε 30 χώρες σε όλο τον κόσμο και ο άλλος δεν έχει βενζίνη να πάει 10 χιλιόμετρα Μακριά ... 

Μιλάω Ειλικρινά δεν ζήλεψα ποτέ ούτε Ένα τους Ταξίδι... Μπορεί επειδή ήμουν κολλητός και χαιρόμουν ... μπορεί επειδή ήξερα ότι με τα ταξίδια αυτά κάπου θα κατασταλάξουν και μετά θα πάω κι εγώ και θα ζήσουμε το όνειρο των Friends που 20 χρόνια τώρα σχεδιάζουμε ... ή Μπορεί επειδή αυτά τα ταξίδια εμένα  δεν με συγκινούν καθόλου ... Αν δεν κάνω εγώ ταξίδια με Αυτοκίνητο ή πολύ περισσότερο με Μηχανή ή με τραίνο για μένα δεν λένε τίποτα... Το να πάω σε μία πόλη και να δω μουσεία και να βγάλω φωτό τα αξιοθέατα ... ελάχιστα με Συγκινούν ... Αλλά το να πάω στα βουνά της Γερμανίας ( που το χω όνειρο από παιδί ) ... και π.χ. στο Τιρόλο ...και να κατεβαίνω από την Μηχανή και να πίνω νερό από την Πηγή ή από τα χιόνια που ακόμα και το καλοκαίρι εκεί χιονίζει ... είναι το Όνειρό μου 



Απλά με πειράζει πολύ που δεν καταλαβαίνει παρά τις τόσες Αναρτήσεις μου που τις διαβάζει ότι δεν πρέπει να προκαλεί με το Life Style της γιατί ζούμε εποχές που οι περισσότεροι δεν έχουν να βγάλουν τον Μήνα και αυτή τρώει ένα Μηνιάτικο του Συνταξιούχου για να νοικιάσει πέδιλα του Σκι για μερικές ώρες.

Οκ ... δε ντα κλέψανε ... και ο Άντρας της έφαγε τα Νιάτα του σε Ινδία και Βραζιλία και είχε να δει χρόνια τα παιδιά του ... αλλά τι ?

Πρέπει και να τα Δείχνουν ???

¨ΟΧΙ .. Το Καταγγέλω ... 

και το βγάζω στα μανταλάκια ... 

Για να δείτε ότι με μένα Κανένας δεν γλυτώνει !!! 

Και αν κάνω Άδικη Κριτική θα φάω και τις Συνέπειες !!! 

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 17, 2020

Φτάνει όμως μέχρι εδώ ... Δεν θα Ανεχτώ άλλο τον Αναλφαβητισμό σας και τις απειλές Τρούμπας και Λαχαναγοράς ...


Manolia Xaniotaki

ΣΑΒ 5:10 Μ.Μ.

βρε μουνοπανο της μανα σου 

θα σε κλεισω μεσα κλεφτρονι  

αν δεν κτεβασεις ολες τις φωτο της φιλης μου 

και αλλων γναικων εχω βρει ολα σου τα προφιλ 

και τα κανονικα ετοιμασου να φας πολυ πουτσα στην φυλακη 

γαμιολη ψυχακια της κοινωνιας ανεβρισμα της μανας σου της πουτανας που γμιεται με ολη την χωρα 

καριολι πουστη θα σε γαμισω αν δεν κατεβασεις ολες τις φωτο 


εχεις διορια 2 μερες μετα εξαφανησου βρηκα και που μενεις καθαρμα σκατοφατσα του κερατα πατερα σου .....


εισαι ηδη υπο παρακολουθηση απο την διωξη εγκληματος αρχιδι


Χαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαααα

Ααααχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαα

Βρήκε που μένω ... Αφού έχω 100 φωτό με την Διεύθυνση του σπιτιού μου και ακο΄μα με το αυτοκίνητό μου και που παρκάρω και τα πάντα ... 

Ακόμα και τις Κάμερες που έχω και όποιος πλησιάσει καταγράφηκε ... 


Με απειλεί .. με βρίζει ... αλλά ΚΑΙ έχει πάει στην ΔΗΕ να με καταδιώξει ...

Δεν ξέρει ότι με αυτές τις απειλές και τα βρισίδια ... θα την κλείσουν μέσα Ισόβια ?



Με έχετε κουράσει Ανεγκέφαλα Άμόρφωτα και Απαίδευτα Οχετάκια ... 

Μόνο από την Ορθογραφία φαίνεται ότι το Δημοτικό και πολύ είναι και το έβγαλαν με βύσμα ... 

Τίποτα Χασικλάκια θα είναι ή Μπέκρες που μετά το τσιπουράδικο μπαίνουν στο ΝΕΤ και δεν ξέρουν τι γράφουν ... 


Φτάνει όμως μέχρι εδώ ... 

Δεν θα Ανεχτώ άλλο τον Αναλφαβητισμό σας και τις απειλές Τρούμπας και Λαχαναγοράς ... 

Εκεί συχνάζετε άλλωστε ... Φαίνεται !!! 

Ο επόμενος που θα μου στείλει μνμ και θα με Απειλήσει ... θα φάει Καταδίωξη ... πραγματική ... 


Ενημερώνω .. .

Ο Επόμενος που θα μου στείλει μνμ .. έχω βγάλει Διεύθυνση IP και Κανονική ... Χάρτη του Google Maps ... και φωτό του σπιτιού του ... την Οικογένειά του πόσα μούλικα δλδ έχει ... και αν έχει Άντρα ... με ΠΟΙΟΝ τον κερατώνει ... με ΠΟΙΕΣ φίλες πίνει καφέ και που και ΤΙ λένε ... 

Όχι .. δεν θα κάνω πολλά ... Απλά με την IP του κινητού τους θα βρω τα πάντα γιατί καταγράφονται όλα ... 

Από που μπήκε ... Από που μου έστειλε ... Δ/ευθυνση ... Μαγαζί που έχει το Wi - fi ... ή ταβέρνα αν είναι αυτό ή ότι δήποτε ... Το σχολείο των παιδιών του .. την Μάνα του .. ΌΛΑ.

Αν δεν με πειράξει .. δεν θα κάνω τίποτα ... 

Αλλά με το που στείλει έστω και μία πρόταση .. τα έβγαλα όλα ... 



Για να εξηγούμαστε !!!



Πως Απαντώ στις Υποδείξεις και Πατρονάρισματα που μου κάνουν διάφορες Ντράμα Κουίν όπως η κυρία Ιωαννα Λαμπροπουλου ...




Ιωαννα Λαμπροπουλου

ΤΕΤ 7:18 Μ.Μ.

Τι έγινε; έμαθα κάνετε body shaming και δημοσιεύετε φωτογραφίες τούς χωρίς την άδεια τους , δεν είναι λίγο ρηχό και μικρόψυχο αυτό; Δεν προσφέρει και πολλά στο ύφος του μορφωμένου που  παρουσιάζετε, φιλικά

3:06 Π.Μ.

Το κάνω ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ κάτω από τα πλαίσια Ενημέρωσης για την Διασφάλιση Προσωπικών Δεδομένων ... Αν κάποιος που του Κοινοποιώ την φωτό του θέλει να μην φαίνεται μόλις με Μπλοκάρει ... διαγράφονται τα πάντα... 

Και τους "Ενημερώνω" ότι Όποιος-α δεν θέλει να εμφανίζεται η φωτό του πρέπει να "Βγάλει" το κουμπί της Κοινοποίησης που έχει από κάτω αλλιώς όποιος θέλει μπορεί και τις κοινοποιεί με την Συγκατάθεσή του.

Αυτά.

Μπορείτε τώρα να καλείτε ο ένας τον άλλο και να βλέπετε πληροφορίες, όπως η Ενεργή κατάσταση, και πότε διαβάσατε τα μηνύματα.


Αλλά μία ερώτηση ... 

Όταν κάνω Sharing τα αβοήθητα σκυλάκια και γατάκια .. εκεί γιατί ΔΕΝ πρέπει να ενημερώνω και μπορώ να το κάνω ? Όλες οι φωτό που Κοινοποιούνται ΔΕΝ χρήζουν Αδείας ...  Νόμοι και Κανόνες των Σόσιαλ Μίντια ... Δεν τις καθορίζω εγώ ... 

Όσο για το Μικρόψυχο ... το Αντιπαρέρχομαι ...

https://dsvsval.blogspot.com/2013/08/blog-post_19.html

5:14 Π.Μ.

Μορφωμένος ??? Παραμορφωμένος μπορεί ... Συχαίνομαι τους Μορφωμένους ... Την Παιδεία αναζητώ και τους Παιδευμένους και Μόνο.Η Μόρφωση είναι από τα Καρκινώματα του Πλανήτη μας ... μαζί με την Αριστεία και το Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια .. 

Οπότε καλό θα ήταν και φρόνιμο από εσάς ... αφού εκστομίζετε χαρακτηρισμούς που με προσβάλλουν καλό είναι ΠΡΙΝ ... τουλάχιστον να τους Επιβεβαιώνεται ... 

Πως ? ...

Ε ... αυτό κρίνεται πλέον από την Αντίληψη του καθενός μας ... 

Όταν κάποιος βλέπει 100άδες κοινοποιήσεις και στέκεται στο Μπόντυ Σέιμινγκ ..( που ΠΟΤΕ δεν το κανα αυτό ... ) απλά ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ φωτό που βάζουν και τις σχολιάζω ... Ναι .. αν δω μία 300 κιλά να μου φωράει Τάγκα .. θα το σχολιάσω και ας με κρίνει ο καθένας αναγνώστης μου ... 


Γνωρίζετε ότι μιλάτε σε Μπλόγκερ 12 ετών με χιλιάδες αναρτήσεις ??? Γνωρίζετε ότι είμαι Ερευνητής Συγγραφέας αλλά και Ποιητής ??? Ο Συγγραφέας και Ποιητής τι κάνει ? Καταγράφει αυτό που βλέπει !!!

Αυτό κάνω ... Απλή Καταγραφή ! και όχι Σέιμινγκ ... Αν δείτε κάποια φωτό ενός προφίλ του φβ ... που μιλάω για Σέιμινγκ Μπόντυ ... τότε Παραιτούμαι ... Αν όμως είναι Σχολιασμός μιας στάσης .. ή ενός Ντεκολτέ 90χρονης .. αυτό δεν είναι Σέιμινγκ ... 

Αυτό είναι Ανάθεμα και Αιδώ !!! 

Καλό Ξημέρωμα !!!


Καταρχήν ευχαριστώ για τις κοινοποιήσεις, νομίζω δεν σας προσέβαλα, απλά παρουσιάζετε μια τάση ελέγχου και σφοδρής κριτικής της εμφάνισης των άλλων που νομίζω ξεφευγει λίγο από τα όρια του ποιητή και συγγραφέα, οι άνθρωποι δεν είναι απλά εικόνες του Facebook, είναι ψυχοσύνθεσεις εύθραυστες με αδυναμίες και ποτε δεν ξέρουμε αν η καταγραφή που λέτε μπορεί να καταστρέψει τη ψυχολογία του άλλου, τώρα αν δεν σας αρέσει κάτι αισθητικά είναι δικό σας θέμα, υπάρχουν και οι αγγραφοι κανόνες της κοινωνικής συναναστροφής και νομίζω ότι αντιδράτε δυσανάλογα στην αρνητική κριτική των άλλων, αν μου επιτρέπετε, σας εύχομαι κάθε επιτυχία με το μπλογκ σας και το επάγγελμα σας

8:26 Π.Μ.

Οι Γνώμες είναι Προσωπικές .. όπως και ο Κωλοτρυπίδες ... όπως έλεγε και ο Βραβευμένος επί 9 συνεχόμενα έτη Ντίνος Χριστιανόπουλος ... 

Και ξέρετε τι θα έκανε κάποιος Μορφμένος ??? Θα σας διόρθωνε και θα σας έλεγε ΚΑΤΑΡΧΑΣ σημαίνει Κατά την Αρχή (χρονικά ) ... και όχι Καταρχήν ...  που σημαίνει κατά  την Αρχήν ( όπως λέμε Αρχές του τόπου .. Αρχές των Κανόνων ... και διάφορα ... )Όσο αν έχω ξεφύγει ... ανοίκω ....στους Καταραμένους Ποιητές ... 

Αυτοί οι ποιητές αυτά τα όρια τα είχαν για πλάκα .. Διαβάστε λίγο Ντε Σαντ ... Ταχτσή ... Λιαντίνη ... και θα Καταλάβετε !

Αυτά.

Βραβευμένος από την Ακαδημία Αθηνών ως ο Καλύτερος Ποιητής. Για τον Χριστιανόπουλο λεω.

Εκεί να δείτε το όρια έχει που έλεγε Καύλα και κώλο και Μουνί και Πούτσο Λάιβ στην Τσαπανίδου και τον Οικονομέα στο Μέγκα.Απλά δεν μπορείτε να Αντέξετε τόση Ειλικρίνεια και Αλήθεια δοσμένη Αγνά με λέξεις αυθόρμητες και αληθινές ... 

Αυτό το έλεγε ο Ρίτσος ! Στο Περί Σεμνοτυφίας ... 

https://dsvsval.blogspot.com/2012/06/blog-post_22.html


Αλλά Κρίνετε εμένα ... Εγώ γιατί να μην Κρίνω εσάς ... που με πονοψυχιά βάζετε ζωάκια που είχα στην ζωή μου και έχω ... αμέτρητα ... και σε Αντίθεση βάζετε μια Φωτό Ακραία και Φοβιστική σαν Ντράμα Κουίν ???


Εσείς με αυτό το ύφος τι κάνετε ? Δεν σχολιάζετε έμμεσα τους Σοβαροφανείς και τις Μυξοπαρθένες ... και τους Κυριλέ και τους Καθωσπρέπει ... και δεν τους δίνετε μία γροθιά στο Στομάχι ... Κυρία Ιωάννα ... συνάδελφοί είμαστε ... Γράφετε κι εσείς σωστά .. αλλά κοφτά και επικριτικά και προτρεπτικά ... ίσως όχι τόσο Λόγια όπως εγώ ...Εσείς Πατρονάρετε .. Κρίνετε χωρίς να Ερευνήσετε ... Εγώ από την άλλη για να Κράξω μία φωτό .. έχω δει το Έγκλημα που κρύβεται από πίσω της !!! 

Έχω δει τα Εγκλήματα που κάνουν οι γονείς και μοστράρουν τα αθώα παιδιά σαν Τρόπαια.

Αυτή είναι η Μεγάλη μας Διαφορά. Λυπάμαι ... αλλά με φωτό φέικ ... Καμία δεν βρήκα δικιά σας δεν μπορώ να μιλάω. Και πολύ χρόνο έχασα.



Και μπλόκαρα την Συνομιλία !!!

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 15, 2020

Σαν Σήμερα ... λίγες μέρες πριν αλλά το 2014 ... ο Καλύτερος Άνθρωπος - Καλλιτέχνης ( για μένα ) έφυγε από την Κόλαση ( την γη ) και πήγε στον Παράδεισο των Ουρανών ... !!!


DSV BLOG


 
Κοινοποιήθηκε στους εξής:
Δημόσια


 40 βαθμοί και ... το επόμενο τριήμερο ...

Αυτοκτόνησε ο Πιο Καλός Άνθρωπος και Ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς ... ( Το Καλοκαίρι οι Αυτοκτονίες είναι πολλαπλάσιες μετά τα Χριστούγεννα για προφανείς λόγους ) ...

Πεθαίνουν Γιαγιάδες και Παππούδες από την Ζέστη αλλά και Νέοι και Νέα παιδιά ..

                        

Αεροπορικές Τραγωδίες το 90% το Καλοκαίρι γίνονται ...

Δυστυχήματα στον Δρόμο το Καλοκαίρι γίνονται ...

Ο Οργανισμός του Ανθρώπου Υποφέρει το Καλοκαίρι στο 3πλάσιο από ότι τον Χειμώνα ...

Πεθαίνουν από Δίψα Άνθρωποι αλλά και πολλά πολλά ζωάκια



Πολλά από αυτά Καίγονται στα Δάση ... με τις φωτιές που γίνονται το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ...
Οι περισσότεροι Χωρισμοί ... γίνονται το Καλοκαίρι ...

ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ - ΣΦΗΓΚΕΣ - ΑΓΡΙΟΤΟΥΜΠΑΝΟΙ ΚΑΙ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ...
( Αν μην Συνεχίσω ... )
Και μετά εγώ είμαι ο Ανώμαλος εεε ... που δεν γουστάρω με την Καμία του Μπουρδελοκαλόκαιρο εεε ???



Και εσείς Πουτανάκια... που θέλετε να Μαυρίσετε ΜΟΝΟ ... δεν σας νοιάζει τίποτα άλλο και μόλις ρίχνει μια Σταγόνα ... αρχίζετε τις κλάψες επειδή πήρατε 10 κιλά αντιηλιακό ... και δεν θα ξέρετε τι να το κάνετε ...
Πήγε μέσα Σεπτέμβρη και ακόμα να δροσίσει ... Ούτε μια σταγόνα νερό ρεεε...


Εεε Άσταδιάλααααα ... Κωλοκαλόκαιρο ...

Άσταδιάλαααα ... Ξεκουμπίσου !!!



Ήδη έπασχε χρόνια από Άγχος και Κατάθλιψη ... Μπήκε στα Ναρκωτικά για να απαλλαγεί από την Μαυρίλα ... αλλά χώθηκε βαθιά ... Ακολούθησαν μία σωρό από Κλινικές Αποτοξινώσεις ... αλλά στην τελευταία δεν Άντεξε ... Βγήκε τάχα μου Θεραπευμένος ... και πήγε Σπίτι του και με ... ξέρουμε όλοι τι έγινε ...
Τι ήταν όμως αυτό που τον έσπρωξε στον Γρκεμό ... ??? Από το 2002 άρχισε να έχει και Πάρκινσον ... και το 2010 και μετά με την Κρίση .. έπεσε έξω Οικονομικά και σχεδόν έχασε τα πάντα ... Θα τα έχτιζε απ την Αρχή ... αλλά Κατάθλιψη ... Άγχος ... Πάρκινσον ... Εγχείρηση Καρδιάς τα τελευταία χρόνια ... ΔΕΝ τον άφηναν να ξεφύγει από την Μαυρίλα της Κατάθλιψης που τον καταδίωκε ..

Τι και αν έκανε Δις ... Τι και αν ήταν ο Καλύτερος Κωμικός Ηθοποιός των τελευταίων 30 χρόνων ... η Κατάθλιψη είναι ένα Τέρας .. που αν το αντιμετωπίζεις με Ναρκωτικά και Παράμετρα ... σε βάζει κάτω και σε Πνίγει !!!

Υπάρχει όμως λύση Αδέρφια ... και ας μιλάει κάποιος που Πάλεψε με την Κατάθλιψη πολλές φορές και την έχει κερδίσει τις πειρισσότερες ...
Τώρα .. Προσωπικά ???... Με ένα δικό μου κοντινό πρόσωπο ???... αυτό δεν θα σας το Αποκαλύψω ... αλλά Κατάφερα με πολύ κόπο και πόνο ( γιατί Οικονομικά ισοπεδώθηκα ... και δεν είχα τίποτα άλλο περιουσιακά ... αλλιώς από τα πρώτα χρόνια θα την μαράζωνα την Πουτάνα ... ΜΟΝΟ μαραζώνει .. ποτέ ΔΕΝ φεύγει ... Απλά Μαραζωμένη και Νικημένη ... δεν σε πειράζει ποτέ ) ... να την κάνω τόσο Ανήμπορη ... και τόσο Αδύναμη ... που απλά ήξερα την Ύπαρξή της ... και γελούσα όταν την έβλεπα να προσπαθεί να δυναμώσει ...
Έπαιρνα τότε το Ψεκαστικό ( της Εμπειρίας χρόνων Διαβασμάτων ... Έχω διαβάσει ότι Υπάρχει για την Κατάθλιψη και την ΔΔ ... Μα ότι ΝΕΟ υπάρχει ) ... και με 2 φσουτ .. .ξαναμαράζωνε και δεν ενοχλούσε καθόλου ... Και τις 2 - 3 φορές που κατάφερε να νικήσει είναι επειδή εγώ έλειπα ... και βρήκε Αδύναμο το Θύμα της ... και το καταπλάκωσε ...


Και μιας που μιλάμε για την κατάθλιψη ... έχω να σας πω το Μυστικό ...

Όταν σας έρθει μια φορά .. την πρώτη ... μπορεί να είναι από Απώλεια ... από Χωρισμό ... από Θυροειδή ... από Ορμονικά ... από από από .. δυστυχώς η Κατάθλιψη έχει χιλιάδες διαφορετικές πόρτες να διαβεί ... αυτό που θα κάνετε για να σωθείτε είναι να μιλήσετε ειλικρινά με το Καθρέφτη σας ... ΟΣΟ και Σπασμένος κι αν είναι !!!




Αν πραγματικά δείτε ότι ήταν επεισόδιο της Μίας Φοράς Αποκλειστικά και δεν θα σας γυρίσει ... τότε ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ στον γιατρό ... να ΠΑΡΕΤΕ Οποσδήποτε μια αγωγή για να μην ξανάρθει σύντομα ( όπως το εμβόλιο του Κόβιντ ή της Γρίπης ... ΔΕΝ περνάνε από μόνα τους αυτά ) ... τότε συνεχίστε την ζωή σας ανεπηρρέαστοι χωρίς να κάνετε Αλλαγές ... αλλά χωρίς και να την Προκαλείτε ... και να την Προσκαλείτε να ξανάλθει ...


ΑΝ ΟΜΩΣ ... Ολοφάνερα φαίνεται ότι είναι στο Ανοσοποιητικό σας μέσα ... και λίγο λίγο σαν τον τερμίτη τρώει την Ψυχή και την Καρδιά ... και βλέπετε ότι υπάρχει πιθανότητα να Ξανάλθει .. τότε μία είναι η Λύση ...
ΑντιΤοξικότητα ...



Αλλάζετε εντελώς την Ζωή σας ... την Δουλειά σας ... το Σπίτι σας ... ακόμα και του Δικούς σας Ανθρώπους ... αν σας είναι Τοξικοί απέναντί σας. Τάχα μου Φίλους αλλά Φίδια ... Καταπιεστική Μάνα ή Πατέρας ... Γκόμενα ζηλιάρα και Ανασφαλής ... Γκόμενος Ζηλιάρης και Ανασφαλής ... και ιδίως αν είναι Βίαιος ... ΜΑΚΡΙΑ ΟΛΟΙ ...
Ιδίως από τους ΤΟΞΙΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ !!!




Εγώ προσωπικά έχω έρθει στον Βόλο από το 2005 ... και δεν έχω βγει Βράδυ παρά 10 φορές και αυτά με ένα άτομο ήσυχα στην Ακροθαλασσιά για δροσιά και ... καταλάβατε .. τι άλλο ...
Οι Βολιώτες είναι Άκρως τοξικοί Άνθρωποι και οι Ικανότεροι να σε κάνουν να πάθεις Κατάθλιψη στο Ντε τε !
Π.χ. ...

- Μπέκρες ... ( Βρομάνε όλη την Μέρα Σκορδίλα .. Τσιπουρίλα ... και Δυσωδία από τα Τσιπουράδικα ... Και μετά βγαίνουν με τα οχήματά τους και τρακάρουν Αθώο κοσμάκη και παιδιά !!! )

- Χασικλήδες ... ( Αν δεν πιάσει καλά η Μαστούρα του Τσιπουράδικου )
- Παντρεύονται και Γεννοβολάνε από τα 20 γιατί δεν έχουν τι άλλο να κάνουν στην ζωή τους ... και καλώς κάνουν γιατί είναι Ευλογία η Οικογένεια και τα Παιδιά ... αλλά αυτοί όμως Χάνονται από το Σύμπαν και κοιτάνε ΚΡΥΦΑ να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με Κομπλεξισμό και έτσι περνάνε και στα παιδιά τους τον Κομπλεξισμό !!!
- Ζηλιάρηδες και Ανασφαλείς ... Δεν χρειάζονται Σχόλια ... Αλλά μην σε δούνε να Πετυχαίνεις ... μπορεί και να πάνε στην Εκκλησία να κάνουν Τρισάγιο να Ψοφήσεις ...

Τι ??? Όχι ???

Εδώ μία Σκύλα Γειτόνισα μάνα, ΤΟΞΙΚΟΤΑΤΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ... ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ( Τελικά τους Πάντρεψε με όποια αυτή Ήθελε και Ησύχασαν όλοι τους τάχα μου ) τάχα μου Μάνα σωστή που έκανε το καλό για το παιδί της πήγε στην εκκλησία ( που εκεί είναι όλη η Δυσωδία ΨευτοΧριατιανών Σταυροφορητών !!! ) και έκανε Δέηση να χωρίσει ο Γιος της από την Κοπέλα του γιατί η Μάνα της λέει .. ήταν παρδαλή και δεν μπορούσε ο Γιός της που τον Προόριζε για Καθηγητή Πανεπιστημίου ( όπου και έγινε .. Σιγά ... Αυτά είναι στα Μάνιουαλ ) ... να είναι με μια γυναίκα .. που η Μάνα της φοράει μίνι στα 60 της και έχει κατάξανθα εξτένσιον και σώμα γαζέλας ... Μόνο μάνα μπουχέσα με έναν κώλο πλατεία Ελευθερίας δεχόμαστε .. Σαν τα Μούτρα μας δλδ ... και ακόμα χειρότερα ... Και τελικά ? Τα κατάφερε .. τον Χώρισε ... και Παντρεύτηκε Καθηγήτρια για να είναι στα Στάνταρ της Αριστείας και του Γοήτρου που Ταιριάζει !!!

Επαρχιώτες Αγάμητοι και Χωριάταροι ( Πεινασμένοι από την Αγαμία .. γιατί είπαμε στα 20 τους Παντρεύονται και δεν έχουν χορτάσει το Γαμήσι ... μετά τα 30 όλοι τους κερατώνουν τους Συντρόφους τους ... Της Πουτάνας ... Παρτούζες ... Μανάδες μα Συμμαθητές του Γιου ... και Πατεράδες με Συμμαθητές από την Κόρη ... Καθηγητές με Μαθήτριες ... Θείοι με Ανιψιές και Θείες με Ανηψιούς ... Αλλά ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΑ 4 ... ΚΑΙ Μετάνοιες για να δείξουμε ότι είμαστε Ηθικοί και Χριστιανικοί ... Γι αυτό κι εγώ δεν πατάω στο Βοθρατζίδιο μαρτίας που λέγεται Εκκλησία ... Εκεί μόνο ο Πνευματικός μπορεί να αντέξει που έχει μάθει και Συγχωρεί ... Εγώ δεν Συγχωρώ .. Παίρνω Σκαλπ .. και ξεκοιλιάζω με την Πένα μου ... Έχετε δει πως Καρφώνει μια Πένα ??? ) και Αμέτρητα άλλα ακόμα ... να μην τα γράφω ... ΦΥΓΕΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ... Η ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ( όπως εγώ τόσα χρόνια που δεν μπορούσα να φύγω .. την Απέφυγα με ζωή εντελώς Μοναχική ... αλλά ήσυχη και με καθάρια Ψυχή. Τώρα που μάλλον Μπορώ ... ( Έτυχε και ο Κόβιντ γμτ ) ... θα Φύγω χιλιόμετρα Μακριά ... Μπορεί και Αμερική όταν θα φύγει η Μάνα μου ( και δεν έχω φύγει πρώτα εγώ δλδ ) ...Εδώ δεν μπορώ να ζήσω ... και δεν πρόκειται να ζήσω άλλο. Αν τελικά δεν τα καταφέρω να φύγω ... θα επιβιώσω ΜΟΝΟΣ μου με 2 - 3 καλούς Ανθρώπους ) !!!


ΨΕΚΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΑΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ... ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΥΛΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ 2020 ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η Νο 1 ΣΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ... ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΔΕΦΙΑ !!! ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗΣΕΤΕ... ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ


Στο Βίντεο ... η Αρχή του ΤΕΛΟΥΣ ...

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 14, 2020

Η μπεμπέκα του φουμπού Μόλις πάτησε τα 80 η μπουμπούκα του ανθού. Διψάει για λούτσο Λέγοντας “αγκού”, Μπανάνες και ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ στο βωμό του κρεββατιού !!!






26 ΑΥΓ 2020, 12:10 Μ.Μ.

Ευχαριστώ Μαρία

26 ΑΥΓ 2020, 1:11 Μ.Μ.

 ( Emoji Ηι ... )


Ευτυχώς. Νόμιζα ότι θα ξαναδώ το απαίσιο χεράκι.

26 ΑΥΓ 2020, 3:19 Μ.Μ.



5 ΣΕΠ 2020, 8:24 Π.Μ.

3:12 Π.Μ.

Κοίτα ... Επειδή μάλλον θα με μπλοκάρεις μετά από αυτό το μνμ ... ας στα πω .. για να είμαι και Ειλικρινής μαζί σου ...

Είσαι από το είδος της Γυναίκας .. της Γυμνασμένης της Όμορφης που είναι όμως Ντροπαλή και δεν θέλει να μιλάει με τους Άντρες ... και Κυρίως να της μιλάνε γιατί από μικρή της έμαθε η Μάνα της ότι όποιος της μιλάει Άντρας έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του από μια απλή Επικοινωνία ... 


Ένα λοιπόν το Κρατούμενο ... Εμένα προσωπικά με Έφτυσες ... και αν δεις τα μηνύματά μας ... το αποδεικνύουν ... Δεν μου έγραψες ούτε Μισή Λέξη ... Με έδιωξες ... και ούτε καν ασχολήθηκες πάλι ... 

Αλλά αντί να μου φερθείς Έντιμα και να με διαγράψεις ... εσύ τουναντίον βάζεις ένα σωρό Θελκτικές φωτό για να προσεγγίσεις τα βλέμματα των Αντρών ... και μη μου πεις ότι δεν το κάνεις και αυτό και εκείνο γιατί έχω όλες τις φωτό σου στο μυαλό μου και φαίνεται !

Αφού δεν θες να σου μιλάνε οι Άντρες .. γιατί τους Προκαλείς .. και Καλείς με τις φωτό σου ??? 












Και άστο για Μένα .. άσε τους άλλους ... Αφού ΔΕΝ θες καμιά κουβέντα μαζί μου γιατί δεν με Διαγράφεις ή να με Μπλοκάρεις ??? Τώρα που στο είπα και ξέρεις ότι θα το κάνω εγώ ... με μεγάλη Ευκολία θα το κάνεις ... αφού πρώτα με βρίσεις όπως ΟΛΕΣ οι Ψόλες του Φβ. Ελπίζω κι εσύ να μην φερθείς σαν Ψόλα του φβ.. και απλά Έντιμα να με διαγράψεις χωρίς να με βρίσεις ... 

Γιατί εκτός της Δισυπόστατης αυτής Συμπεριφοράς σου .. φαίνεσαι γυναίκα με αρχές και όχι από αυτές που με τον Οχετό τους διώχνουν τον Κοσμάκη ... 


Διε Ρόγες ... Όλα έξω για τα λάικς ... 


Άρα Καταλήγω ... 

Αφού ΔΕΝ με γουστάρεις ( όχι σαν Άντρα αλλά σαν Φβ-Φρεντ ) κάνε μου την χάρη και Διέγραψέ με Αξιοπρέπεια ... και να είμαστε όλοι ΟΚ !!!

Αυτά από εμένα.

Και με Ψεύτικο όνομα μάλιστα γιατί μην μου πεις ότι το όνομά σου είναι Μαράκι Ντομαράκι ??? Όπως λέμε Πίκος Απίκος ???

Και με Μπλόκαρε όπως το περίμενα !!! Οχετός και Δυσωδία ... και με πιάνει Αναγούλα όταν βλέπω τόση Ματαιοδοξία !!! 

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ??? ( θα ρωτήσουν οι Γκιωνάκηδες στα Κίτρινα Γάντια ) .. 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ .. ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ... ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ ... ΜΙΑ ΔΥΟ ... ΝΑ ΜΕ ΔιΑΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΌΤΕΡΑ ... 

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ !!! 



 Είναι και Γιαγιούλα μωρέ το Χρυσό μου ... και θέλει να φαίνεται 30άρα μωρέ το Πουρό .. γιατί ψάχνει για Λούτσο όπως λέει και το Άσμα δεν το λέω εγώ !!!


Στο προφίλ σου έχεις κοτσάρει Τα βυζάκια σου Και στο τσατ, 
οι άντρες Πέφτουνε στη φάκα σου
Με το πρώτο κόζι λες “Τι μουνί είν’ αυτό” 
Με το δεύτερο φουστάνε Έχουμε περιστατικό, χαχαχα
Η μπεμπέκα του φουμπού Μόλις πάτησε τα 80 Η μπουμπούκα του ανθού 
Διψάει για λούτσο Λέγοντας “αγκού” Μπανάνες και αγγούρια Στο βωμό του κρεββατιού 

Η μπουμπού
Η μπουμπούκα του φουμπού
Ποζάρει και γουστάρει
Τη ντουντούκα του παππού
Κουμπεμπέ, λίγο ξεκωλέ
Και τον τρώει και ωμό
Όπως τον τρώει και σωτέ
Η μπουμπού
Το μπουμπούκι του φουμπού
Τρώει τη μπανάνα
Στη φωτό σαν τη μαϊμού
Κουμπεμπέ, λίγο ξεκωλέ
Από μέσα, ζέχνει ο τόπος
Από έξω αμπιγιέ