********* ********************** DSV Blog: 06/14/09

Σάββατο, Ιουνίου 20, 2009

Τα πρώτα τραγούδια..... στο DSV - JUKE BOX


Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση.

Αναρτώ πρώτα ένα τραγούδι από την Tina Constantatou . Λέγεται "Ήρθες Αργά".

Επειδή δεν το βρήκα στη λίστα (υπάρχει ένα σχετικό πρόβλημα ιδίως με τα ελληνικά τραγούδια) αναρτώ το αντίστοιχο βίντεο γράφοντας το κείμενο που μου έστειλε....

"Είναι άκουσμα ιδιαίτερο για μένα : ένας πετυχημένος συνδυασμός του παλιού και του νέου, δοσμένος με τρυφερότητα και σεβασμό από ένα σεμνό κι αξιόλογο δημιουργό με άποψη, που τόλμησε να τιμήσει με αυτό τον τρόπο την αγαπημένη του γιαγιά βάζοντας το συγκεκριμένο τραγούδι στο πρώτο του cd...."



Ευχαριστώ πολύ την Τίνα.

Στην συνέχεια αναρτώ στο DSV - JUKE BOX το New Divide των Linkin Park από τον Μαθητή μου Giorgos Emmanouilidis..... με σχόλιο

"daskale vale to kainoyrgio tragoudi apo toys Likin Park to NEW DIVIDE.................. TA SRAEIIIIIIIIIIIIIIIIIII...APLA....."

Μπράβο ρε Γιώργο.... όντως τα σπάει.

Τέλος από την γνωστή Εύα, μαθήτριά μου αναρτώ στο DSV - JUKE BOX τα 3 παρακάτω πολύ ωραία τραγούδια

1) listen-beyonce
2) i would die for you-jann arden
3) love in december-club 8

Ευχαριστώ και την Εύα.

Ευχαριστώ. Ευχαριστώ και πάλι. Αν συνεχίσετε να μου στέλνετε τραγούδια, θα ήθελα ένα - ένα, ή το πολύ 2 και αν τα βρίσκω θα σας στέλνω επιβεβαίωση για να μου στέλνετε μετά σχόλιο αν θέλετε. Μην μου γράφετε από την αρχή και μετά δεν το βρω και πάει άδικα ο κόπος της γραφής.

Εμένα μου άρεσαν όλα τα τραγούδια.... χωρίς υπερβολή (Κάκια).

Τα ακούω ήδη.

Κι ένα δικό μου. Ακούστε προς το τέλος που μπαίνει η κιθάρα με την παραμόρφωση πως μπορούν να παντρευτούν η Heavy Metal με την Παράδοση. ΧΩΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!



Πεχλιβάνης

Στίχοι: Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Μουσική: Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Πρώτη εκτέλεση: Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Μια νύχτα θα 'ρθει από μακριά, βρε αμάν αμάν
αέρας Πεχλιβάνης
να μην μπορείς να κοιμηθείς, βρε αμάν αμάν
μόλις τον ανασάνεις
θα 'χει θυμάρι στα μαλλιά, βρε αμάν αμάν
κράνα για σκουλαρίκια
και μες στο στόμα θα γυρνά, βρε αμάν αμάν
ρητορικά χαλίκια

Θα κατεβεί σαν άρχοντας, βρε αμάν αμάν
θα κατεβεί σαν λύκος
να πάρει χρώμα και ζωή, βρε αμάν αμάν
της μοναξιάς ο κήπος
τα μελισσάκια θα γυρνούν, βρε αμάν αμάν
γύρω απ' τις πολυθρόνες
και το νερό το κρύσταλλο, βρε αμάν αμάν
θα ρέει απ' τις οθόνες

Αέρα να 'σαι τιμωρός, βρε αμάν αμάν
να 'σαι και παιχνιδιάρης
κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, βρε αμάν αμάν
να 'ρθεις να μου την πάρεις
για να κοιτάει από ψηλά, βρε αμάν αμάν
του κόσμου τη ραστώνη
να ξεχαστεί σαν των βουνών, βρε αμάν αμάν
το περσινό το χιόνι




Share to Facebook (Αν θέλετε να κάνετε Share μόνο τη συγκεκριμένη Ανάρτηση, τότε κάνετε κλικ στον Τίτλο της και μετά πατάτε το κουμπί του Share)

Bookmark and Share

Enjoy your Music....

Okay..... I'm Ready.
(Συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης... "DSV - JUKE BOX").

Έτοιμος να δεχθώ μουσικές προτάσεις. Θα τηρηθεί προτεραιότητα και θα επιλεχθούν τραγούδια βάσει προτιμήσεων. Δηλαδή αν ένα τραγούδι μου το έχουν προτείνει πολλοί τότε σαφώς αυτό θα αναρτηθεί από τα πρώτα. Θα μπαίνουν και τραγούδια μοναδικά. Δηλαδή αν κάποιος έχει επιλέξει κάποιο σπάνιο σαφώς θα αναρτηθεί. Αρκεί να τα βρίσκω στη λίστα γιατί ιδίως στα ελληνικά δεν έχει και πολύ μεγάλη ποικιλία.

Στα ξένα δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα. Απλά θα προσπαθώ να ανανεώνω τη λίστα όσο πιο συχνά μπορώ. Γιατί έχει κάποια διαδικασία που παίρνει χρόνο. Οπότε και τα τραγούδια μπορεί να μπαίνουν αμέσως ή όποτε υπάρχει χρόνος.

Θέλω όμως τη βοήθειά σας για να πετύχει το εγχείρημα. Όποιος βέβαια το επιθυμεί. Η Κάκια, όπως συνήθως θα είναι από τους πρώτους υποστηρικτές, η Έυα (μαθήτριά μου) θα την πείσω οπωσδήποτε, γιατί το "Μουσική" είναι το μεσαίο όνομά της. Ταλεντάρα εκπληκτική. Δεν θα υπερέβαλα αν έλεγα ότι αγγίζει, και αρκετά μάλιστα την Alicia και την Whitney Houston. Πολύ φωνάρα. Και δεν το λέω επειδή είναι δικιά μου Μαθήτρια αλλά επειδή το πιστεύω.

Χθες πήρε και τους Βαθμούς και επισφράγισε σχεδόν (μένουν ακόμα 2 ειδικά μαθήματα Μουσικολογίας που απλά πρέπει να πιάσει τη Βάση) τον στόχο της για το Πανεπιστήμιο της Κέρκυρας. Βέβαια επειδή όπως και κάθε καλλιτέχνης είναι λίγο "Φεύγα" μπορεί να τη δούμε και του χρόνου σε κανένα πανεπιστήμιο της Αμερικής. Μέχρι εδώ. Για την Εύα θα πω περισσότερα στο μέλλον γιατί πιστεύω ότι θα μας απασχολήσει Καλλιτεχνικά (Χα χα χα ..... εγώ θα έχω Τζάμπα εισιτήριο).

Αλλά θέλω και άλλοι φίλοι, νέοι και παλιοί να συμμετέχουν. Έτσι θα φτιαχτεί μια Μουσική Λίστα με αγαπημένα δικά μας τραγούδια αλλά και άλλων φίλων που θα μας τα υπενθυμίζουν ή θα μας τα γνωρίζουν. Όπως το "Όταν χαράζει" που μου το γνώρισε η Τίνα. Και το ακούω συνέχεια.

Δεν ξέρω αν θα κρατήσει και θα πάει καλά. Ομολογώ ότι θα ήθελα να είναι πάντα ανοιχτό το παράθυρο και η λίστα να παίζει όταν θα είστε στον υπολογιστή ή όταν θα θέλετε να ακούσετε μουσική κάνοντας άλλες δουλειές. Μακάρι να γίνει έτσι όπως το ονειρεύομαι...............

Ένα Μουσικό κράμα φίλων που θα μας συντροφεύει μελωδικά.

Σας περιμένω.

Παρασκευή, Ιουνίου 19, 2009

DSV - JUKE BOX

Πρόσθεσα ακόμα ένα Gadget στο Μουσικό μου Blog που το ονομάζω DSV - JUKE BOX. Το έχετε ήδη καταλάβει γιατί με το που μπήκατε άρχισε να παίζει μουσική ε? Δεν είναι Ωραίο?

Είναι ένα Playlist Editor που μπορούμε να καταχωρούμε τραγούδια. Δεν το έχω δουλέψει καλά μέχρι τώρα, και δεν έχω βρει τα κόλπα του. Δηλαδή πως προσθέτω, πως σβήνω, πως αλλάζω σειρά στα τραγούδια κ.α. Πάντως το γεγονός ότι βρήκα το "Όταν Χαράζει" είναι πολύ ενθαρρυντικό, γιατί σημαίνει ότι θα βρίσκω και ελληνικά τραγούδια εκτός από ξένα.

Όταν το μάθω καλύτερα θα καλέσω και εσάς να συμμετέχετε στην επιλογή των τραγουδιών. Θα ήθελα μαζί να κάνουμε μια μεγάλη λίστα που θα ακούμε αγαπημένα τραγούδια.

Μακάρι να πετύχει !!!

Jennifer Lopez - Ain`t It Funny Live

Δεν μπορούσα να αντισταθώ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ !!!




Άλλο ένα Υπέροχο Live με την Πανέμορφη Lopez. Δώστε προσοχή στην αρχή πως εμφανίζεται. Η Σκηνοθεσία στο μεγαλείο της.





Αφιερωμένο στο φίλο μου τον Ντίνο που την λατρεύει και αυτός!!!..... και που όταν με γνώρισε στα "Επαναστατικά" και Απελευθερωμένα χρόνια των Σπουδών με μακριά μαλλιά, ως ROCK - Heavy Metal Fan, δεν περίμενε ότι μπορεί να μου αρέσει και η Latin, και το μαθαίνει μετά από 15 χρόνια που τα ξαναλέμε μέσω FB.





Πέμπτη, Ιουνίου 18, 2009

Έτσι γίνονται τα ταξίδια, και έτσι γίνονται και πιο όμορφα

Έτσι γίνονται τα ταξίδια, και έτσι γίνονται και πιο όμορφα. Αγναντεύεις το τοπίο και απολαμβάνεις τα χρώματα τις μυρωδιές. Τα πουλιά που κελαηδούν και ζωγραφίζουν με το πέταγμά τους τον ουρανό. Και τότε θυμάσαι ένα άλλο όμορφο μέρος και ταξιδεύεις και εκεί.

Οι μνήμες ζωντανεύουν και είτε χαρούμενες είτε θλιμένες είναι, σου αφήνουν μια γλυκιά μελαγχολία. Μια μικρή ανατριχίλα, ένα διαπεραστικό ερέθισμα.



Έτσι ένιωσα και εγώ σήμερα που θυμήθηκα το Αερικό του Παπακωνσταντίνου από την καταπληκτική Μελίνα.







Σας καλώ να ταξιδέψετε και εσείς μαζί μου. Σαν Αερικό..... Σαν Αερικό.....




ΑΕΡΙΚΟ

Στίχοι: Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Μουσική: Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Πρώτη εκτέλεση: Μελίνα Κανά


Όλα του κόσμου τα πουλιά
όπου κι αν φτερουγίσαν
όπου κι αν χτίσαν την φωλιά
όπου κι αν κελαηδήσαν

Εκεί που φτερουγίζει ο νους
εκεί που ξημερώνει
μαργώνουν τα πουλιά της γης
κι ούτε ένα δεν ζυγώνει

Σαν αερικό θα ζήσω
σαν αερικό

Ανάσα είναι καυτερή
και στέπα του Καυκάσου
η σκέψη που παραμιλά
και λέει τα όνειρά σου

Όσες κι αν χτίζουν φυλακές
κι αν ο κλοιός στενεύει
ο νους μας είναι αληταριό
που όλο θα δραπετεύει

Σαν αερικό θα ζήσω
σαν αερικό

Σαν αερικό θα ζήσω
σαν αερικό




Share to Facebook (Αν θέλετε να κάνετε Share μόνο τη συγκεκριμένη Ανάρτηση, τότε κάνετε κλικ στον Τίτλο της και μετά πατάτε το κουμπί του Share)

Bookmark and Share

Όταν Χαράζει.... Από την Τίνα.

Δυστυχώς το ότι είμαι "Γλυκοαίματος" θα το πληρώσω ακριβά και αυτό το καλοκαίρι. Παρόλο που έχω γεμίσει το σπίτι με εντομοαπωθητικές ταμπλέτες κάτι Κωλοκόνουπα κατά τις 3:30 με σκίσανε. Σηκώθηκα έβαλα Autan για να φύγει η τρελή φαγούρα που είχα.... αλλά που να με ξαναπάρει ο ύπνος. Χάλασα και το τελευταίο καιρό το βιολογικό μου ρολόι, και ενώ προσπάθησα για κανένα τέταρτο να ξανακοιμηθώ...... ΔΕΝ.



Ως συνήθως ακολούθησα τον γνώριμο περίπατο του Διαδικτύου. Άκουσα τις Χίλιες Σιωπές που είχε αναρτήσει η Βασιλική, άκουσα τις γνώριμες κιθάρες της Κάκιας.... και καθώς περιδιάβαινα λίγο πιο κάτω συναντάω ένα βίντεο που έχει αναρτήσει η Tina Constantatou. Έμεινα για λίγο να χαζέψω το όμορφο ηλιοβασίλεμα της εικόνας και διαβάζω δίπλα ...

"Όταν Χαράζει.... Μουσική, Στίχοι: Θανάσης Παπακωνσταντίνου Τραγούδι: Γιάννης Αγγελάκας Όταν χαράζει, ο πρώτος στεναγμός βγαίνει απ' τα πιο σφιγμένα χείλη. Σαν πεταλούδα στην κάμαρη πετά ψάχνοντας άνοιγμα να φύγει. Αν είσαι μόνος, αν είσαι αδύναμος η χαραυγή θα σε ξεκάνει. ..."

Τον Θανάση Παπακωνσταντίνου ομολογώ ότι τον ήξερα λίγο. Τον Αγγελάκα πολύ περισσότερο ακόμα και από τις "Τρύπες".

Το πάτησα να το ακούσω. Παράλληλα όμως έψαξα και βρήκα και τους στίχους (Σπανιότατα το κάνω αυτό... αλλά αυτή την φορά κάτι με οδήγησε). Και μόλις το ακούω διαβάζοντας και τους στίχους .... Έπαθα. Για κάποιους λόγους ιδιαίτερους με άγγιξαν τόσο πολύ που δεν σας κρύβω ότι στο πρώτο άκουσμα Ανατρίχιασα.

Πολλά καταπληκτικά τραγούδια ακούω καθημερινά από το FB. Τα περισσότερα τα ξέρω, άλλα όχι. Αλλά αυτό είχε κάτι ειδικό που ήρθε και θρονιάστηκε κατευθείαν στην ψυχή μου. Τυχαίο και μοιραίο ήταν. Μπορεί σε άλλο καιρό να μην του έδινα καμία σημασία.

Είναι όμως φοβερό. Καταπληκτική αισθαντική μελωδία.... Φανταστικός Στίχος και φοβερή.... με λυγμούς..... κιθάρα στο τέλος.

Θεώρησα ότι έπρεπε να το αναρτήσω για να μείνει να το θυμάμαι. Πραγματικά χαίρομαι πολύ που το συνάντησα.

Ευχαριστώ την Τίνα που μου το γνώρισε !!!




Όταν Χαράζει

Όταν χαράζει, ο πρώτος στεναγμός
βγαίνει απ' τα πιο σφιγμένα χείλη.
Σαν πεταλούδα στην κάμαρη πετά
ψάχνοντας άνοιγμα να φύγει.

Αν είσαι μόνος, αν είσαι αδύναμος
η χαραυγή θα σε ξεκάνει.
Έχει το μύρο, έχει τη σιγαλιά,
έχει τον ήλιο τον αλάνη.

Καινούρια μέρα, καινούριος ποταμός
στις εκβολές του θα προσφέρει
όσα χαθήκαν, όσα ξεχάστηκαν
κι όσα γι' αυτά κανείς δεν ξέρει.

Πίσω απ' τους λόφους, πίσω απ' τα βλέφαρα
υπάρχει τόπος και για σένα.
Χωρίς Βαστίλη, χωρίς ανάθεμα,
χωρίς τα χείλη τα σφιγμένα.







Share to Facebook (Αν θέλετε να κάνετε Share μόνο το συγκεκριμένο Link, τότε κάνετε κλικ στον Τίτλο και μετά πατάτε το κουμπί του Share)

Bookmark and Share

Τετάρτη, Ιουνίου 17, 2009

Αφιερωμένο στην Κάκια .... με Αγάπη

Βλέποντας τα βίντεο που αναρτούσε κατά καιρούς η Κάκια με κιθάρες Πορτογαλέζικες, Ισπανικές, Αργεντίνικες και ότι άλλο φαντάζεστε, μου ερχότανε στο μυαλό πολλές κιθάρες να παίζουνε ένα γνώριμο και αγαπημένο τραγούδι. Ένα πολύ γνωστό και όμορφο άκουσμα. Ακόρντα να παίζουν το ένα πάνω στο άλλο και να δημιουργούν μια πολύ όμορφη συγχορδία.

Μόλις πριν από λίγο το θυμήθηκα. Μπήκα στο YOUTUBE και βρήκα το Hotel California των Eagles.... στην Unpluged Live έκδοση που παίζουν 5 κιθάρες μαζί. Κατά πάσα πιθανότητα θα το έχει ακούσει σε αυτή την εκδοχή αλλά και έτσι ακόμα πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθεί πολύ.



Αν δεν το έχει δει ακόμα καλύτερα. Πιστεύω θα το λατρέψει. Ιδίως στο τέλος που σολάρουν όλες οι κιθάρες μαζί είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!!

Στην Αγαπημένη μου Κάκια!!!!!








Share to Facebook (Αν θέλετε να κάνετε Share μόνο το συγκεκριμένο Link, τότε κάνετε κλικ στον Τίτλο και μετά πατάτε το κουμπί του Share)

Bookmark and Share

Αφιέρωμα στην Jennifer.....

Αναρτώντας το χθεσινό βίντεο που είναι από τα πιο αγαπημένα μου όπως και η Jennifer άλλωστε, βρήκα το ίδιο τραγούδι σε Live εκτέλεση του 1999 σε κάποια απονομή βραβείων.












10 χρόνια πριν, άρα δεν είχε πατήσει τα 30. Στα καλύτερά της με σώμα όχι αδύνατο αλλά χυμώδες και οπισθόβαρο (Χμ...χμ ε, για εμάς τους Άντρες μετράει και αυτό... Λίγο).


Δεν ξέρω πως να σας το εξηγήσω τι εννοώ. Δηλαδή το πίσω μέρος να ......

είναι κάπως .......

δηλαδή να εξέχει ..... και ....

Δεν ξέρω αν καταλάβατε ???



Παρεπιμπτόντως ήξερα ότι είμαστε κοντά στην ηλικία αλλά τόσο κοντά όχι. Μπαίνοντας σε κάποιο Site να δω την ηλικία της γράφει 24 Ιουλίου 1970. Μόλις 6 μέρες πιο μικρή από εμένα. Σε άλλο γράφει 1969 αλλά μικρή σημασία έχει.

Λοιπόν, είναι ακριβώς στηριγμένο στο προηγούμενο βίντεο που σημαίνει ότι μόλις φτάνει στο 3:00 τα σπάει άγρια. Και το λέω αυτό γιατί τα 2 αυτά Βιντεοκλίπ δεν είναι πάνω στο κανονικό τραγούδι αλλά είναι διασκευασμένα σε Dance ρυθμό.

Συγχωρέστε μου την εμμονή των τελευταίων ημερών αλλά αφού την θυμήθηκα είπα να της κάνω ένα μίνι αφιέρωμα. Άλλωστε πολλοί από εσάς που μπαίνετε στο Blog εδώ και καιρό, θα ξέρετε ότι Αναρτώ βάση ερεθίσματος και έμπνευσης της στιγμής. Αυτό τον καιρό, η Jennifer έχει την τιμητική της.

Εδώ είναι και το Link από το επίσημο Site της ....... http://www.jenniferlopez.com/ και κάτω από το Βιντεοκλίπ βάζω και τους στίχους.






If you had my love
And I gave you all my trust
Would you comfort me
And if somehow you knew that
your love would be untrue
Would you lie to me
Tell me baby
Now if I gave you me, this
is how it's got to be
First of all I won't take
you cheatin' on me
Tell me who can I trust if I
can't trust in you
And I refuse to let you play me for a fool
You said that we could
possibly spend eternity
See that's what you told me
(that's what you said)
[ Find more Lyrics on www.mp3lyrics.org/bbT ]
But if you want me
You have to be fulfilling all my dreams
(If you really want me babe)

[CHORUS]

Said you want my love and
you've got to have it all
But first there are some
things you need to know
If you want to live
With all I have to give
I need to feel true love
Or it's got to end, yeah
I don't want you
Trying to get with me
And I end up unhappy
(Don't need the hurt and I
don't need the pain)
So before I do
Give myself to you
I have to know the truth
(If I spend my life with you)



Share to Facebook (Αν θέλετε να κάνετε Share μόνο το συγκεκριμένο Link, τότε κάνετε κλικ στον Τίτλο και μετά πατάτε το κουμπί του Share)

Bookmark and Share

Τρίτη, Ιουνίου 16, 2009

Jennifer Lopez-If You Had My Love

Να που ήρθε η ώρα να γίνει πραγματικότητα μία επιθυμία μου για Μουσικό Site. Ήθελα να αναρτώ Βίντεο με τραγούδια που για μένα αποτέλεσαν σταθμό και μου θυμίζουν εποχές όμορφες. Και είναι όμορφες γιατί ότι συνοδεύεται με Μουσική και Χορό δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο παρά ΟΜΟΡΦΟ.

Και τα 3 βίντεο συνδέονται με κάποιο τρόπο.... και θα σας πω πως.

Το 2001 το καλοκαίρι χρειάστηκε να κάνω αρθροσκόπηση στο γόνατο γιατί το είχα λίγο σμπαραλιάσει. Τότε καθημερινά έκανα Latin αερόμπικ σε πολύ έντονους ρυθμούς. Μου άρεσε πάρα πολύ και εκείνη την εποχή ένιωθα υπέροχα. Με τις συνεχείς στροφές και την ένταση το γόνατο άρχισε να πονάει. Είχα συνεχείς ενοχλήσεις και αραίωσα κατά πολύ το αερόμπικ.

Για να μην αφήσω όμως το χορό γράφτηκα σε μια Σχολή της γειτονιάς μου στο Φάληρο (όχι με υψηλό επίπεδο, γι' αυτό το "πτυχίο" το πήρα με άριστα). Αυτό όμως επιβάρυνε και άλλο το γόνατό μου οδηγώντας με στο χειρουργείο.

Με πήρε λίγο από κάτω, γιατί ο χορός πάντα με απογείωνε και με ολοκλήρωνε. Για να μην χάσω λοιπόν το ηθικό μου κατέβαζα συνέχεια βίντεο με χορό και ωραία μουσική (λάτρευα την JLo και την Alicia) για να παίρνω τα πάνω μου και να μην απογοητεύομαι.

Βέβαια μελαγχολούσα ελαφρώς αλλά παρηγορούμουνα και έλεγα "θα περάσει η αποθεραπεία και θα ξαναζήσεις τέτοιες στιγμές". Βέβαια το μέλλον δεν ήταν τόσο ευοίωνο για πολλούς και διάφορους λόγους.....

Δεν πειράζει όμως, τέτοια θεάματα πάντα μας κάνουν να νιώθουμε ζωντανοί και με ρυθμό.

Δείτε τι κάνει η Jenifer και θα με καταλάβετε. Ιδίως στο 3:00 που αλλάζει ο ρυθμός και γίνεται πιο γρήγορος η Λατίνα Ζωγραφίζει. Δεν παίζεται.

Τελικά το Μουσικό Site λέω να μην το κάνω αυτόνομο και να το ενσωματώσω στο κύριο Blog μου για να είναι πιο ζωντανό.

Ελπίζω να σας αρέσει

Υ.Γ. Πρόσθεσα και ένα κουμπί, για να μπορείτε αν θέλετε να το κάνετε κατευθείαν Share στο Facebook και σε άλλα Forums.





.

Δευτέρα, Ιουνίου 15, 2009

Jennifer Lopez and Joaquin Cortes

Ακόμα ένα Φανταστικό βίντεο χορού, κίνησης, και λικνίσματος γοφών με τον ίδιο συνήθη ύποπτο Joaquin Cortes και μιας άλλης φανταστικής Τραγουδίστριας και Χορεύτριας Jennifer Lopez.

Ομολογώ ότι δεν ξέρω ποια χόρεψε πρώτη με τον Cortes και ποια έκλεψε την άλλη αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου γιατί το θέαμα και στα δύο βίντεο είναι . . . . . .

Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο ! ! ! !


Απολαύστε το !!!









Share to Facebook (Αν θέλετε να κάνετε Share μόνο το συγκεκριμένο Link, τότε κάνετε κλικ στον Τίτλο και μετά πατάτε το κουμπί του Share)

Bookmark and Share

Κυριακή, Ιουνίου 14, 2009

Fantastic Alicia... with Joachin Cortez

Αυτό το βίντεο το έψαχνα χρόνια. Όταν το ανακάλυψα στο INTERNET το 2002 (δεν ξέραμε τότε πολλά για το YOUTUBE) το κατέβασα στο PC αλλά με ένα Format το έχασα.

Από τότε το έψαχνα αλλά δεν μπορούσα να το βρω. Είχα ενθουσιαστεί με την ερμηνεία της Φανταστικής Alicia τόσο στο τραγούδι όσο και στο Χορό. Και επειδή είμαι λάτρης του χορού έπαθα όταν είδα να εμφανίζεται στην σκηνή ο Joachin Cortez. Και όταν άρχισαν να χορεύουν, βασικά ο Cortez και η Alicia να ακολουθεί, ΕΜΕΙΝΑ !!!

Το έβλεπα το βίντεο κάθε πρωϊ όταν πήγαινα στο γραφείο για να φτιάχνει η ημέρα μου και όποτε ήθελα να ξεκουραστώ. Έβαζα τα ακουστικά στα αυτιά, τέρμα την ένταση και ξέφευγα.

Το άκουσα και πριν 2 - 3 φορές τέρμα.... και ανυπομονώ να τελειώσω την ανάρτηση για να το Απολαύσω Ξανά και Ξανά !!!

Ελπίζω να το απολαύσετε και εσείς όπως και εγώ.

Φανταστικό βίντεο, Καταπληκτική Ερμηνεία, Ομορφιά, Ήχος, Φωνή, Χορός και ΕΡΩΤΑΣ παντού!!!









Share to Facebook (Αν θέλετε να κάνετε Share μόνο το συγκεκριμένο Link, τότε κάνετε κλικ στον Τίτλο και μετά πατάτε το κουμπί του Share)

Bookmark and Share