********* ********************** DSV Blog: 04/23/23

Σάββατο, Απριλίου 29, 2023

Red Bull ... Perez... !!!


A Piece of Art of Social Pages in my Blog ... A page of my NEW Italian BestFriend. I dont know another ... He is my First ... A Diamond ( I Speak as a Specialist ... Τρομάρα μου ) Κάτι τέτοιες δουλειές ... με κάνουν να καταλάβω πόσο Μικρός Specialist Είμαι !!!


https://www.facebook.com/F1SimulatorManiac 


Ακολουθούν κάποιες Δικές μου Φωτό ... που μπορεί κάποιος να τις βρει και μέσα στην Σελίδα του Φίλου μου ! 



 







 




Κλείστε τις ΧαρΙμάδες ... Ο Μίστερ Μπιν τουλάχιστον ... μEλάει Σωστά !



Παρασκευή, Απριλίου 28, 2023

Πέμπτη, Απριλίου 27, 2023

Θέλει και Σχόλια ? Καλά πόσο Ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος για να την Πατήσει με τους Ηλεκτρονικούς Τοκογλύφους ??? Είχα έναν τάχα μου Φίλο και Συμμαθητή απ το Δημοτικό που θα με Έσωζε και με Έγδαρε !!! Αλλά τον έγδαρα κι εγώ μία και καλή !!! Βραχιολάκια !!!

 





Fiston Pata

Fiston Pata

5 mutual friends, including Μανώλης Βανδωρος and Nikos Ketenoglou

15:07

Fiston

Fiston Pata

Γεια σας, διαχειρίζομαι μια οικονομική δομή που προσφέρει δάνεια από 2.000 έως 5.000.000 ευρώ.


         αγοράστε ένα αυτοκίνητο


         - Χτίσε μια επιχείρηση


         - Επενδύστε σε μια επιχείρηση


         - Οτιδήποτε έχει να κάνει μαζί του.


         Με θητεία από ένα έως 35 έτη


         Με 2% μπορώ να βοηθήσω όλους όσους έχουν ανάγκη.  Εάν ενδιαφέρεστε, στείλτε μας ένα email ή τον αριθμό σας στο WhatsApp.

15:51

You sent

Από που με βρήκατε ... και πως γνωρίζετε ότι χρειάζομαι χρήματα ???


Αλλά και να χρειάζομαι σιγά μην πάρω από Άγνωστους Τοκογλύφους...


Για να μην έχουμε ντράβαλα ... κάνε Μπλοκ γιατί θα σε αποκαλύψω ... 


Είμαι Χάκερ ... και αν θες μπορείς να το διαπυστώσεις.

You sent

Και είσαι και Ξένη ... Και ήμασταν και φβ-φριεντς ε ?

You sent

Και έχεις και Φέικ φωτό.

Fiston

Fiston Pata

πώς κύριε;

17:52

You sent

Άσε τα κύριε ...


ΠΩΣ με βρήκες ρωτάω ... και ασε τα ψόφια.

You sent

Και έβαλες και 2 - 3 Σέξυ φωτό για να δηλώσεις και καλά ότι είσαι Αληθινή ... 


Αρε Σανίδα που σας χρειάζετε Κωλοτοκογλύφοι !

You sent

Σε διέγραψα εννοείται ... Κάνε μου Μπλοκ να τελειώνουμε.

19:37

Fiston

Fiston Pata

Δεν είμαι αυτό που νομίζετε ότι είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που χρειάζονται πίστωση και τους βοηθάμε

You sent

Ναι καλα ... Δλδ θα μου δώσετε λεφτά χωρίς επιστροφή ?


Εγώ έτσι ΒΟΗΘΑΩ.

Fiston

Fiston Pata

αλλά με καταλαβαίνεις ως κλέφτη και αγόρι είμαι πραγματικά γυναίκα καθώς με είδες τη φωτογραφία μου στο προφίλ μου

You sent

Δεν είσαι και μιλάς παράξενα ... Δλδ με μεταφραστή.

Fiston

Fiston Pata

και δεν σε αναγκάζω να έρθεις να πάρεις δάνειο, εντάξει

You sent

Είμαι Καθηγητής Πληροφορικής και Χάκερ.

You sent

Μην μου λες ψέμματα.

You sent

Σιγά μην με ανάγκαζες.

You sent

Αν ήσουν αυτή στην φωτό μπορεί και να έπαιρνα.

You sent

Αλλά !

Fiston

Άκου, είμαι Έλληνας, είναι η εθνικότητά μου, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη Γερμανία για τη δουλειά μου

Fiston

Fiston

Fiston Pata

You sent

'Ελληνας ??


Ξέρεις ι σημαίνει Έλληνας ???

Fiston

Fiston Pata

Σήμερα μόλις κάναμε μεταφορά 780.000 € στους πελάτες μας που το χρειάζονται αλλά δεν με συμπεριφέρονται όπως οι άλλοι Ευχαριστώ

You sent

Μαλάκα ... το συνεχίζεις.

You sent

ο Έλληνας έχει αρχίδια ...

You sent

είναι Άντρας όχι Γυναίκα.

You sent

Ελληνίδα είναι η Γυναίκα Βλάκα !

Fiston

Εντάξει καλημέρα δεν σου είπα ζόρι να έρθεις να πάρεις πίστωση

Fiston

Fiston Pata

Αντίο 👋

You sent

Stadiala !!!

You sent

Oyst !

You sent

karaNazi toy Kerat;a.

You sent

Tokogl;yfoi !

You sent

Kari;olia !

Fiston

Fiston Pata

You sent

Per;imen l;igo ...

You sent

Soy k;anv anafor;a ... mhn feygeis.

You've blocked messages and calls from Fiston Pata's Facebook account

You can't message or call them in this chat, and you won't receive their messages or calls.

Ελληνικές Ασπρόμαυρες Ταινίες ... και Έγχρωμες. Σειρές παλιές και Μουσική ... !

 




Never Afraid ... Kill Them All !!! Eminem... πόσο Γαμάτος ... μα Πόσο ... BD - ΜΙ και αυτός ... και πάω ότι στοίχημα όποιος θέλει !!!

 






Graph of Our ( My and my Mother ) Life ... DSV BLOG !!!

 


Ε ναι ... Για να ξεχωρίζει είναι Απαραίτητος και ο Κώδικας ... Όλα είναι βάση αυτών που Μάθαμε το 89 - 92 ... Ολα είναι ίδια ... Οι Compilers αλλάζουν και οι Εντολές ... Αν είσαι καλός Programmer ακόμα και του 80 ... γράφεις κώδικα Άνετα και Σήμερα !!! Σαν να γράφω .. Clipper ... Φίλε !!!

 


Τρίτη, Απριλίου 25, 2023

Αρε Μάνα ... όταν σε έλεγα Αινστάιν ... νόμιζες ότι σε Κοροιδεύω ... γιατί ΔΕΝ μπόρεσες ποτέ να το Καταλάβεις. Δεν μπορεί να ξέρεις στα 7 σου όλους τους ψαλμούς απ έξω ... και να θυμάσαι μέχρι τα 74 σου ΟΛΟ τον χάρτη της γης απ έξω μέχρι και παραπόταμους !!!

 












Στην Μνήμη της πολυαγαπημένης μου Μητέρας ... Βάϊας Βαλατσού - Θεοχάρη ... που 30 χρόνια Θερίστηκε από αυτή την Πολυπαραγωντική και ΔΥΣΚΟΛΗ Αρρώστια .. που Ελάχιστοι την Τιθασεύουν ... 

Ευτυχώς γύρισα στο Πατρικό μου το 2005 και έκανα την Διάγνωση από Διάβασμα και Έρευνα και μου την Επιβεβαίωσε η Ψυχίατρος που την Πήγα ... 

Διπολική Διαταραχή τύπου 2 ... Υπομανίες δλδ ... όχι ενοχλητικές ... Όλοι λέγανε .. μα τι Χαρούμενη Κυρία .. και Νοικοκυρά που σκουπίζει όλο το Τετράγωνο για να είναι Καθαρό. Δεν ξέρανε όμως ότι μετά από 2 μήνες ΔΕΝ σκούπιζε ΟΥΤΕ καν έξω απο το σπίτι της. Αλλά οι Καταθλίψεις ... Κλινικές και Αυτοκτονικές .. 

Έκανε Απόπειρα ... λίγες μέρες πριν πάω ... για να προλάβει και να μην την σταματήσω ... Αλλά ευτυχώς είχε μόνο 6 Υπνοστεντόν ... και κοιμήθηκε και μετά ήταν ξεκούραστη και το Μυαλό Καθαρό. ΔΕΝ άντεχε άλλο την Απουσία του Πατέρα μου και εμάς μακριά στην Αθήνα ! Δεν μπορούσε την Μοναξιά ούτε Λεπτό. 

Για 5 χρόνια από το 2005 που επέστρεψα στον Βόλο και την "Γιάτρεψα" - 2010 πέρασε ΘΑΥΜΑΣΙΑ χωρίς κανένα σύμπτωμα και νομίζαμε ότι .. πάει το Νικήσαμε το Τέρας. Απ το Μνημόνιο όμως και μετά όμως όχι μόνο ξαναγύρισε ... αλλά εκεί που αρρ΄λωσταινε μία 1 με 2 φορές το πολύ τον χρόνο ... αρρώσταινε 3 φορές ... Δλδ 2 μήνες "Καλά" και 2 μήνες να μην μπορεί να κουνηθεί από το Κρεβάτι ... 


Της είχα πει όμως από το 2001 που πέθανε ο Πατέρας μου και ήξερε ότι ήταν άρρωστη ( Κατα Φαντασίαν Ασθενή την έλεγε ο Πατέρας μου ) τρόπο για να μην ξαναρρωστήσει .. τουλάχιστον Βαριά όπως τα τελευταία 15 χρόνια... Έπρεπε να πουληθεί το Σπίτι ( Όπως είχε Προτάξει και ο Πατέρας μου που ήξερε την Κατάσταση .. μόνο που δεν ήξερε ότι λεγόταν έτσι Κατά φαντασίαν Ασθενής ... αλλά της έκανε την Ζωή Σμπαράκια ) ... που τότε πουλιόταν 180.000 το λιγότερο και να κοιτάξουμε την Αρρώστια μας ( Ναι ... άρχισε να κάνει και την Εμφάνισή της σε μένα ... Κληρονομικότητα βλέπεις ) ... Αλλά είπε ... "Εγώ θέλω τον Κήπο μου ... ΔΕΝ το πουλάω ... και φτάσαμε να μην έχουμε 5 ευρώ να πάρει τα φάρμακά της ... και να τρώει μακαρόνια και ρύζι και ας είχε Ζάχαρο Υψηλό. 

Προσπάθησα να μιλήσω και στον Έτερο ... αλλά ( γελάω δεν μπορώ να κρατηθώ ... ( Νευρικά ) ... ) σταρχίδια του μ έγραψε ... και μου είπε "Γιατί να πουλήσετε το Σπίτι ρε ??? ΔΙΚΟ ΣΟΥ είναι ??? Εμ ... έλα που ΔΙΚΟ μου είναι και ήταν δλδ από τα 15 μου ... γιατί ΚΑΙ η Μάνα αυτό ήθελε ... αλλά ΚΑΙ ο Πατέρας ... μόνο που ΜΟΝΟ σε μένα το είχε Εκμηστηρευθεί ! Δεν ήξερε ακριβώς τον Λόγο ... αλλά το ένιωθε ότι έτσι έπρεπε να γίνει μετά από 2 χρόνια που Υπολόγιζε να πεθάνει... Τελικά Πέθανε 3 μήνες μετά.

Τι ??? Ο άλλος Γιος ??? Μας δήλωσε ότι για ΕΜΑΣ ... δεν είχε ΟΥΤΕ ένα ευρώ να μας δώσει και ας έκανε χλιδάτη ζωή με Εκδρομές στο Εξωτερικό ... αυτοκίνητα ... και ένα σωρό ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΕΣ Ψευδαισθήσεις που πίστευε ότι έτσι δείχνει Πετυχημένος ... Ο Κακόμοιρος ... ΠΟΤΕ δεν έγινε ... ΠΟΤΕ ... και ας με κοίταζε με Υπεροψία όταν γύρισα για την Μάνα μου και ήμουν Άνεργος για 20 χρόνια ( Εκτός από κάτι Μαύρα ) ... 

Ήξερε ότι ΔΕΝ θα με έφτανε και ΔΕΝ με έφτασε ποτέ ( Εννοώ πάντα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ  και όχι Υλικά και Κοινωνικά ... Κοινωνικά ... με Τσαλαπάτησε και με Άφησε χιλιόμετρα .. Στο ότι Προστάζει η Κοινωνία ... Παιδιά Σκυλιά Γάμοι και Συνυκέσια για να πάρει 2 πλούσια πεθερικά που θα του δώσουν Προίκα το σπίτι... ήταν ΜΑΚΡΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ) 

Γιατί ? Γιατί απλά εγώ ΔΕΝ ανταγωνιζόμουν. Ήξερα πάντα ποιος είμαι και ποια θέση έχω ... και κοιτούσα ΠΡΩΤΑ την Οικογένεια και μετά εμένα. Και ΝΑΙ ... μέχρι να αρρωστήσει η ΜΑΝΑ μας και να εξαφανιστεί ... εγώ τον Ντάντευα και αυτόν. Εγώ πλήρωσα ΟΛΗ την Κηδεία του Πατέρα μου και τα Συμπαραμαρτούντα. Μου κρατούσαν για 6 μήνες 500 ευρώ απ τον Μισθό μου ... και αυτός ... Σφύριζε σαν τον Αλέκο ... Γιατί Αλέκο τον λένε ... και θα πεθάνει Κλέανθος και Χρυσοδάχτυλος !

ΝΑΙ ΝΑΙ ... δεν μπορώ να μην τα λέω παρόλο που μου έχει περάσει ΟΛΟΣ ο Θυμός. Ξέρουν ΟΛΟΙ ότι ο Καθένας τους θα πάρει την πένα μου σαν βέλος ... όσες φορές του αναλογεί. ΝΑΙ .. έχω πολλά πολλά βέλη να ρίξω ακόμα !!! 

Στο μέλλον ... !!! |

Αφιερωμένο σε όλους τους Φίλους - Συγγενείς ... Μέντορες ... και Αλληλέγγυους που με "Αγαπη" βγάζουν όλη τους την Ευχαρίστηση βλέποντας σε να μην μπορείς να κάνεις κάτι καλό ... και να εύχονται να είσαι Συνέχεια στο Κρεβάτι ... 

Δεν τους έκανες το Χατήρι Μάνα ... Με άφησες να τελειώσω ΟΛΟΥΣ τους Ανοιχτούς Λογαριασμούς.


Και Ορκίστηκα ότι θα το κάνω ... με Βαριοπούλες και Σκαλπτάρια ... και Ρόπαλα και Φραγγέλια ... 

Και Φραγγέλια Βεβαίως Βεβαίως !!! 

Όπως Σταυρώθηκες ... θα Σταυρωθούν ... Στο Υποσχέθηκα και το Τηρώ !!!

( Κατέληξε τα τελευταία χρόνια ... να μην μπορεί ούτε να περπατάει από την Κατάκλιση ( Κλινοστατισμός ) ... και στο τέλος .. έπεσε ... χτύπησε ... έκανε Αιμάτομα ... και σε λίγες μέρες ( Μετά το 2ο Εμβόλιο ... ( Την είχα Προειδοποιήσει να ΜΗΝ το κάνει ) ... ΕΦΥΓΕ !!! )

Αντίο Μάνα ... Αντίο ... 

Τώρα ξέρω πως ΔΕΝ ΠΟΝΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ !!! 



Stats ... 2023 ...

 


Job of my Dreams ... Όταν κρύβεις τα Όνειρά σου μη και σε φάει το Κακό Μάτι και η Γλωσσφαγιά ... τότε Ποτέ δεν τα ζεις ... Όταν Ονειρεύεσαι Φωναχτά χωρίς Φοβίες .. τότε ΟΛΑ ...

 Όταν κρύβεις τα Όνειρά σου μη και σε φάει το Κακό Μάτι και η Γλωσσφαγιά ... τότε Ποτέ δεν τα ζεις ... Όταν Ονειρεύεσαι Φωναχτά χωρίς Φοβίες .. τότε ΟΛΑ γίνονται Πραγματικότητα. Θέλε όμως δύναμη ... γιατι ΟΛΟΙ ... μα ΟΛΟΙ που τάχα μου σε στηρίζουν ... θα σε Σαμποτάρουν για να μην τα Πετύχεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Μην ακούτε τις Σειρήνες των Τάχα μου Καλών Φίλων και Συγγενών που σας Αγαπούν ... και σας γεμίζουν Τοξικότητα και Μόνο ... και θέλουν να μην Φύγετε από την Δικιά τους Φυλακή !!! 











DsvBlog-Eshop ... Αρχές Ιουνίου ... το Opening ...

 Κάντε Κλικ στην Εικόνα για καλύτερη Ανάλυση !