********* ********************** DSV Blog: 10/04/20

Παρασκευή, Οκτωβρίου 09, 2020

ΚΟΛΑΣΗ ΝΑΙ ... υπάρχει ... Μόνο που δεν είναι στην Άλλη Ζωή ... αλλά σε αυτή που τώρα Βιώνουμε ... !!!

 


Είχα μια κουβέντα με μία φίλη αρκετά πιστή και θρήσκεια για την Κόλαση και την Εκκλησία ... 

Είμαι σίγουρος ότι κάτι Τομάρια σαν και αυτά των φωτό .. πηγαίνουν τακτικά στην Εκκλησία ή έχουν πάει και κάνουν τον Σταυρό τους ... 

Όπως είμαι και Βέβαιος ... και κάθε μέρα που περνάει Ισχυροποιείται η Άποψή μου ότι ΚΟΛΑΣΗ ΝΑΙ ... υπάρχει ... 

Μόνο που δεν είναι στην Άλλη Ζωή ... αλλά σε αυτή που τώρα Βιώνουμε ... 

Αν δεν είναι αυτό Κόλαση .. τότε τι είναι ??? 



Τετάρτη, Οκτωβρίου 07, 2020

Ξεκουράζομαι ... Μαζεύω Δυνάμεις ... και Περιμένω για την Επόμενη Μάχη !!!

 

Βρίσκομαι σε μία φάση Περισυλλογισμού ... Φιλοσόφησης ... Αναμονής και Προσμονής του Αύριο που δυστυχώς δεν μπορώ να το Ορίσω... και περιμένω να δω τι θα κάνει ο Κόβιντ ... που το παραδέχομαι ... ΔΕΝ μπορώ να τον Αντιμετωπίσω γιατί έχει κλονίσει ολόκληρη την Υφήλιο ...

Τώρα θα ήμουνα λογικά στην Ιρλανδία μαζί με τους Φίλους μου σε μια μεγάλη Πολυεθνική ( δεν είναι το Καλύτερό μου αλλά το λέω από πλευράς Καλού Μισθού και Οργάνωσης ) και όπως ήταν το όνειρό μου κάθε ΣΚ θα γυρνούσα την χώρα ... και την Βρετανία αρχικά γιατί το Λονδίνο κοστίζει μόλις 18 ευρώ... με αεροπλάνο.

Αλλά μέχρι 31/12/2020 όλα έχουν παγώσει για την Ιρλανδία. Αλλά και για την υπόλοιπη Ευρώπη είναι σε Αναμονή και περιμένουν να δούνε τι θα γίνει με την Πανδημία και πως θα λειτουργήσουν οι εταιρείες ... σε τι ποσοστό θα δουλέψουν Remotely ... πως θα δουλέψουν Remote ... ΑΝ θα δουλέψουν με Τηλεργασία  ( το ίδιο είναι στα Ελληνικά ) και αν προσλαμβάνουν άτομα από άλλες χώρες και πόσο Καραντίνα θα έχουν και ΑΝ θα μπορούν και ΑΝ ΑΝ ΑΝ ...

Και επειδή είμαι πολύ κουρασμένος αυτόν τον καιρό γιατί εδώ και έναν χρόνο και παραπάνω έχω δουλέψει και διαβάσει όσο ποτέ ... για να μπορέσω να μάθω ... όλα τα Εργαλεία που όχι ότι ένας Αναλυτής Δεδομένων χρειάζεται να ξέρει ... απλά ήθελα εγώ να τα μάθω ... για να μπορώ να είμαι παντού και πάντα Έτοιμος και Ικανός.

Μέχρι και το Coding θυμήθηκα και έκανα Σκριπτάκια ωραία και γρήγορα για να μπορώ να έχω στοιχεία Δεδομένων σε Μιλισεκόντ... χωρίς Excel χωρίς GUI ...

Και τώρα κάνω ένα διάλειμμα. Περιμένω ... Κάποια στιγμή θα κάνω ένα Φουλ Ηλεκτρονικό Βιογραφικό και θα το στείλω σε μια εταιρεία που περιμένει στην Γερμανία. Την Γερμανία δεν την είχα στο Μυαλό μιας και ποτέ δεν υπολόγιζα ότι θα πάω κάπου μόνος μου και περίμενα τους φίλους μου που θα πάνε για να μπορώ να Ακολουθήσω κι εγώ... Αλλά Προέκυψε ... Έλα όμως που η Μάνα μου ακούει Γερμανία και στ αυτιά της Ηχεί το Ράους ... που άκουγε όταν ήταν 3 χρόνων και οι Γερμανοί μπήκαν στο σπίτι τους στο χωριό ψάχνοντας κρυμμένους Εγγλέζους και κρυμμένο Αλεύρι και Σιτάρι ... Και πως να μην την καταλάβω ??? Άλλωστε στην Ελβετία που θέλω Ιδανικά να πάω δεν είναι η μισή Γερμανόφωνη ... και δεν είναι και εκεί ΝΑΖΙ Γερμανοί που κρύφτηκαν μετά τον 2ο Π.Π. ???

ΝΑΙ ... Δεν ξέρω τι θα κάνω ... αλλά ξέρω ότι τρίβουν τα χέρια τους αυτοί που με θέλουν θαμμένο  στο σπίτι στον Βόλο και να μην κάνω τίποτα ... να μην μπορώ να πάω έξω ... γιατί εκεί ξέρουν ότι και Λεφτά θα πάρω πολλά ... και Πράγματα θα κάνω και μετά αυτοί που με λέγανε Ακαμάτη και Άνεργο ( δεν ξέρανε βέβαια ότι κάνω Μαθήματα Ιδιαίτερα από τον Υπολογιστή και παίρνω και καλά λεφτά ... αλλά βλέπει η Εφορία και ... ) και να Αισθάνονται Ανώτεροι και πιο Δημιουργικοί ... Αλλά αυτό που τρελαίνομαι με όλους αυτούς είναι ότι τους αφήνω .. βγάζουν την Χολή τους ... και αργά αλλά Σταθερά ... εκτίθενται ... και τα πράγματα έρχονται έτσι .. ώστε κάποια στιγμή βάζουν την Ουρά ... ( Την Ποντικίσια ... ) στα σκέλια και το Βουλώνουνε Εκκωφαντικά !!!

Ναι .. ΞΕΡΩ ποιοι είναι αυτοί ... Είναι αυτοί που διαβάζουνε Ανελλιπώς το Μπλογκ μου και το παίζουνε άσχετη και ότι δεν ξέρουνε τίποτα ... Αλλά εγώ επειδή πάντα ήμουν Ελεύθερος και όλα τα έγραφα στο Μπλογκ μου όπως και τώρα ... γνωρίζουνε ότι Ξέρουνε τα πάντα ... ΚΑΙ δεν έχουν Κανένα Ελαφρυντικό Άγνοιας ... Μόνο Αδιαφορίας και Κακίας... έχουν ... αλλά γι αυτούς συνεχώς έρχεται η ώρα της Δικαίωσης μιας και καθημερινά Έρπονται στο μίζερο μονοπάτι της Μιζέριας ... Μιζέριας μιας Ζωής απλά Πομφόλυγα ... που φαίνεται Όμορφη με Οικογένεια .. παιδάκια ... κήπο με γκαζόν και γούστα και Αριστεία ... αλλά στην Ουσία είναι μια Μικροαστική Καατάντια ... που απλά θέλει να ψοφήσει η Κατσίκα του Γείτονα... και πετάνε και φόλες συνέχεια για να ψοφίσει μια ώρα Αρχύτερα.


Και το χειρότερο δεν είναι αυτό ... Πολλοί θέλουν στην Ελλάδα να ψοφήσει η Κατσίκα του γείτονα... αλλά οι περισσότεροι από αυτούς ... αν δούνε την Κατσίκα του γείτονα να αργοπεθαίνει από πείνα και δίψα ... τους πιάνει το όποιο Ανθρώπινο συναίσθημά τους ... και της δίνουν λίγο φαγητό και ένα ποτήρι Νερό... Υπάρχουν όμως και μερικά Ανθρωποειδή Τομάρια ... που ενώ βλέπουν να αργοπεθαίνει ένα πλάσμα ... δεν το αφήνουν μόνο να αργοπεθάνει ... αλλά πάνε και από Πάνω του και του λένε "Δεν έχω Φαγητό και Νερό για Εσάς !!! " ... ενώ θα μπορούσε να δώσει και θα ΟΦΕΙΛΕ να δώσει μιας και η Κατσίκα αυτή τον μεγάλωσε με το Γάλα της και την Φροντίδα της... Αλλά είπαμε ... ΑΝΡΩΠΟΕΙΔΗ ΤΟΜΑΡΙΑ !!!

Αναμένω λοιπόν ... να δω τι θα γίνει με την Ανθρωπότητα ... Ξεκουράζομαι ... Μαζεύω Δυνάμεις ... και Περιμένω για την Επόμενη Μάχη !!!

Υ.Γ. Ααα Άλλαξα και κντ ... Ισχύει το παλιό ... αλλά σε λίγο καιρό ... θα ισχύει μόνο το καινούριο !!!