********* ********************** DSV Blog: 03/04/12

Πέμπτη, Μαρτίου 08, 2012

Ν.Λυγερός «Ένα όραμα, μία λύση: ΑΟΖ» Θεσσαλονίκη, 29/2/12 ...




Μια ΑΟΖ για την Ελλάδα, ρε γαμώτο! 
Ν. Λυγερός 

Συνεχίζουμε το έργο μας ή τις δουλειές μας, όπως λένε οι άλλοι, διότι το έχει ανάγκη η πατρίδα μας, για να ζήσουν πιο ωραία οι δικοί μας, για να είναι πιο όμορφη η ανθρωπότητα.

Αλλιώς ποιος θα το κάνει; Κι αν δεν έχουμε δικαίωμα να ζήσουμε κανονικά, κι αν δεν θα υπάρχουν καλοκαίρια για μας, δεν πειράζει, ας ζήσουν οι αδιάφοροι, οι κοινωνικοί και οι ραγιάδες την πραγματικότητα που δημιουργούμε. Αν το μέλλον των άλλων χρειάζεται μόνο τις θυσίες μας, τότε θα τις κάνουμε κι αυτές, αρκεί ν’ αλλάξει η ζωή των δικών μας.

Έτσι όσοι έχουν φοβίες και δεν ξέρουν ακριβώς σε ποια κατάσταση βρίσκονται, θα απολαύσουν κι αυτοί την ελληνική ΑΟΖ που θα θεσπίσουμε, θέλουν δεν θέλουν, διότι είναι η μόνη οικονομική λύση που προσφέρει πραγματικές δυνατότητες ανάπτυξης, οι οποίες μετατρέπουν το ελληνικό χρέος σε ποσοστό και μόνο. Όλες οι άλλες οι προτάσεις δεν έχουν ως αποτέλεσμα παρά να προσφέρουν ένα ποσοστό του χρέους δίχως να είναι βιώσιμο για μας.

Κατά συνέπεια, αντί να ασχολούμαστε με την καθημερινότητα, εμείς που δεν έχουμε κανονική συμπεριφορά και είμαστε ξεροκέφαλοι σαν τον Σ. Κασσίνη, εμείς που δεν είμαστε ευγενικοί με την απραξία και την αποτελεσματικότητα, διότι μας αγγίζει μόνο η ευγένεια της ουσίας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται η θέσπιση της ελληνικής ΑΟΖ, δίχως να περιμένουμε τίποτα από κανέναν.

Αφού η κοινωνία δεν θέλει να ασχοληθεί με τα εθνικά θέματα, ενώ ο λαός μας το έχει ανάγκη, για να υπερασπισθεί τα δικαιώματά του και εκείνα των παιδιών του, κάποιος πρέπει να παράγει το πρέπον έργο, όποιο και να είναι το κόστος. Σε αυτή την κατηγορία θα παλεύουμε, διότι ο λαός μας δεν αντέχει άλλους χειμώνες και θέλει επιτέλους ένα καλοκαίρι, για να ζήσει με το απέραντο γαλάζιο και με τον ήλιο της δικαιοσύνης. Αυτό το έργο θα γίνει όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες, διότι είναι το πρέπον.

Έτσι ούτε το κοινωνικό, ούτε το γραφειοκρατικό θα μας σταματήσει. Ακόμα και η βλακεία μερικών δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην υλοποίηση αυτού του οράματος που είναι τόσο αναγκαίο για την πατρίδα μας. Αν πρέπει να εξηγήσουμε και σε αυτούς το στρατηγικό σχεδιασμό της ΑΟΖ, της θέσπισής της και των διμερών σχέσεων, τότε δεν θα τα καταφέρουμε.

Είναι πιο αποτελεσματικό να δράσουμε κι ας λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του. Στο κάτω κάτω της γραφής άνθρωποι σαν τον Θ. Καρυώτη και τον Σ. Κασσίνη ακολουθούν τα βήματα του Τάσσου Παπαδόπουλου που απέρριψε το Σχέδιο Ανάν, έβαλε την Κύπρο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, της έδωσε ΑΟΖ και την έβαλε στην Ευρωζώνη, δίχως όμως να καταφέρει να περάσει το δεύτερο γύρο των επόμενων εκλογών.

Κατά συνέπεια, δεν περιμένουμε τίποτα από την κοινωνική αποδοχή. Το μόνο που έχει σημασία είναι η αλλαγή φάσης για το λαό μας, για να μην μπορέσει κανείς να τον ταπεινώσει, για ν’ αντέξει την κατάσταση και να ζήσει μετά την ελευθερία του, χάρη στα αποτελέσματα όλης αυτής της προσπάθειας.

 

Woman In Love ... ( Λόγω της Ημέρας ... )






Woman In Love.... 1980

Life is a moment in space
When the dream is gone
Its a lonelier place
I kiss the morning goodbye
But down inside you know
We never know why
The road is narrow and long
When eyes meet eyes
And the feeling is strong
I turn away from the wall
I stumble and fall
But I give you it all...
Chorus:
I am a woman in love
And I do anything
To get you into my world
And hold you within
Its a right I defend
Over and over again
What do I do?

With you eternally mine
In love there is
No measure of time
We planned it all at the start
That you and i
Would live in each others hearts
We may be oceans away
You feel my love
I hear what you say
No truth is ever a lie
I stumble and fall
But I give you it all
Repeat chorus
I am a woman in love
And Im talking to you
Do you know how it feels?
What a woman can do
Its a right
That I defend over and over again......

Τρίτη, Μαρτίου 06, 2012

Το ριξες και πάλι απόψε ... το Φαρμάκη σου ...





«Θα ήθελα να πω ότι για μένα η αδερφική αγάπη είναι ιερή


Από αυτό που υπέστην δοκιμάστηκαν οι σχέσεις μου, τα συναισθήματά μου, η εμπιστοσύνη μου. Το χειρότερο απ΄ όλα είναι ότι αφού ζήσεις από βέβαιο θάνατο, σκοτώνεσαι διπλά από την προδοσία


Και αυτό είναι το χειρότερο συναίσθημα που μπορεί να νιώσει άνθρωπος και το νιώθει μόνο από όσους αγαπούσε ή και συνεχίζει να αγαπά στο βάθος της ψυχής του, πιστεύοντας ότι κάποτε θα μπορούν να φανούν γενναίοι να αναλάβουν το κόστος της αλήθειας που έζησαν»


Με συγκίνησαν πολύ αυτά τα λόγια ... και δεν περίμενα να βγούνε από κάποιο κορίτσι που είναι αδερφή της Όλγας ... 


Πολύ Ισορροπημένα και μεστά ... βγαλμένα από την ψυχή μιας Αδερφής ... 


Ήταν μια Κραυγή Απόγνωσης ... (Κλικ) ... από την Αδικία και την Προδοσία που ένιωθε ...

Και η άλλη ... το μόνο που είπε ήταν ... " Θέλω να ξεχάσω όλα όσα έγιναν ... καν να προχωρήσω μπροστά ... " (Κλικ) 


Μπροστά δεν πρόκειται να πάει ποτέ ... Το φιλί του Ιούδα ... θα την τραβάει πάντα πίσω ... εκτός αν ακολουθήσει τον δρόμο της εξιλέωσης ... με το συγνώμη και την συγχώρεση ... 


Αλλά ... είναι δύσκολο από μία περσόνα ... που κάνει ότι μπορεί για να ανελιχθεί στην Show Biz ... και δηλώνει Ευθαρσώς ... 



"Ποτέ δεν βγήκα να ισχυριστώ ότι είμαι τραγουδίστρια. Στην πραγματικότητα, όλα ξεκίνησαν από μια πλάκα. Έκανα ένα ντουέτο ενώ ήμουν σε ραδιοφωνικό σταθμό και αμέσως ο κόσμος αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια. Εγώ είμαι μοντέλο, αλλά οι συνθήκες και η κρίση που βιώνουμε όλοι στα επαγγελματικά, σε κάνουν να σκέφτεσαι πλέον τα πάντα




Γι' αυτό χρόνια λέω ... Δεν υπάρχει θέμα αίματος ... Θέμα Αδερφού ... Θέμα Πατέρα ... Θέμα Μάνας ...

Υπάρχει ΜΟΝΟ ... θέμα Ανθρώπου !!! 






Κυριακή, Μαρτίου 04, 2012

Η γυμναστική μας κάνει… εξυπνότερους!


( DSV ) 


Όχι που μερικοί ... μόλις δούνε κάποιον πολιτικό να γυμνάζεται ... τον Κράζουν ... 

Είτε με ποδήλατο ... Είτε με Κανό ... Είτε να παίζει Τέννις ... 

Λέγανε για τον Παπακωνσταντίνου ... " Γινότανε το Eurogroup και αυτός έπαιζε τέννις" ... Δλδ τι έπρεπε να κάνει ??? Να είναι στο κρεββάτι και να κλαίει ???

Λέμε ότι είμαστε απόγονοι των Αρχαίων ( Γιε Ράιτ ) ... Που πήγε το " Νους Υγιείς εν σώματι Υγιεί " ... ???

Που πήγε η Γυμναστική και το Σώμα... που ήταν το ΠΡΩΤΟ που φρόντιζαν οι Αρχαίοι ... ???

Μεμψίμοιροι Νεοέλληνες !!! 

( ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ !!! )


Όλοι γνωρίζουμε ότι η γυμναστική αυξάνει τα επίπεδα της φυσικής μας κατάστασης, καθιστώντας τους μύες πιο ανθεκτικούς στη κούραση. Τώρα οι επιστήμονες αποκαλύπτουν ότι μια επίσκεψη στο γυμναστήριο μπορεί να εξίσου θετική για το μυαλό μας.
Παλαιότερες μελέτες είχαν αποδείξει ότι η εξάσκηση συνεισφέρει στη γέννηση νέων μιτοχονδρίων – δομές στα κύτταρα που παράγουν την ενέργεια του σώματος – στους μύες. Αυτή η διαδικασία αυξάνει την αντοχή μας, ενώ μειώνει το κίνδυνο της παχυσαρκίας.
Μια ομάδα από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας διαπίστωσε ότι η γυμναστική θα μπορούσε να επιδράσει θετικά και στις κεντρικές ομάδες κυττάρων του εγκεφάλου.
Ο επικεφαλής καθηγητής της έρευνας, Μαρκ Ντέιβις, διευκρίνισε ότι η ενεργειακή ώθηση που προκαλείται από τη γυμναστική, οδηγεί στην ταχύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία του εγκεφάλου μας.
«Τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι η φυσική άσκηση διατηρεί τον εγκέφαλο νεότερο», τόνισε ο καθηγητής.
Βραχυπρόθεσμα, η γυμναστική θα μπορούσε να μειώσει τη πνευματική κόπωση και να οξύνει τη σκέψη.
Ο καθηγητής πρόσθεσε, ότι η δημιουργία νέων μιτοχονδρίων στα κύτταρα του εγκεφάλου, θα μπορούσε να καταπολεμήσει ασθένειες, όπως το Αλτσχάιμερ.