********* ********************** DSV Blog: 04/24/22

Παρασκευή, Απριλίου 29, 2022

Συνένοχο στον Φόνο δεν θα μ' Έχετε...

 


Αυτό το τραγούδιο ήταν και επίναι το καλύτερό μου ... 

Θα έλεγα ότι με αυτό ... δίνω την στάση Ζωής μου !!!!



Γυρίζω Τις Πλάτες Μου Στο Μέλλον
Τραγούδι των Αδελφοί Κατσιμίχα και Διονύσης Τσακνής


Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον
στο μέλλον που φτιάχνετε όπως θέλετε
αφού η ιστορία σας ανήκει
σαρώστε το λοιπόν αν επιμένετε
Στ' αυτιά μου δε χωράνε υποσχέσεις
το έργο το 'χω δει μη με τρελαίνετε
το πλοίο των ονείρων μου με πάει
σε κόσμους που εσείς δεν τους αντέχετε
Μένω μονάχος στο παρόν μου
να σώσω οτιδήποτε αν σώζεται
κι ας έχω τις συνέπειες του νόμου
συνένοχο στο φόνο δε θα μ' έχετε
Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον
το κόλπο είναι στημένο και στα μέτρα σας
ξεγράψτε με απ' τα κατάστιχά σας
στον κόπο σας δεν μπαίνω και στα έργα σας
Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον
στο μέλλον που φτιάχνετε όπως θέλετε
αφού η ιστορία σας ανήκει
σαρώστε το λοιπόν αν επιμένετε
Μένω μονάχος στο παρόν μου
να σώσω οτιδήποτε αν σώζεται
κι ας έχω τις συνέπειες του νόμου
συνένοχο στο φόνο δε θα μ' έχετε


Πηγή: Musixmatch

Τρίτη, Απριλίου 26, 2022

Γιατί ... δεν ξέραμε ότι είμαστε Κωλοφάρα και ποτέ δεν θα υπάρξει Δικαιοσύνη και Ισότητα ???




Όσο πιο πολύ πλησιάζω κοντά τους Ανθρώπους, που οι περισσότεροι δεν είναι Άνθρωποι αλλά Άτομα. Για να λέγεσαι Άνθρωπος ... πρέπει να είσαι Άνθρωπος ... δλδ Δίκαιος ... με Αισθήματα ... Αλληλέγγυος ... και πρώτα από όλα να κοιτάς τον Διπλανό σου πρώτα ... και μετά Εσένα ... Αυτός λέγεται Άνθρωπος ... !!!

Δυστυχώς δεν έχω μόνο το Πένθος για την Μάνα μου ... έχω και τον Όχλο και ένα σωρό ... να δείχνουν τώρα ότι λυπούνται ... να να να ... και δεν πέρασε ένας Μήνας και όλοι ήδη έχουν εξαφανιστεί. Οκ Σχεδόν όλοι για να είμαι δίκαιος. Πάντα έβλεπα να κάνουν ένα σωρό πράγματα ΟΤΑΝ πεθαίνει κάποιος ... Τρέχουν τάχα μου σε κηδείες 5 λεπτά ... Άλλα τόσα στα 40 ... 52 ... 65 ... έχω χάσει λογαριασμό πότε γίνονται τα λεγόμενα Σαράντα ... Πάντως ο Αδερφός μου θα κάνει της Μάνας μου στις 52 μέρες ... Δλδ η Εκκλησία λέει ότι στις 40 μέρες η ψυχή πάει στον Παράδεισο ... αλλά αν τύχει πάσχα πάει στις 47 .. 52 ... ότι να ναι ... ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ !!! Και ποιος τα έχει ελέγξει αυτά ... Τα λέει η Θρησκεία μας ... Ναι αλλά πως ??? Ποιοι ??? Γιατί ??? Πίστευε και ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ !!! 

Και μετά .. ούτε που νοιάζονται ... Μα ρε Απάνθρωπα Όντα ... αν έστω αυτά τα 10 λεπτά τα διαθέτατε πιο πριν ... οι πιο πολλοί θάνατοι που πάτε μόνο στις Κηδείες ΔΕΝ θα συνέβαιναν ... Δλδ όσο υποτίθεται ότι ενδιαφέρονται ... στηρίζουν ... Νοιάζονται τις πρώτες μέρες .. να νιαζόταν πριν ... θα ζούσαν όλοι Καλύτερα και δεν θα πεθαίνανε όπως η Μάνα μου ... σχεδόν Κατάκυτη !!!

Αλλά έτσι είμαστε ... Ζώα ... Άπονοι ... Παρτάκηδες ... δεν είμαστε Δίκαιοι .. δεν είμαστε Τίμιοι ... απλά για να εξιλεωθούμε ( ναι καλά ... σιγά μην πας στον παράδεισο επειδή έτρεξες στην κηδεία και τα προηγούμενα χρόνια ούτε τηλέφωνο ) τρέχουνε τάχα μου να βοηθήσουν και να Συμπαρασταθούν.

΄'Εζησα αυτές τις μέρες .. τόσο Υποκρισία  και Φαρισαισμό που φοβάμαι μην αρρωστήσω ... από την πολλή Τοξικότητα.

Πάντα Έτσι ήμασταν ... Η Φωτό και το παρακάτω κείμενο ... το δείχνει. 

Αρε Μάνα .. Έφυγες ... και Γλύτωσες ... Ηρέμησες !!! 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Είναι ο George McLaurin, ο πρώτος Αφροαμερικανός που έγινε δεκτός στο Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα ως αποτέλεσμα της απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών, μετά την αίτησή του, η οποία επέτρεπε στους Αφροαμερικανούς να γίνονται δεκτοί για μεταπτυχιακή εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο, αλλά μακριά από τους λευκούς.

Ο ίδιος έλεγε: "Μερικοί συνάδελφοι με κοίταζαν σαν να ήμουν ζώο, κανείς δεν μου μίλουσε. Ακόμα και για τους δασκάλους μου ούτε καν υπήρχα, σπάνια δε απαντούσαν στις ερωτήσεις μου. Αλλά διάβασα και αφοσιώθηκα τόσο πολύ, που αργότερα οι συνάδελφοί μου άρχισαν να με ψάχνουν για να τους εξηγώ μαθήματα και οι δάσκαλοι άρχισαν να με θεωρούν σημαντικό. Έτσι σταμάτησα να είμαι αόρατος.."

«Η παιδεία είναι το πιο ισχυρό όπλο, που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να αλλάξουμε τον κόσμο»

- Νέλσον Μαντέλα, πολιτικός, Νόμπελ Ειρήνης 1993


Το όνομά του όμως παραμένει στη λίστα τιμής ως ένας από τους τρεις κορυφαίους φοιτητές στο κολέγιο. Προς τιμήν του γίνεται και το συνέδριο the George McLaurin Male Leadership Conference που προορίζεται κυρίως για την πρόσληψη φοιτητών και ιδίως εκείνων που ανήκουν σε μειονότητες.


Αφού δεν πήραν παιδεία
που αποτελεί ιδανικής κοινωνίας τον θεμέλιο λίθο,
επιλέγουν κακία δεν επιλέγουν την οδό της Αρετής, 
όπως ο Ηρακλής στον μύθο.
Δεν βλέπουν ψηλά Δεν βλέπουν κι οι επόμενες γενιές ψηλά
αφού δεν πήραν παιδεία . Είναι ένας φαύλος κύκλος
Μας εγκλωβίζει και μας στροβιλίζει σα νάνε κυκλώνας.
( επιμελώδημα )
Και θά ναι ένας μακρύς βαρύς χειμώνας
Θά ναι τώρα δυο χιλιάδες χρόνια ένας μακρύς βαρύς χειμώνας .

2022 Χρόνια !!! 

Κυριακή, Απριλίου 24, 2022

Εγώ ... πότε θα γίνω καλός Χριστιανός ??? ... για να μην Εκνευρίζομαι Ιδίως τις μέρες αυτές του Πάσχα ... από την Μεγάλη Εβδομάδα ...


Ήπειρος: Ανάσταση από το απόγευμα, λόγω έλλειψης ιερέων ... 

https://www.koutipandoras.gr/article/ipeiros-anastasi-apo-apogeyma-logo-elleipsis-iereon?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1xZCQgv_5kfzSdx_z9fxnPrCxVtQ4rwhc3wP-HTc6kMGVc9IahStf3GTI#Echobox=1650780932 


 Έτσι όπως το πάνε ... μπορεί να κάνουν Ανάσταση στο Καπάκι μετά από τον Επιτάφιο για να προλάβουν ... 

Τα 40 .. μπορεί να τα κάνουν σε 52 μέρες επειδή είναι το πάσχα ανάμεσα και το Απαγορεύει ο Λάζαρος ( Ναι το χε γράψει σ ένα Μπλοκάκι ) . Και γενικά ότι Να ναι ... Δεν μετράνε ώρες .. δεν μετράνε μέρες ... Αρκεί να γίνει αυτό που είναι να γίνει και ας γίνει ότου να ναι και ότι να ναι ... 

Τελικά πότε Αναστήθηκε ο Χριστός ? Στις 12 ? Στις 2:30 το μεσημέρι που έχει βγει Φήμη ??? Πότε ??? 

Τι να κάνουμε εμείς ? Α μπε μπα μπλο για να το κάνουμε σωστά όπως το γράψανε πιοι ???? Οι Προφήτες ??? Και ποιοι είναι αυτοί ??? Γιατί είναι Νηστεία 40 Ημερών και γιατί για Συγκεκριμένες τροφές ??? Αυτό ποιος το Όρισε ??? Οι Προφήτες κι αυτό ?

Ο Χριστός γεννήθηκε με Παρθένα Μάνα ? Τι τρώγανε τα Λιοντάρια όσες μέρες κράτησε ο Κατακλυσμός του Νώε μέσα στην Κιβωτό ? Αέρα ???

Που μπορώ να τα βρω αυτά να εξηγούνται ? Είδαμε π.χ. τους πάπυρους από το κατά Μάρκον Ευαγγέλιο ... Από που γράφτηκαν τα Ευαγγέλια ??? Τα είδαν από Παπύρους ... και που είναι αυτοί οι Πάπυροι ??? 

Το Άγιο Φως τι ??? Ζίππο ή Ρόντσον ... ???

Ο Κάιν Σκότωσε τον Άβελ και την Έκανε ... Μετά ? Πως γίνανε οι Υπόλοιποι Άνθρωποι ??? Μόνος του Τεκνοποιήθηκε ??? Ή μήπως έκαναν παιδιά ο Αδάμ και η Εύα ??? Και που είναι??? Τα έχουν γραμμένα στο Ληξιαρχείο ???

Όταν έρχονται κάτι τέτοιες μέρες ... πόσο θυμωμένος είμαι δεν λέγεται ... Και μετά με έχει πρήξει ο Φίλος μου να βρω την ταινία του Σερβετάλη και να την δούμε και μαζί ... Οκ ... κάποια σκηνή που είδα τουλάχιστον αυτά που λέει ... είναι πολύ ωραία και εξηγούνται ... 

Τα Άλλα ... ποιος θα μου τα εξηγήσει Εμένα ??? Πότε θα γίνω εγώ Καλός Χριστιανός ???

Υ.Γ. Ένας Θρήσκος Πανίβλακας πάντως μου δωσε την καλύτερη απάντηση ... Με ρωτάει ... Πιστεύεις στα Θαύματα ? Του λέω Όχι ... Ε αν δεν πιστεύεις δεν μπορώ να στο εξηγήσω ... Και όταν του λέω .. άντε να πω ότι πιστεύω ... 

Ε τότε μου δίνει Απάντηση με Στόμφο και μου λέει ...


Ε η Απάντηση είναι Απλή ... Όλα αυτά ήταν ΘΑΥΜΑΤΑ ... ΘΑΥΜΑΑΑΤΤΑΑΑΑΑ  !!!