********* ********************** DSV Blog: 12/25/22

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 30, 2022

ΑΥΤΗ την εκπρόσωπο ΕΧΟΜΕΝ ... Γιατί ΝΑΙ ... Η Ομορφιά θα Αλλάξει τον Κόσμο !!!


Και δεν θέλω κουβέντα ...


Και αυτό το βίντεο το Αποακλύπετι Ολοφάνερα τι Εκπρόπσωπο με Γκατς ... Έχουμε .

Όσοι με ξέρετε ... γνωρίζετε ότι ήμουν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ με έρωτα όταν ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ και ο Βαρουφάκης.

Με αυτά που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά ... ( και δεν εννοοώ αυτά που λένε οι άλλοι οι κολλημένοι ) ... αλλά ΕΝΦΙΑ ... Απότομη κατάργηση Κοινωνικού Τιμολογίου και τέτοια ... και με την Εκτίμησή μου μέχρι και σήμερα στον Βαρουφάκη ... μέχρι τώρα ψηφίζω ΜΕΡΑ 25 ... και είμαι και Μέλος.

Με την κίνηση της Πόπης του Αλέξη ... δεν νομίζω πλέον να αντισταθώ να μην ψηφίσω πάλι ΣΥΡΙΖΑ.

Όχι γιατί η Πόπη θα φέρει την Άνοιξη ... αλλά για το Έξυπνο της Στρατηγικής ... που δείχνει πόσο Σοβαρά έχει πάρει πλέον ο Αλέξης ... την Επιστροφή της Προόδου... και την Πάταξη της Ρεμούλας και της Σκουριάς !!!

https://www.youtube.com/watch?v=dgv4si3uGuA&ab_channel=newsbomb.gr

Σήμερα το Ποστ μου, μου δωσε και μένα μια Απάντηση που δεν είχα καταλάβει το γιατί τόσο ... Και το κατάλαβα όταν Θυμήθηκα ένα από τα ΠΙΟ Λατρεμένα μου Τραγούδια και μία από τις ΠΙΟΟΟΟΟΟ ... Τραγουδίστριες !!!

 



Τωρα SIM .... το Κατάλαβα το Γιατί ... 

Αφιερωμένο !!! 


Πρέπει να είσαι Τόσο Γνωστός και τόσο "Πετυχημένος" ... για να μπορεί να σου αναγνωριστεί μία πολύ Σπάνια Ασθένεια ...



.... και να σου "συγχωρεθεί" η όποια Αδυναμία Λειτουργικότητας. Αλλά αν είσαι Άγνωστος και Πλέμπα ( όπως κι εγώ και οι περισσότεροι που έχουμε κάποια σπάνια πάθηση) ... είσαι Ανίκανος ... Περιθώριο και απλά Ανάπηρος... δλδ Άχρηστος και ίσως και Επικίνδυνος !!! ... μιας και ΟΛΕΣ οι Ασθένειες προέρχονται από το Νευρικό Σύστημα !!! 


Αντιμέτωπη με την σπάνια ασθένεια του συνδρόμου Stiff Person  που προσβάλει 1 άτομο στο 1 εκατομμύριο ανθρώπους βρίσκεται μια Ελληνίδα αθλήτρια.

Το σύνδρομο αυτό έγινε γνωστό μετά την ανακοίνωση της Σελίν Ντιόν ότι εγκαταλείπει την ενεργό δράση εξαιτίας του. Πρόκειται για μια ασθένεια που προκαλεί δυσκαμψία στο μυικό σύστημα. Η Ελληνίδα αθλήτρια Αλεξάνδρα Σταματοπουλου όμως στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας, παρά τις δυσκολίες που προκαλεί στην καθημερινότητά της το σύνδρομο Stiff Person.

Η αθλήτρια κολύμβησης με τη σπάνια νευρολογική ασθένεια μίλησε στην ΕΡΤ για την επώδυνη καθημερινότητα των ασθενών δίνοντας παράλληλα μήνυμα θάρρους και ελπίδας. H 37χρονη αθλήτρια με τις δεκάδες διακρίσεις μίλησε για το σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου, μια νευρολογική ασθένεια που χτυπά έναν άνθρωπο ανά εκατομμύριο ανθρώπους.

Τι είναι το Stiff Person Syndrome με το οποίο διαγνώστηκε η Σελίν Ντιόν : 

Η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε την ακύρωση της ευρωπαϊκής της περιοδείας για σοβαρούς λόγους υγείας. Η γνωστή τραγουδίστρια σόκαρε τους θαυμαστές της αποκαλύπτοντας πως διαγνώσθηκε με το Stiff Person Syndrome.

Πρόκειται για μία νευρολογική πάθηση που επηρεάζει τους μυς και κλειδώνει το σώμα σε άκαμπτες θέσεις με αποτέλεσμα κάποιοι να μην μπορούν να περπατήσουν ή να μιλήσουν.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει θεραπεία για το σύνδρομο αυτό, η Σελίν Ντιόν αναφέρει πως κάνει ό,τι μπορεί για να επιβραδύνει τα συμπτώματα. Η 54χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της στους θαυμαστές της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

«Γεια σε όλους, συγγνώμη που μου πήρε τόσο καιρό να επικοινωνήσω μαζί σας. Μου λείπετε όλοι τόσο πολύ και ανυπομονώ να βρεθώ στη σκηνή και να σας μιλήσω από κοντά. Όπως ξέρετε ήμουν πάντα ένα ανοιχτό βιβλίο ωστόσο δεν ήμουν έτοιμη να πω τίποτα. Αλλά τώρα είμαι.

Αντιμετωπίζω ένα προβλήματα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό και μου ήταν πολύ δύσκολο να μιλήσω για όλα όσα περνάω. Πρόσφατα διαγνώστηκα με μια πολύ σπάνια νευρολογική διαταραχή που ονομάζεται Stiff Person Syndrome (σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου) και επηρεάζει έναν στο ένα εκατομμύριο ανθρώπους. Αν και ακόμα μαθαίνουμε γι’ αυτή τη σπάνια πάθηση, τώρα ξέρουμε ότι αυτό είναι που προκαλεί όλους τους σπασμούς που είχα».

Και σημείωσε πως «δυστυχώς, αυτοί οι σπασμοί επηρεάζουν κάθε πτυχή της καθημερινής μου ζωής, μερικές φορές με δυσκολεύουν όταν περπατάω και δεν μπορώ να τραγουδώ όπως παλιά».


Σε άλλο Ποστ ίσως ... η Δική μου Αποκάλυψη ! Γιατί δεν είναι το Stiff Person Syndrome που κι εγώ από την Αλεξάνδρα και την Σελίν το έμαθα ... Το δικό μου αν και Σπάνιο ... δεν είναι τόσο Σπάνιο 1% του Πληθυσμού ... δλδ στην Ελλάδα το έχουν 100.000 και παραπάνω Άνθρωποι. Και ΕΥΤΥΧΩΣ δεν πλήττει την Υγεία τόσο πολύ ... απλά όταν δεν το αντιμετωπίζεις σωστά δεν σου δίνει την δυνατότητα να είσαι παρών σε καταστάσεις και λειτουργίες που θέλουν ΚΑΛΟ και ΣΤΑΘΕΡΟ Ύπνο. 

Τα περισσότερα ... σε άλλο Ποστ !  



Τρίτη, Δεκεμβρίου 27, 2022

Ας περάσανε τα Χριστούγεννα ... Κρατάω το Gif γιατί δίνει ένα πολύ Όμορφο Μήνυμα !

 

via GIPHY

Πόσο Απληστιά και Ξεμώραμα θέλει η γυναίκα για να βάλει ένα στοπ σ αυτό το κατρακίλισμα της Κακογουστιάς ...

 


Παρατηρώ ... ιδίως τον τελευταίο καιρό .. πολύ πλισεδιά ...
Αλλά από την τεράστια δύναμη ... κάθε γυναίκας, που έχει βυζί ακόμα πιο μικρό από την κοιλιά της να θέλει να το δείξει στο φβ ... και δεν ξέρει τόσο καλά από φίλτρα και βουντού ... προτιμά να βγάλει πλισεδιά γερή όπως είχε η γιαγιά μου στα 80 ... !!!
Ρε τι Πότισμα ... τι Δηλητήριο και Μπόλιασμα έφαγαν οι γυναίκες όταν ήταν μικρές και ξεφτιλίζονται τόσο στα γηρατειά τους ακόμα ...
Τι Ξεφτίλα είναι αυτή ... δεν μπορώ να την καταλάβω. Πόσο Απληστιά και Ξεμώραμα θέλει η γυναίκα για να βάλει ένα στοπ σ αυτό το κατρακίλισμα της Κακογουστιάς και της Αηδίας που περιβάλει στο Νετ ?
Έλεος πια και ας με πείτε και Νανοπούλου ... και Αντρεδετζάιντοπούλου και ότι θέτε !!!




Δευτέρα, Δεκεμβρίου 26, 2022

Έπεσα ... ελπίζω για τελευταία φορά ... θύμα Αλβανικού Αρπακτικού ... αλλά Θύμωσα... Τόσο που θα το Ξεπουπουλιάσω.

 

Και το τόνισα στον Αντρέα ... Αντρέα .. ξέρεις καμιά καλή κατά πρώτον κοπέλα και μετά καθαρή για να έρθει για μερικές ώρες στο σπίτι ? Ξέρω είναι 24 του μηνός και όλες καίγονται. 

Έχω μου λέει ... αλλά μία Αλβανίδα ... αλλά την έχουμε 30 χρόνια και και και ... 

Οκ λέω ... και την πήρα ... 

Δεν θέλω να τα πολυλογώ ... γιατί θα πάμε στα Δικαστήρια τελικά γιατί μου φαγε περιουσία και πράγματα Συναισθηματικής Αξίας από την Μάνα μου ... και δεν ξέρω τι άλλο την ώρα που τάχα καθάριζε. Ελπίζω να μην έβαλε χέρι και στα κοσμήματα ... αν και είχα κλείσει την πόρτα του δωματίου που υπήρχαν ... Αλλά την βρήκα μέσα να ψάχνει... Ελπίζω να την πρόλαβα.

Έχω δώσει .. κι εγώ και η Μάνα μου και ο Πατέρας μου τόσα χρήματα ... τόση δουλειά ... ρούχα ... τα πάντα σε Αλβανούς και τους έχουμε Καραστηρίξει από το 90 μέχρι και σήμερα ... 

Αλλά δεν έτυχε ΟΥΤΕ μία φορά που να μην μου την φέρουνε τελικά ... Από λίγο ... όχι για Αστυνοία και Δικαστήρια ... έως και το Χθεσινό που είναι για τον Άρειο Πάγο. Αλλά ... εδώ την έχω ... Θα έρθει η Σήμανση και τα Δακτυλικά της είναι Παντού ... Παντού ... Αλλά δεν βάζω μυαλό ... Σκέφτομαι ... έλα μωρέ δεν είπναι όλοι ΣκατοΦάρα ... μην γίνεσαι Ρατσιστής !!!

Μέχρι μπροστά μου ενώ της έλεγα μην ανοίγεις εκεί ... άνοιγε τα προσωπικά μου συρτάρια με εσώρουχά μου μέσα ... μην τυχόν και της λέω ψέμματα ... 

Αλλά χθες που τελικά είδα τι μου έχει πάρει ... άντε τώρα πιάσε τον Τρελλό τον Βαλατσό... 

Ξεπουπούλιασμα θα γίνει ... αλλά είμαστε κι εμείς Αρπακτικά όταν πρέπει !!!


Κυριακή, Δεκεμβρίου 25, 2022

Άντε και Γ@μηθείτε Ανεγκέφαλοι Καλοπερασάκηδες ... !!! ... Χριστουγεννιάτικα ...

 


Μόλις γύρισα από έναν Χρίστο ... Είχα πάει με φόρμες γιατί νόμιζα ότι δεν θα κάνουν τίποτα αλλά αυτοί είχαν τραπέζι ανάλογο της φωτό και ένα σωρό καλεσμένους. Πρόλαβα ευτυχώς και έφυγα έγκαιρα ... αλλά μου βάλανε σε μπολ από λίγο σχεδόν απ όλα ... και ήταν τέλεια ... αλλά στο Σπίτι μου ... Μοναχούλης μου ... με την Ησυχία μου ... με τα Γατάκια μου να τρώνε παρέα ... 


Θυμάμαι τον αδερφό μου να παίρνει πολλές φορές όταν ήθελε να βγει, τον έναν μετά τον άλλον για να βρεθούνε ... και όταν τύχαινε και δεν μπορούσαν όλοι ... τα παιζε. Δεν μπορούσε με τίποτα με τον Εαυτό του. Και είναι Λογικό ... αφού δεν είχανε ποτέ ΤΙΠΟΤΑ να πούνε ... μιας και όλα τα χρόνια επιδίωκε να μην είναι ΠΟΤΕ Μόνος. Μια φορά έμεινε αναγκαστικά μόνος Πρωτοχρονιά στην Αθήνα και έβαλε κάτι κλάμματα με λυγμούς και Οδυρμούς ... και μετά κοιμήθιηκε γρήγορα γιατί δεν άντεχε άλλο μόνος.

Εγώ ρε παιδί μου το αντίθετο ... Δεν μπορώ τις παρέες του χαβαλέ ... τα Χασκόγελα ... τα Άντε Γεια μας ... και τσιγκ και Τσαγκ οι Πορσελάνες, παρά μόνο με λίγους που μπορώ να αντέξω. Δεν είμαι Μόνος επειδή δεν μπορώ να είμαι με κάποιον άλλον ... Δεν Αντέχω να είμαι με Άλλους ( Ιδίως αν είναι και πολλοί. Εκτός αν και τι και και και ) ... γι αυτό είμαι και Μόνος. Περίμενα μετά τον Θάνατο της Μάνας μου να τα παίξω. Αντίθετα Καραηρέμησα ... και περνάω τέλεια Μόνος μουπαρόλο που τα περισσότερα πρωινέ ακούω να περπατάει από την Συνήθεια τόσων χρόνων, και καταβάζω μερικές φορές την ένταση στον υπολογιστή γιατί η Μάνα μου θα μου φωνάξει. Ότι υπάρχει Έλλειψη και Μεγάλη υπάρχει !

Γι αυτό λέμε άλλο η Μοναξιά και άλλο η Μοναχικότης. Ε εντάξει ... να πω ψέμματα πως θα ήθελα τον ιδανικό Σύντροφο ή Φίλο ... ναι ... και όταν τον είχα στην Αθήνα ( ξέρει αυτός ) δεν τον βαριόμουνα ποτέ και περνούσαμε πολλές ώρες μαζί... μέχρι που την στιγμή που είχαμε ΑΛΛη άποψη για ένα Θέμα ... Ε εκεί μπορεί να Οδηγούσε και σε Μπουνιές ( Μέχρι εκεί ) ... Δεν το αναλύω το γιατί ... σε άλλη Ανάρτηση ίσως ... 


Σήμερα λοιπόν η ΠΙΟ ΓΙΟΡΤΙΝΗ μέρα του Χρόνου ... όλοι ή τουλάχιστον οι περισσότεροι κάθονται σε τραπέζια μεγάλα - οικογενειακά σαν της φωτό ... Αλλά να το ξέρετε όσοι έχετε τρύπιο Εγκέφαλο ... και επειδή εσείς Ακόμα μπορείτε να τρώτε Χριστουγεννιάτικα σε τέτοια τραπέζια, υπάρχουν Δυστυχώς και ΠΑΡΑ Πολλοί που τρώνε δίπλα απ΄τον Κάδο Σκουπιδιών ... ή σε ένα Απάγκιο ... μέσα στο Σλίπινγκ Μπαγκ και τις Κουβέρτες γιατί δεν έχουν ΟΥΤΕ ένα κεραμίδι να μπούνε από Κάτω ... 

Γι αυτό ... ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ όταν βλέπω Ψωνισμένες φωτό από Λουκούλια γεύματα και ότι φάγανε τόσο πολύ που δεν μπορούνε να χωνέψουνε ... ε βάζω κι εγώ ένα τέτοιο ποστ σαν το παρακάτω στο ΦΒ ... και Άντε και Γαμηθείττε Ανεγκέφαλοι Καλοπερασάκηδες ... 

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΛΕΜΕΕΕΕ !!!
 


6 ώρ. 
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Δημόσια
Δημόσια
Ήδη έκανα το Πρώτο DELETE με το μοστράρισμα του 1ου Πανάκριβου και Πάμπλουτου Χριστουγεννιάτικου Τραπεζιού ...
Όσοι άλλοι το μοστράρεται στα Μούτρα μας ... να το βάλετε στον Κώλο σας ... μπας και δώσετε λίγα ψίχουλα σε κανα φτωχούλη που δεν έχει τίποτα να φάει ...
Γι αυτό προλάβετέ με και κάντε μου εσείς Διαγραφή - Μπλοκ ... και ότι στο Διάλο Θέτε ... για να μην σας κάνω εγώ με τίποτα από τα καλοκάγαθα σχόλια που γράφω ...
Εεεε Παντελής Μασλουμίδης ... δεν άντεξα ... Μου βάζεις το χέρι στον Καφέ ... επειδή είμαι Άτακτος !!! "


Στον Κώλο σας !!!





Χριστούγεννα 2022 στον Φωτισμένο Βόλο.