********* ********************** DSV Blog: 11/21/21

Σάββατο, Νοεμβρίου 27, 2021

Εμβολιάστηκες ??? Όχι ... Είσαι Μαλάκας ... Μα ήμουνα σε κώμα στο Νοσοκ.... Δεν Ακούω τίποτα ... Είσαι Μαλάκας ... Κάνε το Εμβόλιο και τα ξαναλέμε ...

 


Εμβολιάστηκες ???
 
Όχι ...
 
Είσαι Μαλάκας ...
 
Μα ήμουνα σε κώμα στο Νοσοκ....
 
Δεν Ακούω τίποτα ... Είσαι Μαλάκας ...
Κάνε το Εμβόλιο και τα ξαναλέμε ...
 
Μα δεν με αφήνουν οι γιατ....
 
Τέλος είπαμε ... Κάνε το Εμβόλιο και μιλάμε ..
 
ΜΑ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ... και δεν υπάρχουν εμβόλια για μένα ...
 
Δεν Υπάρχουν ... ???
Πφφφφ παν να βρουν Άλλα !!! για να Κανς ... αλλιώς είσαι Μαλάκας ...
 
 
 
Ε ΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ... ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ... 
 
ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΣΣΣΣ !!!!
 
 
 

"Θέλω αν είμαι με κάποιον να νιώθω ότι πεθαίνει για εμένα"... Απλά δεν τα λες καλά ... Θες κάποιον που να πεθαίνει ΜΟΝΟ για σένα και ποτέ για κάποιον Άλλον !!!

 

Είμαι παντρεμένη με τρία παιδιά. Η ζωή μας είναι καλούτσικη.. Αναμενόμενη.. Μετά από 13 χρόνια γάμου.. Όλα φθίνουν.. Κάπου εκεί γνωρίζω κάποιον που μου ξύπνα τη χαρά, την όρεξη για ζωή, για δημιουργία, για έρωτα. Απογειωνομαι και ζω ένα παραμύθι. 

Μέχρι που μου αποκαλύπτει ότι είναι ο επί 18 χρόνια σύντροφος της κολλητής μου, ότι θελουν και οι δύο να βρισκόμαστε ερωτικα, γιατί και οι δύο Μ αγαπούν και με θέλουν…

Εγώ συνεχίζω τη “σχέση” γιατί μου είναι εξαιρετικά οδυνηρό να αποχωριστώ τον άνθρωπο με τον οποίο νιώθω ερωτευμένη, πιστεύοντας ότι κι εκείνος θρέφει έντονα συναισθήματα για εμένα. Η φίλη μου, όμως, με διαβεβαιώνει κάθε φορά ότι έρωτας υπάρχει μόνο προς το πρόσωπό της, και για εμένα υπάρχει μόνο νοιαξιμο και αγάπη.. 

Θέλω να φύγω. Θέλω αν είμαι με κάποιον να νιώθω ότι πεθαίνει για εμένα. Και δεν ξέρω αν πρέπει να πιστέψω αυτά που μου δείχνει εκείνος ή αυτά που μου λέει η φίλη… Αν φύγω βέβαια.. Πέφτω πάλι στο κενό όπου βρισκόμουν όλα τα προηγούμενα χρόνια.. Νομίζω είναι δύσκολη απόφαση αλλά πρέπει να την πάρω. 

Εσείς, τι λέτε ?

Από την Γιουκαλι

 Άστο μωρέ να τον δεις σε κανα Τρίο ... αλλά όχι με 2 Γυναίκες ... και να τρελλαθείς ...





Σας σιχάθηκε η ψυχή μου, καρκινάκια του πλανήτη, σκατοκαριόλες !!!

 



Και τα τσιράκια του άρχοντα ηλιθίου, 



τους κοπαδίτες τους μουγκούς, τους σιωπηλούς πλειοψηφούντες





δουλειές με φούντες, μπαίνω με τα τσαρούχια





στο σαλονάκι της Ευρώπης μια ζωή πρετ α πορτέ
με περιμένει



Είμαι γυφτάκι στην Πανεπιστημίου
με τα τραγούδια, πατσαβούρια μου, γυαλίζω το παρμπρίζ
και τα όνειρά σας σε στάσεις λεωφορείου
με τα λουλούδια, τα κουλούρια μου, πουλάω και την ψυχή μου

Στα παιδιά σας σε τάφους Γυμνασίου
τα σουσαμένια μου μπουμπούκια βουτηγμένα σε χολή
γλώσσα σφουγγάρι, δαίμων του κυλικείου
στο μαυροπίνακα καρφώνω τους σπασίκλες μαθητές

Και τα τσιράκια του άρχοντα ηλιθίου, τους κοπαδίτες
τους μουγκούς, τους σιωπηλούς πλειοψηφούντες
δουλειές με φούντες, μπαίνω με τα τσαρούχια
στο σαλονάκι της Ευρώπης μια ζωή πρετ α πορτέ
με περιμένει

Κάνω παιχνίδι με λόγια και με νότες
έχω κρυμμένα τραγουδάκια στα μανίκια, στα μπατζάκια
γητεύω κότες, άγουρα κοριτσάκια
και τα φυτεύω στο κρεβάτι με τα κέρατα να εξέχουν

Στα τασάκια από έρωτες καπότες
με γουρουνάκια κουμπαράδες να κυλιέμαι στα λεφτά
βαράω κουδούνι στης καφετζούς της πόρτες
η σκονισμένη νεολαία σαβανωμένη συνολάκια

Κάνει νάζια σε ντίσκο καρμανιόλες
θεατές και νικημένοι, ονειρώξεων λεκέδες
είμαστε όλες ένα μάτσο βιόλες
σας σιχάθηκε η ψυχή μου, καρκινάκια του πλανήτη, σκατοκαριόλες

Παρασκευή, Νοεμβρίου 26, 2021

Οι ευαίσθητοι άνθρωποι είναι άγγελοι με σπασμένα φτερά που πετούν όταν αγαπηθούν...


 

Από την ... Τέτα


«Οι ευαίσθητοι άνθρωποι είναι οι πιο γνήσιοι και ειλικρινείς που θα συναντήσεις ποτέ. Δεν υπάρχει κάτι που δε θα σου πουν για τον εαυτό τους αν εμπιστευτούν την καλοσύνη σου.

Ωστόσο, την στιγμή που θα τους προδώσεις, θα τους απορρίψεις ή θα τους υποτιμήσεις, γίνονται ο χειρότερος τύπος ανθρώπου.

Δυστυχώς, καταλήγουν να πληγώνουν τον εαυτό τους. Δε θέλουν να πληγώσουν τους άλλους. Είναι ενάντια στην φύση τους. Θέλουν να κάνουν τροποποιήσεις και να αναιρέσουν το λάθος που έκαναν.

Η ζωή τους είναι κύμα με τα πάνω και τα κάτω. Ζουν με ενοχές και ένα συνεχή πόνο για τα άλυτα ζητήματα και τις παρεξηγήσεις. Είναι βασανισμένες ψυχές που δεν μπορούν να ζήσουν μισώντας τους άλλους ή με το να τους μισούν οι άλλοι.

Αυτά τα άτομα χρειάζονται όση αγάπη μπορεί κάποιος να τους δώσει επειδή η ψυχή τους βασανίζεται συνεχώς από τους άλλους.

Όμως, παρά την τραγωδία από αυτά που έχουν περάσει, παραμένουν τα πιο συμπονετικά άτομα που αξίζει να γνωρίσεις και αυτοί που συχνά γίνονται ακτιβιστές για τους πληγωμένους, τους ξεχασμένους και τους παρεξηγημένους.

Είναι άγγελοι με σπασμένα φτερά που πετούν μόνο όταν αγαπηθούν.»

Shannon L. Alder

Πηγή: awakengr.com



Όχι ρε Φίλε ... Τι Χουντάρα Ξαναζούμε ρε ... ? Ευτυχώς πέρασε και η Παρέλαση που ΔΕΝ έγινε ...


Ευτυχώς έχουμε καμιά 10αριά που είναι Ακόμα Παλικάρια ... Τον έναν τον Μαχαίρωσαν ... Έχουμε όμως ... 


Κι εγώ, όπως και πολλοί από εμάς ... είμαστε εδώ να τους Αναδείξουμε !!! 

Έρχεται και το κείμενο ... Ηθοποιοί του Συστήματος ( 2η Φωτό ) ... Που κρύβεστε τόσα χρόνια με τα Μνημόνια και την Εξαθλίωση ??? Σωπάζετε μη και σας κόψει καμιά Χορηγία η Μενδώνη !!!



 «Σε λίγο στο ένα πεζοδρόμιο θα κυκλοφορούν οι εμβολιασμένοι και στο άλλο οι ανεμβολίαστοι», 

Λάκης Λαζόπουλος 



Και σας εκτιμούσα τους Περισσότερους από Εσάς ... 

Εμβολιαζόμενα Συστημικά Θεατρανθρωπάκια 


Έχω πολλές δουλειές και δεν μπορώ να γράψω το κείμενο Ακόμη ... 


Έρχεται όμως !!!
https://youtu.be/LYaFX2sCEhQ

Πέμπτη, Νοεμβρίου 25, 2021

«Ούτε στα κινήματα στήριξης καλλιτεχνών σας συνάντησα, ούτε σας είδα στις ουρές έξω από τα θέατρα τώρα που άνοιξαν, να στηρίξετε»


Η απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την  παράσταση «Ρινόκερος»  εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που αποκλείουν τους ανεμβολίαστους από τα θέατρα, έχει διχάσει τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο. Οι αντιδράσεις πολλές στο πρόσωπο του ηθοποιού για την απόφαση αυτή. 

Η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση,  διαφοροποιείται από τη σωρεία επικριτικών τοποθετήσεων, και βγαίνει μπροστά, τονίζοντας στο μήνυμά της πως «κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να διαλέγει τις συνθήκες στις οποίες θα εργάζεται κ θα εκτελεί τα καθήκοντά του». Όπως σημειώνει η ίδια  σε ανάρτηση της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, «ο καλλιτέχνης έχει να κουβαλήσει εκτός από μια παραγωγή, έναν εαυτό, ένα ψυχικό σθένος κ μια αυτοπραγμάτωση. Κοινώς, τι να τον κάνεις στο σανίδι τον άνθρωπο, αν έχει μείνει μισή η αξιοπρέπειά του;».

«Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που μπροστά στο διαχωρισμό του κοινού, ανατριχιάζουν από φρίκη… και αποχωρούν από την κούρσα», τονίζει η Κ. Ρένεση, και αφήνει «αιχμές» για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης, που σύμφωνα με την ίδια διχάζουν τους πολίτες.

Τέλος «καρφώνει» όσους επέκριναν την απόφαση του Άρη Σερβετάλη, επειδή οι 20 συνεργάτες του θα μείνουν άνεργοι, αλλά ποτέ – όπως επισημαίνει η Κ. Ρένεση – δεν τους είχε δει να στηρίζουν τον καλλιτεχνικό χώρο όταν δεν πληρώνονταν κατά την περίοδο των απανωτών λοκντάουν, «ούτε στα κινήματα στήριξης καλλιτεχνών σας συνάντησα, ούτε σας είδα στις ουρές έξω από τα θέατρα τώρα που άνοιξαν, να στηρίξετε», τονίζει.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση:

«Ο καθε ανθρωπος εχει το δικαιωμα να διαλεγει τις συνθήκες στις οποιες θα εργαζεται κ θα εκτελει τα καθηκοντα του. Και καποιοι , εχουν το σθενος να διεκδικουν αυτο το δικαιωμα. Ακομα κι αν δεν ειχε ειδοποιήσει παραγωγους και ιθύνοντες πολυ καιρο πριν την ωρα της κρισης, ο καλλιτεχνης εχει να κουβαλήσει εκτός απο μια παραγωγη, εναν εαυτο, ενα ψυχικο σθενος κ μια αυτοπραγματωση. Κοινως, τι να τον κανεις στο σανιδι τον ανθρωπο, αν εχει μεινει μιση η αξιοπρεπεια του. Κ ναι, κυριες κ κυριοι.. υπαρχουν ακομα ανθρωποι που μπροστα στον διαχωρισμο του κοινου , ανατριχιαζουν απο φρικη.. κ αποχωρουν απο την κουρσα.

Παντως πολυ πονος σας επιασε για τους 20 συνεργατες του που εμειναν ανεργοι ( γνωριζοντας εξ αρχης την πιθανοτητα αποχωρησης)..

Ολους εσας δεν σας ειδα ποτε να πονατε τους απειρους καλλιτεχνες που λογω μετρων κοβιντ δεν ειχανε να αγορασουν γαλα στο παιδι τους. Ουτε στα κινηματα στήριξης καλλιτεχνων σας συνάντησα, ουτε σας ειδα στις ουρες εξω απ τα θεατρα τωρα που ανοιξαν, να στηριξετε..

Με μουτρα η χολη παιδια για οποιον τολμα κ σηκωνει το κεφαλι απ τις ταπεινώσεις που μας βρηκαν.. κ λιγο ρισπεκτ που υπαρχουν ανθρωποι συνεπεις στα πιστευω τους, είτε συμφωνουμε μ αυτα, ειτε οχι. Σπανιο το ειδος.»

**--** 

D S V

Εδώ μέχρι και ο Manu έπαθε Έρωτα μαζί σου ... δεν θα ήσουν Ατομάρα ???
Τον ΚυρΗλία ... να του χώσεις καμιά μπουνιά γιατί μας έγινε και αυτός ΜεγαλοΘεατράχης και είναι με το Χρήμα ...
Και τον πήγαινα γμτ κι αυτόν ...
Πάει ένας ένας ...
Στο τέλος αν εκτιμώ 10 ηθοποιούς ... Ζήτημα θα Ναι !




Τρίτη, Νοεμβρίου 23, 2021

Βρε Κορίτσια και Μεγαλοκοπέλες .... Όταν μου ντύνεσαι σαν την Πουτάνα, σαν Πουτάνα δε θα σου φέρομαι ??? (Beat!) ...

 

Βρε Κορίτσια Βρε Κορίτσια και Μεγαλοκοπέλες που 50ρίσατε ΚΑΙ ... αλλά επειδή ακόμα το κωλαράκι με το φίλτρο βγαίνει καλό στο ΦΒ ... βγάζετε φωτό σαν έτοιμες καυλωμένες 25άρες ...


... γιατί όταν κάποιος κάνει ένα σχόλιο και λέει "Κωλάρα" τον λέτε Ανώμαλο και τον Μπλοκάρετε ???


Δλδ με τέτοιες φωτό πως θα σε πει ο Άλλος ??? Κομψοτάτη μου Δεσποινίς τι ωραία Όπισθεν παρουσία έχετε ??? 

ΚΑΙ αυτόν αφού θα τον φτύσετε ... άσε που ούτε καν θα μπες στο Μέσσεντζερ για να το δεις ... Γιατί δεν θέλετε ούτε να Καυλώσετε τον άλλον για να σας πηδήξει ... αλλιώς πολύ θα το θέλατε , για να μην μπορεί να κρατηθεί εγκεφαλικά και να πατήσει 10 Λάικς και 5 σχόλια ΜΠΑΣ και ανταποκριθείς κάπως και του δώσεις Ελπίδα ... μήπως και Γ@μήσει κάποια στιγμή.


Δλδ όταν βγάζζετε φωτο σαν Πουτάνα ... ο άλλος σαν Πουτάνα δεν θα σου φερθεί ??? Τι θα σου πει σε αυτή την φωτό ??? Τι ωραί Οδοντοστοιχία έχει ο Αποτυπώμενος Κύριος ???


Γιατί του δείχνεις Όλο τον Κώλο με το Τατού ??? Για να δει το όμορφο Τατού που έχει καθαρό Υποννοούμενο να στο Δαγκώσει ... ή την Κωλάρα σου ... όπως θα θες να στην λέει όταν σε έχει στα Τέσσερα ???

Όλα αυτά μαζί ε ???


ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 1ο Ραντεβού θέλετε Σοβαρές Σχέσεις και Γάμους ??? Είναι δυνατόν να το δεχτεί κάποιος Σώφρον Άντρας ?

Είναι δυνατόν να σε Παντρευτεί με τέτοιες φωτό ? Τι είναι ??? Κανας Καγιενάκιας που θέλει ΜΟΝΟ φιγούρα και επίδειξη ? 

Αυτός να πηδήξει μέσα στην Πόρσε θέλει ... 
...και να πάνε στην Επόμενη ... δεν το ξέρετε ??? 


ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ...


Γιατί δεν το Παραδέχεστε ???


Σηκώσαν κεφάλι και τώρα θα ειναι πιο εύκολο να τους κοπεί ο λαιμός
Κι αφού όλοι σας γίνατε αδέρφια ο τάφος σας θα 'ναι οικογενειακός
Έχε σε μένα ρε εμπιστοσύνη και θα τους γαμίσω εγώ
Από το Tus η εμπιστοσύνη απέχει μονάχα ένα τ και ένα ρ
Τουσάρα σ' ακούω και είμαι 14 μα όλοι οι φίλοι μου ακούνε τους τράπερς
Σκέφτεσαι λες κι είσαι 44 κι άλλαξε φίλους αυτοί είναι για φαπες
Είναι στην Κωλοπετινίτσα και μου μιλάν λες και ζουν στο Γιοχάνεσμπουργκ
Η μισή της καριέρα είναι autotune κι άλλη μισή τους το να 'ναι οι πουτάνες μου
Πάλι δεν θα κάτσω να γράψω ρεφρέν στ' αρχίδια μου αν γίνει hit
Όσες ανεβάζουν χιτάκια τις έχω unfollow block και delete
Πουτάνες και ναρκωτικά στο repeat παιζει το ραδιόφωνο όλο
Εγώ έλεγα Κολοκοτρώνης παλιά και μου λέγαν κόψε το κώλο
Γαμω το μουνί που σας πέταγε βλάκες λίαν επιεικώς (Εεεε!)
Και σας και τα ηλίθια κωλοφεστιβάλς σας που δεν συμμετείχα ευτυχώς (Εεεε!)
Είστε όλες ίδιες πουτάνες κι είμαι ο ένας και μοναδικός (Εεεε!)
Ο γραφικός χαρακτήρας μου είναι ο χαρακτήρας μου μα δεν είναι γραφικός
Όλες μου λένε δεν έστειλα να σου την πέσω απλα να σου πω ένα γειά σου
Λέω να το κάνω επιχείρηση στείλε και δήλωσε την παρθενιά σου
Καμία από αυτές δεν είναι σαν τις άλλες
Και σαν αυτές που έχω συνηθίσει, έχω συνηθίσει σ' αυτές που δεν είναι σαν τις άλλες τις άλλες δεν έχω γνωρίσει
Όλες μεγαλώσανε με γαλλικά και πιάνο για τον Τουσουλίνο
Η αλήθεια είναι πως δεν απέχει πολύ απο ισπανικά και κλαρίνο
Νιώθω σαν να βλέπω θέατρο ξέρω πως όλα παίζουνε τον ρόλο τους
Μιλάω γενικά με πολύ σεβασμό μα όχι σ' όσες βγάζουν τον κώλο τους
Άσ' τους να λένε τον πόνο τους όπως τους αξίζει τους συμπεριφέρομαι

Όταν μου ντύνεσαι σαν την πουτάνα... 
σαν πουτάνα θα σου φέρομαι (Beat!)

Τουσάρα ταυτίζομαι μ' όλα όσα γράφεις, 1 στους 1000 είναι όπως εγώ
Οι άλλοι το ζουν με μια πούτσα στο στήθος και ταυτίζονται μόνο με ισπανικό
Αυτοί ακολουθούνε τη μόδα βλακακο, εγώ την δημιουργώ (Ναί!)
Αυτοί πληρώνουνε μπράβο κι όλα τα μπράβο τα εισπράττω εγώ
Κι αν με αφήσουν ανάπηρο οι μπράβοι, πάλι το προβάδισμα θα 'ναι καλό
Εγώ θα είμαι στο σώμα ανάπηρος και όλοι αυτοί στο μυαλό (Beat!)
Εγώ αν ήμουν στη θέση τους πάντως σίγουρα θα μ' αγνοούσα
Αυτοί έχουνε τάσεις αυτοκτονικές κι είναι εθισμένοι στην πουτσα
Οι βλάκες θα πούνε ο Τούσης τους κράζει μονο για να παίρνει τα views
Αν ήθελα να 'χα views ρε βλακάκο θα 'κανα κομμάτια μ' αυτούς (Beat!)
Όλοι με θέλουν μαζί τους (Όλοι!), όλοι φοβούνται τον Tus (Όλοι!)
Κι οι περισσότεροι γλείφαν τ' αρχιδια μου από αυτούς που ακούς
Μόνο στον καθρέπτη μου πλέον βλέπω κάποιον που να του λέω γαμάς
Δεν μ' αρέσει και να περιαυτολογώ, αλλά αφού αρέσει σε σας
Παλιά σου λέγανε χώσε μια ρίμα να δούμε ρε πόσο γαμάς
Τώρα ρωτάνε αν έχεις αμάξι και τι αλυσίδες φορας
Το τι σκατά θα ακούσετε είναι στην κριση του κάθε ανθρώπου
Μα όποιος το παίζει ο καλύτερος ράπερ θα πυροβολείται επί τόπου
Εκτός αν έχει να δώσει, εκτός αν είναι καλός
Εκτός αν σέβετε αυτούς που το πήγαν εκεί που το βρήκε αυτός





Κούλη πες Παρτάλιιιι ... Την Γ@μησες από τον Μυθριδάτη ... τον Καπετάνιο τον Μιχάλη... ΟΛΟ το Χιπ Χοπ και Λόου Μπαπ - Mc's και Λαό ( που είναι κανα 2 Κατομμύρια στην Ελλάδα ) ... τους Πιστούς που ναι ... αμμέτρητοι ... και αυτόν και αυτόν και και και ... και βαρέθηκα να γράφω και τώρα από τον Σερβετάλη !!!




Όταν ο Θάνος Πλεύρης… δεν ήξερε ότι πορευόταν με τη Χρυσή Αυγή έξω από τα γραφεία της ΝΔ 


Και συνεχίζω εγώ τώρα ... ο DSV !!! 


Ρε αμόρφωτα Παρτάλια της Επικοινωνίας και του Μάρκετινγκ της Ακροδεξιάς Κυβέρνησης με σήμα το Κουταλοπήρουνο ... ( τα άλλα είναι πάρα πολλά για να τα γράψω ... τα ξέρουν όμως απ έξω η πιτσιρικαρία που τα επόμενα χρόνια ΨΗΦΙΖΕΙ ) ... Ο Άνθτρπάκος ... σαν έχει πει ότι ζει στην ταπεινωσήνη ( γι αυτό και το -άκος ) ..  δίπλα στον Χριστό του Θεάτρου και της τέχνης ... και είναι σαν Μοναχός Δίκαιος και μειράζει ΜΟΝΟ Αγάπη ... 


Είναι δυνατόν να μην έχει ξηγηθεί σωστά από την Αρχή και να παίζει τον Καραγκιόζη μόνο στα Μπολιασμένους - Φοβισμένου - Καταπιεσμένους - Αναγκασμένους και Εκλωβισμένους για να μην πεθάνουν της πείνας Ανθρώπους ... που έχουν κάνει το Μπόλι ... και απ έξω να ναι στο Κρύο το κοινό που τον Αγάπησε και τον Ανέδειξε και να μην μπορεί ούτε καν να τον Ακούσει από τα μεγάφωνα ???

Είναι Δυνατόν ???

Με τι Φοβισμένα και Προδομένα μυαλά ζείτε ... Η Μέρκελ φεύγει και την φοβάστε ακόμα γιατί σας Υποχρεώνει να πουλήσετε όλη την Παραγγελιά της ΕΕ ... και ληγμένα και Σάπια ... Μπολιάκια που έχετε για να γίνεται η Ντόιτσλαντ ακάμα πλουσιότερη και κάθε μέρα και παραπάνω ... 

Γκουγκλάρετε Γερμανία - Οικονομία και θα δείτε ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ !!!

Πόσο Χουντόμυαλα έχετε καταντήσει για να έχετε ενορχηστρωτή τον Αρνητή των Νεκρών του Πολυτεχνείου ... και ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ τον Αρνητή ακόμα και της γιορτής του Πολυτεχνείου ???

Πόσο ??? 


Και συνεχίζει ... με την απάντηση του Ηθοποιού !!!

Άρης Σερβετάλης: Δε μετέχω σε «πιστοποιημένο» ντάνιασμα ανθρώπων - Η πρώτη απάντηση για την αποχώρηση

Η ανάρτηση του ηθοποιού στο Instagram μετά την αποχώρησή του από την παράσταση «Ρινόκερος»

Δημόσια απάντηση για τους λόγους που εγκατέλειψε την παράσταση Ρινόκερος, έδωσε πριν λίγο στο Instagram ο τέως πρωταγωνιστής της παραγωγής, Άρης Σερβετάλης

 

«Η απόφαση να αποχωρήσω από την θεατρική παράσταση Ρινόκερος πάρθηκε καθώς αδυνατώ να υποστηρίξω τον διαχωρισμό ανθρώπων που επιβάλλουν τα νέα μέτρα», γράφει ο ηθοποιός. Απαντώντας σαφώς στις επικρίσεις για τους συναδέλφους του που κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι, με δημόσια σχόλια ακόμα και από τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ο ηθοποιός λέει πως είχε ενημερώσει εδώ και μήνες για το ενδεχόμενο, και η ευθύνη βαραίνει την παραγωγή για την αποζημίωσή τους. 

 

«Από τον Ιούλιο και βλέποντας την πρόθεση της πολιτείας να απαγορεύσει την είσοδο σε μη εμβολιασμένους είτε με έμμεσο είτε με άμεσο τρόπο, τους ενημέρωσα πως δεν μπορώ να συμμετέχω σ’ αυτό το εγχείρημα κι ανακοίνωσα πως εάν τα θέατρα λειτουργήσουν στο μέλλον μόνο για εμβολιασμένους θα αποχωρήσω από την παράσταση (...) Για το γεγονός πως οι συνάδελφοι μου μένουν άνεργοι, θεωρώ πως είναι ευθύνη της παραγωγού εταιρείας ν’ αποζημιώσει τους συντελεστές του Ρινόκερου καθώς μαζί με τον καλλιτεχνικό διευθυντή γνώριζαν την τοποθέτησή μου μήνες πριν, και συναποφάσισαν να συνεχιστεί η παράσταση ρισκάροντας.»

 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της LiFO, οι παραγωγοί της παράστασης αναζητούν νέο πρωταγωνιστή, ώστε να συνεχιστούν οι παραστάσεις.  Μάλιστα το μεσημέρι έγινε νέα σύσκεψη για το ζήτημα. 

 

Την απόφαση του κ. Σερβετάλη είχε επικρίνει δημοσίως και ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας. Ερωτηθείς σχετικά είχε απαντήσει στον φακό: «Το έμαθα και έχω σοκαριστεί, δεν το περίμενα. Δεν περίμενα ότι κάποιος ηθοποιός θα σταματήσει μια παράσταση, αγνοώντας ότι δουλεύουν κι άλλοι άνθρωποι εκεί. Δεν μπορώ να συμφωνήσω. Μιλάω σαν Σπύρος Μπιμπίλας και όχι σαν πρόεδρος των ηθοποιών. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος που λέει ότι είναι τόσο μέσα στην πίστη, δεν σκέφτεται ότι οι άλλοι άνθρωποι θα μείνουν χωρίς δουλειά».

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του ηθοποιού:

 

«Η απόφαση να αποχωρήσω από την θεατρική παράσταση Ρινόκερος πάρθηκε καθώς αδυνατώ να υποστηρίξω τον διαχωρισμό ανθρώπων που επιβάλλουν τα νέα μέτρα.


Η παραγωγός εταιρεία και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Κιβωτός και σκηνοθέτης της παράστασης Γιάννης Κακλέας ήταν ενήμεροι για τις απόψεις μου.


Από τον Ιούλιο και βλέποντας την πρόθεση της πολιτείας να απαγορεύσει την είσοδο σε μη εμβολιασμένους είτε με έμμεσο είτε με άμεσο τρόπο, τους ενημέρωσα πως δεν μπορώ να συμμετέχω σ’ αυτό το εγχείρημα κι ανακοίνωσα πως εάν τα θέατρα λειτουργήσουν στο μέλλον μόνο για εμβολιασμένους θα αποχωρήσω από την παράσταση.


Πρότεινα την αντικατάστασή μου κι έθεσα τον εαυτό μου στην διάθεσή τους ώστε να βοηθήσω στην ομαλή ένταξη νέου μέλους.


Δεν θεωρήθηκε πως είναι σωστό να γίνει αντικατάσταση ούτε επίσης να γίνει νέο έργο με τον υπάρχοντα θίασο, διότι όπως είπαν, δεν πίστευαν πως θα γίνει υποχρεωτική η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης για να εισέλθει κάποιος στο θέατρο.


Τον Σεπτέμβριο η παραγωγός εταιρεία αποφάσισε να χαρακτηριστεί το θέατρο μεικτός χώρος, δείχνοντας σεβασμό στις θέσεις μου. Ακολούθησε συνάντηση με τον θίασο όπου το ανακοίνωσε σε όλους, και προς τιμήν της παραγωγού εταιρίας, χωρίς να υπάρξει μείωση των αποδοχών. Πορευτήκαμε με αυτήν την κοινή παραδοχή για έναν μήνα.


Με τα νέα μέτρα και την απαγόρευση της εισόδου στα θέατρα σε μη εμβολιασμένους πολίτες, ανακοίνωσα στην παραγωγό εταιρεία και τον καλλιτεχνικό διευθυντή και σκηνοθέτη πως αποχωρώ από την παράσταση.


Για το γεγονός πως οι συνάδελφοι μου μένουν άνεργοι, θεωρώ πως είναι ευθύνη της παραγωγού εταιρείας ν’ αποζημιώσει τους συντελεστές του Ρινόκερου καθώς μαζί με τον καλλιτεχνικό διευθυντή γνώριζαν την τοποθέτησή μου μήνες πριν και συναποφάσισαν να συνεχιστεί η παράσταση ρισκάροντας.


Όταν η πολιτεία απαγορεύει σε μία μερίδα των πολιτών να εισέλθει σε έναν χώρο για να παρακολουθήσει μία παράσταση, δεν έχω άλλη επιλογή από το να σεβαστώ την απόφαση αυτή και να αποχωρήσω, η αξία της μη διάκρισης των ανθρώπων είναι πέρα και πάνω από όλα. Ζητώ συγνώμη σε όλους τους συντελεστές αν η απόφασή μου τους στεναχώρησε. Αδυνατώ να μετέχω σε ένα «πιστοποιημένο» ντάνιασμα ανθρώπων.


Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχει δημιουργηθεί από τον Θεό με την ελευθερία ακόμη και να τον αρνηθεί. Δεν είμαστε αγέλη. Είμαστε άνθρωποι που αγωνιζόμαστε να φανερώσουμε το πρόσωπό μας.


Ένα πρόσωπο μοναδικό, ξεχωριστό. Είμαστε μια κοινωνία προσώπων, όχι αγέλη που διαχωρίζεται σε εμβολιασμένους και μη.


Εύχομαι να μας δώσει ο Θεός την δύναμη να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες που μας αναλογούν.


Καλά Χριστούγεννα.»

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Ο ΛΟΓΟΣ...

Ε τώρα αν πω μερικά πράγματα θα με πείτε ΑντιΝΔ ... ή ΑντιΜητσοτακικό ... και τέτοια ...Βέβαια και Δίκιο θα χετε γιατί είμαι στον Υπέρτατο Βαθμό Αντί και στα 2 ... και ας το εξηγήσω με το Ανάλογο παράδειγμα για τα Φάρμακα ...    
 
Από το 1998 .. έως το 2001 ... πήγαινα θυμάμαι τότε με την Μηχανή ... 
 
ΚΑΙ με 40 Βαθμούς Αύγουστο Μήνα ... αλλά και με ΜΗΔΕΝ τον Δεκέμβριο ... να πάρω κάπου στην Ομόνοια κοντά ένα Φάρμακο ΑντιΚαρκινικό ... που κόστιζε 15.000 Ευρώ ... 

Αλλά ο Πατέρας μου ως Καρκινοπαθής το έπαιρνε Δωρεάν. Οκ ήταν ένα κάθε Τρίμηνο Νομίζω ... αλλά ήταν Πανάκριβο. Ε ... πήγαινα εκεί Χωρίς Εξουσιοδότηση από τον Πατέρα μου από τα αντίστοιχα σημερινά ΚΕΠ ... αλλά ΜΟΝΟ με το βιβλιάριό του .... έπαιρνα το φάρμακο ( Μία Ένεση ήταν ... που την έκανε ακριβώς πάνω στον Προστάτη γιατί εκεί είχε ξεκινήσει το Πρόβλημα ). Χωρίς να με Δυσκολεύουν Γραφειοκρατικά, και Φυσικά ούτε τον Ανήμπορο τότε Πατέρα μου να τρέχουμε σε Αστυνομικά τμήματα για Εξουσιοδοτήσεις ... όπως τώρα κάνει η Κυβέρνηση των Γουρλομάτηδων.
 

Ποια Κυβέρνηση ήταν το 2000 ??? Νομίζω του Κοντού Κινέζου με τις πολλές Ελιές ε ???Α όχι ... Δεν ειρωνεύομαι και ούτε Σαρκάζω ... αλλά επειδή εκείνη την εποχή ήμουνα συνέχεια σε υπηρεσίες Υγείας Συνήθως αλλά και Εφοριακές και όλες ... το ΚΡΑΤΟΣ λειτουργούσε !!!

 
Οκ ... ο Τσοχ μπορεί να έφαγε ... ο άλλος ο Οδοντόπαστας και Αυτός έφαγε τότε με το Χρηματιστήριο !!!   ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ ... ΦΑΓΑΝΕ ΠΟΛΥ ΦΥΛΑΚΗ ... ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΤΑ ( Ο Τσοχατζό ) ΣΒΗΣΑΝΕ !!!  ΝΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ... Ο Σημίτης μπορεί και να τα ήξερε και να έκανε ότι δεν έβλεπε ... αλλά δεν είχε την Δύναμη του Ανδρέα ... Απλά ήταν Ιεραρχικά στην ίδια βαθμίδα ... με τους άλλους υποψήφιους, απλά ΕΝΑΣ από την 4άδα - 5άδα θα ήταν ο Πορθυπουργός που έλεγε και ο Μητσικώστας.    Όχι ?
 
Δεν ήτανε έτσι ? Επί Σημίτη έφαγαν ΜΟΝΟ πολλά λεφτά ?    Ε Όχι ... να τα Λέμε Όλα ...    

 

Τα Πάντα Όλα... λέμεεε !!! 
 
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Ο ΛΟΓΟΣ... "
 
Όλοι και όλες γνωρίζετε ότι τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι ενεργά με το κομμάτι των ασθενών και των συλλόγων ασθενών.  Συνήθως οι δημοσιεύσεις μου αφορούν τα δικαιώματα των ασθενών, ευαισθητοποίηση και συλλογικές διεκδικήσεις.  
 
Θα μου επιτρέψετε να κάνω αυτή τη φορά μια εντελώς προσωπική δημοσίευση, αν και γνωρίζω πως δεν είμαι η μόνη που έχει έρθει αντιμέτωπη με την κατάσταση.  Το ένα φάρμακο που λαμβάνω είναι με ατομική παραγγελία από το εξωτερικό μέσω του ΙΦΕΤ. Δεν έχει νόημα να αναλύσουμε εδώ την συγκεκριμένη διαδικασία, μπορώ να δώσω πληροφορίες σε όποιον/α επιθυμεί.  
 
 Και πάμε στο κυρίως θέμα της ανάρτησης. Η εισαγωγή του φαρμάκου από τον ΙΦΕΤ έχει καθυστερήσει σε βαθμό που σήμερα έχω ποσότητα φαρμάκου που επαρκεί για μόλις 7 ημέρες (!) και δεν έχω καμία ενημέρωση σχετικά με το πότε αναμένεται να λάβω το φάρμακο μου! Σημείωση, πως για το νόσημα για το οποίο λαμβάνω το εν λόγω φαρμακευτικό σκεύασμα δεν δύναται να διακοπεί η φαρμακευτική αγωγή ούτε για μια ημέρα.
 
 Στην Ελλάδα του 2021 ορισμένα πράγματα που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα, μονο αυτονόητα δεν είναι.  Οι ασθενείς δεν είμαστε επαίτες!  Καταστάσεις όπως αυτή δημιουργούν επιπλέον ανασφάλεια και θέτουν την υγεία μας ή και την ζωή μας ορισμένες φορές σε κίνδυνο και είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να συμβαίνουν!  Η πρόσβαση των ασθενών χωρίς καθυστερήσεις σε φάρμακα που έχουν ανάγκη (θα έπρεπε να) είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ και όχι να φωνάζουμε για τα αυτονόητα! " Της καλής και αγαπημένης μου φίλης Vaso Rafaela Vakouftsi     
 
Κι άντε η Βάσω είναι αγωνίστρια και ξέρει να οργανώνεται, να οργανώνει και να διεκδικεί.  Αλλοι, χιλιάδες συνάνθρωποι μας που έχουν-ουμε ανάλογα προβλήματα... Μπράβο Βάσω. 
 
Εύχομαι προσωπικά αίσιο τέλος, αν και ξέρω ότι δεν σηκώνεις το θέμα για τον εαυτό σου, αλλά και για χιλιάδες άλλους συνανθρώπους μας.
 
 
 
Υ.Γ. ( Κλέανθε ... Αν κατά τύχη διαβάσει ο Γιός σου ... αυτά που γράφω τώρα ... και σε ρωτήσει ... "Τι φάρμακο είναι αυτό που έπαιρνε ο Παππούς Μπαμπά ... τι θα του Απαντήσεις ??? Ότι "Δεν ήξερες ΚΑΝ ότι έπαιρνε Φάρμακα και τι είχε μέχρι και που πέθανε ? Θα τολμήσεις να του πεις ότι ενώ εγώ έτρεχα στις Χ...θεραπείες ... εσύ κοιμόσουνα του καλού καιρού γιατί το προηγούμενο Βράδυ, ΓΥΡΙΣΕΣ στις 4 από το Live που είχες πάει με τον κολλητό σου "Δικηγόρο μας" , αντί να κοιμηθείς νωρίς όπως εγώ, γιατί έπρεπε να σηκωθώ στις 5 το πρωί, για να πάμε στο Αρεταίοιο  ... για τις ΕΝΕΣΙΜΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ  όπως είχε πει και ο Ντόκτορ για να μην πει τη λέξη ΧημειοΘεραπείες και μας τρομάξει. ( Σιγά ... εκείνη κιόλας την Στιγμή τον ρωτήσαμε " Δλδ ενοείτεΧημειοθεραπείες ???""... )

Και  όταν λέω ο Γιος σου ... εννοώ τον Μικρότερο ...  γιατί νομίζω ότι ο Μεγαλύτερος σιγά μην με διαβάζει με αυτά που έχει ακούσει για μένα και πιστεύει
.

Τι θα του πεις ???  Την Αλήθεια ή ""την Αλήθεια""  σου η  την Πρσγμστική ?
 
Θα του πεις την Αλήθεια που μου είπες γιατί ΦΟΒΟΣΟΥΝ μήπως και πάθεις τα ίδια με μένα και κρεβατωθείς ΚΑΙ Εσύ ???

https://dsvsval.blogspot.com/2011/03/blog-post.html