********* ********************** DSV Blog: 10/28/18

Σάββατο, Νοεμβρίου 03, 2018

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ BLOGGER ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ... ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ???

Λοιπόν ... για να τελειώνει το Αστείο γιατί με έχει Κουράσει Υπερβολικά .. σε σημείο που είμαι έτοιμος και στο Τσακ .. να τα κάνω Πάλι Όλα Πουτάνα και να κλειστώ και Πάλι στο Καβούκι μου και να μην μιλάω με κανέναν !!!

Ακόμα και οι ας το πούμε κοντινοί μου φίλοι .. με ρωτάνε .. Γιατί ρε Μαλάκα μαλώνεις με όλες τις γυναίκες και γράφεις Αναρτήσεις και βάζεις φωτό με καλυμμένο το κεφάλι και και και και ...

Μία είναι η Απάντηση ρε Παπάρες ...


ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ BLOGGER ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ...

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ???

Ο Blogger δεν είναι αυτός ο παπάρας που ξέρετε ΜΟΝΟ .. που πληρώνετε για να γράψει ... ή στρατεύεται με κάποιο κόμμα .. ή γράφει ότι του πει το Αφεντικό του κλπ.





Εγώ είμαι Αυτόνομος και γράφω ΌΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ... Η Google πολλές φορές μου στειλε μνμ να βάλω διαφημίσεις και την έγραψα .. γιατί δεν γουστάρω να αλλάξει το Blog μου χαρακτήρα και Υφή ...

Ήταν είναι και θα είναι Πάντα Καταγγελτικό ... που ια καυτηριάζει τα κακώς κείμενα της Μπιπ Κοινωνίας .. της Καραμπίπ Οικογένειας .. των Στερεοτύπων και Θεσμών .. όπως του Γάμου ... της Εκκλησίας και όλα τέλος πάντων ...

Ε και αφού το γράφω εγώ .. θα έχει την δική μου Άποψη .. Σωστή η Λάθος ...

Μπορεί να διαφωνείτε .. Μαγκιά σας .. Μπορεί να μην σας Αρέσει ούτε μία λέξη από τα γραφόμενά μου ... Πάλι Μαγκιά σας ... αλλά αν θέλετε να πείτε κάποια γνώμη .. ε ρίξτε του μια ματιά. Ξέρετε .. ότι γυαλίζει δεν ειναι Χρυσός .. και ότι Βρομάει δεν είναι Βόθρος .. Βρομάει και το Μουρουνέλαιο που είναι Σωτήριο ... και Βρίζει και τα Χώνει και κάποιος που μπορεί να είναι και πολύ Ποιοτικός ... και Φιλήσυχος ... και Δίκαιος.

Αλλά το Blog είναι μια προσωπική κατάθεση ! Καθαρά Δική μου !

Όσοι θέλουν την βλέπουν .. Όσοι δεν θέλουν την γράφουνε κανονικά και την κλείνουνε !

Αλλά σας Παρακαλώ .. Αν είναι να κάνετε μια Ερώτηση Παπαρίστικη ... Διαβάστε πρώτα ... για να γίνει Νορμάλ και Σωστή !!!

Είναι σαν να ρωτάτε κάποιος Πυροσβέστη που είναι όλη μέρα μέσα στις φωτιές .. γιατί τα χέρια του είναι Τραχιά !!!

Γιατί θέλει να προσφέρει στην Ανθρωπότητα γαμώ το Κερατό μου και είναι όλη μέρα στην Κατάσβεση ...

ΤΙ .. Δεν ... Καταλαβαίνεις ????






To 13o Δημοτικό, σβήστηκε από τον Χάρτη της Καρδιάς μου !!! Το 7ο Γυμνάσιο Ίσως και να ζήσει...





To 13o Δημοτικό, σβήστηκε από τον Χάρτη της Καρδιάς μου !!! Το 7ο Γυμνάσιο Ίσως και να ζήσει. Θα το Παλέψω ... όσο Αντέχουν ακόμα οι Αναμνήσεις ! Γιατί οι περισσότεροι Συμμαθητές ... ΔΕΝ Αντέχουν !!! 

Χθες ήταν η Συνάντηση που τόσο πολύ περίμενα και έναν μήνα μέρα νύχτα έτρεχα γι αυτή ... 

Και ήρθανε με το ζόρι 3 ... Πλακώθηκα με τον Έναν τόσο πολύ χοντρά που δεν θα ξαναμιλήσουμε Ποτέ ξανά ... εκτός Ανάγκης ... και οι 2 από τους 3 που ήρθαν .. κοιτούσαν την πόρτα πότε ια ξανατρέξουν στην Γυναικούλα τους ... για να μην φάνε καμιά Μιτσούκο ... !!!

Όσο και χιουμοριστικά να το προσεγγίζω .. έχουν μεγάλη Αλήθεια τα λεγόμενά μου !!! Μόνο ένας αποδείχτηκε Σωστός και αυτός πάντα έτρεχε ΌΣΕΣ και δουλειές να είχε. Παρατούσε Πάντα τα Πάντα και για μερικές ώρες ήταν Εκεί .. για την Παρέα ... για τους Παλιούς Συμμαθητές ... για την Παλιά την Γειτονιά !!! Απλά το Απέδειξε χθες .. για άλλη μια φορά !!!

Ναι ο Άδαμος !!! Που η Μάνα του τον φώναζε για να μαζευτεί σπίτι ... Άααντααμμεεεεεεε !!! ,,, κξαι τον Κοροιδεύαμε ... Μικρά παιδιά ... Είχε μελοδική Υφή η Φωνή της Μάνας και ακουγόταν κάπως Αστείο όταν τον φώναζε .. Αυτός όμως ΠΟΤΕ με ΠΟΤΕ δεν μασούσε ... Πήγαινε αμέσως στους γονείς του .. τους ξηγιόταν ... αλλά ο Άνταμος .. πάντα πίσω στην παρέα στο Δεκάλεπτο .. μέχρι και τα Ξημερώματα ... Έτσι και χθες ... Είχε δουλειά στις 4 το πρωί στον Φούρνο του ... τα Μάτια του κλείνανε .. και εκεί ... στην Παρέα ... Δεν ξέρεις πόσο το χάρηκα ρε Πίτσα .. που τα ξαναείπαμε !!! 

Και για να μην Αδικώ ... Υπήρχαν και παιδιά Λεβέντες και Ξηγημένοι .. που πραγματικά τους έτυχε δουλειά που δεν μπορούσαν να αφήσουν .. Αυτοί την άλλη φορά θα έρθουν ... Και αν δεν μπορούν την Άλλη ... την Παράλλη !!! Εγώ σε πείσμα Καρμίρηδων και στην Τσέπη αλλ΄ακαι στην Ψυχή ... αυτόν τον Άτυπο Σύλλογο θα τον Κάνω ... και ας είναι Εγγεγραμμένοι κάθε φορά 2 - 3 - 4 άτομα !!! Φτάνουν !!! Παρότι χθες ήταν Φιάσκο από Άποψης Παρέας και Αντοχής .. γιατί Γεράσανε Σχεδόν όλοι .... πέρασα πολύ Όμορφα παρότι ήμουνα πολύ Θυμωμένος από τον Καυγά που είχα πριν με τον Θ.Γ. που νόμιζα Φίλο !!! Πάει όμως ... Χρόνια έκανα Υπομονή και ξεπερνούσα πολλές Προσβολές και Πολλά ψέμματα που μου Έλεγε ... Αλλά μέχρι Χθες. Από εκεί και μετά πάει ... Έδωσα και πολύ Χρόνο και έκανα τον Χαζό σε πολλά που μου χε κάνει !!! 

ΧΘΕΣ λοιπόν ήταν η Μέρα Ορόσημο ... Που έδειξε ΠΟΙΟΣ είναι ΠΟΙΟΣ ... και Ποιος Τιμάει την Παρέα την Παλιά ... και Ποιος την Γράφει στ Αρχίδι@ του !!!

Έχουμε κι Εμείς Αρχίδι@ Guys ... Ακόμα και Κόκκινα ... χαχαχχαχα ...


Και όπως λέει και ο Ζαμπέταρος ... !!!... 

την εκάναμ’ από κούπες κι όλοι μείναμε ταπί ¨ Χ
άσαμε τ’ αρεοπλάνο το βαπόρι και το τράμ
Ταπί Μείναμε ... και Ξεγυμνώθηκε στις 2 Νοεμβρίου 2018 !!!


Και χάσαμε και το Κλεισιματάκια ... και το Υπεραττού και το Subutteo και τα Τηγανάκια ... και τα Μπουγελλα ... και Όλα !!! 





Η παλιοπαρέα 

Στίχοι: Νίκος Μπακογιάννης
Μουσική: Γιώργος Ζαμπέτας
1. Γιώργος Ζαμπέτας

Ένα μάτσο φιλαράκια στο μικρό τον καφενέ
επαιρνούσαμε την ώρα με κουβέντα και καφέ
πάνε πέρασαν τα χρόνια στην ζωή του καθενός
και από την παλιοπαρέα ένας μας δεν πήγε μπρός

και τα ρούτα ρούτα ρούτα ρουτάμ ταμ τα τραμ
και τα ρούτα ρούτα ρούτα ρουτάμ ταμ τα τραμ
χάσαμε τ’ αρεοπλάνο το βαπόρι και το τράμ

και τα ρούτα ρούτα ρούτα ρουτάμ ταμ τα τραμ
και τα ρούτα ρούτα ρούτα ρουτάμ ταμ τα τραμ
χάσαμε τ’ αρεοπλάνο το βαπόρι και το τράμ

Πέρα δώθε τα βραδάκια για πενιές στις Τζιτζιφιές
με τα σέα και τα μέα πίσω από τις καλαμιές
με τα σου ‘πα και τα μού ‘πες βοηθοί και παραγιοί
την εκάναμ’ από κούπες κι όλοι μείναμε ταπί

και τα ρούτα ρούτα ρούτα ρουτάμ ταμ τα τραμ
και τα ρούτα ρούτα ρούτα ρουτάμ ταμ τα τραμ
χάσαμε τ’ αρεοπλάνο το βαπόρι και το τράμ

και τα ρούτα ρούτα ρούτα ρουτάμ ταμ τα τραμ
και τα ρούτα ρούτα ρούτα ρουτάμ ταμ τα τραμ
χάσαμε τ’ αρεοπλάνο το βαπόρι και το τράμ




Τρίτη, Οκτωβρίου 30, 2018

Μία Συμμαθήτρια Έφυγε από την Ζωή .. και μία αντιμετωπίζει με Γενναιότητα την Αναπηρία της !!!





Πάντως .. η μόνη Κουλ που βλέπω από την Φωτό .. είναι η Νόρα ... Χμμμ ίσως και η Βιολέτα ... αλλά πολύ Σύρσιμο τα πόδια ρε παιδί μου ... Η Καφάση ήταν πιο ... Και οκ .. η Βίκυ .. που ήταν πάντα μέσα στα πράγματα ... και είχε καλές Σχέσεις με όλα τα Αγόρια ... Η Βίκυ η Βερβέρα !!! 


Πρόσφατα την είδα στο Καροτσάκι με κομμένα τα 2 πόδια της πάνω από το γόνατο ... και Έφριξα ... Δεν είχα το Κουράγιο να την Πλησιάσω στο ΣΜ .. και να της μιλήσω .., Κώλωσα .. Ενώ αυτή ήταν πιο Κουλ από Μένα .. Όπως τότε .. Αντιμετώπιζε την Αναπηρία της με Γενναιότητα και Τσαμπουκά ... Δεν κρύφτηκε στο σπίτι της .. Βγήκε στο ΣΜ .. και περίμενε στον Κισέ την Σειρά της όπως κάθε Άνθρωπος !!! Και χωρίς την Κατάθλιψη στα Μάτια της ... Χωρίς να Αναζητά την Λύπηση ... Με ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ... Όπως Πάντα !!! Κι εγώ ... Κότα !!! 

Ίσως όταν την δω Μόνη της .. να την Μιλήσω ... ΝΑΙ .. τότε θα της μιλήσω .. Μπροστά στον Κόσμο δεν ήθελα να έρθουμε και οι 2 σε Αμηχανία ... Αλλά ότι αυτή ήταν Παλικάρι .. κι εγώ ο Φοβισμένος ... ΝΑΙ .. Ίσχυε .. και όχι μόνο τότε .. Πάντα !!! Ακόμα και όταν ήμουν Πρόεδρος στην Τρίτη Δημοτικού και αυτή έκανε σχεδόν τα πάντα και ας ήταν Γραμματέας ... Ή σε κάποιο Πάρτυ της Παιδικής Χαράς .. που κάποιος που τα είχε .. Ζήλεψε .. και ήρθε και μου κανε Σκηνή. Τον Έιδε ... Με ρώτησε τι Παίχτηκε ... Και τον Έστειλα κανονικά στο Σπίτι του με μια Χυλόπιτα ΝΑ ... Και ήταν Μόλις Δευτέρα Γυμνασίου ... Πάντα την Θαύμαζα και Συνεχίζω και την Θαυμάζω την Βίκυ !!! 


Οι Άλλες .. Ζμπόινγκ ... Τις έχω ξανασυνατήσει σχεδόν όλες .. και είναι Στόουκς όπως τότε .. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια .. αλλά παραμείνανε όπως στο Γυμνάσιο .. Καμία Εξέλιξη ... Απλά Παντρεύτηκαν γρήγορα .. Έκαναν παιδίά ... και καμία Εξέλιξη !!! Μα Καμία ... 


Κάλεσα κανα 2 στην Μάζωξη ... αλλά μάλλον θα φοβόταν μην τις βιάσουμε ... χαχαχχα !!! Ναι Ξέρω ... Μπορεί να το διαβάσουν ... Ε .. Πάντα δεν τα λεγα έξω από τα δόντια ? Ας με Διαψεύσουν μπορούν ??? Ας είναι Κουλ αυτές και ας βγω εγώ ο Μαλάκας που τις Έθαβα ... Εγώ θα βγω ο Μαλάκας αν είναι Φούμαρα ... Αλλά Δυστυχώς .. ΔΕΝ θα βγω !!! 


Και Πάντα έχω το Θάρρος να τα Λέω Φωναχτά !!!!!! 




Βολιώτισες ... Βολίωτισες ... Βολίτισες ... Μια Ζωή !!! 



----------------------------------------------------------

Παίδες .. Μόλις το μαθα από τον Θανάσης Γκόντας 

Η Γυαλίδου .. Πέθανε πριν μερικές μέρες ε !

Πάντως μόνο μία-ενας λιγότερος και φτάσαμε 48 ???

Και με την Κρίση ??? Καλά το πάμε ... 

Θα ήταν 2 οι Εκλιπόντες ... αλλά στο Τσακ την Γλύτωσα ... 

Την Γλύτωσα .. γιατί ποιος θα σας ξαναμάζευε ρε ρεμάλια ???

Ο Μητσάρας !!! ή Μύξας .. ή Ζέβας .. ή Χύτρας ( Ρε Θανάσης Γκόντας ... πως βγήκε το Χύτρα γμτ ??? )