********* ********************** DSV Blog: 10/23/22

Σάββατο, Οκτωβρίου 29, 2022

Περνάω από τη Σοφοκλέους και Θέλω να πεθάνω... Ακόμα Κλέβουνε ... Τώρα Κλέβουνε ...

 


Και μετά όλοι οι "Πολιτισμένοι" Κομ ίλ Φο ... Μη μου Άπτου ( Βολεμένοι και Λαμόγια ) ... λένε για διαχείριση Θυμού ... και πως να αποφεύγεις τον Θυμό ... και και και ... Και ο πιο πολίτισμένος είναι αυτός που δεν μιλάει και φεύγει ... Ναι ... και αφήνει Πάντα το πρόβλημα Άλυτο ... αρκεί αυτός να είναι οκ ... και να την κάνει πάντα. Τι ? Αυτός θα βγάλει το φίδι απ την τρύπα ? Ας αφήσει λοιπόν το κάθε λαμόγιο να γλεντά. Σιγά μην ασχοληθεί. Για να χαλάσει η μέρα του ??? Να χαλάσει την Ησυχία και Ηρεμία του ???

Ο Θυμός είναι ένα Υγιές συναίσθημα ... που όταν Εγκλωβίζεται έχει μεγάλα Ψυχογενή Θέματα ... γι αυτό και τόσοι άνθρωποι ... πέφτουν στην Κατάθλιψη. Γιατί Εγκλωβίζουν τον Θυμό τους. Αυτό είναι Διαχείριση ? Ποιος είπε ότι Διαχείριση είναι η Αποφυγή και η Έλλειψη ... ???

Αν θυμώναμε περισσότερο ... τότε ο Κόσμος θα ήταν Ηπιότερος ! 

Τετάρτη, Οκτωβρίου 26, 2022

Ο Έλληνας ( η πλειοψηφία ) ... θέλει τον Άνθρωπο σιωπηλό ... ήσυχο ... και αμέτοχο.

 


Τι να κάνουμε ? Το χουμε ξαναπεί και θα το ξαναλέμε. Η Αλήθεια Ενοχλεί ... μερικές φορές σε βαθμό μίσους ... αλλά για μερικούς ( ελάχιστοι Βέβαια ) ... σαν τον Παύλο τον Πολάκη ... είναι το Οξυγόνο. Χωρίς αυτή δεν μπορεί ... Δεν μπορεί να βλέπει την Αδικία και γι αυτό φωνάζει. Οκ ξέρουμε ότι ΚΑΙ οι φωνές ενοχλούν μιας που μάθαμε να ζούμε στην Κοινωνία του Σώπα ... και να τα κάνουμε όλα κρυφά και μουλωχτά ... μη μας ακούσει η Γειτονιά. Γιατί δεν μετράει το τι κάνουμε ... αλλά το τι Φαίνεται παραέξω ... Αν κάνουμε Εγκλήματα ... αλλά ΔΕΝ μαθαίνονται ... είμαστε Άριστοι με Επιτροπικούς Σταυρούς τεράστιους και Σέλφι με όλους τους Αρίστους ( γ@μώ την Αριστεία σας γ@μώ ).

Και όταν ο Πολάκης ξεσκεπάζει τον Μαραβέγια και μετά μία εβδομάδα τον Πάτση ... και πάει λέγοντας ... τι προτιμά ο Έλληνας ? Τον Φωνακλά που παλεύει για το Δίκιο ... ή το Σιωπηλό Λαμόγιο που τα κουκουλώνει όλα για να μην υπάρξει Ένταση ? Καλά αυτό είναι Ρητορικό μιας που ο Έλληνας ( η πλειοψηφία ) ... θέλει τον Άνθρωπο σιωπηλό ... ήσυχο ... και αμέτοχο. ( Άστο μωρέ ... εσύ θα βγάλεις το φίδι απ την Τρύπα ??? )

'Έχω ακούσει πάρα μα πάρα πολλούς να λένε ότι αν ψήφιζαν στην Κρήτη ... θα το ρίχνανε δαγκωτό στον Πολάκη. Και ποιος Αριστερός δεν θα το κανε ??? Και συμπερασματικά βγαίνει ότι Αυτός που θέλει την Λαμογιά και την Κλεψιά ... δεν θέλει να υπάρχει ο Πολάκης. Είμαι περίεργος να δούμε τι θα ισχυσριστεί στην Μήνυση που θα του κάνει ο Πάτσης. Ο Πάτσης ??? Που εδώ και 3 μέρες ... έχει γίνει χαμός από ότι έχει κάνει ... με Οφφσόρ και Δάνεια λοξά και Πλειστηριασμούς Κατοικιών φτωχών Ανθρώπων.

Η φωτό .. όπως και φαίνεται είναι από εποχή που ΔΕΝ ήταν βουλευτής ο Πολάκης. Και πιθανότατα να μην το σκεφτόταν Καν τότε. Αλλά η Μαχιστικότητα ... παραμένει και χωρίς το Όπλο ! 

Και τα σκάνδαλα συνεχίζονται σαν βροχή ... από Παυλος Πολακης.

ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ !!!(ευχαριστώ Μάρκο Χατζησάββα)

Αυτή η παρέα κοράκων που δυστυχώς επέτρεψε ο λαός να μας κυβερνάει ... ΔΕΝ θα μας αφήσει να βαρεθούμε ποτέ !

Τι θα γίνει βρε παιδιά εκεί στη ΝΔ ;   Δεν σας προλαβαίνουμε πια ...

Πάμε λοιπόν για ένα άλλο νέο "άριστο" κυβερνητικό μπουμπούκι, από αυτά που δεν ποτίζονται με νερό, αλλά μόνο με "ζεστό" δημόσιο χρήμα, από εκείνο που δυστυχώς αφήσαμε στα κρατικά ταμεία.Τα βρήκαμε ψάχνοντας για το αρχιλαμόγιο τον Πάτση:
Ο λόγος για την επονομαζόμενη Ρεβέκκα Πιτσίκα (φωτο),  ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και από τους επικεφαλής του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ,  και που όπως διαβεβαιώνει το φιλοκυβερνητικό capital.gr "διορίστηκε σύμβουλος στο γραφείο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για θέματα αξιολόγησης στελεχιακού δυναμικού, με απόφαση του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη"  !!!  Υπεύθυνη δηλαδή να προτείνει στον πρωθυπουργό τα πιο κατάλληλα επίδοξα κοράκια από το Μητρώο Στελεχών της ΝΔ για να ρουφάνε με αναθέσεις και συνοπτικές διαδικασίες το αίμα του ελληνικού λαού ...  Αξιοποιώντας δηλαδή τη θητεία της στην ελεύθερη αγορά να βρίσκει κάτι τύπους σαν εκείνο τον χρυσοπληρωμένο κ. Στάση της ΔΕΗ ...




Μόνο που η τόσο "άριστη" αυτή κυρία, παίρνοντας το γενικό μήνυμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη για γενικευμένο "ντου" στα κρατικά ταμεία, δεν παρέλειψε να επιφυλάξει ΚΑΙ για τις δικές της τσέπες μια σειρά από σκανδαλώδεις αναθέσεις, κάποιες από τις οποίες έχουμε την τιμή να σας παρουσιάζουμε απόψε ...

Πάμε λοιπόν ...

1. Ανάθεση για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στα ΕΛΤΑ (ναι στα ΕΛΤΑ, εκείνου του ανεκδιήγητου Διευθύνοντα Συμβούλου που παραιτήθηκε για την υπόθεση αναθέσεων στον Πάτση ...) για κάλυψη 56-70 θέσεων Συμβούλων - Ειδικών Συνεργατών, έναντι 287.000 € .

2. Ανάθεση για παροχή υπηρεσιών στην ΕΡΤ για ανάπτυξη Ολοκληρωμένου Συστήματος της Απόδοσης του Ανθρώπινου Δυναμικού, έναντι 59.000 € 

3. Ανάθεση για παροχή υπηρεσιών στον ΑΔΜΗΕ ("κατόπιν έρευνας αγοράς") για ... μοντέλο ικανοτήτων, online testing και κάτι συνεντεύξεις, έναντι 90.000 € 

Λοιπόν, τα παραμύθια τέλειωσαν με αυτό το κόμμα και αυτή την κυβέρνηση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης (όσο έκπληκτος και ανενημέρωτος κι αν παρουσιάζεται κάθε φορά ...) είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για την πιο αισχρή καταλήστευση δημόσιων πόρων που διαπράχτηκε ποτέ στη χώρα από τη Μεταπολίτευση.

Αυτό το έρεβος θα παύσει μόνο τη μέρα που θα καταρρεύσουν κάτω από την οργή των ανθρώπων αυτής της χώρας που δεινοπαθεί από την ακρίβεια και τις δυσκολίες ... την ώρα που παρακολουθούν άναυδοι τα απανωτά σκάνδαλα των "αρίστων" του Μητσοτάκη, που κάποτε πίστεψαν ότι θα τους σώσει ... 

Θα συνεχίσουμε την έρευνα ΚΑΙ γι' αυτήν την κυρία και ... ο Θεός ξέρει τι άλλο θα βρούμε !  Για παράδειγμα, βλέπουμε την αγαστή της συνεργασία με τον άλλο "συναγωνιστή της στην ΝΔ, εκείνον τον λεμονανθό τον Μαραβέγια ... 

Στο επανιδείν ... (to be continued)




Κυριακή, Οκτωβρίου 23, 2022

Ο Andrés Iniesta μίλησε για τη «μάχη» με την κατάθλιψη.

Ο Αντρές Ινιέστα παραχώρησε συνέντευξη στο «The Wild Project», όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη «μάχη» με την κατάθλιψη.

«Ένιωσα ότι ο χρόνος μου στη Μπαρτσελόνα είχε τελειώσει, ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα να παίξω εναντίον της Μπάρτσα και αυτό σήμαινε ότι θα βγω εκτός Ευρώπης. Στην Μπαρτσελόνα πρέπει να δώσεις το 200%-300% σου και όταν ένιωσα ότι δεν μπορούσα να το κάνω πια, αποφάσισα να φύγω», τόνισε ο Ινιέστα.


Μιλώντας για τις προοπτικές της Μπαρτσελόνα στην τρέχουσα σεζόν, είπε: «Αυτό που συνέβη αυτή τη σεζόν είναι σαν θαύμα. Τους βλέπω ως μια μεγάλη ομάδα, ολοκληρωμένη από όλες τις απόψεις, και ο χρόνος του Τσάβι την περασμένη σεζόν θα βοηθήσει επίσης. Η σεζόν είναι ακόμα μεγάλη και έχω μεγάλες ελπίδες».

Ο Ινιέστα αναφέρθηκε και στα προβλήματα ψυχικής υγείας: «Αποφάσισα να μιλήσω για την ψυχική μου υγεία όταν δυσκολευόμουν. Ξέρω ότι είμαι δημόσια προσωπικότητα, αλλά έπρεπε να πω τα πράγματα όπως ήταν. Ποτέ δεν σκέφτηκα να με αποκαλούν τρελό ή αδύναμο. Όταν πάλευα με την κατάθλιψη, το πιο ευχάριστο κομμάτι της ημέρας μου ήταν όταν έπαιρνα το χάπι μου και πήγαινα για ύπνο το βράδυ. Χάνεις τη χαρά από τη ζωή, από τα πάντα. Αγκάλιαζα τη γυναίκα μου, αλλά ένιωθα σαν να αγκαλιάζω ένα μαξιλάρι. Δεν νιώθεις τίποτα.»

Ο 38χρονος σημείωσε ότι εξακολουθεί να πηγαίνει σε θεραπεία, λέγοντας: «Πηγαίνω ακόμα σε θεραπεία, καθώς πρέπει να είμαι σε ειρήνη με τον εαυτό μου. Μου αρέσει να ακούω επαγγελματίες να μιλούν για την ψυχική υγεία και την κατάθλιψη.


Πηγή : https://actionpress.com.gr/sports/iniesta-gia-katathlipsi-to-pio-efcharisto-kommati-tis-imeras-itan-otan-pigaina-gia-ypno/?fbclid=IwAR0KTF17F-dw2f3H7ZhJUQudqGyWJXX3pG-zLtllNilp4lQLPlDQJlYB6rI