********* ********************** DSV Blog: 10 Ρητορικά Facebookικά Ερωτήματα ....

Σάββατο, Δεκεμβρίου 12, 2009

10 Ρητορικά Facebookικά Ερωτήματα ....






























































Όλες αυτές οι Φωτό είναι από το Facebook... Άλλες από Profile και Άλλες Φωτό κάποιου Άλμπουμ...

Που τις βρήκα...??? Όπου βρήκα και τις δικές σου και τις έχω στον Δίσκο μου... Και αν γουστάρω (επειδή θα έχετε καταλάβει ότι ξέρω Photoshop...) μπορώ να παρέμβω και να σας βάλω να λικνίζεστε σε ένα καναπέ με κόκκινο φωτάκι από Πάνω !!!

Γιατί κόκκινο φωτάκι ??? Γιατί οι πόζες σας δεν απέχουν και πολύ των Κοινών Κοριτσιών που ψωνίζονται στις Βιτρίνες του Άμστερνταμ !!!

Μην σας πω ότι με την Πλαστή Αθωότητα που τις Φορτώνετε είναι και πιο Χυδαίες !!!

Και λέει η Άλλη... Αλλάξτε τις Ρυθμίσεις να μην σας Πάρουν τις φωτό και τις δώσουν από Δω και από Κει...

Γιατί βρε Τσουλάρα... εσύ γιατί τις έβαλες... Για να κάνεις επίδειξη δεν τις Έβαλες ??? Ε, ο Άλλος σου κάνει και Τσάμπα Προβολή... Μην σου πω ότι πρέπει να τον Πληρώσεις Κιόλας... Ναι Ναι... Σαν Κανονικό Νταβατζή !!!

Θα κάνω λοιπόν μερικά Ρητορικά Ερωτήματα που δεν χρήζουν Απάντησης... Απαντιούνται από Μόνα τους... Και ιδίως, αν κοιτάτε και τις φωτό τότε Κραυγάζουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1) Γιατί βρε Μαλακισμένο 13χρονο (Ελίνα δεν φταίνε και οι Γονείς ???) έχεις μαζέψει όλα τα Μελλοντικά Μοντελοπνιγμένα της Τάξης σου, και βγάζετε Τέτοιες Φωτό... ??? Εγώ ήξερα ότι σας Εξαναγκάζουν να παίρνετε τέτοιες Πόζες... όταν σας Απαγάγουν για Trufficking !!! (Απευθύνεται κατά 85% στους Γονείς... Ελίνα δίνω και ένα 15% ότι μπορεί να μην ξέρουν)

2) Εσύ βρε Ξεδιάντροπη Τσουλάρα με την Ντροπαλή τάχα Μουτσούνα και την Χυδαία στάση με το Υπονοούμενο όχι μόνο να πλανάται, αλλά να είναι Έκδηλο... Γιατί Βάζεις το Παντρεμένη στο Status...??? Τόσο Μαλάκας είναι ο Άντρας σου που δεν βλέπει τις 200 φωτό σε όλες τις Λάγνες στάσεις Αναμονής, για κάθε Επίδοξο Πιτσαδόρο, και Επαναπαύεται με το "Παντρεμένη" ???

3) Εσύ ρε Ψωνάρα του Κερατά.., τι παρεξηγιέσαι όταν Υπονοώ ότι είσαι Νάρκισος ??? Δηλ. Πόσες παραπάνω φωτό πρέπει να βάλεις από τις 300 που έχεις σε όλες τις στάσεις Τάχα μου Μοντέλου ???

4) Εσύ Κωλο-Ανασφλάρα... με τις μπότες μέχρι τον Μηρό και το μίνι που δεν πάει παρακάτω από τον Γοφό και όταν κάθεσαι... φαίνονται Αυτά που δείχνει επίτηδες η Σάρον Στόουν στο Βασικό Ένστικτο, γιατί αρπάζεσαι στην αναφορά μου ότι "Και θες να την κρύψεις κάτω από την Επιτηδευμένη Σεξουαλικότητα σου ??? ", όταν μου δηλώνεις ευθαρσώς ότι πάσχεις από Κατάθλιψη???

5) Εσύ βρε Κοπλεξάρα Χοντρή και Άσχημη με Σπυριά ή χωρίς... πόσο νομίζεις ότι μας Κοροϊδεύεις όταν δεν βάζεις κανονική φωτό, ή βάζεις κάποιο Logo, ή κάποια ζωγραφιά Όμορφη με Αμαζώνα, ή Ινδιάνα.. ή την Ποκαχόντας ή Κάποια Κομμένη ή Ρετουσαρισμένη ??? (Χα χαααααααα Βαλατσέ τι νομίζεις δεν σε Καταλάβαμε... ότι Είσαι ΤρελόΜπαζο του Κερατά ... και γι' αυτό έχεις αυτή την Μούτζα... με το DSV επάνω... Ναι καλά σε Πιστέψαμε... ότι αυτό το Logo θέλεις να το Προβάλεις όσο μπορείς)

Fuck Gmt.... Με Καταλάβανε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6) Και εσύ Κυρία που μας έχεις τρελάνει στο Γέλιο και στην Ευτυχία ... πόσο νομίζεις ότι δεν έχουμε δει την "Σκεπασμένη" Μοναξιά σου ???. Όλα Ωραία ε.... Πω πω Γέλια... Τι Large και Χαρούμενος Άνθρωπος που είσαι...??? Ε, Ναι ντε... το Καταλάβαμε !!! Τιιιι, μου λες ότι Λυπάσαι ??? Άσε ρε τώρα ... με τέτοιο Ωχ-Αδερφιστικό Γέλιο... εσύ δεν Λυπάσαι Ποτέ !!!

7) Και συ ρε Φοβισμένο Κατοχικό Ανθρωπάκι... γιατί έχεις πέσει πάνω από τον Σύντροφό σου... μέχρι σημείου που δεν φαίνεται ??? Νομίζεις ότι δεν παίζει στο Inbox.... Θέλοντας να Αποδράσει από την Σκλαβιά του Πνιγμού σου... ???

8) Και εσύ βρε Ψευτοκουλτουριά Θεια... με το Βαρβάτο γνωμικό που τάχα μου φαντάζει Καθημερινό... τι νομίζεις ??? Δεν έχουμε καταλάβει ότι κατέβασες την μισή Εκυκλοπαίδεια για να το Παίξεις Έξυπνη ???

9) Και εσύ βρε Ακράτητε Επιδειξιομανή που βάζεις όλους τους Κλασικούς στην " Μουσική που μου Αρέσει" και όλα τα Μουράτα Λογοτεχνικά βιβλία δεν έχουμε καταλάβει ότι τα έχεις Αποστηθίσει, μόνο και μόνο για να ξέρεις να Απαντάς... Πως το είπε ο Γκούντερα.... ??? Α έτσι και έτσι και έτσι... (Αν έλεγες Γιουβέτσι Ίσως να ανέβαινες λίγο περισσότερο στα Μάτια μου)

ΚΑΙ ...................

10) ΒΡΕ ΒΛΑΜΕΝΗ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ.... ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ, ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΟΤΕΣ, ΓΙΑ ΚΕΝΤΗΜΑ, ΓΙΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ, ΓΙΑ ΓΙΑ ΓΙΑ ΓΙΑ ΓΙΑ....

Ε ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΠΩ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΜΑΘΕΙΣ...

ΕΔΩ, ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΑΣΧΕΤΟΣ... ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΗ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ..... ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΛΕΣ " Ένα Μπλε Στην ένδειξη " Enable " της Οθόνης ... και όταν σου λένε κλείσε το Παράθυρο και Κοιτάς την Μπαλκονόπορτα και Αναρωτιέσαι" ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ???





















Share to Facebook (Αν θέλετε να κάνετε Share μόνο τη συγκεκριμένη Ανάρτηση, τότε κάνετε κλικ στον Τίτλο της και μετά πατάτε το κουμπί του Share)

Bookmark and Share
Για σχόλια πατήστε στην λέξη .... " σχόλια "

1 σχόλιο:

DSV BLOG είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.