********* ********************** DSV Blog: Αυτές δεν είναι Εκπομπές... Είναι SPA για οφθαλμόλουτρα !!!

Δευτέρα, Μαΐου 31, 2010

Αυτές δεν είναι Εκπομπές... Είναι SPA για οφθαλμόλουτρα !!!

Το πρωί όταν το είδα, είπα θα κάνω ανάρτηση για το θέμα... γιατί νομίζω ότι το έχουμε ξεφτιλίσει εντελώς.

Έψαξα να βρω κάποιες φωτό, βρήκα, αλλά όχι αυτή που είδα το πρωί. Ευτυχώς ήμουνα τυχερός και έπεσα πάνω στο βίντεο, που το σχολίαζε κάποια εκπομπή.

Δεν μπορώ άλλο αυτή την εκπόρνευση που γίνεται σε όλη σχεδόν την τηλεόραση για να αυξήσουν την τηλεθέαση των εκπομπών τους.

Όλες σχεδόν οι παρουσιάστριες, έχουν φούστες μέχρι το γόνατο ή λίγο παραπάνω... αλλά όταν κάθονται φτάνουν μέχρι τον γλουτό. Παντελόνι... σχεδόν ποτέ... και ντεκολτέ... μέχρι τον αφαλό.

Αναρωτιέμαι.... Τους αρέσει αυτό που κάνουν ? Το ευχαριστιούνται ? Νιώθουν όμορφα όταν η κάμερα κάνει ζουμ (γιατί άραγε) και φαίνονται τα πάντα ? Και μην μου πει κανείς ότι δεν ξέρουν ότι εκείνη την στιγμή ο κάμεραμάν τους τραβάει... γιατί όλες βλέπουν τα πλάνα μετά την εκπομπή... και συνεχίζουν απτόητες. Τάχα μου ότι τους ξέφυγε παραπάνω η φούστα... παρακάτω το ντεκολτέ... και λόγω του Αιρκοντίσιον "Χάρηκαν" λίγο παραπάνω !!!

Και από την άλλη αναρωτιέμαι... Αρέσει αυτό στους τηλεθεατές ? Αρέσει αυτό στους Άντρες και το κάνουν για να ανεβάσουν το αντρικό κοινό? Ξέρω έναν από το Στρατό που πήγαινε μόνος του στο καψιμί και έπαιρνε μάτι (έτσι έλεγε) από το 3-2-1 (Εκπομπή του 90... που ξεκίνησε αθώα βάζοντας τα ματαιόδοξα κοριτσάκια να κάνουν βουτιές... και παιχνιδάκια μέσα στις πισίνες.)

Αλλά αυτός ήταν πολύ λιγούρι. Τόσο που όλοι τον αποφεύγαμε όταν μας έλεγε να βγούμε παρέα για έξοδο... γιατί φοβόμασταν μην μπλεχτούμε σε κανέναν καβγά... με τον τρόπο που κοιτούσε ΟΛΕΣ τις κοπέλες.

Τόσο λιγούρια είμαστε οι Άντρες ??? Γιατί προσωπικά νιώθω μεγάλη απογοήτευση όταν βλέπω τέτοιες σκηνές... σε βαθμό Αηδίας.




Αν αυτή την εικόνα την έβλεπε ένας ξένος, που δεν ήξερε από ελληνική τηλεόραση, θα νόμιζε ότι ήταν από πρωϊνή εκπομπή ή από κανένα DVD στο χρώμα του σεντονιού ???









ΕΛΕΟΣ... ΠΙΑ με αυτόν τον Σεξισμό... και τον εκχυδαϊσμό !!! Είναι εντελώς ΑντιΣεξουαλικό !!!


Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοώ... Εσάς σας Αρέσει ??? Πραγματικά Αναρωτιέμαι... παρακολουθεί κανένας τις ασκήσεις γυμναστικής ???

Προσέξτε που κάνει Ζουμ η Κάμερα. Καλέ "Ανυποψίαστη Γυμνάστρια" Φαίνεται το "Απαυτό" σου !!!





Share to Facebook (Αν θέλετε να κάνετε Share μόνο τη συγκεκριμένη Ανάρτηση, τότε κάνετε κλικ στον Τίτλο της και μετά πατάτε το κουμπί του Share)

Bookmark and Share
Όσοι θέλετε να γράψετε την γνώμη σας ... πατήστε στο "σχόλια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: