********* ********************** DSV Blog: Όσοι είναι μέσα στην τηλεόραση ζούνε μια άλλη πραγματικότητα. Εγωκεντρική...

Τετάρτη, Ιουνίου 23, 2010

Όσοι είναι μέσα στην τηλεόραση ζούνε μια άλλη πραγματικότητα. Εγωκεντρική...

Είχα ακούσει από κάποιον σοφό, ότι η ομορφιά θα σώσει τον Κόσμο. Απλά πρέπει να βρούμε τρόπο να την βοηθήσουμε να φανεί και να λάμψει.

Από μικρά παιδιά μαθαίναμε ότι το όμορφο νικάει έναντι του κακού και του άσχημου. Ο φτωχός και τίμιος (συνήθως όμορφος) πρωταγωνιστής στο τέλος κέρδιζε την κοπέλα που αγαπούσε από τον πλούσιο "κακό". Και όχι μόνο στην Ελλάδα.... αλλά παγκοσμίως. Είναι καταγεγραμμένο στο DNA μας.

Βέβαια πως ο Καλός και Όμορφος συνδέεται με το φραγκάτο Πριγκιπόπουλο των παραμυθιών.... δεν το κατάλαβα ποτέ.

Έτσι έγινε και στο Dancing, που η Sexy Όμορφη επικράτησε της κακίας .... της ξινίλας... της ματαιοδοξίας και της Χαζοχαρουμενιάς !!!

Και όταν λέω για Ομορφιά, δεν εννοώ μόνο την εξωτερική, αλλά κυρίως την Εσωτερική.

Η Έρρικα, κέρδισε όχι γιατί ήταν καλύτερη στον Χορό (Οι 3 φιναλίστ κατά την γνώμη μου ήταν στα ίδια σημεία) αλλά γιατί εμφάνισε ένα ανθρώπινο προφίλ, με χαμόγελο, καλή καρδιά και χαρά. Το Έζησε... το απόλαυσε και αυτό βγήκε.

Σε μία πρόσφατη δήλωσή της είπε "Δεν έχω καμία καψούρα να γίνω διάσημη. Τα έχω βρεί με εμένα. και με τον στίβο, όταν ασχολήθηκα, δεν μπήκα να γίνω πρωταθλήτρια, Ερωτεύτηκα τον στίβο. Τα άλματα. Και στην εκπομπή που πήρα μέρος είπα απο μέσα μου: Χορός. Ωραία φάση. Ας το κάνουμε...Και πάνω απο όλα ήταν θέμα καρδιάς, για τα παιδιά...Οχι λογικής. Πάντως όσοι είναι μέσα στην τηλεόραση ζούνε μια άλλη πραγματικότητα. Εγωκεντρική....Αλλά η ζωή είναι εκεί έξω..." (Την δήλωση την είδα πριν από λίγο. Πολύ μετά την γραφή της Ανάρτησης)

Το αληθινό τελικά, ακόμα και στις μέρες μας, φαίνεται και επικρατεί.

Είχα εδώ και καιρό στο μυαλό μου, ιδίως μετά την παρουσίαση των μαγγιραίων στη Eurovision να πάω να τις δω, όταν θα ταξίδευα στην Αθήνα. Τώρα βέβαια δεν θα πάω.

Ίσως λανθασμένα, αλλά πάντα το πρώτο κριτήριο μου για οποιονδήποτε, είναι ο Άνθρωπος. Η Καρδιά, η Καλοσύνη, η Ψυχή. Και η Ματθίλδη μας έδειξε ότι υποκύπτει στην ίντριγκα, στην κόντρα και στην κατινιά. Ήταν έντονα ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της, ιδίως από την μέση του σώου και μετά. Ήταν τόσο Ανταγωνιστική που το σπασμένο χαμόγελό της δεν σκέπαζε με τίποτα την έντονη Ματαιοδοξία της.

Δεν στάθηκε Αρκετή στις περιστάσεις. Και παρόλο που είναι πολλά χρόνια στην τηλεόραση, και έχει κάνει παπάδες όπως δήλωσε, φάνηκε ότι δεν την ξέρει τόσο καλά ώστε να αποφύγει την επικίνδυνη αδηφάγα Δίνη της.






Τώρα για την άλλη τι να πω.

Και μόνο που σκέφτομαι ότι θα την έχουμε παντού μπροστά μας και του χρόνου λόγω του Mega (έπεσε και αυτό πολύ στην υπόληψή μου), με σχόλια και ίντριγκες και ένα σωρό βλακείες και ηλιθιότητες των ανεγκέφαλων.... παθαίνω σύγκρυο.

Είναι ικανή λένε, γιατί αλλιώς δεν θα έφερνε νούμερα. Τι λέτε βρε βλαμμένα που ότι βλέπεται από την τηλεόραση νομίζετε ότι είναι Όμορφο και σημαντικό. Βλήματα ... ε, βλήματα.

Απλά ο κόσμος (της AGB) έχει εθιστεί στην κακία και την κόντρα, με την χειραγώγηση όλων αυτών που το μόνο που τους νοιάζει είναι τα νούμερα, και θέλει να βλέπει αν η τάδε βλαμμένη θα τραβήξει το εξτένσιον της τάδε ηλίθιας, και πόσο ξεφτίλα θα γίνουν για την τηλεθέαση και την Προβολή. Πόσο πάτο θα πιάσουν ακόμα.

Και γι' αυτό, τις περισσότερες φορές, για τηλεπερσόνες διαλέγουν κάποιες ανασφαλείς και κομπλεξαρισμένες καρικατούρες με απύθμενη και αβυσσαλέα Ματαιοδοξία.

Αλλά ακόμα και σε αυτή την τηλεοπτική ρύπανση που ζούμε.... το Αληθινό πάντα θα ξεχωρίζει !!!






Αν σας άρεσε η ανάρτηση... κάντε κοινοποίηση με το κουμπί Share. Μπορείτε να την στείλετε κατευθείαν με E-mail.... πατώντας "Share", στη συνέχεια το Φακελάκι "E-mail", και τέλος το φακελάκι στα "περισσότερα".


Bookmark and Share


Όσοι θέλετε να γράψετε την γνώμη σας ... πατήστε στο "σχόλια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: