Κοινοποίησέ το ...

Ανθρώπινη Σκέψη ...

Αν σκεφτόταν ΛΙΓΟ περισσότερο ο Καθένας μας ... θα ήταν ΠΟΛΥ καλύτερα για Όλους μας !!!

Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010

Γκιλοτίνα που μας χρειάζεται μερικές φορές....

Σας ευχαριστώ Όλους... όχι μόνο τους 70 (μέλη του Blog), αλλά και όλους εσάς που με διαβάζετε.

Οι ευχαριστίες γίνονται με την Συμπλήρωση των 70 μελών του Blog. Είχε κολλήσει για καιρό στους 60. Σε μερικές μέρες από όταν πρωτοφτιάχτηκε, τα μέλη είχαν φτάσει τα 250. Πανικός... Κάθε λίγα λεπτά και ένας Νέος... "Φίλος".

Ήταν όμως καλύτερα τότε ? Όχι βέβαια... γι' αυτό μετά από μερικές μέρες.... άρχισα να σβήνω τον έναν μετά τον άλλον... και τους έφτασα στους 40.... και με ταρακούνησε μία φίλη μου. Ευτυχώς γιατί το Blog μπορεί να μην υπήρχε. Θα έφτιαχνα άλλο βέβαια... αλλά αλλιώς είναι το 1ο. Όσο να 'ναι δένεσαι συναισθηματικά.

Όταν άρχισα λοιπόν σβήνω σκέφτηκα.... "Τους σβήνω όλους... για να Ξανάρθουν οι Πραγματικοί". Και δεν έπαιξα έξω. Και μία από τις Πραγματικές με είπε Ροβεσπιέρο. Ότι τους Καρατομώ με την Γκιλοτίνα.Ήξερα ότι δεν ήταν η προσωπική της θέση, αλλά μερικών γνωστών μελών. Γιατί η ίδια όταν την έσβησα.... κατάλαβε ότι κάνω εκκαθάριση ??? Τόσο πολύ μυαλό ήθελε ??? Όχι βέβαια... αλλά Κατανόηση.... γιατί έγραφα καθημερινά πως ένιωθα, στο Blog.

Το Ροβεσπιέρος έμεινε. Και ως έναν βαθμό είναι Πραγματικό. Deletάρω... αλλά πότε ???Ναι, δεν είμαι από αυτούς που θα φοβηθούν να πατήσουν το Delete, όταν δω ότι διακυβεύεται η Ελευθερία μου.

Γιατί μερικοί που είχαμε πιο κοντινή επαφή, νόμιζαν ότι επειδή προτείνουν μερικούς φίλους τους, εγώ θα πρέπει να συμπεριφέρομαι σε αυτούς, όπως και στους ίδιους.

What ??? Από που προκύπτει αυτό και με πια λογική ???

Και αν ο φίλος σου είναι φασίστας θα το ανεχτώ ??? Μέχρι που μου είπε κάποια .... "είχα από κάποιους φίλους μου παράπονα για σκηνικά". Το μόνο σκηνικό που θυμάμαι (και λέω αλήθεια) είναι η Σβάστικα που μου κόλλησε στην Μούρη ένας """" έλληνας """" ... τύπου Μιχαλολιάκου κλικ εδώ...


Όταν λοιπόν άρχισα να απομακρύνω κάποια Φασιστικά - Ανεγκέφαλα στοιχεία, έβλεπα αλλαγή συμπεριφοράς και από Γνωστούς μου, χωρίς να ξέρω ότι αυτοί τους πρότειναν. Και να το ήξερα αυτό, αν δω ότι ο Άλλος είναι Κολλημένος και Ανεγκέφαλος... τότε πατάω το κόκκινο κουμπί. Και τις περισσότερες φορές το πατάω για λογαριασμό του άλλου... που κάνει τα Πάντα για να τον Διαγράψω. Ε, λοιπόν.... γιατί να του χαλάσω το Χατήρι ???Δεν θέλω να Διαγράφω. Θέλω να βρίσκω άτομα που επικοινωνώ. Άτομα Ελεύθερα και Ειλικρινή.... και Ευτυχώς ....


Πολλά τέτοια Διαβάζουν το Blog μου... Και τα Ευχαριστώ Πάρα Πολύ !!!


Σας Ευχαριστώ για την Στήριξη !!!Αν σας άρεσε η ανάρτηση... κάντε κοινοποίηση με το κουμπί Share. Μπορείτε να την στείλετε κατευθείαν με E-mail.... πατώντας "Share", στη συνέχεια το Φακελάκι "E-mail", και τέλος το φακελάκι στα "περισσότερα".


Bookmark and Share


Όσοι θέλετε να γράψετε την γνώμη σας ... πατήστε στο "σχόλια".Related Posts with Thumbnails