********* ********************** DSV Blog: Γιατί κ. Σαμαρά δεν φορολογείς και τον καπνό από τις καμινάδες για να σώσετε και άλλο την χώρα ???

Πέμπτη, Ιανουαρίου 03, 2013

Γιατί κ. Σαμαρά δεν φορολογείς και τον καπνό από τις καμινάδες για να σώσετε και άλλο την χώρα ???



Στην πόλη μας τουλάχιστον ( Βόλος ) ... πληρώνουμε ένα σωρό λεφτά στην ΔΕΥΑΜΒ... π.χ. σε λογαριασμό των 148 € ... τα  τέλη της ύδρευσης είναι 83 € και τα τέλη αποχέτευσης 44 € ... δλδ. κάτι παραπάνω από το 50%.

Αυτό μετριέται σύμφωνα με το πόσο νερό καταναλώνεις ... Γιατί θεωρούν ότι όλο το νερό πάει στην αποχέτευση ... Μερικές βιοτεχνίες όμως και ιδίως βιομηχανίες ... το μετατρέπουν σε ατμό για τις ανάγκες τις παραγωγής ... Το ίδιο μπορούν να κάνουν και σε πολλά σπίτια.

Άρα πληρώνουν πολύ περισσότερα τέλη από αυτά που τους αναλογούν ... 

Ένα χαράτσι ( άδικο ) τόσα χρόνια, που μας πήγε το λογαρισμό από 50 € το δίμηνο ... σε πάνω από 140και 150 € .






Εδώ και καιρό ... όλο και ακούγεται στα δελτία για μεγάλη ρύπανση από τις σόμπες και τα τζάκια ... με επιπτώσεις και στην υγεία εκτός του περιβάλοντος !!!

Αναρωτιέμαι ... γιατί δεν βάζουν και τέλη ρύπων Καμινάδας ??? ... Να βάλουν ένα μηχάνημα όπως αυτό για την κάρτα καυσαερίων των αυτοκινήτων ... και να χρεώνουν την αποβολή Καπνού !!!

Τι ??? Να πληρώνουν μόνο τα ξύλα ???

Να πληρώνουν και το Καπνό !!!

Και Σόμπα γιαγιά  ??? Χαράτσι ... Καις φτωχέ αγρότη σόμπα ??? Χαράτσι ... Εσύ Αθηναίε και Σαλλονικιέ ... μαγκέψαμε ??? Θέλουμε Τζάκι ??? Χαράτσι ... Όλη η Ελλάδα Χαράτσι ...

Χαράτσι ... 
Χαράτσι ... Χαράτσι ... Χαράτσι ... Χαράτσι ... 

Να δούμε ... καις μετά ΚωλοΈλληνα ... εχθρέ του Περιβάλοντος και της Ελλάδας μας που η Κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί για να την σώσει ???

Ε ???

( Είναι τόσο Ανεγκέφαλοι ... που τους έχω ικανούς να το κάνουν ... και αυτό !!! ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: