********* ********************** DSV Blog: Όταν δεν λαμβάνουν την απαραίτητη τρυφερότητα και αγάπη από το σύντροφό τους...

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 21, 2013

Όταν δεν λαμβάνουν την απαραίτητη τρυφερότητα και αγάπη από το σύντροφό τους...



Το 70% των παντρεμένων γυναικών μοιχούν!
  By Jim Coleman | October 11, 2011 |

M ο ι χ ε ί α

Ίσως κάποιες φορές πέρασε από το μυαλό σας η ιδέα να φορέσετε κέρατα στον άντρα σας είτε γιατί σαν εκνευρίζει η συμπεριφορά του είτε απλά γιατί γουστάρετε να δοκιμάσετε εκείνον τον σέξι συνάδελφο στην δουλειά.


Η απιστία και η μοιχεία συνήθως είναι αντρικά προνόμια χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι και το ασθενές φύλο τελευταία δεν καταφεύγει σε αυτά.



Είτε σαν επιβεβαίωση της θηλυκότητας και της ομορφιά του, είτε από εκδίκηση.



Στατιστικές αναφέρουν ότι περίπου το 70% των παντρεμένων γυναικών είχαν τουλάχιστον μία υπόθεση μοιχείας στον έγγαμο βίο τους.




Δεν είναι μυστικό ότι οι γυναίκες επιζητούν στην ποιότητα στο σεξ καθώς και ότι τους αρέσει να της περιποιούνται και να μην νιώθουν περιουσία των συζύγων τους.


Έξω από το σπίτι υπάρχουν πολλοί πειρασμοί που μαγνητίζουν τις γυναίκες – σέξι συνάδελφοι στην δουλειά, γνωστοί παντρεμένοι που θα άξιζε μια ερωτική περιπέτεια μαζί τους, άγνωστα καμάκια που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη κτλ.


Στο σημερινό γρήγορο ρυθμό που τρέχει η ζωή μας, οι γυναίκες είναι χειραφετημένες και απαιτητικές από τους συντρόφους τους.

Βλέπουν τηλεόραση, ιντερνετ, διαβάζουν βιβλία, βλέπουν ταινίες του Χόλιγουντ όπου τα πρότυπα τους όπως η Αντζελίνα Τζολί λένε ότι “Η σχέση μου με τον Brad Pitt δεν είναι σκλαβιά, και το γεγονός ότι είμαστε μαζί δεν σημαίνει ότι είμαστε σιαμαίοι δίδυμοι” και λένε γιατί όχι και εγώ??

Εδώ θέλω να προσθέσω ότι για μένα το βασικό κίνητρο για μοιχεία είναι η έλλειψη επικοινωνίας και ικανοποίησης από τον άλλο.




Φυσικά υπάρχουν άντρες που έχουν την τέλεια σύζυγο στο σπίτι και πάλι κάνουν σεξ με άλλες γυναίκες.

Στους άντρες υπάρχει το σύνδρομο του κυνηγού η απλά σεξ για το σπορ, ενώ οι γυναίκες απατούν και κάνουν κερατά έναν άντρα λόγο της συναισθηματική τους κατάστασης.

Οι γυναίκες ως επί το πλείστον κατέφυγαν σε ερωτικές περιπέτειες, όταν δεν λαμβάνουν την απαραίτητη τρυφερότητα και αγάπη από το σύντροφό τους.


*****************************************************************

( DSV ) 

Εγώ μόνο έχω να προσθέσω ... ότι το 70% αυτών που απατούν ... το παίζουν Αθώες Παρθένες ... που δεν θέλουν ενόχληση και είναι Παντρεμένες ...

Υποκρισία στο Μεγαλείο τους ... Πέφτουν τα Σάλια ... αλλά από Ειλικρίνεια ... 0% !!!

Και σχεδόν το 95% αυτών όταν δουν το νούμερο 70% ... θα κράξουν και μπορεί να κάνουν και καυγά Ισχυρίζοντας το Αντίθετο ...

Τότε Εμείς ( οι Άντρες ) ... με ποιες το κάνουμε  ??? ή μήπως τότε ... δεν είναι Παντρεμένες, επειδή βγάζουν την βέρα από το χέρι όπως ο Τσίριος Μανώλης !!! 




Δεν υπάρχουν σχόλια: