Κοινοποίησέ το ...

Ανθρώπινη Σκέψη ...

Αν σκεφτόταν ΛΙΓΟ περισσότερο ο Καθένας μας ... θα ήταν ΠΟΛΥ καλύτερα για Όλους μας !!!

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013

Δεν θα βάλω πότε καμία χώρα πάνω από την Ελλάδα ...


Στη Γερμανία θα φύγει η πρώτη των φετινών Πανελλαδικών Αλεξία Παπαϊωάννου συγκέντρωσε η οποία συγκέντρωσε 19.729 μόρια στις Πανελλαδικές εξετάσεις. 

Όπως δηλώνει στην Καθημερινή, στη Γερμανία έχει ήδη εξασφαλίσει μια υποτροφία. αναδείχθηκε πρώτη των πρώτων, και όμως αποφάσισε να φύγει για σπουδές στη Γερμανία, όπου ήδη έχει εξασφαλίσει και υποτροφία. «Εως πέρυσι έλεγα να μείνω στην Ελλάδα, να το παλέψω εδώ. 

Αλλά ας μη συνδέσουμε την επιλογή μου να σπουδάσω στο εξωτερικό μόνο με την οικονομική κρίση στη χώρα μας και τις δυσκολίες που υπάρχουν για τους νέους. Νομίζω ότι η απόφασή μου ερμηνεύεται καλύτερα από τη διάθεση που έχουμε όλοι για αλλαγή. Οι σπουδές στο εξωτερικό είναι μία φάση της ζωής. 

Από την άλλη, όλοι είμαστε πλέον πολίτες του κόσμου, πολίτες της Ευρώπης», δηλώνει στην εφημερίδα. Τονίζει πάντως ότι δεν είναι η κρίση που τη διώχνει αλλά η ανάγκη της για αλλαγή για να δοκιμάσει νέα πράγματα. «Δεν θα βάλω πότε καμία χώρα πάνω από την Ελλάδα. Πάντα θα την κουβαλώ» λέει η 18χρονη που έχει φοιτήσει σε ιδιωτικό σχολείο το οποίο έδινε ιδιαίτερη βαρύτητα στη γερμανική γλώσσα. 

Πηγή: www.lifo.gr


«Δεν θα βάλω πότε καμία χώρα πάνω από την Ελλάδα. Πάντα θα την κουβαλώ»

Όπως και όλοι οι Μετανάστες που είναι εδώ ... Ποτέ δεν θα νιώσουν πιο Έλληνες από την Πατρίδα τους !!!

Ποτέ !!!

Άρα ... την Ελληνική Σημαία ... Έλληνας !!!

( είπα την γνώμη μου ... μετά από πολλά χρόνια ... )Related Posts with Thumbnails