Κοινοποίησέ το ...

Ανθρώπινη Σκέψη ...

Αν σκεφτόταν ΛΙΓΟ περισσότερο ο Καθένας μας ... θα ήταν ΠΟΛΥ καλύτερα για Όλους μας !!!

Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

Τώρα τι να σου πω τι να μου πεις κι εμένα ...
Έχω σπάσει κάθε Αρνητικό ρεκόρ του Blog μου ... Έχω να βάλω ανάρτηση πάνω από 2 μήνες ... και ουσιαστικά να γράψω ... πάνω από 3 ...

Προτοφανές για τα 5 και πλέον έτη ύπαρξης του ιστολογίου ... Και άλλες φορές δεν είχα όρεξη και υπήρχαν μεγάλα διαστήματα που δεν έγραφα ... αλλά σαν και αυτό .. 1η φορά !!!

Η πολύ στενή Οικονομική κατάσταση ( και δεν μιλάω μόνο για την δικιά μου αλλά για την πλειοψηφία των Ελλήνων ( ... συμπεριλαβανομένων και των Ραγιάδων που είναι οι περισσότεροι ) ) ... οι δόσεις του ΕΝΦΙΑ ... που σαν γκιλοτίνα τις ένιωθα στο κεφάλι μου ... και γενικώς ... η Δυσωδία και όλο το βαρύ κλίμα των Ημερών ... της Κατάθλιψης και της Αναξιοπρέπειας των Ανθρώπων ... της Κοροϊδίας του Πρωτογενούς Πλεονάσματος ... της ασταμάτητης Ανάπτυξης ... και της Επιτυχίας της πατρίδος ... με όλο και συνεχόμενους Πεθαμένους ( μιλάω και για τους Ζωντανούς Νεκρούς ... που κυκλοφορούν πλέον στους δρόμους σαν ζόμπι ... έτοιμοι οι περισσότεροι να καταρρεύσουν στους δρόμους δίπλα από τους κάδους των σκουπιδιών ) ... ήταν μεγάλο εμπόδιο για να γράψω έστω και λίγες αράδες ανάρτησης ...


Τι έχω ακούσει αυτές τις μέρες και με κάνει και φρύτω συνεχώς ... και τι δεν έχω ακούσει ... Καταφανή ψέμματα που ούτε ο ΚατΜαν δεν θα τα πίστευε ... Υποσχέσεις - Πομφόλιγες ... από τις οποίες, η έκφραση σε κάποιον Ενήλικο " Θα σου φέρει ο Άγιος Βασίλης δώρο " ... θα γινόταν πιο πιστευτή ... Επιχειρήματα Ηλίθια και Μπουμπουκίστικα που ούτε ένα παιδάκι τρίτης δημοτικού δεν θα χρησιμοποιούσε και λόγια λόγια λόγια ( που τώρα τι να σου πω ... τι να μου πεις και μένα ) ... Κακόψυχων ... και Άκρως Εγωιστικών Ελληνόσκλαβων Υποτακτικών, που για το δικό τους βόλεμα μπορούν να πουλήσουν την Πατρίδα για λίγα Αργύρια ξεπλημένα σε Οφ-Σορ με Μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα και άλλα κατάπτυστα ραδιουργήματα !!!


Έλεγα καιρό να γράψω κάτι για την κατάσταση και τις εκλογές αλλά δεν είχα το κουράγιο ... Σήμερα έτυχε και ξύπνησα νωρίς λόγω λαιμού και βήχα ... και είπα να το κάνω ... 

Είπα ... μέσα από την Σαπίλα των Ραγιάδων που κάνουνε τα πάντα ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για την πάρτη τους και το βόλεμά τους ... να βρω λίγο κουράγιο να ξεσαπίσω το πληκτρολόγιό μου ...
Φανταστείτε μόνο κάτι ... Αφού η Ταρίφα για την Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν 2 με 3 Εκατομμύρια... τι λεφτά και Μίζες παιζόταν πίσω από αυτό ... Όλη αυτή η λύσσα για να βγει Όπως και Δήποτε ... έδειχνε πόσα Δισεκατομμύρια Μπάζας κρυβόταν από πίσω από τους φίλους μας εταίρους ... Γιατί εμείς εδώ είμαστε μόνο Εταίρες !!!


Μπροστά στον Πλουτισμό τους και στο Βόλεμά τους ... μπορούν να κάνουν με άνεση ολόκληρη Γενοκτονία ... και αυτό Κάνουν. Γιατί η Σημερινή Νέα Γενιά ... έχει ξεκληριστεί ... Και εμείς οι Παλιότεροι ... αλλά κάτι έχουμε κάνει στο Παρελθόν λίγο πολύ ο καθένας ... Έχουμε ζήσει και μέρες Επιτυχίας ... Χαράς ... Δημιουργίας ... και Ευμάρειας ... Ενώ Τα Νέα Παιδιά ... Μόνο Σκουπίδια και Στάχτη ... "Ζωή" σε Βόρβορο Βαρβαρικό ...  με ψοφοδεείς και σκύβαλα να κείτονται παντού !!! Θυμάμαι με σπαραγμό τις Παραδεισένιες μέρες στην Μεγάλη και Κραταιά "Ελευθεροτυπία" ( 1996 - 2004 ) ... στα τέλη της δεκαετίας του 90 με αρχές του 2000 ... που είχε φτάσει κοντά στο Ένα Εκατομμύριο Αναγνώστες στην Κυριακάτικη Έκδοση ... Και τώρα ξέρουμε όλοι πως κατάντησε και πως μετά βίας επιβιώνει σχεδόν Αποστεομένη !!!Ναι ... μπροστά στα Προσωπικά τους Οφέλη και Κέρδη ... μπορούν να στήσουν στο Εκτελεστικό απόσπασμα για Αφανισμό ... Ναι ... ο γνωστός και μην Εξαιρετέος ( ονόματα δεν λέμε ... για να μην φάμε καμιά μήνυση ) που μετά από Αφαίμαξη όλων των Ελλήνων ... με την χαριστική βολή του ΕΝΦΙΑ ... έφυγε και σαν δώρο πήρε θέση Διοικητή .... σε τι διαφέρει από τον Δήμιο του Μεσαίωνα που για να πάρει κάποια λεφτά ... έπαιρνε ζωντανά σε κοινό για παραδειγματισμό ... με το τεράστιο Τσεκούρι του ... το κεφάλι του Καταδικασμένου Ανυπάκουου !!!

Σε τι Διαφέρει ??? Και πόσοι άλλοι είναι σαν και αυτόν ... που αβίαστα και χωρίς ίχνος ενοχής ... υπογράφουν Καταδικαστικούς Νόμους για το Ελληνικό Γένος ??? Ακόμα και αυτοί οι κατάπτυστοι "βιοπαλαιστές" που από "Ανάγκη" ... έκοβαν με Χαρά το ρεύμα του κάθε Κακόμοιρου ( και μένα του Ιδίου ) ... για να πάρουν την προμήθειά τους από την ΔΕΗ. Δεν τους ένοιαζε αν βυθίζουν οικογένειες και Αρρώστους το ρεύμα ... αρκεί αυτοί να πάρουν τα Φράγκα τους !!!

Σε τίποτα ... ΔΗΜΙΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΥΓΕΡΟΙ !!!

Αυτό είχαμε υποστεί όλα αυτά τα χρόνια της Βαρβαρίας και Αιματοβαμένων Εγκλημάτων !!!

Θα δώσουν λόγο όμως ... Κι αν όχι τώρα ή σύντομα ... θα έρθει εκείνη η ανακουφιστική στιγμή που θα τους πνίγει η μεταξένια γραβάτα τους σαν θηλιά στον λερωμένο χαρτογιακά τους !!!

Και τώρα που θα ρθει ο ΣΥΡΙΖΑ τι ??? Θα δούμε τον Παράδεισο ??? Θα δούμε καλύτερες μέρες ??? Σχεδόν Απίθανο ... Γιατί τα κοράκια ( Πολιτικάντηδες - Κρούεζες και Δημοσιοκάφροι ) δεν θα τον Αφήσουν ... Θα κάνουν ότι μπορούν ... για να τους εμποδίσουν ... να σαμποτάρουν κάθε Ανθρωπιστική Κίνηση που θα επιθυμήσουν να διαπράξουν ... Μακάρι να γίνει κάτι ... Μακάρι να αλλάξει λίγο η Ζωή του Ετοιμοθάνατου Έλληνα ... αλλά δύσκολο ... Πολύ Δύσκολο ...

Και αυτοί τι κάνανε ??? Έδωσαν υποσχέσεις που ξέρουν εκ των προτέρων ότι δεν μπορούν να υλοποιηθούν ... Αλλά ξέρουν ότι αν δεν τάξουν ... δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να έρθουν στην Εξουσία ... Έτσι είναι ο ΚοπροΈλληνας ... Θέλει Λάδωμα ... για να Πράξει !!!

Η αχνή όμως Ελπίδα για να δούμε κάτι καλύτερο είναι να αλλάξει κάπως το κλίμα ... Να είναι πιο ανθρώπινο το κράτος ... Να μην σου κόβουν τόσο απάνθρωπα το ρεύμα ... Να μην σε πηγαίνουν φυλακή για μικροποσά χρέους ... Να μην σου παίρνουν την πρώτη Κατοικία για χρέη στις τράπεζες και στο Δημόσιο ... Και γενικά το Κράτος ... να γίνει πιο Ανθρώπινο ... Φιλεύσπλαχνο ... και όχι Τσεκούρι ... καλοΑκονισμένο και Τρομακτικό ... έτοιμο να σφάξει ακόμα μία Ανθρώπινη Ψυχή ... !!!Καλό Βόλι !!!
Στίχοι:  
Πάνος Κατσιμίχας & Χάρης Κατσιμίχας

Μουσική:  
Πάνος Κατσιμίχας & Χάρης Κατσιμίχας


Τα φέραμε από δω τα φέραμε από κει
άντε ξανά τα ίδια τα ίδια απ’ την αρχή
τα φέραμε από δω τα φέραμε από κει
εγώ ξανά στο τίποτα στο γενικά εσύ, στο γενικά

Νύχτες δίχως όνομα νύχτες χωρίς σκοπό
χαμένοι από χέρι χαμένοι και οι δυο
ανόητες αγάπες ανόητα φιλιά
λόγια λόγια λόγια λόγια ψεύτικα

Τώρα τι να σου πω τι να μου πεις κι εμένα
έτσι όπως παίξαμε κι οι δυο με ζάρια πειραγμένα
τα φέραμε από δω τα φέραμε από κει
εγώ ξανά στο τίποτα στο γενικά εσύ στο γενικά

Νύχτες δίχως όνομα νύχτες χωρίς σκοπό
χαμένοι από χέρι χαμένοι και οι δυο
ανόητες αγάπες ανόητα φιλιά
λόγια λόγια λόγια λόγια ψεύτικαRelated Posts with Thumbnails