Κοινοποίησέ το ...

Ανθρώπινη Σκέψη ...

Αν σκεφτόταν ΛΙΓΟ περισσότερο ο Καθένας μας ... θα ήταν ΠΟΛΥ καλύτερα για Όλους μας !!!

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

ΝΑΙ .. Αυτή Αξίζει τον τίτλο Μάνα ... ΝΑΙ αυτή είναι ΜΑΝΑ !!!Ξέσπασε η μητέρα του Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια στο αεροδρόμιο κατά των ΜΜΕ στην υποδοχή της ελληνική αποστολής. 

Η Σοφία Πετρούνια δήλωσε θυμωμένη στους εκπροσώπους του Τύπου χαρακτηρίζοντας απαράδεκτο το γεγονός πως το πρόγραμμα της Μιλλούση στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν μεταδόθηκε τηλεοπτικά ενώ κάλεσε τα ΜΜΕ να ενισχύσουν «μέσα από τα μέσα μαζικής δικτύωσης όλο τον αθλητισμό». 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε «Πρέπει να συνεχισθεί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και αφού είσαστε ικανοί και έντιμοι μπορείτε να ενισχύσετε μέσα από τα μέσα μαζικής δικτύωσης όλο τον αθλητισμό. 

Είμαι περήφανη για το παιδί μου αλλά είμαι περήφανη για όλους τους Έλληνες που πήγανε Ολυμπιάδα. Όλοι δώσανε το αίμα τους, τώρα κάποιοι πήρανε μετάλλιο κάποιο δεν πήρανε. 

Ο Λεύτερης σήμερα είναι Ολυμπιονίκης, αύριο μπορεί να μην είναι. Αύριο εσείς θα κάνετε δεξιά και θα φύγετε και θα πάτε εκεί σε αυτόν που έχει κρεμασμένο το μετάλλιο. Δεν είναι έτσι. Έφυγε και ο Μάρας από την πίσω πόρτα, δεν τον είδατε. 

Δεν είμαι συγκινημένη ακριβώς, έχω και έναν θυμό μέσα μου για όλα τα παιδιά που δεν ανταμειφτήκανε, όχι από εκεί, από την Ελλάδα. Και για να είμαι και πιο σαφής το πρόγραμμα της Μιλούση δεν το έδειξε κανείς, απαράδεκτο. Επειδή έπεσε; Απαράδεκτο. Για μένα απαράδεκτο. Έπρεπε να παρουσιάσετε όλους τους Έλληνες αθλητές». 

Πηγή:  www.lifo.gr
Δείτε το Βίντεο ... Αξίζει ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

https://www.facebook.com/livemediagr/videos/1104621896283245/ Related Posts with Thumbnails