********* ********************** DSV Blog: Πόσο Παρτάκιας Συμβασιούχος ... είσαι ??? ...

Σάββατο, Ιουνίου 24, 2017

Πόσο Παρτάκιας Συμβασιούχος ... είσαι ??? ...


Αν δεν είσαι Ηλίθιος και Εγωιστής ... και αφουγκραστείς ... παρατηρήσεις και δεις ... θα καταλάβεις ότι η Ελλάδα είναι έτσι όπως είναι ... επειδή σχεδόν όλοι οι Έλληνες είναι τόσο Εγωιστές και Παρτάκηδες ... που ακόμα και στις μέρες της Κρίσης που θα έπρεπε η Αλληλεγγύη να δεσπόζει ... ο Ωχαδερφισμός έχει φτάσει μέχρι και τα όρια του Σταρχιδισμού ... και συνεχίζει Αβίαστα και Αβασάνιστα !!!

Ο Έλληνας έχει μάθει να σκέφτεται μόνο τον Εαυτό του ... άντε και μέχρι τα όρια της οικογένειας που υπάρχει σε πρώτο και δεύτερο βαθμό ... και αφού βολευτεί για τα καλά ... ίσως κοιτάξει δεξιά και αριστερά του για να βολέψει ( πάντα με το αντίτιμο ) κάποιον συμπατριώτη του ... γνωστό του ... φίλο του ... που αύριο μεθαύριο αυτός με κάποιον άλλον λαμογίστικο τρόπο θα του ανταποδώσει !!!

Έλα Έλα ... μπες τώρα με Σύμβαση ... και σε λίγο καιρό θα σας Μονιμοποιήσουν. Με αυτότο σκεπτικό όλοι υπογράφουν την Σύμβαση ... Ότι σε λίγο θα γίνουν Μόνιμοι ... Μην μπούνε τίποτα άλλοι άνεργοι με την σειρά τους να δουλέψουν και αυτοί λίγο και τους φάνε την θέση ... Όχιιι ... Αυτοί και Μόνο Αυτοί να κρατήσουν τις θεσούλες τους ... να γίνουν Μόνιμοι και μετά να αράξουν ... να γίνουν Δημόσιοι Υπάλληλοι για να έχουν την Ασφάλειά τους ...

Οι Άλλοι ??? Τι οι Άλλοι ??? Να παν να γ@μηθούν !!! Και τι με νοιάζει εμένα ??? Είναι καλά η οικογένειά μου ? Είναι Βολεμένη ??? Ε ... δεν πάει να γαμηθεί το Σύμπαν !!! Τι με νοιάζει !!!

Έτσι έχουν μάθει να ζει η συντρηπτική πλειοψηφία !!! ... Μεγαλώνει ...Παντρεύεται ... κάνει Μούλικα ... και πρέπει να βολευτεί για να τα θρέψει και να τα μεγαλώσει !!! ... Σε βάρος των άλλων γαμώ το κερατό μου ??? Για να θρέψεις εσύ τα Δικά σου Μούλικα ... τα άλλα παιδιά να πεινάσουν ??? Να μην δουλέψουν έστω και ένα Εξάμηνο οι δικοί τους γονείς ???

Δεν έμαθαν ποτέ να ζούνε στην ανασφάλεια ... Στην Ανεργία ... Κάτι θα κάνουν .. Κάποιο μέσο θα βάλουν ... και θα πάρουν την θεσούλα ... !!! Και μην και τυχόν κάποιος πάει να τους την φάει ... θα γίνουν κέρβεροι ... θα βγούνε στον δρόμο να φωνάζουν ... θα κλείσουν χωματερές για να μην μπορούν να πετάξουν οι δήμαρχοι τα σκουπίδια... !!!

Θα κάνουν ότι είναι Δυνατόν ... ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ !!!

Και έλεγε η άλλη βλαμμένη προχθές σε μια εκπομπή σε κάποια συμβασιούχο ... "Και πως θα μεγαλώσουν τώρα τα Διδυμάκια σας" ... και "έχει Διδυμάκια και παιδάκια" και τέτοια λαικίστικα από την αρχή της εκπομπής !!! ... Και όλα τα άλλα τα Διδυμάκια ρε κάργια που δεν έχουν να πιούνε ούτε γάλα ... πως θα πάρουν σειρά για να έχουν και αυτά τα απαραίτητα αφού θες εσύ και μόνο εσύ να έχεις Μόνιμη Θέση ??? Πως ???

Δεν είμαστε Άνθρωποι ... Και είμαστε και Ανεγκέφαλοι ... Ότι διαφορετικό από την ζωούλα τους .. είναι και λοξό ... "Ε για να βρεις λεφτά ... να πας να δουλέψεις" μου είπε σε γενική μετάφραση κάποια Ηλίθια Αντουανέτα !!! Ρε πως δεν το χα σκεφτεί τόσα χρόνια ... Ρε γιατί και εγώ δεν βρίσκω δουλειά με βύσμα για να μην μου την λένε βολεμένοι ???

Γιατί ... δεν θέλω με την καμία .. να ενσωματωθώ στην Βολεμένη Βλακεία σας ... στον 
Οριοθετημένo Μικρόκοσμό σας ... και το μόνο που ξέρω να κάνω είναι ότι έκαναν οι προηγούμενοι και οι προηγούμενοι αυτών ... και να βολευτώ σε βάρος των άλλων ... για να ταίσω τα παιδάκια μου ( λες και μόνο εγώ έχω ) ... και την οικογένειά μου για να μην είναι σε ανασφάλεια. Δλδ οι άλλες Οικογένειες ??? Στ Αρχίδια μας ???

Ναι ρε πείτε το ... Στ Αρχίδια μας ... !!!

Τουλάχιστον αν το πείτε με θράσσος θα έχετε κερδίσει λίγο την εκτίμησή μου ... ως Ειλικρινείς !!!




THE SOUNDS – I CAN'T ESCAPE MYSELF LYRICS

So many feelings

Pent-up in here
Left so alone I'm with
The one I must fear
I'm sick and I'm tired
Of reasoning
Just want to break out
Shake off this skin

I can't escape myself

All my problems
Loom larger than life
I can swallow another slice
Seems like my shadow
Marks every strike
Can't learn to live with
What's trapped inside

I can't escape myself

So many feelings
Pent-up in here
Left so alone I'm with
The one I must fear
I'm sick and I'm tired
Of reasoning
Just want to break out
Shake off this skin

I can't escape myself

Δεν υπάρχουν σχόλια: