********* ********************** DSV Blog: "Θέλω αν είμαι με κάποιον να νιώθω ότι πεθαίνει για εμένα"... Απλά δεν τα λες καλά ... Θες κάποιον που να πεθαίνει ΜΟΝΟ για σένα και ποτέ για κάποιον Άλλον !!!

Σάββατο, Νοεμβρίου 27, 2021

"Θέλω αν είμαι με κάποιον να νιώθω ότι πεθαίνει για εμένα"... Απλά δεν τα λες καλά ... Θες κάποιον που να πεθαίνει ΜΟΝΟ για σένα και ποτέ για κάποιον Άλλον !!!

 

Είμαι παντρεμένη με τρία παιδιά. Η ζωή μας είναι καλούτσικη.. Αναμενόμενη.. Μετά από 13 χρόνια γάμου.. Όλα φθίνουν.. Κάπου εκεί γνωρίζω κάποιον που μου ξύπνα τη χαρά, την όρεξη για ζωή, για δημιουργία, για έρωτα. Απογειωνομαι και ζω ένα παραμύθι. 

Μέχρι που μου αποκαλύπτει ότι είναι ο επί 18 χρόνια σύντροφος της κολλητής μου, ότι θελουν και οι δύο να βρισκόμαστε ερωτικα, γιατί και οι δύο Μ αγαπούν και με θέλουν…

Εγώ συνεχίζω τη “σχέση” γιατί μου είναι εξαιρετικά οδυνηρό να αποχωριστώ τον άνθρωπο με τον οποίο νιώθω ερωτευμένη, πιστεύοντας ότι κι εκείνος θρέφει έντονα συναισθήματα για εμένα. Η φίλη μου, όμως, με διαβεβαιώνει κάθε φορά ότι έρωτας υπάρχει μόνο προς το πρόσωπό της, και για εμένα υπάρχει μόνο νοιαξιμο και αγάπη.. 

Θέλω να φύγω. Θέλω αν είμαι με κάποιον να νιώθω ότι πεθαίνει για εμένα. Και δεν ξέρω αν πρέπει να πιστέψω αυτά που μου δείχνει εκείνος ή αυτά που μου λέει η φίλη… Αν φύγω βέβαια.. Πέφτω πάλι στο κενό όπου βρισκόμουν όλα τα προηγούμενα χρόνια.. Νομίζω είναι δύσκολη απόφαση αλλά πρέπει να την πάρω. 

Εσείς, τι λέτε ?

Από την Γιουκαλι

 Άστο μωρέ να τον δεις σε κανα Τρίο ... αλλά όχι με 2 Γυναίκες ... και να τρελλαθείς ...





1 σχόλιο:

DSV BLOG είπε...

Εγώ λέω ότι δεν Θέλεις να είσαι με κάποιον να νιώθεις ότι πεθαίνει για εσένα... Μόνο. Αλλά ότι πεθαίνει ΜΟΝΟ για Σένα και ποτέ για καμία άλλη ...

Και έτσι είναι στην Αρχή ... Μόνο που μετά καταντά Απάνθρωπο Ένας να Αγαπάει ΜΟΝΟ έναν και για μια Ζωή ...

Αλλά ιδίως στο Σεξ αυτό φεύγει πολύ γρήγορα ... και έρχεται και η έλξη από άλλους ... Απλά ΜΟΝΟ ο Εγωισμός που σας Δέρνει εσάς τις "γυναίκες" ... σας κάνει να επιθυμείτε ΜΟΝΟ τον Σύντροφό σας και Κανέναν άλλον ...

Γιατί έτσι νομίζετε ότι ΚΑΙ αυτός θα μείνει εκεί ... Μόνο Εσάς ... Μόνο Μαζί ... Μόνο Εσένα ...

Ο Ματθαίος Γιωσαφάτ λέει ότι : «Ο έρωτας κρατάει το πολύ ένα χρόνο»... και υπάρχει και η Κικκή Δημουλά που παρόλο που είναι Γυναίκα ... βλέπει ΚΑΙ με το Μυαλό και λέει ότι κρατάει το ΠΟΛΥ ΈΝΑΝ ΜΗΝΑ !!!

Κι εγώ Αυτό Πιστεύω !!!