********* ********************** DSV Blog: That was just a dream Just a dream, just a dream...

Τετάρτη, Οκτωβρίου 28, 2009

That was just a dream Just a dream, just a dream...

Αχ, τι όμορφα χρόνια ? Τα ομορφότερα της ζωής μου. Τα πιο Δημιουργικά, τα πιο Ξένοιαστα, τα πιο Παρεΐστικα, και τα πιο Μακρυμάλλικα.

Ντίνο, μην με κοιτάς έτσι εμένα. Αφού είσαι έτοιμος να τα μπήξεις πάλι.... και να μας ακούσει όλο το τετράγωνο. Πόσες φορές τον βγάλανε τον Ντίνο από θέατρα και Σινεμάδες. Δεν θέλετε να τον ακούσετε να γελάει. Όταν βγαίναμε μεγάλη παρέα και γελούσαμε, μόλις σταματούσαμε, ο Ντίνος συνέχισε τις αναρροφήσεις. Τότε ήταν που γυρνούσαμε στις άλλες παρέες και περιπαιχτικά λέγαμε " Μην ανησυχείτε είναι από το χάπι που του δώσαμε. Θα του περάσει ". Τότε ήταν που ο Ντίνος γκάζωνε ... και άντεεεεεεε πάλιιιιιιι. Ιιιιιιιιιιιιιιιιιι........ Ιιιιιιιιιιιιιιιιιι..........Ποτέ δεν κώλωνε ο Ντίνος, ποτέ δεν μασούσε να σωβαροφαίνεται, δεν είχε κόμπλεξ, ήταν πάντα Αληθινός με καρδιά μικρού Παιδιού. Και συνεχίζει !!!


Έψαξα για να βρω την κάτω φωτό. Τι μου θύμισε. Κάντε κλικ για να την μεγεθύνετε. Αρχές του 1990. Το Μαλλί ακόμα μάκραινε (στη φωτό ο Αδερφός μου αλλά ήμασταν σχεδόν ίδιοι. Το δωμάτιο δικό μου). Είδα στη φωτό τους Europe με το " The Final Countdown" από το θρυλικό 1987 και το Ευρωπαϊκό κύπελλο στο Basket. Πιο Αριστερά Anthrax, Megadeath, Running Wild, Το Flag Poster ... Iron Maiden (που μου θυμίζει μια φίλη που για να το παίξει Μεταλού για να μπει στην παρέα έγραψε στον τοίχο του δωματίου της " I Romainden" ).

Βλέπω το κασκόλ του Ολυμπιακού Βόλου που την προηγούμενη χρονιά ανέβηκε στην 1η Εθνική με τον Θρυλικό " Μπόντα ". Τον Σταλόνε με το Θρυλικό Ρόκυ 4. Όλοι τότε θέλαμε φουσκωτό σώμα και το θαυμάζαμε.

Αλλά αυτό που αξίζει προσοχής, και κυρίως για τους μαθητές μου που τους έκανα περιγραφή πως είναι οι παλιοί υπολογιστές και με κοιτούσαν σαν να λέω για U.F.O αλλά και για τους μικρότερους, είναι ο υπολογιστής που έχει 2 υποδοχές τεράστιες για τις τότε 5 1/4 δισκέτες. Δίπλα εκτυπωτής ακίδας (Dot Matrix).

Τι χρόνια. Πόσες αναμνήσεις. Τι Party είχαν γίνει σε αυτό αλλά και το διπλανό δωμάτιο. Να είμαστε καλά να τα θυμόμαστε και είμαι πολύ χαρούμενος ότι και με τους 3 της πάνω φωτογραφίας, λόγω διαδικτύου έχω αρκετά καλή επαφή. Και ας σκορπιστήκαμε Βόλο - Αθήνα - Λαμία - Κέρκυρα. Το Net μας φέρνει πιο κοντά !!!

Κανόνισε Ντίνο τώρα που ερωτεύτηκες να κάνεις καμιά βλακεία και να χαλάσεις τις ισορροπίες. Οι άλλοι 2 παντρεύτηκαν. Εσύ μην Μασάς. Ε ?????

Σας μιλάω σοβαρά ότι αλλιώς την πήγαινα την ανάρτηση και αλλιώς κατέληξε. Πήγα να γράψω για το γελαστό παιδί της φωτό, αλλά άρχισα να γράφω άλλα. Αλλά δεν θα την γλυτώσει έτσι. Άλλη φορά.

Θα κλείσω με μία αφιέρωση για την όμορφη της φωτό. Τη Μασκότ μας. Την τρολοΚερκυραία !!! Την ΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒιβούρα !!!

Θα της αφιερώσω το τραγούδι που μας είχε πρήξει εκείνο τον καιρό. Μας κοιτούσε και τραγουδούσε " Oh, life is bigger .... ". Όχιιιιιιιιι .... Όχι Πάλιιιιιιιιιι λέγαμε όλοι με μία φωνή !!!







R.E.M - Losing my religion

Oh, life is bigger
It's bigger than you
And you are not me
The lengths that I will go to
The distance in your eyes
Oh no, I've said too much
I set it up

(chorus)
That's me in the corner
That's me in the spotlight, I'm
Losing my religion
Trying to keep up with you
And I don't know if I can do it
Oh no, I've said too much
I haven't said enough
I thought that I heard you laughing
I thought that I heard you sing
I think I thought I saw you try

Every whisper
Of every waking hour I'm
Choosing my confessions
Trying to keep an eye on you
Like a hurt lost and blinded fool, fool
Oh no, I've said too much
I set it up
Consider this
Consider this
The hint of the century
Consider this
The slip that brought me
To my knees failed
What if all these fantasies
Come flailing around
Now I've said too much
I thought that I heard you laughing
I thought that I heard you sing
I think I thought I saw you try

But that was just a dream
That was just a dream

(repeat chorus)

But that was just a dream
Try, cry, why try?
That was just a dream
Just a dream, just a dream
Dream




Share to Facebook (Αν θέλετε να κάνετε Share μόνο τη συγκεκριμένη Ανάρτηση, τότε κάνετε κλικ στον Τίτλο της και μετά πατάτε το κουμπί του Share)

Bookmark and Share