********* ********************** DSV Blog: Lookin' for adventure, and whatever comes our way...

Σάββατο, Οκτωβρίου 24, 2009

Lookin' for adventure, and whatever comes our way...

Έψαχνα να βρω κάτι φωτογραφίες με τα παιδιά από τη σχολή και έπεσα σε αυτή. Συγκινήθηκα πολύ !!! Μάϊος 1996.

Ήταν η εποχή που δεν είχα αυτοκίνητο και ήταν το μοναδικό μεταφορικό μέσο που διέθετα. Παρατήρησα πόσο την πρόσεχα. Γυάλιζε !!! Τώρα εδώ και κάτι μήνες είναι κάτω από την κουκούλα και περιμένει. Δεν έχει χαλάσει, αλλά έτσι όπως την έβλεπα δεν άντεχα. Θέλω κανένα 500άρι για να την φτιάξω όπως την γουστάρω και οι καιροί είναι δύσκολοι για τέτοια. Το έκανα και επίτηδες. Επειδή εδώ στο Βόλο όλες οι αποστάσεις είναι μικρές γουστάρω να τις κάνω με τα πόδια γιατί μου κάνει πολύ καλό. Όταν πάω για πρωινό καφέ με τα πόδια και γυρίζω πάλι με τα πόδια νιώθω άλλος άνθρωπος.

Η ζώνη που φοράω (αλλά δεν φαίνεται) είναι μία με μεγάλη αγκράφα Harley Davidson. Δερμάτινο γιλέκο. Είχα και δερμάτινο Μπουφάν αλλά και δερμάτινο παντελόνι. Τα φορούσα ( για την περίπτωση βροχής ) και βουρ για τα βουνά. Θυμάμαι ακόμα τους γύρους του Πηλίου που σχεδόν κάθε χρονιά έκανα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το ταξίδι με την μηχανή έχει άλλη αίσθηση. Δροσιά, ακόμα και το καλοκαίρι. Έντονη μυρωδιά των δέντρων και των λουλουδιών. Εντάξει έχει και τα αρνητικά, ζουζούνια που πετάγονται και σε τυφλώνουν, αλλά και αέρηδες που κοντεύουν να σε ρίξουν στον γκρεμό. Αλλά αν το έχεις, όλα αυτά τα προσέχεις και τα αποφεύγεις.

Δεν έχω κάνει κανένα ταξίδι στο εξωτερικό, και δεν έχω μπει σε αεροπλάνο. Έχω και μια σχετική φοβία με τα αεροπλάνα αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Πάντα περίμενα να φτάσει η εποχή που θα αγόραζα μία μεγάλη μηχανή (αυτή είναι 250cc αλλά για ταξίδια στο εξωτερικό θέλει τουλάχιστον από 750cc και πάνω). Βέβαια λόγω πολλών παραγόντων, δεν έφτασε αυτή η εποχή, αλλά θα περιμένω, μέχρι να μπορώ να καβαλάω.

Πάντα έλεγα να ταξιδέψω στο εξωτερικό με μηχανή. Μακάρι και η πίσω θέση να είναι πιασμένη (You Know what i Mean) και να έχω και άλλες 2 μηχανές για παρέα. Να σταματάω όπου θέλω. Σε όποιο όμορφο τοπίο βλέπω. Και να κατεβαίνω σε όποιο σοκάκι θέλω. Βέβαια η μηχανή δεν θα είναι Harley (είναι πολύ ακριβές για τα γούστα μας, και πάνε μόνο σε τσιμέντο), αλλά θα είναι μία Onn-Off που πάνε παντού. Κάτι δηλ. σε τέτοιο στυλ όπως η μηχανή της φωτό.

Είναι μεγάλη ελευθερία η μηχανή. Πας όπου θες. Σταματάς όπου θες... και δεν έχεις ποτέ πρόγραμμα. Γιατί ανατρέπεται συνέχεια. Ξεκινάς για κάπου και μπορεί να φτάσεις κάπου αλλού.

Βέβαια τώρα μελαγχόλησα λίγο. Είναι η φοβία που σε πιάνει όταν σκέφτεσαι ότι το όνειρό σου μπορεί να μην πραγματοποιηθεί. Το πρώτο είναι ή το τελευταίο ???

Ζωή είναι, να κάνεις όνειρα, που τα θες πολύ και τα πιστεύεις . . .





Born to be Wild - Steppenwolf

Get your motor runnin'
Head out on the highway
Lookin' for adventure
And whatever comes our way
Yeah Darlin' go make it happen
Take the world in a love embrace
Fire all of your guns at once
And explode into space

I like smoke and lightning
Heavy metal thunder
Racin' with the wind
And the feelin' that I'm under
Yeah Darlin' go make it happen
Take the world in a love embrace
Fire all of your guns at once
And explode into space

Like a true nature's child
We were born, born to be wild
We can climb so high
I never wanna die

Born to be wild
Born to be wild


Share to Facebook (Αν θέλετε να κάνετε Share μόνο τη συγκεκριμένη Ανάρτηση, τότε κάνετε κλικ στον Τίτλο της και μετά πατάτε το κουμπί του Share)

Bookmark and Share