********* ********************** DSV Blog: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ VS ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Δευτέρα, Νοεμβρίου 30, 2009

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ VS ΦΑΣΙΣΜΟΣ



ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ


ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ο ΙΔΙΟΣ.... ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο CHE ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ Ο HITLER !!! ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.


ΒΑΖΩ 2 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ.



ΑΠΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ (ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΙΟΥ... ΔΙΑΛΕΞΤΕ) ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΦΥΛΗ ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΙΩΘΕ ΟΤΙ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ.

ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΦΥΛΗ ??? ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΑΥΤΟ ??? ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ??? Ααααα, ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.... ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΟΣ.... ΑΛΛΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ !!! ΕΜ ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ !!! ΕΙΠΑΜΕ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ " ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ...".

ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΞΕΝΟ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΔΙΚΟ !!!

ΤΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ??? ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΔΙΚΟΥΜΑΣΤΕ... ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΡΙΓΜΕΝΟΙ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ ΘΕΛΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΉΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ !!! ΣΩΤΗΡΕΣ !!! ΕΞΑΠΛΩΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ !!! ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΗΝΑΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ..... ΑΑΑΑΑΑΑ ΤΙ ΛΕΩ ΡΕ ΞΕΡΩ.... ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΟΤΡΙΏΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΔΙΚΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ .................. (ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΟΗΘΑ)

ΒΕΒΑΙΑ, ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΤΟΝ ΛΕΩ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ... ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ 2 - 3 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΛΕΩ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΟ ΦΑΣΙΣΤΑ........



ΤΟΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ DSV ΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΒΕΒΗΛΩΝΕΤΕ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ......


ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ !!!


Και αυτό για μένα είναι η Απόλυτη Προσβολή και η Απάντηση είναι.....

Μ έ ν ο ς !!!





ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ : American History X


- Μεταφρασμένος Τίτλος: Μαθήματα αμερικανικης ιστοριας

-NOT ANOTHER NAZI MOVIE: Το θεμα των φυλετικων διακρισεων εχει απασχολησει (και συχνα ταλαιπωρηθει απο) πολλες ταινιες στο βαθος του χρονου. Ελαχιστες ωστοσο εχουν κατορθωσει εστω να προσεγγισουν την επιδραστικοτητα και αμεσοτητα της δημιουργιας του Tony Kaye. Παρα τις οποιες αφελειες και ευκολιες που επιλεγονται σεναριακα, η αμεσοτητα του λογου και της συγχρονης θεματικης προσδενουν το θεατη στο αρμα της και τον απελευθερωνουν τελικα ζαλισμενο, σοκαρισμενο και προβληματισμενο. Οι ασπρομαυρες εικονες πλημμυριζουν απο σκληροτητα και μισος και η αναγκη του μικρου Ντανι να παραθεσει τις αποψεις του για το ρατσισμο μεσα απο τη ζωη του μετανοημενου πρωην αρχι-Ναζιστη αδερφου του γινεται η αφορμη για ενα μαθημα ζωης τοσο για τον ιδιο οσο και για το θεατη. «Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να την περασεις οργισμενος». Ποσο καλυτερο επιχειρημα θα μπορουσε να παραθεσει κανεις;




BEST DSV MOVIE !!!!!!!!






Share to Facebook (Αν θέλετε να κάνετε Share μόνο τη συγκεκριμένη Ανάρτηση, τότε κάνετε κλικ στον Τίτλο της και μετά πατάτε το κουμπί του Share)

Bookmark and Share
Για σχόλια πατήστε στην λέξη .... " σχόλια "

Δεν υπάρχουν σχόλια: