********* ********************** DSV Blog: Στην Αγαπημένη μου Αγγελική - Nostalgia...

Τρίτη, Δεκεμβρίου 01, 2009

Στην Αγαπημένη μου Αγγελική - Nostalgia...

Χθες η Αγγελική έγινε Μέλος μιας Ομάδας που έλεγε να φωτίσουν τα Τρίκαλα με Χριστουγεννιάτικα Φωτάκια από Τώρα.

Έλεος της Γράφω... από τώρα. Και μου λέει " Θέλω να έρθουν Χριστούγεννα... και να τα καταλάβω από τώρα για να μπω στο Πνεύμα" (Το νόημα σας περιγράφω).

Ένιωσα έντονα την Νοσταλγία της. Πόσο της λείπει η Οικογένειά της, οι φίλοι της, η υπόλοιπη Τρελή τριάδα, οι άλλοι φίλοι από το Πανεπιστήμιο... ακόμα ακόμα και εγώ... και το Ένιωσα !!!



Η φλόγα της Καρδιάς της για Θαλπωρή, Παρέα, ζεστό σπιτικό φαγητό με κουλουράκια και κουραμπιέδες, και Βόλτες τόσο στα Τρίκαλα που είναι το Πατρικό της, όσο και στο Βόλο που έζησε τα Καλύτερά της Χρόνια των Σπουδών της, εισχώρησε μέσα από τις γραμμές του Internet... και μου έδωσε και μένα λίγο από το Πνεύμα των Χριστουγέννων που οφείλω να ομολογήσω, όπως αποκάλυψα και στην Ίδια, ότι το είχα χάσει τα τελευταία Χρόνια !!!

Τώρα θα θέλω και εγώ να έρθουν γρήγορα για να πιούμε εκείνο τον καφέ, που σχεδιάζουμε Μήνες τώρα. Μαζί και με την υπόλοιπη τριάδα στην Παραλία του Βόλου...

Ξέρω σας έλειψε... όπως και μένα τότε... που κατευθείαν μετά τα ξένοιαστα χρόνια των σπουδών κούρεψα Γουλί το Μαλλί... και πήρα το τρένο για την Κόρινθο. Δεν μπορώ να σας περιγράψω την 1η μου Άδεια που έτυχε να είναι Χριστούγεννα. Η αλήθεια όμως είναι ότι τα πράγματα τότε ήταν καλύτερα, ο κόσμος πιο ζεστός και φιλόξενος, δεν υπήρχε τέτοια πείνα και τόση Ανέχεια.

Αλλά αυτά τα Χριστούγεννα νιώθω ότι θα είναι όμορφα... αρκεί φωτίσει ο θεός κανένα Μήνα πριν για να μην γίνει κανένα Λυπηρό γεγονός όπως ο περυσινός Άδικος Χαμός του 15χρονου Αλέξη.

Λοιπόν Αγγέλα μου στο αφιερώνω... και μετά στις άλλες 3 κούκλες (αν και στην Εύη θα έπρεπε να αφιερώσω της Λήθης το Νερό ... που της το Αφιέρωσα πριν 3 μέρες) και να ξέρετε ότι πάντα σας σκέφτομαι εκεί που είστε και ακόμα να ξέρετε ότι όπως μπορώ από εδώ που είμαι θα στέκομαι δίπλα σας. Και μόλις βάλετε μια φωνή ακόμα και ψιθύρισμα, εγώ θα κάνω ότι μπορώ για να είμαι έστω και Νοητά εκεί !!!

Φιλιά και σας Περιμένω (Αλλά όπως είπαμε. Πρώτα θα δείτε όλους τους Άλλους φίλους από το Πανεπιστήμιο και μετά Εμένα)



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σου "ψιθυρίζω" ευχαριστω!!!
Ξέρω ότι με άκουσες..!!

DSV είπε...

Αν μου το έλεγες και από Κοντά όμως... Μάλλον θα Είχες και ένα Θερμό Φιλί !!!

Αλλά, Ντρέπεστε, και η ντροπή σας κάνει να Φοβάστε... και συνήθως αυτά Στερούν από την Υλοποίηση Πολλών Πραγμάτων.

Θάρρος... και Τόλμη... τουλάχιστον σε Άτομα που Ανοίγουν Διάπλατα τις Αγκάλες τους !!!

DSV BLOG είπε...

Η Ανωνυμία είναι πιο Αντιερωτική από την Ασχήμια .... και της Ψυχής !!!

Μία λέξη είναι... ένα Όνομα... μία Δήλωση ότι Εγώ Είμαι και Είμαι Εδώ !!!

Όταν δεν ξέρω Ποιος (Ποια) είσαι το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να Χάσεις και .... Εγώ Μαζί σου !!!