********* ********************** DSV Blog: 03/29/09

Τρίτη, Απριλίου 07, 2009

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ..... BYE!!!



Μάλλον πριν απο το Πάσχα.

Αν και πολύ θα ήθελα να κάνω αποτοξίνωση..... γιατί καλό το Blog και η Επικοινωνία.... αλλά πρέπει να τα πω και με τον εαυτό μου.

Ενάμιση μήνα τώρα δουλεύω πάνω από 15 ώρες την ημέρα στο PC. Βέβαια άξιζε τον κόπο.....

....αλλά κουράστηκα!!!!

u never walk alone.... από Mano Antonaros....

Προσυπογράφω (DSV)


ΑΚΡΙΒΩΣ COPY PASTE ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ...

http://www.facebook.com/note.php?note_id=88321191104&ref=nf


Σημειώσεις του/της Mano Antonaros

Σημειώσεις του/της Mano|Σημειώσεις σχετικά με τον/τηνMano|Προφίλ του/της Mano
u never walk aloneΚοινοποίηση
Σήμερα στις 3:35 π.μ.


Εχουν περάσει τόσα χρόνια που δεν θυμάμαι πότε ήταν ακριβώς. Ηταν όμως ο ανηψιός μου, ο Φίλιππος, πολύ μικρός.
Τον είχα σπίτι και άνοιξα το pc που μόλις είχα αγοράσει. Με είχε βάλει στο κόλπο η φίλη μου η Αρτεμις.

-Είναι δυνατόν εσύ να μην είσαι στο internet?
Σωστά! Δεν ήταν δυνατόν. Αγόρασα ενα pc (του κώλου) και έκανα μια σύνδεση dial up. Τέλος! Δεν είχα ιδέα τί, γιατί και πως...
-Θες να κάνουμε download αυτό; Με ρώτησε ο Φίλιππος.
-Τί να κάνουμε;
-Download το τάδε....
-Εμ... τί είναι download;
O Φιλιππος με αγαπάει και τον αγαπάω πολύ...πρώτη (και μοναδική φορά) τον είδα να με κοιτάει με απογοήτευση αναμεμειγμένη με αηδία... Γυρισε στα παγνίδια του και δεν μου’δωσε σημασία... Δεν πρέπει να ήταν πάνω από 9-10 χρονών.
Αυτο ήταν!
Κλείστηκα στο σπίτι μου πάνω από 3 χρόνια και έμαθα ΜΟΝΟΣ μου πολλά e-πράγματα. Μέχρι που έχασα την επαφή με τους συνομηλίκους μου και δειλά-δειλα άρχισαν να ανοίγουν οι πόρτες των μικροτέρων.
Μπλα-μπλα-μπλα... Η Αλίκη-Μάνος στην Χωρα των Θαυμάτων....
Θέλησα να γίνω ιεραπόστολος του καινούργιου μέσου σε ανθρώπους που είχαμε βολταρει στη ζωή επί χρόνια. Δεν είχα φαντασθεί ότι είχαν τόσο φαρδειά τάφρο τριγύρω τους. Μισώ τις τάφρους....
Συνήθως κρατώ τους ανθρώπους σφικτά από το χέρι. Δεν τους το αφήνω με τίποτα... Μέχρι που σε κάποια στιγμή χαλαρώνω το κράτημα. Η παλαμή μου γίνεται κρύα και ιδρωμένη.. όλα κυλούν προς τα κάτω... προς την δική μου Αβυσσο.
Επαθα μόνιμο πονοκεφαλο από το:
Το διαδίκτυο απομονώνει τους ανθρώπους.
Το διαδίκτυο απομονώνει τους ανθρώπους.
Το διαδίκτυο απομονώνει τους ανθρώπους.
Το διαδίκτυο απομονώνει τους ανθρώπους.
Το διαδίκτυο απομονώνει τους ανθρώπους.
Το διαδίκτυο απομονώνει τους ανθρώπους.
Το διαδίκτυο απομονώνει τους ανθρώπους.
Το διαδίκτυο απομονώνει τους ανθρώπους.
Το διαδίκτυο απομονώνει τους ανθρώπους.
Τα πρώτα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα Είχαν δίκιο γαμώτο. Συνάντησα καριόλες, καριόληδες, ψεύτες, απατεώνες, κουκουλοφόρους, βρωμιάρες... ειδικά στην εποχή των blogs (το λέω γιατι αυτη η εποχή πέθανε και οι μόνοι που δεν το ξέρουν είναι οι δημοσιογράφοι και οι παπάρες που κάνουν media-blogs…. Μερικοί (λίγοι) με κράτησαν εδώ, ο Αναμοχλευτής, ο michelan, η Jamaica, και 4-5 άλλοι που τόσες φορές έχω γράψει γι’ αυτούς.
Ο πονοκέφαλος όμως συνέχιζε δυνατά, σταθερά, σαδιστικά:
Το διαδίκτυο απομονώνει τους ανθρώπους.
Το διαδίκτυο απομονώνει τους ανθρώπους.
Το διαδίκτυο απομονώνει τους ανθρώπους.
Το διαδίκτυο απομονώνει τους ανθρώπους.
Το διαδίκτυο απομονώνει τους ανθρώπους.
Το διαδίκτυο απομονώνει τους ανθρώπους.
Το διαδίκτυο απομονώνει τους ανθρώπους.
Το διαδίκτυο απομονώνει τους ανθρώπους.
Το διαδίκτυο απομονώνει τους ανθρώπους.
Το διαδίκτυο απομονώνει τους ανθρώπους.
Ε λοιπόν ΟΧΙ!
ΦΑΤΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΤΣΟ !
Δείτε πόσοι άνθρωποι μου άφησαν ευχές για τα χθεσινά μου γενέθλια. Δεν μπορώ καν να τους μετρήσω. Ανθρωποι που δεν εχω ανταλλάξει ούτε μια λέξη παραπάνω από ενα «γεια»στο Facebook ή στο allwe.tv μπήκαν στον κόπο να γράψουν 5 λέξεις με ευχές για την ευτυχία μου, τα όνειρά μου, τη ζωή μου....να μου πουν για τη δουλειά μου...
Δεν μου’χει ξανατύχει.
Ούτε στις εφημερίδες, ούτε στα περιοδικά, ούτε στα ραδιόφωνα, ούτε στην τηλεόραση, ούτε καν στην καθημερινότητά μου. Πάντα ήμουν κοινωνικός, πάντα έκανα διάλογο με τους ακροατές, τηλεθατές, αναγνώστες μου... Δεν το’χα ξαναματαζήσει....
Ανθρωποι που θαυμάζω –ανεξαρτητως ηλικίας- είπαν: «Χρονια πολλά Μάνο!»
Ναι, θαυμάζω...
Φυσικά τους θαυμάζω γιατί όλοι είναι pioneers μιας εποχής που αλλάζει τον κόσμο.
Τον περασμένο Οκτώβρη είχε γενέθλια ένας φίλος από παλιά. Του τηλεφωνησα για ευχές...
Με ευχαρίστησε....
-Ρε συ κάθε χρόνο που περνάει όλο και λιγότεροι μου τηλεφωνούν....
-Ε, ναι... μπες μωρέ μαλάκα στο ιντερνετ.
-Χεσε με... Το διαδίκτυο απομονώνει τους ανθρώπους.



ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΟΛΕΣ!

Κυριακή, Απριλίου 05, 2009

No Commets..... Ας μιλήσει η Αίσθηση της Εικόνας!!!

















Πολλές φορές θα αναρτώ σκέτες φωτογραφίες χωρίς πολλά ή και χωρίς καθόλου σχόλια. Σ' αυτές θα μπορούσα να βάλω τίτλο "Το μεγαλείο του Στυλ", ή "Οι Ροκ Γυναίκες δεν Πέθαναν Ακόμα", ή "Για τέτοιες Γυναίκες μπορώ και "Να Περιμένω" Αιώνια" και πολλούς άλλους.




Όπως και στις άλλες φωτό που ανάρτησα, δεν με ενέπνευσε η Εξωτερική Ομορφιά. Άλλωστε από μόνη της ποτέ δεν μου έλεγε τίποτα.



Μία ΠΑΓΕΡΗ - ΌΜΟΡΦΗ γυναίκα μου προκαλούσε πάντα μία ΠΑΓΕΡΗ - ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ!!!


Αυτό που Θαυμάζω είναι το μεγαλείο της "Εξωτερίκευσης της Εσωτερικότητας".




Ίσως να είμαι ο μόνος "Τρελός" που ανέφερα τέτοια έκφραση. Άλλωστε ηχητικά και εμφανισιακά, τα επίθετα Βαλατσός και Βέλτσος μοιάζουν πάρα πολύ.

Δεν ξέρω αν μπορώ να το δώσω να το καταλάβουν οι άλλοι, αλλά μόνο έτσι μπορώ να το εκφράσω.

Υ.Γ. Για την Κάκια.... για να δει ότι δεν "Θαυμάζω" τις Γυναίκες μόνο από την πλάτη ...... Θαυμάζω ότι με Εκφράζει, με Εμπνέει και Διεγείρει το Μυαλό μου!!!

Σάββατο, Απριλίου 04, 2009

Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ !!!

ΜΠΟΡΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ.

ΑΦΗΣΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ;;; ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΞΑΝΑΡΩΤΟΥΣΑΝ... ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ;;;

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.....

ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑΤΕ;


ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ... http://troktiko.blogspot.com/2009/04/blog-post_6762.html

Παρασκευή, Απριλίου 03, 2009

Ευτυχισμένοι Μαζί;;;

Καιρό τώρα σκέφτομαι να γράψω για αυτό το φαινόμενο που λέγεται "Ευτυχισμένοι Μαζί".

Και το λέω φαινόμενο, όχι γιατί είναι ένα πολύ ωραίο σήριαλ, ούτε γιατί χτυπάει μέχρι και 45% αλλά γιατί ενώ ως κύριο θέμα του έχει έναν Νεανικό αλλά παράλληλα "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ" έρωτα παρόλα αυτά, μικροί μεγάλοι έχουν τρελαθεί μ' αυτό.

Αναρωτιέμαι, οι κάτοικοι αυτής της χώρας που "Υποκρίνεται" όπως λέει και ο "Λάκης", επικροτούν αυτόν τον έρωτα; Τι πιστεύουν γι' αυτό; Πως νιώθουν; Τι θα έκαναν αν κάτι αντίστοιχο γινόταν σπίτι τους; Και μιλάω κυρίως για τις περιοχές της Επαρχίας όπου και διαμένω και τις ξέρω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Τόσο πολύ που αυτός ο κορεσμός επίγνωσης της ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗΣ Νοοτροπίας με αρρωσταίνει και μου προκαλεί τα συμπτώματα των πρώτων μηνών της εγκυμοσύνης.

Ίλιγγο και Αναγούλα!!!

Προσωπικά πιστεύω ότι το 90% θα το έκρυβε από αβυσσαλέα ντροπή. Κάτι ανάλογο όπως και αν η "Κατάρα" του Θεού τους καταδίκαζε με την "τιμωρία" ενός Gay γιου. Μπορεί να τους στέλνανε και στην Ελβετία για "Σπουδές", μπορεί και να τους κλείνανε σε καμιά ψυχιατρική κλινική για "Ίαση", η μάλλον θα παντρεύανε γρήγορα - γρήγορα την κόρη για να γλυτώσουν από την "Κατακραυγή του Κόσμου".

Το αγόρι θα πήγαινε φαντάρος και μετά θα ξεχνούσε. Λες και ο έρωτας είναι ποτό που σε μεθά και αν περάσει λίγος καιρός ξενερώνεις και συνέρχεσαι. Η κοπέλα θα έκανε γρήγορα ένα παιδί, που όλως τυχαίως θα έμοιαζε με τον Φαντάρο. Αλλά αποκλείεται... αφού την είχανε δεμένη με το λουρί. Και την άλλη φορά που έλειπε κοιμήθηκε στην ξαδέρφη της. Και το παλικάρι, ήταν στο στρατό. Προφανώς ένα καινούριο νομοσχέδιο κατάργησε τις άδειες..... και οι φαντάροι δεν μπορούν να βγουν.

Πόσο προκλητικά τυφλοί είμαστε; Πόσο εθελοτυφλούμε στο προφανές;

Γιατί λοιπόν αυτό το σήριαλ δεν έφερε αντιδράσεις; Γιατί το βλέπουν με τόση αποδοχή; Προφανώς γιατί γίνεται μακριά από τα σπίτια τους. Και ότι γίνεται έξω από αυτά δεν τους αφορά. Απλά όλο αυτό είναι μια χιουμοριστική νότα, που δένει με το άλλο αστείο σενάριο της σειράς. Το χλευάζουν... Το λειδωρούν... και γελάνε και με αυτό όπως και με τις γκριμάτσες του φανταστικού Τσαλταμπάση.

Είμαι βέβαιος ότι τους αρέσει η άρνηση και η αντίδραση του Διονύση στην σχέση αυτή. Πιστεύουν πραγματικά πως είναι ένας παροδικός - εφηβικός έρωτας, που θα περάσει μόλις τελειώσει το Λύκειο. Ένα καπρίτσιο. Και είναι τόσο μα τόσο εμποτισμένοι στην μικροπρέπεια και στον συντηρητισμό που δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι το σήριαλ βλέπει θετικά την σχέση και την υποστηρίζει. Ακόμα και αν στο τέλος φύγουν μαζί ή παντρευτούν θα είναι για αυτούς μια τραβηγμένη παρατυπία για να μην μοιάζει το σήριαλ στημένο και συντηρητικό.

Θα ήθελα να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας. Ρωτήστε τους γονείς, τις Θείες και του Θείους σας, τον Παππού και την Γιαγιά. Πόσο αληθινή τους ακούγεται η ουρλιαχτή φωνή της Εύας... "ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ.... Δ Ε Ν..... Ε Ι Μ Α Σ Τ Ε.... Α Δ Ε Ρ Φ Ι Α ! ! "

Πάντως για να σας προετοιμάσω, ο Παραργυρόπουλος στην εκπομπή Ζούγκλα, στην ερώτηση τι θα έκανε αν είχε Gay γιο απάντησε, "Καλυτερα στο φέρετρο, παρά στα τέσσερα". Τότε ήταν που ο Μάνος Αντώναρος κόντεψε να κόψει το καλώδιο του μικροφώνου γιατί έφυγε τόσο θυμωμένος που έτρεμε.

Και ο Αλέφαντος, στην ίδια εκπομπή, σε άλλη ημέρα απάντησε "Κρεμάλα στο Σύνταγμα".... Τα πάντα Όλα (Αυτό ήταν δικό μου). Είδατε τι κάνει ο Μάκης για τα νούμερα. Και δεν νομίζω ότι είστε τόσο αφελείς που να πιστεύετε ότι δεν ήξερε εκ των προτέρων τις απόψεις τους.

Όλο αυτό το έγραψα για να δώσω ένα στίγμα και να ρωτήσω......

Πόσο Υποκριτική πιστεύετε ότι είναι η Κοινωνία που ζούμε;

I 'm in Love with a Stranger Figure....

Γιατί 15 χρόνια που κυκλοφορούσα συχνά στην Ερμού δεν συναντούσα τέτοιες μορφές. Ο Μάνος πως τις πετυχαίνει;

Εγώ πιστεύω ότι έχει μαθευτεί σε όλη την Αθήνα ότι ο Μάνος βγαίνει παγανιά και βγάζει άπειρες φωτό, και όλες φτιάχνονται και βγαίνουν στην Ερμού. Δεν εξηγείται αλλιώς. Τι έχει το κοκαλάκι της Νυχτερίδας;

Η Φωτό, είναι μία από τις χιλιάδες φωτό του Μάνου Αντώναρου. Γνωστό του στέκι η Ερμού τα ΣΚ. Προσέξτε!!! Πετυχαίνει όμορφη γυναίκα από χιλιόμετρα μακριά!!!

Πατήστε εδώ να δείτε http://archive.enet.gr/online/online_text/c=113,dt=08.03.2009,id=98134452

Έχω πάθει ζημιά με τη φωτό. Γιατί;;; Δεν ξέρω. Το απλό, φινετσάτο, και ΡΟΚ στυλ με Εξητάρει!!!

Μετατροπή 4χρ. σε 2χρ. Φωτογραφία.....


















Ακόμα μία αίτηση έλαβα από το μακρινό αλλά "Ελληνικό" Sunderland για αλλαγή έγχρωμης φωτογραφίας σε ασπρόμαυρη, και χάρηκα πάρα πολύ.

Ευχαριστώ θερμά τους Φίλους - Αναγνώστες, που ανταποκρίθηκαν τόσο γρήγορα στην πρότασή μου. Περιμένω και άλλες.


Την πάτησε όμως ο Φίλος μου Νίκος Λέκκος γιατί για δείγμα έβαλα παλιές δικές του φωτογραφίες από το δωμάτιο που σας έλεγα σε άλλο Post. Λίγους πόντους κοντύτερος, λίγα κιλά παραπάνω (γιατί τώρα είναι παίδαρος) αλλά με την ίδια τσαχπινιά αλλά και περισσή αθωότητα που του πρόσφερε η μαθητική εμπειρία. Μάλλον τρίτη γυμνασίου πρέπει να ήταν στη φωτό.

Φίλε μου Νίκο. Αυτό που ζήτησες είναι το πιο απλό πράγμα που γίνεται σε κάποιον επεξεργαστή εικόνων. Και επειδή όταν λέμε επεξεργαστή εικόνων εννοούμε το Photoshop θα αναφέρω πως γίνεται εκεί και αν δεν το διαθέτεις, θα το κάνεις με τον ίδιο τρόπο σε οποιοδήποτε πρόγραμμα.

Βέβαια είναι πολύ απλό να το αποκτήσεις αφού δίνεται με "Free Downloading" στα διάφορα Forums.

1) Ανοίγεις τη Φωτό(JPG) από το Photoshop. Στο δεξί (συνήθως) μέρος της οθόνης βγάζει μια μικρογραφία της εικόνας και το ονομάζει Background. Αυτό βγαίνει έτσι και δείχνει ότι η εικόνα δεν έχει επεξεργαστεί.

2) Πατάς DoubleClick πάνω στην μικρογραφία της εικόνας(Background) και σου βγάζει ένδειξη New Layer και πατάς OK. Με αυτή την ενέργεια πέρασες από μη επεξεργάσιμη εικόνα σε επεξεργάσιμη μορφή.

3) Από το μενού (Το 3ο πάνω) πας στην επιλογή Image, ανοίγει το μενού, επιλέγεις την ένδειξη Mode, και στην συνέχεια επιλέγεις Grayscale!!!!

Και η Φωτό είναι έτοιμη!!!

Βέβαια, δεν είμαι γραφίστας, και η γνώση του Photoshop είναι από προσωπική χρήση. Δεν νομίζω να υπάρχει άλλος πιο γρήγορος και πιο σωστός τρόπος για να γίνει κάτι τέτοιο. Αν κάποιος ειδικός έχει καλύτερη επίλυση, είναι ευπρόσδεκτη κάθε επισήμανση. Η Ζανίνα που είναι ειδική θα μπορεί να μας βοηθήσει σε τέτοια θέματα, αφού είναι ο "Καλλιτέχνης" που δημιούργησε την νέα μου κάρτα που είναι αναρτημένη στο Blog μου.

Νίκο, θέλω το πρώτο εγχείρημα (Έγχρωμης σε Ασπρόμαυρη) να μου το στείλεις.

Καλή συνέχεια στο Μεταπτυχιακό!

Πέμπτη, Απριλίου 02, 2009

Santra Bullock ... The Best





Salma Hayek





Rhona Mitra




Αφήνει ίχνη το........ Downloading?




Και εγώ κάνω Download. Και εγώ μπαίνω στο Facebook. Και εγώ κατεβάζω τραγούδια και ταινίες.......

Μόνο που εγώ ξέρω ότι αφήνω αποτυπώματα!!!








Δείτε το παρακάτω Link.... και θα καταλάβετε....

http://troktiko.blogspot.com/2009/04/x-men-originswolverine-fbi.html

"Σουηδική ευθύνη..."




Η Σουηδική Κυβέρνηση ανακοίνωσε πως δεν θα επέμβει για να διασώσει την Saab από χρεωκοπία.
Η υπουργός Επιχειρήσεων και Ενέργειας Maud Olofsson κατηγόρησε την ιδιοκτήτρια της Saab, General Motors, για εγκατάλειψη της Σουηδικής εταιρίας.
Πιο συγκεκριμένα δήλωσε ότι: "Οι ψηφοφόροι μου με επέλεξαν γιατί ήθελαν νηπιαγωγεία, αστυνομία και νοσοκομεία και όχι για να αγοράζω ζημιογόνες αυτοκινητοβιομηχανίες" και πρόσθεσε "Είμαι απογοητευμένη από την GM, εγκαταλείπουν την Saab και μεταθέτουν την ευθύνη στους Σουηδούς φορολογούμενους και αυτό είναι ανευθυνότητα."


Η ειδοποιός διαφορά μεταξύ του "πολιτικός με αρχ!#!@" και "αρχ!#!@ πολιτικός"...

Το Blog.... περνάει σε Interactive Μορφή....


Ήδη σε λίγες ώρες μετά από τη παράκλησή μου η Κολλητή μου, η Κότα(παρατσούκλι) ανταποκρίθηκε. Μου έστειλε ένα φοβερό Site.... πραγματικά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!! Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες, και πιστέψτε με, θα το απολάυσετε!!!

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΚΟΝΑ

ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗΣ.


http://www.boston.com/bigpicture/2009/03/earth_hour_2009.html

Ευχαριστώ τη Γιώτα για το μήνυμα!!!

Δώστε ΝΕΑ ΠΝΟΗ στο Blog μου!!!

Αυτό τον καιρό η απασχόλησή μου με το Blog θα είναι λίγο μειωμένη γιατί δυστυχώς είμαι σε φάση στησίματος του PC μου. Και επειδή έχω πάνω από 100 Software Programs να εγκαταστήσω μαζί με Drivers και Περιφερειακά θα απασχολούμε τουλάχιστον για 1 Εβδομάδα ακόμα.

Αυτό συνεπάγεται ότι η γραφή μου στο Blog θα είναι από ελάχιστη έως ανύπαρκτη.

Έχω όμως στο μυαλό μου να γράψω πολλά. Έχω βρει πολλά ενδιαφέροντα Άρθρα στο RAM που αξίζουν αναφοράς.

Προσπαθώ να κάνω αναρτήσεις που σε λίγες γραμμές θα μαθαίνετε πράγματα που εγώ έκανα πολλές ώρες έρευνας για να τα μάθω. Όπως καταλάβατε η Πληροφορική λόγω ενασχόλησης θα κατέχει αρκετό χώρο στο Blog μου.

Πιστεύω ότι έτσι θα λυθούν πολλές απορίες από όλους εσάς που θέλετε να ασχοληθείτε με την Τεχνολογία. Και ποιοι είναι αυτοί; ΟΛΟΙ! Σίγουρα θα έχετε ακούσει ότι αυτό που θα γυρίσει την πλάτη του στην εξέλιξη σε λίγα χρόνια θα θεωρείτε αναλφάβητος. Γι’ αυτό λοιπόν και εγώ θα προσπαθήσω μέσα από το Blog μου να βοηθήσω όσο μπορώ για Μάθηση και Γνώση!!!

Ήδη όσοι έχετε διαβάσει τις προηγούμενες αναφορές μου, οι περισσότερες από αυτές είναι γύρω από την Πληροφορική και το Internet.

Θα ήθελα όμως, μετά από ένα μήνα ζωής του Blog μου, να εξελιχθεί και να γίνει πιο άμεσο στους όποιους (μπορεί και ελάχιστους) αναγνώστες μου. Θα ήθελα να συμμετέχετε και εσείς. Μπορείτε να μου στείλετε οτιδήποτε νομίζετε ότι μπορεί να το κάνει καλύτερο. Κάποιο άρθρο, κάποια αστεία φωτογραφία, κάποιο ωραίο Link, ή ένα βιντεάκι στο YouTube.

Εγώ θα προσπαθώ να το αναρτώ όσο πιο σύντομα γίνεται, χωρίς λογοκρισία είτε επώνυμα είτε ανώνυμα. Αν παρόλα αυτά έχει περιεχόμενο απαγορευτικό για εμένα η θα ειδοποιώ τον αποστολέα ότι δεν μπορώ να το αναρτήσω ή θα το τροποποιώ έτσι ώστε να γίνει ανακοινώσιμο, πάντα όμως με την τελική έγκριση του αποστολέα. Αν εκείνος δεν συμφωνεί, δεν θα το ανακοινώνω ΠΟΤΕ!

Κάνω παράκληση στους «Θαρραλέους» φίλους μου, Χριστίνα(Φοίβη), Νίκο(Λουκά), Χρήστο(Freepress), Εύα (Μαθήτριά μου) και όποιον άλλος θέλει. Ένας – δύο αν κάνουν την αρχή θα ακολουθήσουν και άλλοι και έτσι θα γίνουμε μια μικρή – αναπτυσσόμενη παρέα.

Δώστε ΝΕΑ ΠΝΟΗ στο Blog μου!!!