********* ********************** DSV Blog: Δεσποινίς ... άνω και κάτω των 39 .... επιθυμεί ΜΟΝΟ σοβαρή σχέση με Σκοπό τον Γάμο !!!

Παρασκευή, Ιουλίου 11, 2014

Δεσποινίς ... άνω και κάτω των 39 .... επιθυμεί ΜΟΝΟ σοβαρή σχέση με Σκοπό τον Γάμο !!!



Πριν λίγο ... είχαμε μία κουβέντα με την κοπέλα που έχει το Πετ Σοπ και αγοράζω τροφή για τις γάτες μου ...

Έκπληκτος άκουσα το 1ο κουφό ... "Ααα εγώ δεν μπορώ την Ζέστη ... Τρελαίνομαι ... Το καλοκαίρι Υποφέρω ... !!!"

Γουάτ ??? Είπα ... Υπάρχει τέτοια Γυναίκα ??? ρώτησα ...

Αλήθεια λέω ... δεν μπορώ ... τρελαίνομαι ... μου Απαντάει !!!

Και με την σχέση μου λέει ( και μου πετάει την 2η Κεραμίδα ) ... θέλω να κοιμάμαι σε άλλα κρεβάτια ... Να κάνουμε ότι είναι να κάνουμε ... αλλά μετά που θέλουμε να κοιμηθούμε .. ο Καθένας την Άπλα του ... για να κοιμηθεί καλά ... Ούτε Ροχαλητά ... ούτε Κλανιές ( ναι έτσι μου το είπε ... και γέλασα για την άνεσή της ενώ οι περισσότερες το παίζουν εκλεπτυσμένες ) ... ούτε να σε ενοχλεί και τον ενοχλείς ...

Έκανα αμέσως τον Σταυρό μου ... και κοιτώνας προς τα πάνω είπα ... " Θεέ ... υπάρχουν τέτοιες γυναίκες ??? Που είναι ??? "

Και εκεί που με ρωτάει ... "Εσύ έχεις σχέση ???" ... και παίρνει αρνητική απάντηση ... με ξαναρωτάει ... "Γιατί δεν θες ???" ... και ενώ βλέπει το συνοφρυωμένο ύφος μου ... λέει σχεδόν επιβεβαιωτικά ... " Δεν θες ε ??? " ...

"Όχι ... Θέλω λέω ... αλλά δεν βρίσκω. Ιδίως εδώ στον Βόλο δεν έχω βρει καμία ... που να βγαίνει μαζί σου ... και να περνάει χρόνο μαζί σου ... χωρίς να έχει διασφαλίσει ότι το πας για Σοβαρή σχέση με σκοπό τον Γάμο. Αλλά ρε γμτ ... είναι δυνατόν ακόμα και να θες να παντρευτείς ... από την πρώτη μέρα ... από το πρώτο άγγιγμα ... να ξέρεις αν μπορείς με αυτή την γυναίκα να περάσεις πολύ καιρό μαζί ... για να ξέρεις αν προχωρήσει σε σχέση ??? ... και μάλιστα Σοβαρή ??? Είναι Δυνατόν ??? "

Κουνάει το κεφάλι της Συγκαταβατικά ... Ναι μου λέει ... έχεις δίκιο ...

Και την ξαναρωτάω ... "Σκέψου λίγο τις γνωστές που ξέρεις ... και είναι ελεύθερες ... Τι θέλουν ???"

Ναι έχεις δίκιο μου λέει ... Όλες θέλουν Σοβαρή Σχέση με Σκοπό τον Γάμο !!!


Και λέω ... Γεια σας ... και έφυγα,  γελώντας ... και εγώ και η κοπελιά του Πετ Σοπ !!!









Δεν υπάρχουν σχόλια: