********* ********************** DSV Blog: Τα Παιξα όταν τον άκουσα να παίζει ... Μαγεύτηκα ... Ανατρίχιασα ...

Δευτέρα, Ιουλίου 07, 2014

Τα Παιξα όταν τον άκουσα να παίζει ... Μαγεύτηκα ... Ανατρίχιασα ...




Τον Κυριάκο τον γνώρισα στον ΣΚΑΙ ... στις ειδήσεις, όταν είδα αυτό ...

" Το πρώτο βραβείο ηλεκτρικής κιθάρας στον κόσμο κατέκτησε ο νεαρός από τα Τρίκαλα, Κυριάκος Μπουλούμπασης - Αντιμετώπισε 861 σολίστες!


Ο Κυριάκος Μπουλούμπασης (Kiriakos GuitarPower), από την Οιχαλία Τρικάλων, ( Γεια σου ρε Θεσσαλία )  κατέκτησε την πρώτη θέση σε διεθνή διαδικτυακό διαγωνισμό ηλεκτρικής κιθάρας. 

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από την παγκοσμίου φήμης Andy James Guitar Academy (Newcastle, UK) και πήραν μέρος σε αυτόν 861 σολίστες απ’ όλον τον κόσμο. "

Τα Παιξα όταν τον άκουσα να παίζει ... Μαγεύτηκα ... Ανατρίχιασα ... και αμέσως του Αφιέρωσα την Ανάρτηση ....


Γι αυτόν τον ΕΛΛΗΝΑ .... ΝΑΙ ... Είμαι Περήφανος !!!  ( Κάντε Κλικ ... ) 


Ο Κυριάκος διάβασε την Ανάρτηση ... χωρίς να του την στείλω εγώ ... και αμέσως επικοινώνησε μαζί μου για να με ευχαριστήσει ... Και από τότε έχουμε μια καλή επικοινωνία ... Μας ενώνει η Θεσσαλία ( Βολιώτης εγώ, Τρικαλινός αυτός _ και η Λατρεία για την Σκληρή Μουσική !!!

Σας τον ξαναπαρουσιάζω ... μιας και από εδώ του έχω ζητήσει να του παρουσιάζω όποιες πληροφορίες και αναρτήσεις επιθυμεί ...


Κυρίες και Κύριοι ... ο ...



Κυριάκος Μπουλούμπασης

Γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου 1989 στα Ιωάννινα. Σπούδασε στην Αλεξανδρούπολη στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης .


Ο Κυριάκος ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές στην κλασική κιθάρα στο Δημοτικό Ωδείο Άργους Ορεστικού Καστοριάς σε ηλικία 8 χρονών. Συνέχισε τις σπουδές του στο δημοτικό Ωδείο Λάρισας ενώ παράλληλα ασχολήθηκε εξίσου με την ηλεκτρική κιθάρα και πνευστά όργανα όπως Τρομπόνι και Τούμπα. Το 2005 βραβεύθηκε με το Α' Διεθνές βραβείο κιθάρας στο Χειμερινό Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου. 

Έλαβε μέρος σε πληθώρα φεστιβάλ κλασικής, ηλεκτρικής και φλαμένγκο κιθάρας, διαγωνισμών και σεμιναρίων με καλλιτέχνες διεθνούς ακτινοβολίας όπως MARCO TAMAYO, DAVID GRIMES, RICARDO GALLEN, KOSTAS KOTSIOLIS, GUS G (FIREWIND, OZZY OSBOURNE, ARCH ENEMY, MYSTIC PROPHECY, DREAM EVIL) , IOANNIS ANASTASAKIS (FOUNDER ΑΝD GROUP LEADER OF THE GREEK GUITAR POWER TEAM, ELITE GUITAR COACHING TEAM) κ.α. 

Διετέλεσε μέλος της συμφωνικής ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας και της μαθητικής συμφωνικής ορχήστρας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ υπό την διεύθυνση του Μαέστρου ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΤΙΣΤΑΚΗ. Συνεχίζει τις μουσικές του σπουδές αλλά και την καλλιτεχνική του πορεία ως live performerγράφοντας μουσική και παραδίδοντας μαθήματα κιθάρας. 


«FACE TO FACE ΜΕ ΤΟΝ KIRIAKO GP»

Αγαπημένα αποφθέγματα;

"Όλα για τη Heavy Metal!!!" 
Αγαπημένο ποτό; 
“Μπύρα, Jack Daniel’s”

Ποιο είναι το όνειρό σου;

“Να γυρίσω τον κόσμο με τη μουσική.”

Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Κυριάκος για τη μουσική;

"Στα άκρα της! Είναι ο τρόπος που ζω!"

Τι μήνυμα θα ήθελες να περάσεις στα παιδιά και στους σημερινούς νέους γενικότερα;

"Οι εποχές είναι δύσκολες. Νικητής βγαίνει όποιος δε σταματήσει να ονειρεύεται και να κυνηγά τα όνειρά του. Μόλις αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι τα πετυχαίνει, ο κόπος θα μετουσιωθεί σε δύναμη για να συνεχίσει. Fight fire with fire!’ 

Δάσκαλος ή μουσικός;

“Δημοτικό Σχολείο, ο τόπος που θα ‘θελα να ζήσω. Μουσική, ο τόπος που χτυπάει η καρδιά μου. Συνδυάζονται, γι’ αυτό νιώθω τυχερός.”

Τι ετοιμάζεις στα προσεχώς;


“Γενικότερα το τελευταίο διάστημα ασχολήθηκα με πάρα πολλά και διαφορετικά πράγματα. Συμμετείχα σε μουσικοχορευτικές παραστάσεις με τον Χορευτικό Όμιλο Τρικάλων (ΧΟΤ) και με παιδικές σχολικές παραστάσεις.

Παράλληλα το χειμώνα που μας πέρασε διατηρούσα το unplugged σχήμα “Blue2Black” με το οποίο εμφανιζόμασταν σε μαγαζιά των Τρικάλων παίζοντας ελληνικά και ξένα τραγούδια. Έκανα κάποιες ηχογραφήσεις/συμμετοχές σε δουλειές φίλων τόσο ως φωνή όσο και ως κιθαρίστας.  

Σ’ αυτούς τους ρυθμούς θα συνεχίσω και το χειμώνα που έρχεται, ενώ ευελπιστώ να γνωρίσω τους κατάλληλους μουσικούς με σκοπό να δημιουργήσουμε μια Metal μπάντα, να ηχογραφήσουμε κάποιο demo και μετά live οπουδήποτε. Ακόμη, απολαμβάνω το έπαθλο του διαγωνισμού, τα μαθήματα με τον Andy James, μελετώντας συστηματικά την ύλη του, αφιερώνοντας τουλάχιστο 6 ώρες καθημερινής μελέτης.

Παράλληλα, συνεχίζω τις σπουδές μου στις επιστήμες της αγωγής, σε μεταπτυχιακό επίπεδο, οπότε τρέχουν 2 διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα”.




Σε Αυτό το Σόλο τον Λάτρεψα ... Ακούστε το .. θα Πάθετε !!!







Περισσότερα για τον Κυριάκο ... Εδώ !!! ( Κάντε Κλικ )

Δεν υπάρχουν σχόλια: