********* ********************** DSV Blog: Ποτέ... μα Ποτέ ρε γαμώτο. Στην Αρχή Ναι... αλλά μέχρι το Τέλος ΠΟΤΕ !!!

Τρίτη, Αυγούστου 10, 2010

Ποτέ... μα Ποτέ ρε γαμώτο. Στην Αρχή Ναι... αλλά μέχρι το Τέλος ΠΟΤΕ !!!

Ιδίως τις τελευταίες μέρες που το Blog πήρε πολύ τα πάνω του (και ευχαριστώ άλλη μία φορά τον Τατσόπουλο και τις κοινοποιήσεις του που απλόχερα και αβίαστα μου χάρισε), επικοινωνώ με 2 - 3 και εχθές και η 4η και πιο τραβηγμένη περίπτωση Γυναίκας με "Γ" κεφαλαίο.

Εδώ και 2 χρόνια από την στιγμή που κυκλοφόρησε το Blog μόνο μία είχα από το μακρινό Λονδίνο, που της έχω κάνει και ειδική Μνεία σε Ανάρτησή μου...

Και ας αρχίσω από αυτήν που με τσαμπουκά από τις πρώτες κιόλας μέρες Παραδέχτηκε ευθαρσώς ότι η Γυναικεία Πουτανιά είναι μέσα στο Dna τους και όσο και να θέλουν δεν βγαίνει, απλά με προσπάθειες και κόπο... προσπαθούν να το κατευνάσουν...

Μόλις πριν λίγες μέρες μου έλεγε πόσο χαρούμενη είναι που θα συγκατοικήσει με την Αγαπημένη της Φίλη αλλά δεν έκρυβε την Φοβία της μην τυχόν και χωρίς να καταλάβουν τους Βγει αυτή η Μαύρη Μάγισσα που κρύβει κάθε Θηλυκό.

Τουλάχιστον ρε γαμώτο, είναι σημαντικό ότι το έχει Δει, το Ξέρει, και προσπαθεί να το Αντιμετωπίσει !!! Είναι Πολύ θετικό. Έτσι σου λέει "Προφυλάξου... όχι από Μένα... αλλά από την Μαύρη Μάγισσα που έχω βαθιά μέσα μου.. Εγώ κάνω ότι μπορώ να την κρατήσω κατευνασμένη ... αλλά Ποτέ Δεν Ξέρεις !!!"

Τις τελευταίες μέρες 2 ανοιχτά μυαλά με καθησύχασαν να μην Φοβάμαι. Ότι δεν θα με προδώσουν και δεν θα με πουλήσουν... Θέλω Πάρα πολύ Γαμώτο αλλά Φοβάμαι δεν το κρύβω !!! Φαίνονται μέχρι στιγμής Γυναίκες με Γ κεφαλαίο... αλλά μπορώ να είμαι Ατάραχος όταν έχω καεί ΚΑΙ από το Γιαούρτι ???

Τώρα Τέλος τι να πω για την Black Magic Woman (Εμφανισιακά) που γνώρισα μόλις εχθές. Λες και κατέβηκε από Άλλον Πλανήτη. Τόσο Cool, τόσο Υπεράνω... και τόσο Άνετη...

Τιιι.... Υπάρχει τέτοια ??? Υπάρχει ??? Μακάρι να υπάρχει, και "όχι για μένα αλλά για όλους του άλλους που βρίσκονται Γύρω της" όπως λέω και σε ένα Ποίημα που έγραψα το 1998. Αλλά να σας πω την Αλήθεια ... εκείνη η Γυναίκα για την οποία είχα γράψει σε μόλις 10 λεπτά αυτό το ποίημα, τελικά ... τελικά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Κλικ... Ποτέ δεν είναι Αργά...


Το είχε γράψει και ο Peter Green των Fleedwood Mac... και το αποθέωσε με την Κιθάρα του o Carlos Santana.

Είμαι κατά 99% σίγουρος ότι το καταπληκτικό αυτό κομμάτι, παίχτηκε στο ευλογημένο Woodstock ... και έγινε Χαμός. Είχε βγει μόλις έναν χρόνο Πριν !!!


Κάτι θα ήξεραν και οι παλιοί Ροκάδες που λέγανε....

" She's got me so blind I can't see;
But she's a Black Magic Woman and
she's trying to make a devil out of me. "

Αχχχχχ... DSV !!!!!!!!




"Black Magic Woman" is a song written by Peter Green that first appeared as a Fleetwood Mac single in various countries in 1968, subsequently appearing on the 1969 Fleetwood Mac compilation albums English Rose (US) and The Pious Bird of Good Omen (UK). It became a classic hit by Santana in 1970,

I got a Black Magic Woman.
I got a Black Magic Woman.
Yes, I got a Black Magic Woman,
She's got me so blind I can't see;
But she's a Black Magic Woman and
she's trying to make a devil out of me.

Don't turn your back on me, baby.
Don't turn your back on me, baby.
Yes, don't turn your back on me, baby,
Don't mess around with your tricks;
Don't turn your back on me, baby,
'cause you might just wake up my magic sticks.

You got your spell on me, baby.
You got your spell on me, baby.
Yes, you got your spell on me, baby,
Turnin' my heart into stone;
I need you so bad,
Magic Woman I can't leave you alone.




Αν σας άρεσε η ανάρτηση... κάντε κοινοποίηση με το κουμπί Share. Μπορείτε να την στείλετε κατευθείαν με E-mail.... πατώντας "Share", στη συνέχεια το Φακελάκι "E-mail", και τέλος το φακελάκι στα "περισσότερα".


Bookmark and Share


Όσοι θέλετε να γράψετε την γνώμη σας ... πατήστε στο "σχόλια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: