********* ********************** DSV Blog: Ένας Σχιζοφρενής ... Υπέροχος Άνθρωπος !!!

Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019

Ένας Σχιζοφρενής ... Υπέροχος Άνθρωπος !!!



Δεν είναι ένας Τυχαίος ... είναι Ένας πολύ Βασανισμένος Άνθρωπος ... ένας πολύ Ασκητικός Άνθρωπος ... ένας Πολύ Έξυπνος Άνθρωπος !!!

Δεν είπε ποτέ την Λέξη Σχιζοφρενής !!! Για τον Δασκαλάκη που κατά 99% τον ξέρετε ... αλλά και όσοι δεν τον ξέρετε αν Googlάρετε θα δείτε ποιος είναι. Πάντως και να τον ξέρετε και να μην ... σας Προτείνω Ανεπιφύλακτα αυτό το Βίντεο !!! ( έχει και 2ο Μέρος )


Τον John Nash πάλι θα τον ξέρετε κατά 99% ... και λόγω της ταινίας ... Ένας Υπέροχος Άνθρωπος και εγώ από την ταινία τον έμαθα ... δεν τον γνώριζα πριν οπότε τι να πω γι αυτόν ... λίγα θα είναι ... και Βέβαια τι να πω και για τον Δασκαλάκη ... το ίδιο Ενεός μένω και δεν μπορώ να γράψω τίποτα γιατί θα είναι πολύ Λίγο !!!

Ναι !!! Και μπορεί να μην το πιστεύετε ... αλλά αυτός είναι Έλληνας !!! Γεννήθηκε στην Ελλάδα και μέχρι το Πανεπιστήμιο ζούσε στην Ελλάδα. Το γιατί δεν ζει τώρα στην Ελλάδα ας μην το σχολιάσω .. Είναι και αυτό Προφανέστατο !!!

Ναι ... Αυτόν που οι άλλοι θα τον Έλεγαν απλά Σχιζοφρενή και θα σταματούσαν και θα Κολούσαν σε αυτό και μόνο ... ο Δασκαλάκης ούτε καν το Ανέφερε. Αρκέστηκε να πει  "Δεν είναι ένας Τυχαίος ... είναι Ένας πολύ Βασανισμένος Άνθρωπος ... ένας πολύ Ασκητικός Άνθρωπος ... ένας Πολύ Έξυπνος Άνθρωπος !!!"

ΝΑΙ ... Μπορεί και ένας Σχιζοφρενής ... να είναι Ένας Καταπληκτικός Πανέξυπνος και Σπουδαίος Άνθρωπος !!! ... Απλά είναι και ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΣ !!!



Υ.Γ. Αν και σας Ξαναπροτείνω να δείτε ΟΛΟ το Βίντεο ( και το 2ο Μέρος ), στο 47ο λεπτό είναι το σημείο που μιλάει για τον Nash.





Δεν υπάρχουν σχόλια: