********* ********************** DSV Blog: On-Line Lessons Ms - Office ... σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Τρίτη, Φεβρουαρίου 04, 2020

On-Line Lessons Ms - Office ... σε Ελλάδα και Εξωτερικό.



Ετοιμάζομαι εδώ και αρκετό καιρό για να μετακομίσω από το καλοκαίρι στο όμορφο Κορκ που μένουν οι πολυαγαπημένοι μου φίλοι Οικογενειακά.

Όλο αυτό το διάστημα με την Κολλητή μου από το Κορκ κάνουμε Καθημερινά Μαθήματα Ms Office με έμφαση στο Excel μιας και αποτελεί το ιδανικότερο εργαλείο για όλες τις δουλειές αλλά και τα άλλα … Word, Access, Power Point !

Μέσω Teamviewer συνδεόμαστε και κάνουμε ένα πολύ καλό μάθημα με παραδείγματα, Videos, Google, και όλα όσα θα κάναμε αν ήμασταν στο ίδιο γραφείο. Η Τεχνολογία εδώ και πολλά χρόνια ευτυχώς δίνει αυτή την δυνατότητα.

Σκέφτηκα λοιπόν, όπως κάνω μαθήματα στην Φίλη μου έτσι και θα μπορούσα να κάνω μαθήματα και σε άλλους Έλληνες του Εξωτερικού και ιδίως της Ιρλανδίας. Γιατί της Ιρλανδίας ? Γιατί λόγω της μετοίκησής μου έχω εντρυφήσει στο τι θέλει η Ιρλανδική Αγορά στο Ms Office με ειδικότητα στο Data Analyst ή παρεμφερή πεδία απασχόλησης που εγώ θέλω να ακολουθήσω. Αλλά όμως μπορούν να γίνουν μαθήματα από Ελλάδα και οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Προς το παρόν μόνο σε Έλληνες γιατί στα Αγγλικά θα κομπιάζω συνέχεια.

Τα μαθήματα δεν χρειάζεται να είναι όπως σε μια σχολή π.χ. το ECDL ( το έκανα για αρκετά χρόνια στην Ελλάδα ) … αλλά προσαρμοζόμενα στις Ανάγκες του Καθενός. Π.χ. κάποιος θέλει να πετύχει μία πρόσληψη και ζητάνε πράγματα που δεν ξέρει και έχει ελλείψεις ? … θα εστιάσουμε εκεί και όχι σε αυτά που ήδη ξέρει. Κάποιος π.χ. έχει μία εργασία αλλά το Project που του χουν αναθέσει έχει και κομμάτια που ΔΕΝ γνωρίζει ??? … θα κάνουμε μαζί το Project και αλγοριθμικά και με τις ανάλογες Functions και τον τρόπο Στρατηγικής και επίλυσης. Ώστε με την Συμμετοχή του να το καταλάβει και ο Ίδιος και να το παρουσιάσει ως Πραγματικά Δικό του Επίτευγμα.

Οι Pivot Tables και η VLOOKUP που ζητάνε Συνέχεια και τα Visualizations, τα τρομερά Γραφήματα και τις πολύπλοκες Functions θα τις αναλύσουμε βήμα με βήμα στοχευμένα για το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Δημήτρης Σ. Βαλατσός



http://dsvcv.blogspot.com/

https://www.facebook.com/dimitris.valatsos/videos/2551970598223463/?t=7


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε Inbox στο ..... DSV Facebook . (Klick)





Δεν υπάρχουν σχόλια: