********* ********************** DSV Blog: ( Ανανεωμένο μετά το βίντεο με συνέντευξη του Βαρουφάκη που ακολουθεί ). Πρέπει να ΕΝΩΘΕΙ όλη η Υγιή και Μαχητική - Τίμια και Επαναστατική Αριστερά για να βγούμε από το Τέλμα !!!

Τετάρτη, Ιουλίου 13, 2022

( Ανανεωμένο μετά το βίντεο με συνέντευξη του Βαρουφάκη που ακολουθεί ). Πρέπει να ΕΝΩΘΕΙ όλη η Υγιή και Μαχητική - Τίμια και Επαναστατική Αριστερά για να βγούμε από το Τέλμα !!!


13/7/2022  είχα γράψει ... 

Είχα μία συζήτηση σήμερα με ένα παλιό και σοφό στέλεχος της Κεντροαριστεράς και συμφωνήσαμε σε κάτι ... 

Και επειδή ξέρω ότι έχω πολλούς Συριζαίους Φίλους στο ΦΒ, που δεν αντέχουν όπως κι εγώ και Όλοι μας άλλο αυτή την Φασιστική Κυβέρνηση ... αν ο Τσίπρας δεν ελαφρύνει και ζωντανέψει ( γιατί έχει βαρύνει πολύ ... Τον ακούω να μιλάει και βαριέμαι όπως με τον Κουβέλη ... και πάει να με πιάσει ο Ύπνος ... ) ... και ξαναγίνει ο Μαχητικός και Επαναστάτης και Ριζοσπαστικός Αλέξης ... όχι Κυβέρνηση δεν βλέπω ... αλλά ούτε Διψήφιο ποσοστό ... Πρέπει να ΕΝΩΘΕΙ όλη η Υγιή και Μαχητική - Τίμια και Επαναστατική Αριστερά για να βγούμε από το Τέλμα !!! 

Και αν όλο αυτό το βαρύ πεπόνι Στάιλ του του το χουν πει οι Επικοινωνιολόγοι του για να δείχνει πιο Σωστός και Σοφός ... να τους Απολύσει όλους και να ξαναβρεί τον Παλιό του Εαυτό! 

Το έχω ξαναπεί ... Αν μπορούσαν να τα ξαναβρούνε με τον Βαρουφάκη ... τότε τα πράγματα θα άλλαζαν πολύ και θα γινόταν πανικός ... Ίσως και Αυτοδυναμία ... Και όταν λέω Βαρουφάκη ... πιο πολύ τονίζω τον Κλέωνα Γρηγοριάδη !!!

Μια τέτοια φωνή - παλμό - μαχητικότητα - επιχειρηματολογία θέλει ένα κίνημα για να σταθεί σωστά και να πάει μπροστά την Χώρα ... 


Είπα και Ελάλησα... και ελπίζω κάποιοι έστω να με Ακούσουν !!! 


Μετά όμως το βίντεο που είδα σήμερα 14/7/2022 και άκουσα τον Βαρουφάκη να προτείνει αυτό που πρότεινα ... μου δίνει ακόμα πιο Σοβαρά και Δυνατά επιχειρήματα ... να ΞΑΝΑψηφίσω ΜΕΡΑ25 ... για να πάει μετά το μπαλάκι στον Σύριζα. Αν πει όχι στην Συνεργασία ... ε τότε .... ( το αφήνω έτσι ... χωρίς να γράψω την Συνέχεια ... !!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: