********* ********************** DSV Blog: Το ξέρουν από την αρχή μα πάντα ελπίζουν...

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 22, 2010

Το ξέρουν από την αρχή μα πάντα ελπίζουν...

Μία καταθλιπτική Μοντέλα να μένει Απαθής στα χέρια της Μακιγιέρ.

Μία άλλη κοίταζε με φθόνο και αλαζονεία κάποια άλλη... ενώ μία τρίτη καθρεφτίζεται κρατώντας το Φονικό Όπλο στον Ώμο. Ένα Τσαντάκι με Καρφιά.

Μία σιδερογροθιά δοκιμάζεται στο Κοκαλιάρικο χέρι για να ανταποκριθεί όταν χρειαστεί στην πρόκληση.

Τα βλέμματα λοξά. Καμία δεν κοιτάει τον Καθρέφτη της Ομορφιάς... αλλά την διπλανή που καιροφυλαχτεί.

Μία λεπίδα μαχαίρι που βγαίνει από τη γόβα, μία σφαίρα που βγαίνει από την θήκη του Κραγιόν και η Ομπρέλα Οπλίζει σαν American Shotgun !!!

Και έτσι τελειώνει το τρέιλερ του Next Top Model 2.

Και μετά μου την πέφτουν που τα χώνω στις γυναίκες. Που φωνάζω, που εξοργίζομαι.

Τουλάχιστον εγώ τα λέω έστω με αυτό τον τρόπο... οι γυναίκες γιατί θίγονται αφού τα ανέχονται όλα αυτά Παθητικά ???

Το τρέιλερ Προλογίζει Ευθαρσώς την Ίντριγκα, το Ξεκατίνιασμα, το Ξεμάλλιασμα... και το Φάγωμα... και εμείς δεν αντιδράμε ??? Που είναι το ΕΣΡ ??? Σε κάτι τέτοια ήθελα εγώ να επεμβαίνει !!! Τι είναι ??? Διαγωνισμός ή Αρένα που τα Μοντελοπνιγμένα παίζουν το ρόλο των Μονομάχων στο Κολοσσαίο ???

Πως μετά να γίνουν οι Γυναίκες. Πως μετά να μην ξέρουν τι θέλουν. Και δεν είναι μόνο αυτές που συμμετέχουν αλλά και οι άλλες ... ακόμα και αυτές που δεν το παρακολουθούν.

Έχουμε φτιάξει μια κοινωνία, που αντί να προβάλουμε τον σωστό δρόμο ( την Ομορφιά στο συγκεκριμένο παιχνίδι ) προβάλουμε τον Λοξό, τον Ιντριγκαδόρικο... τον Απάνθρωπο.

Ξέρω θα μου την ξαναπέσουν ορισμένες και θα με πουν Μισογύνη. Αν αυτό βλέπετε ... Μαγκιά σας. Με τίποτα δεν θα με σταματήσετε όμως να φωνάζω και να τα γράφω όπως έκανα και παλιότερα στο Money, get away. Get a good job with good pay and youre okay... Και θα συνεχίσω να τα λέω και ας εκλαμβάνονται μόνο ως Μομφές και Προσβολές.

Κι όμως. Όσο και να μην το παραδέχεστε έτσι έχουν καταντήσει οι γυναίκες. Νομίζουν ότι έχουν γίνει Πιστό Αντίγραφο της Κάρυ ή της Σαμάνθας και θα τρέξουν όλοι οι Ηλίθιοι και θα τις Παρακαλάνε.

Και το κακό είναι ότι όταν συνειδητοποιούν πόσο Ηλίθιοι είναι αυτοί που τρέχουν από πίσω... λένε το Ανεγκέφαλο " Αφού δεν Υπάρχουν Άντρες ".

Που να τους βρεις γαμώ το Κερατό μου αφού τραβάς τους Ηλίθιους. Θες Φράγκα για να κυκλοφοράς, Μαλάκα... για να μην φέρνει αντιρρήσεις και να τον κάνεις ότι θέλεις, Κάμπριο για να κάνεις την μόστρα σου στην Παραλιακή... και Πισίνα για να μην ταλαιπωρείσαι στην Κίνηση καλοκαιριάτικα.

Αααα, και διακοπές.... όχι στην Ελλάδα... αλλά στο Εξωτικό Ντουμπάι !!!


Έχω Άδικο ??? Αυτά δεν προβάλλονται μέσα από αυτές τις εκπομπές και τα ριαλιτοπαίχνιδα ??? Ξέραμε εμείς πριν μερικά χρόνια που πέφτει το Ντουμπάι ???

Λυπάμαι πολύ για εκεί που έχουμε φτάσει... Και λυπάμαι ακόμα πιο Πολύ γιατί βλέπω ότι το πράγμα δεν σταματάει... αλλά συνέχεια χειροτερεύει.

Πήξαμε από "Μοντέλα" ( ο Θεός να τα κάνει ), που ο μόνος σκοπός τους αφού ξεροτηγανιστούν το καλοκαίρι και σταφιδιάσουν (το μέλλον θα δείξει) το μόνο που προσπαθούν είναι να φτιάξουν τα οπίσθια της φωτό... για έναν καλό Γαμπρό (που θα λεγε κι η Θεια μου).

Τώρα πόσο καλός θα είναι ο Γαμπρός που σκέφτεται έτσι και ψάχνει για Μόνο για τέτοια... θα τον λουστείτε όταν το Μάθετε !!!

Αλλά διάλεξα αυτή ειδικά την φωτό γιατί το δύχτι... με το περιεχόμενο μέσα... παρόλο που δεν λέω, πολύ ωραίο είναι... παραπέμπει ιδανικά σε Τσουβάλι με Πατάτες !!!

Όπως τα κορίτσια.... που στην Νιότη τους Πουλιούνται με το Κιλό... και μετά Δυστυχώς γίνονται ......


Κορίτσια της συγνώμης


Αυτό το άδειο βλέμμα στον καθρέφτη μου
κάπου το ξέρω καλά από παλιά
Nα με κοιτάει όπως οι γκρίζες οι κοπέλες που μ' αγάπησαν
κάτι χλωμές κάτι χοντρούλες με γυαλιά

Αυτές που δεν τους ρίχνεις δεύτερη ματιά
ξενοδοχεία της αγάπης νυχτωμένα
Που περιμένεις να περάσει η μπόρα και μετά
φεύγεις και σε κοιτάζουν λυπημένα

Το ξέρουν από την αρχή μα πάντα ελπίζουν
όταν σου δίνουν με αγωνία το φιλί τους
Το βλέπουν μες στα μάτια σου
το βλέπεις στα δικά τους
ένα σωρό "τελειώσαμε" η ζωή τους





Μου μείνανε οι θεωρίες και τα λόγια
ένα "τελειώσαμε" και εγώ μες στη ζωή σου
Έφυγα σαν τον κλέφτη δίχως λόγια
και δεν λογάριασα την πίκρα τη δική σου

Ένας γελοίος παρλαπίπας κοκοράκος
που όπου με παίρνει και μένα κοκορεύομαι
Ένας χαζός και ζαλισμένος ανθρωπάκος
μες του φαλλού μου το φολκλόρ να κοροϊδεύομαι

Κορίτσια της συγγνώμης μες στα μάτια σας
είναι μια λύπη που δεν έχω εγώ ξεχάσει
Κορίτσια, γκρίζα, νεράιδες της αγάπης
ό,τι ήτανε να χάσω το έχω χάσει

Κι απ' ότι μου ‘μεινε ετούτο το τραγούδι
σας δίνω απόψε που μονάχος ξενυχτάω
μοιάζει χαζό μα είναι το λουλούδι
είναι το χάδι και τα λόγια που χρωστάω
είναι το χάδι τ' απαλό που σας χρωστάω


Στίχοι: Χάρης&Πάνος Κατσιμίχας
Μουσική: Χάρης&Πάνος Κατσιμίχας
Πρώτη εκτέλεση: Χάρης&Πάνος Κατσιμίχας




Αν σας άρεσε η ανάρτηση... κάντε κοινοποίηση με το κουμπί Share. Μπορείτε να την στείλετε κατευθείαν με E-mail.... πατώντας "Share", στη συνέχεια το Φακελάκι "E-mail", και τέλος το φακελάκι στα "περισσότερα".


Bookmark and Share


Όσοι θέλετε να γράψετε την γνώμη σας ... πατήστε στο "σχόλια".


Αν σας άρεσε η ανάρτηση... κάντε κοινοποίηση με το κουμπί Share. Μπορείτε να την στείλετε κατευθείαν με E-mail.... πατώντας "Share", στη συνέχεια το Φακελάκι "E-mail", και τέλος το φακελάκι στα "περισσότερα".


Bookmark and Share


Όσοι θέλετε να γράψετε την γνώμη σας ... πατήστε στο "σχόλια".

1 σχόλιο:

neraidoni είπε...

χμ... λοιπόν, ξεκίνησες μια χαρά!
Θα είναι ανόητο νομίζω να σε χαρακτηρίσει κάποιος μισογύνη, αλλά η αλήθεια είναι πως μετά κι εσύ κάπου το χάνεις το θέμα. Μη παρεξηγηθώ, εννοώ αλλάζεις θέμα.
Ενώ έχεις φυσικά δίκιο πως είναι τρομακτικά υποτιμητικό και προσβλητικό το τρέηλερ που περιγράφεις (δεν το έχω δει), στη συνέχεια νιώθω πως εκφράζεις μια πικρία που αυτού του τύπου οι γυναίκες δεν ανταποκρίνονται σε σένα (ή σε τυπους σαν κι εσενα), αλλά σε καμπριολάδες κλπ.
Καλέ μου, ο καθένας με τον όμοιο του πορεύεται ή θελει αν πορευεται σε αυτη τη ζωή. Οι μοντέλες και οι wannabe μοντέλες, σε αυτούς τους τυπους στοχευουν γιατι αυτο γουσταρουν. Οι καμπριολάτοι επίσης το αντίστοιχο!
Το ζήτημα λοιπόν είναι πως θα ήθελες κι εσύ, όχι ένα από τα "κορίτσια της συγγνώμης", αλλά μια νεαρά με τα οπίσθια της φωτογραφίας, χωρίς όμως το δίχτυ. Δηλαδή να έχει τα πλούσια εξωτερικά χαρίσματα, αλλά να είναι ανεκτική στο οτι εσυ δεν εισαι πλούσιος, δεν είσαι ανόητος, δεν έχεις εμφάνιση μοντέλου κλπ...
Δεν είναι μεμπτό, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα :)