********* ********************** DSV Blog: Να είσαι με τα άτομα που σου βγάζουν καθημερινά, την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου…!!!

Δευτέρα, Μαΐου 20, 2019

Να είσαι με τα άτομα που σου βγάζουν καθημερινά, την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου…!!!




Όλοι γύρω μας θέλουμε να παίρνουμε σημασία, αγάπη και νοιάξιμο. Όλοι ανεξαιρέτως. Όμως, αυτό πάντα, προϋποθέτει κάτι άλλο. Το να δίνω. Είναι η ισορροπία των καταστάσεων. Δεν μπορώ να απαιτώ κάτι, το οποίο εγώ δεν δίνω. Είναι πολύ απλό. Τι γίνεται όμως όταν δίνεις, αλλά δεν σου αντιστρέφεται πίσω; Μήπως δίνεις σε λάθος άτομα ή μήπως δεν ξέρουν οι άλλοι να εκτιμούν; Μήπως κουράστηκες; Μήπως δεν ξέρεις τι πάει λάθος;

Συνήθως, η πιο λογική απάντηση που μπορούμε να δώσουμε σε αυτό, είναι πως πρέπει να επιλέγουμε που θα δώσουμε, τι και σε τι βαθμό. Και τα πιο σωστά άτομα να το κάνεις αυτό, είναι τα άτομα, τα οποία σου αποδεικνύουν με πράξεις καθημερινά, πως θέλουν να είναι μέρος της ζωής σου. Που δεν σηκώνει αμφιβολία πως σε νοιάζονται και σε αγαπάνε. Γιατί το αληθινό και το ειλικρινές, δεν έχει ερωτήματα. Είναι πάντα ξεκάθαρο. Και όταν το βρεις αυτό, δώσε απλόχερα ότι βγαίνει από την καρδιά σου.

Από την άλλη μεριά όμως, σκέψου πως, η αγάπη δεν είναι μπακάλικο. Δεν δίνεις και ζητάς τα ρέστα. Δίνεις με όλο σου το είναι και παίρνεις. Και θα πάρεις πίσω. Και αυτό είναι εγγύηση. Ότι δίνεις σου επιστρέφεται κάποια στιγμή. Μπορεί να αργήσει, μπορεί και όχι, αλλά θα έρθει. Μόνο να το πιστέψεις. Γιατί αν αμφιβάλλεις, χάσαμε το παιχνίδι.

Και μην ξεχνάς...Να είσαι αυτό, που θέλεις να βλέπεις στους άλλους…Όλα, από εμάς ξεκινάνε…

Άρα

“Να περιτριγυρίζεις τον εαυτό σου, με άτομα που κάνουν όνειρα, που δίνουν αγάπη, αλλά το πιο σημαντικό, είναι να είσαι με τα άτομα που σου βγάζουν καθημερινά, την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου…!!! Γιατί αυτά τα άτομα θα σου δώσουν, θα πάρεις, και θα δώσεις κι εσύ. 

Και αυτό είναι σίγουρο…”

Όχι Τοξικά που σου ρουφάνε όλη την Ενέργεια !
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: