********* ********************** DSV Blog: Γιατί είναι Ανασφαλείς οι Γυναίκες στην εποχή των Σόσιαλ Μίντια ??? Γιατί βάζουν 100 φίλτρα ? Τι θέλουν να κρύψουν ? Τι θέλουν να Πετύχουν ???

Τρίτη, Αυγούστου 25, 2020

Γιατί είναι Ανασφαλείς οι Γυναίκες στην εποχή των Σόσιαλ Μίντια ??? Γιατί βάζουν 100 φίλτρα ? Τι θέλουν να κρύψουν ? Τι θέλουν να Πετύχουν ???

 

Γιατί οι όμορφες γυναίκες είναι τόσο ανασφαλείς για την εμφάνισή τους;

Εγώ θα απαντήσω .. γιατί οι περισσότερες είναι άσχημες μέσα τους .. Έμειναν μόνο στην Εξωτερική εμφάνιση και άφησαν όλα τα άλλα ... Αν δεν ήταν έτσι δεν θα έκαναν καλύτερο Σεξ η λιγότερο φτιασιδωμένες από τις Ψωνάρες ... Οι ψωνάρες όταν κάνουν Σεξ κοιτάνε μην πέσει ο κώλος τους απ τις Σφαλιάρες .. κρατάνε το στήθος να μην κουνιέται για να μην κρεμάσει ... και δεν σφίγουν τους μυς όταν καυλώνουν για να μην κάνουν ρυτίδες ... 

Οι παχουλές όμως δεν είναι τόσο ματαιόδοξες ... και οι μη φτιασιδωμένες ... και τα δίνουν όλα στο Σεξ χωρίς να νοιάζονται πως θα είναι εμφανησιακά... Το Σεξ είναι ζωώδες ... δεν σε νοιάζει αν φαίνεται η κυτταρίτιδα σου ... ο μεγάλος κώλος σου ( που εμάς μας αρέσει και το λέμε Κωλάρα ) ... η τα βυζιά σου αν κρέμονται ... ( καλύτερα γιατί μας αρέσει να κουνιούνται αναλογικά με την ένταση της διείδυσης ... )

Ψόφιες λοιπόν οι "Όμορφες" τάχα μου ... γι αυτό και όλο και απορρίπτονται και γίνονται Ανασφαλάρες Ψωνάρες ... 

Συχνότατο στην Εποχή μας !!! 

Και πως φαίνονται από μακριά και από την αρχή ???

Απλά θέλουν να δείχνουν Μοναδικές και να μην Τσουβαλιάζονται ( όσες μιλάνε για τσουβάλιασμα περίμενε το γρατζούνισμα ) ... δεν δέχονται άλλη άποψη ( Ότι πεις ) ... έχουν 100 και παραπάνω Σέλφι με βυζιά μέχρι την ρόγα .. μπούτια μέχρι το Βρακί ... στο μπάνιο με όλα τα μαγιό και ότι έχουν καλό έξω ( τα άλλα τα κρύβουν με μαξιλάρια .. κρυμμένες πίσω από κορμό δέντρου κτλ. ) ... και την φωτό της Μασχάλης ... Όποια έχει φωτό με χέρι πίσω από το κεφάλι ... καταρχάς ψοφάει για Σεξ ... και θέλει να σε Αποπλανήσει ... 

Ψοφάει για Σεξ ... αλλά μόνο την λέξη να αναφέρεις το παίζει Μυξοπαρθένα που δεν ψάχνεται ... και σταματάει να σου μιλάει και ίσως κάνει διαγραφή ... Δεν μπλοκάρει με την ελπίδα ότι θα την παρακαλέσεις να ξαναμιλήσετε ... 

Θέλει να ξέρει ότι την θες μόνο για ΣΧΕΣΗ πρώτα ... να την δέσει ... και μετά να αποφασίσει ότι θα πάτε έστω για ένα καφέ.

Αν αρχίσει Ηλικίες και ιστορίες .. σκέφτεται αν είστε Αρκετά μεγάλοι για παιδιά ... 

Αν αρχίσει Κίνκυ μέχρι και πρόστυχα Σεξουαλικά υποννούμενα ακόμα και Πρόστυχες φαντασιώσεις .. το κάνει για να μπορέσει να σε οδηγήσει για δέσμευση νομίζοντας έτσι ότι θα είσαι ευχαριστημένος και στο Σεξ και δεν θα κοιτάς Καμία μετά.

Θα βγαίνεις ΜΟΝΟ μαζί της. Θα σ αρέσει ΜΟΝΟ αυτή και καμία άλλη ... και δεν θα μιλάς με καμία στο φβ και κανένα λάικ ... Που ? στο φβ που ξέρει ότι πριν μιλούσες γιατί έτσι σε γνώρισε και αυτή ... 

ΚΑΙ ... ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΛΛΑΞΕΙ !!! 

ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΡΦΗ !!!


ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΗ ΓΥΝΑΙΑ ... ΘΑ ΣΑΣ ΡΟΥΦΗΞΟΥΝ ΣΑΝ ΒΑΜΠΙΡ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΓΚΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΥΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ !!! 

Παραθέτω και ένα άρθρο από το https://www.glagios.gr


Έρευνες έχουν δείξει ότι τείνουμε να θεωρούμε πως οι  ‘αντικειμενικά’ όμορφες γυναίκες  είναι πιο ευτυχισμένες, δυναμικές και μπορούν να κατακτήσουν τα πάντα χωρίς προσπάθεια. Αυτά και πολλά άλλα όμως σπάνια είναι αληθή για τις γυναίκες αυτές.

Μεγαλώνοντας σε μια κοινωνία όπου η μεγαλύτερη έμφαση δίνεται στην εξωτερική εμφάνιση από πολύ μικρή ηλικία, οι γυναίκες έχουν μάθει να υπομένουν την κοινωνική πίεση, προσπαθώντας να προσεγγίσουν το «ιδανικό» πρότυπο ομορφιάς. Η επαναλαμβανόμενη έκθεση σε μη-ρεαλιστικά παραδείγματα έχει ως αποτέλεσμα τον συνεχή εξονυχιστικό έλεγχο των εξωτερικών χαρακτηριστικών και της σύγκρισης, πολλές φορές εις βάρος της ανάπτυξης μιας ισχυρής προσωπικότητας.

Μια πολύ όμορφη ανασφαλής γυναίκα συχνά συγκρίνει τον εαυτό της σε όλα τα επίπεδα… το σώμα της, το πρόσωπο, τα μαλλιά, την ηλικία, στο βάρος. Πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο το οποίο θέλει να φτάσει και που την κάνει να αισθάνεται λιγότερη. Αν προσθέσουμε σε αυτό και μια σκληρή κριτική τότε η αυτοεκτίμηση μιας όμορφης γυναίκας μπορεί να μηδενιστεί.

Αν αναλογιστούμε ποια είναι η έννοια των φίλτρων στο ινσταγκραμ, ίσως καταλάβουμε σε τι παράλογο κόσμο ζούμε. Τι ακριβώς προσπαθούμε να κάνουμε όταν βάζουμε ένα φίλτρο; Να καλύψουμε τις ατέλειες μας; Για ποιόν λόγο; Με ποιον συγκρινόμαστε; Σε ποιον θέλουμε να μοιάσουμε;

Λόγω του ότι κάποιες γυναίκες έμαθαν από μικρή ηλικία να βασίζονται στην εμφάνιση τους για να παίρνουν προσοχή και αποδοχή από τους άλλους, συχνά αυτό γίνεται το εργαλείο που χρησιμοποιούν εναντίον τους εκάστοτε σύντροφοι και φίλοι.

Δεν είναι σπάνιο κάποιος να προβάλει τις δικές του ανασφάλειες σε κάποιο ευάλωτο άτομο, μέσα από συνεχή σχόλια που στοχεύουν στο να νιώσει το άτομο ακόμα πιο ανασφαλές. Οι χειριστικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν συχνά αυτή τη μέθοδο.

Οι ψυχικές και συναισθηματικές δυσκολίες τείνουν να εντείνουν τις ανασφάλειες των γυναικών όταν γίνονται αποδέκτριες αρνητικών σχολίων σε μια περίοδο ψυχικής ευαλωτότητας. Πολλές γυναίκες έχουν μάθει να ανέχονται αρνητικά ή ακόμα και προσβλητικά σχόλια για την εμφάνιση τους, πιστεύοντας ότι οι άνθρωποι που κάνουν αυτά τα σχόλια θέλουν να τις βοηθήσουν να γίνουν καλύτερες. Σε πολλές περιπτώσεις, η ανασφάλεια επεκτείνεται στον φόβο της εγκατάλειψης, με αποτέλεσμα οι γυναίκες να προσπαθούν μανιωδώς να διατηρήσουν την εξωτερική τους εικόνα για να μην εγκαταλειφθούν από έναν φίλο ή σύντροφο. Ένας λάθος σύντροφος αρκεί για να τραυματίσει ένα κορίτσι σ’ οποιαδήποτε ηλικία κακοποιώντας την λεκτικά και ψυχολογικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: