********* ********************** DSV Blog: Αν την είχα θα είχα γυρίσει όλο τον κόσμο μαζί της ... !!!

Κυριακή, Αυγούστου 23, 2020

Αν την είχα θα είχα γυρίσει όλο τον κόσμο μαζί της ... !!!

Ο Άλλος .. στήνεται μπροστά στην Μπέμπα την GS ... σαν να λέει ... τόση μου είναι η ... Π...οτοσυκλέτα μου ... Εσείς την έχετε τόση ???


Καθαρά επίδειξη και μέτρημα όπως κάναμε στο Δημοτικό ...

Εμένα ο Μπαμπάς μου είναι Αεροπόρος και θα έρθει να σε Βομβαρδίσει ... Και μένα είναι Πλοίαρχος ... και θα έρθει να σου ρίξει Τορπίλη ...

Εντάξει ΝΑΙ .. το παραδέχομαι ότι είναι η Μηχανή των Ονείρων μου και με πειράζει που εσύ την έχεις και εγώ δεν την έχω... Με πειράζει ... Δεν ζηλεύω ... γιατί αν την είχα θα είχα γυρίσει όλο τον κόσμο μαζί της ... κι εσύ ξέρω ότι την έχεις μόνο για τον Βόλο και για επίδειξη καθαρά ... επειδή έχεις φάει τα λεφτά του Κοσμάκη από το δήθεν χλιδάτο γραφείο σου ... Ναι με πειράζει γιατί δεν την Απέκτησες με τίμιο τρόπο ... και εγώ που πάω με τον Σταυρό στο χέρι ... δεν την Έχω ... ( που να βρω 23.000 για να την αγοράσω ... ή έστω 5.000 για μεταχειρισμένη ... ) ΝΑΙ ... ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ !!! ... .... γιατί ξέρω ότι θα παραμείνω τίμιος και ποτέ δεν θα γυρίσω τον κόσμο που είναι όνειρό μου από παιδί... Γύρος του Κόσμου με Μοτοσυκλέτα ... Ναι .. σαν τον Ερνέστο !


Δεν υπάρχουν σχόλια: