********* ********************** DSV Blog: Μια Επαναστάτρια Οραματίστρια ... που δεν δίστασε να "θυσιάσει" την Ζωή της για τον Συνάνθρωπο ! Πραγματικός Άνθρωπος ... Πότε θα βρω εγώ μια τέτοια ???

Τετάρτη, Ιουλίου 27, 2022

Μια Επαναστάτρια Οραματίστρια ... που δεν δίστασε να "θυσιάσει" την Ζωή της για τον Συνάνθρωπο ! Πραγματικός Άνθρωπος ... Πότε θα βρω εγώ μια τέτοια ???

 


Αυτό που μου σπάει πιο πολύ τα νεύρα και γίνομαι μέχρι και Υστερικός ... είναι η Επιμονή των Μεγάλων ( Άνω των 70 ... και ) ... να ΜΗΝ πουλήσω το 5άρι σπίτι μου ( ζω μέσα σε ένα από τα 5 δωμάτια ) ... και να ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ !!!

Έλεος γμτ ... είναι χειρότερο από το "πότε θα κάνεις παιδί?" που λένε στις γυναίκες. Και όσες φορές όταν μου το είπανε τους ρώτησα ... "Έχετε κάποια να μου προτείνετε ?" ... κανένας ... μα κανένας δεν μου είπε ... ναι .. αυτή και αυτή θα ταίριαζε με σένα και θα κάνατε καλή οικογένεια. Αλλά και 2 άτομα σε 130 τετραγωνικά σπίτι... είναι πολύ. Ααα όοοχχιιι ... Να κάνω ΚΑΙ παιδιά στα 52 μου ... δλδ κοντά στα 55 ... αν βρω κάποια σε λίγο διάστημα και μέχρι να γνωριστούμε και και και ... 

Έλεος βρε Σαπράλια ... Έλεος ... Βγείτε από την Παροπιδιασμένη ζωή σας και δείτε ξεκάθαρα και με κάποια έστω ιχμάδα λογικής. Και το λέω και το ξαναλέω ... ΔΕΝ θέλω να παντρευτώ. Και εγώ όποιν βρίσκω που μάλλον θα έχει παιδιά ... εγγόνια ... του λέω για το σπίτι και αν δεν ενδιαφέρεται ... αν ακούσει κάποιον να του το πει. Να ... ένας συμπαθέστατος παππούς ( ο πιο συμπαθής ) μου είπε ... αν το ήξερα πριν 2 μήνες θα το έπαιρνα. Πήρε η Κόρη μου ένα άλλο πριν λίγο ... Να ... άρα καλά κάνω και το λέω.

Οκ με την Παντρειά δεν το χω ... Εδώ δεν το χω με τις σχέσεις ... και στο κάτω κάτω ΔΕΝ μπορώ να βρω γυναίκα που να μου αρέσει για να μείνω μεγάλο χρονικό διάστημα να πεις ότι είναι ένα προοίμιο μιας επικείμενης σχέσης. Δεν ξέρω .. ίσως επειδή από μικρός ήμουνα ονειροπόλος και έβλεπα ταινίες και διάβαζα βιβλία και ταυτιζόμενα με κάποιες ηρωίδες που οκ ... "δεν υπάρχουν" και το ήξερα. Αλλά σκεφτόμουνα ... αφού κάποιος και είναι και πολλοί γράφουν για έναν τέτοιο χαρακτήρα ... ε πρέπει κάπου να υπάρχει αλλά σιγά την τύχη μου μην πέσω σε μία από δαύτες.

Έτσι και η Ηρωίδα της σημερινής Ανάρτησης. Είναι η Σάρλοτ από το Hysteria που ξαναείδα πρόσφατα. Μια γλυκειά κοπέλα με πλούσια οικογένεια, που προτίμησε να φοράει φθαρμέρνα ρούχα ... να τρώει ελάχιστα και να περνάει πολύ φτωχικά για να βοηθάει τους Άπορους, τους Ανύμπορους και τους Άστεγους. Συνέχεια ερχόταν σε κόντρα με τον Πατέρα της γιατί ήθελε να τον πείσει να βοηθήσει στην Αγαθοεργία αλλά γιατρός και Αγαθοεργία ? Σπάνιο ... ! Και συνέχεια την έδιωχνε και της έλεγε ότι δεν θα δώσει Σεντ.

Αυτή επέμενε. Οραματιζόταν μία κοινωνία που η Γυναίκα θα έχει περισσότερα δικαιώματα, θα μπορεί να σπουδάσει και να ψηφίζει ... και κάποια στιγμή να κατέχει θέσεις που εκείνη την εποχή ήταν Αδύνατον. Μια Επαναστάτρια Οραματίστρια ... που δεν δίστασε να "θυσιάσει" την Ζωή της για τον Συνάνθρωπο ! 

Πραγματικός Άνθρωπος ... 

Πότε θα βρω εγώ μια τέτοια ??? 


Hysteria (2011) Poster

 (2011)

Maggie Gyllenhaal: Charlotte Dalrymple

Photos 

Hugh Dancy and Maggie Gyllenhaal in Hysteria (2011)Maggie Gyllenhaal in Hysteria (2011)Maggie Gyllenhaal in Hysteria (2011)Hugh Dancy and Maggie Gyllenhaal in Hysteria (2011)Hugh Dancy and Maggie Gyllenhaal in Hysteria (2011)

Quotes 

Δεν υπάρχουν σχόλια: