********* ********************** DSV Blog: Τι Πάθαμε εμείς οι Άντρες και όλοι αυτοί οι βιασμοί ??? ,.. ρώτησε κάποιος σε ένα Πάνελ. ΚΟΒΙΝΤ πάθαμε τι πάθαμε ... και κράτησε και πολύ !!! Και Συνεχίζει ...

Σάββατο, Οκτωβρίου 15, 2022

Τι Πάθαμε εμείς οι Άντρες και όλοι αυτοί οι βιασμοί ??? ,.. ρώτησε κάποιος σε ένα Πάνελ. ΚΟΒΙΝΤ πάθαμε τι πάθαμε ... και κράτησε και πολύ !!! Και Συνεχίζει ...

 


Πολλοί βιασμοί είπανε σε ένα Πάνελ ... Τι γίνεται ??? Όλο Βιασμοί ... Ήταν και πριν και δεν τα ακούγαμε ... ή τώρα τα καταγγέλουνε και γίνεται Χαμός ... 

Τι Πάθαμε εμείς οι Άντρες λέει κάποιος ... Τι έχουμε Πάθει ???


( Η Δική μου Άποψη ) 

Κόβιντ Πάθαμε Όλοι ... Πολύ Απλό !!! 

Επί Κόβιντ ... κανένας δεν ακουμπούσε κανέναν ... και κράτησε πολύ καιρό ... και Συνεχίζει !!! 


Κορονοϊός για το Σεξ: «Σε θέλω μόνο για εμένα»

Συγγραφέας: TFM.gr Συντακτική Ομάδα



Κολλάει ο ιός με το σεξ;

Ο ιός κολλάει με σταγονίδια, αυτό είναι το μόνο σίγουρο και κολλάει εύκολα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν έχει παρατηρηθεί να είναι δυνατή η μετάδοση του ιού μέσω της σεξουαλικής επαφής. Αυτό σημαίνει πως μπορούμε νακάνουμε σεξ ΑΛΛΑ υπό προϋποθέσεις.

  1. Κανένας από τους δύο να μην φέρει τον ιό ή νανοσεί από αυτόν (καλά αν νοσεί, δύσκολο να έχει και όρεξη για σεξ).
  2. Να είμαστε και οι δύο απομονωμένοι σε καραντίνα.
  3. Να τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής, τόσο σε ό,τι αφορά εμάς τους ίδιους όσο και τις επιφάνειες που θα ακουμπήσουμε.

Το φιλί αποτελεί ξεκάθαρα μέσο μετάδοσης, αν ένας από τους δύο συντρόφους είναι φορέας αφούφέρει σταγονίδια. Και συνήθως σεξ χωρίς φιλί, δε γίνεται. Εκτός αν είσαι η JuliaRoberts στο Pretty Woman. Ωστόσο υπάρχουν γιατροί που προτείνουν να μην υπάρχει επαφή με φιλιά και ναπροσπαθήσουμε να μην ακουμπάμε τα χέρια μας σε μύτη, μάτια, στόμα. Τάδε έφη οAnup Dhir, πλαστικός χειρουργός καισυνεργάτης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Σεξουαλικής Ιατρικής.

Ο ίδιος γιατρός πρότεινε να προτιμούμε σεξουαλικές στάσεις που δε φέρνουν σ’ επαφή τα δύοπρόσωπα των συντρόφων. Η επιλογή και τα συμπεράσματα δικά σας…

Το σημαντικό που κρατάμε, είναι η μονογαμική διάθεση με συντρόφους που γνωρίζουμε κι εμπιστευόμαστε. Αν έχουμε σταθερό σύντροφο, φροντίζουμε να μένουμε μαζί σε καραντίνα, να προστατευόμαστε και να κάνουμε όσο σεξ θέλουμε εφόσον είμαστε υγιείς. Ακόμη κι αν υπάρχει υποψία κορονοϊού, δεν κάνουμε σεξ γιατί μπορεί ναείμαστε φορείς με ήπια συμπτώματα.

Κι αν είμαι single;

Αν τώρα είμαστε single και ζούμε μόνοι, τα πράγματα δυσκολεύουν. Εκεί κυβερνήσεις και γιατροί, σου εκπέμπουν SOS σε ό, τι αφορά το σεξ.

Η RitaBakshi, γυναικολόγος και μία εκ τωνιδρυτών του Διεθνούς Κέντρου Γονιμότητας, υπενθυμίζει ότι ο κορονοϊός δεναποτελεί σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Μεταδίδεται όμως από το σάλιο και γι’αυτό τα φιλιά αυξάνουν τον κίνδυνο μόλυνσης.

Η φωνή τηςαρμόδιας υπηρεσίας Υγείας της Ιρλανδίας, που συστήνει να παραμείνουμε σεξουαλικά ενεργοί μόνο με κάποιον με τον οποίο ζούμε μαζί και που δεν έχει τον ιό ή τα συμπτώματά του, να αποφεύγουμε να φιλάμε καποιον που δε ζει μαζί μας ή έχει τα συμπτώματα και να εξετάσουμε το ενδεχόμενο ενός διαλείμματος από τις σαρκικές αλληλεπιδράσεις κατά πρόσωπο, έχει προφανώς ακουστεί σε όλο τονπλανήτη.

Γιατί σου λέει, μένουμε σπίτι, να μην κάνουμε και σεξ; Η αλήθεια είναι πως όταν δεν έχουμε σταθερό σύντροφο, θα ήταν καλό να κάνουμε αποχή από το σεξ και κυρίως να μην κάνουμε σεξ με πολλά διαφορετικά άτομα γιατί μπορεί να διασπείρουμε τον ιό. Κι αυτό, όχι, δεν είναι αστείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: