********* ********************** DSV Blog: Κάθε χρόνο κάνω τον Ισολογισμό του Blog μου. Ποιος θα το περίμενε ότι θα φτάσει σχεδόν τα 500.000 views χωρίς διαφήμιση ... χωρίς προώθηση ... και ΝΑΙ θα το πω ακόμα μια φορά ... χωρίς ΒΟΗΘΕΙΑ από κανέναν τάχα μου "ΦΙΛΟ". Μια κοινοποίηση είναι Δωρεάν ρε ! Ναι εσύ που λες ότι Νοιάζεσαι για Μένα.

Δευτέρα, Ιανουαρίου 02, 2023

Κάθε χρόνο κάνω τον Ισολογισμό του Blog μου. Ποιος θα το περίμενε ότι θα φτάσει σχεδόν τα 500.000 views χωρίς διαφήμιση ... χωρίς προώθηση ... και ΝΑΙ θα το πω ακόμα μια φορά ... χωρίς ΒΟΗΘΕΙΑ από κανέναν τάχα μου "ΦΙΛΟ". Μια κοινοποίηση είναι Δωρεάν ρε ! Ναι εσύ που λες ότι Νοιάζεσαι για Μένα.

Από το Πικ του 22 ,,, φαίνεται ότι αν συνεχίσει έτσι το 23 θα εκτοξευθεί. Σας το Υπογράφω γιατί θα κάνω Live Streaming ... Το σχεδιάζω πολύ καιρό ... Από το καλοκαίρι ... 

Ακόμα δεν έχω φτιάξει όλο το Φορμάτ ... μιας και έχω ένα σωρό δουλειές όλο αυτό τον καιρό ... και δεν προλαβαίνω. 

Αλλά ΘΑ προλάβω ... και το εγγυούμαι ... ( Υπό ΚΣ )

 500.000 views χωρίς διαφήμιση ... χωρίς προώθηση ... και ΝΑΙ θα το πω ακόμα μια φορά ... χωρίς ΒΟΗΘΕΙΑ από κανέναν τάχα μου "ΦΙΛΟ". Μια κοινοποίηση είναι Δωρεάν ρε ! Ναι εσύ που λες ότι Νοιάζεσαι για Μένα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: