********* ********************** DSV Blog: Για τους Φίλους του Προοδευτικού χώρου !!! Το 25 έρχεται ... 2 Χρόνια μείνανε ... Ίσα που προλαβαίνουμε !!!

Τετάρτη, Ιανουαρίου 04, 2023

Για τους Φίλους του Προοδευτικού χώρου !!! Το 25 έρχεται ... 2 Χρόνια μείνανε ... Ίσα που προλαβαίνουμε !!!

 


Θα κάνω εγώ την αρχή .. γιατί παρόλο που δεν έχω ακούσει άλλον να έχει την δική μου Αντίληψη και να την κάνει Φανερή ... είμαι σίγουρος πως υπάρχουν αρκετοί που θέλουν τον Αλέξη και τον Γιανη ξανά μαζί ( έστω με αποστάσεις ... όπως στην φωτό ... έστω χωρίς Έρωτα όπως ξεκίνησαν ... έστω για το Καλό της Ελλάδας που πρέπει να μείνει χωρίς την ΑΕ και τα Αίσχη που καθημερινώς κάνει και δεν έχουν τελειωμό. )

Όσοι θα με ξέρετε και θα έχετε διαβάσει αρκετά Ποστ ... ποτέ δεν ήμουνα υπέρ αυτού του Διαζυγίου. Ήμουνα πάντα στην Επανένωση ... και δεν τα είχα βάλει προς ένα μέρος και ήμουνα υπέρ κάποιου άλλου. Εντάξει ο Αλέξης Αναγκάστηκε να κάνει ότι έκανε γιατί ήταν με το πιστόλι στον κρόταφο ... και ο Γιάνης για να διατηρήσει τα πιστεύω του και αυτά που πίστευε και είχε πει ... Σταθερά και Αμετακίνητα.

Το λάθος ήταν στο εξής. Ο Γιάνης δεν συγχώρησε ΠΟΤΕ τον Αλέξη ... χωρίς όμως να μπει εντελώς στην Θέση του Αλέξη. Άλλο Υπ. Οικονομικών και Άλλο Πρωθυπουργός. Είναι σαν αν λέμε να έχεις υψοφοβία και ο ένας να κοιτάει από τον 3ο και ο άλλος από τον 9ο. Είναι το ίδιο ? Ποιον θα κυνηγούσαν με τις πέτρες την άλλη μέρα αν μας έδιωχναν από την ΕΕ ? Βέβαια πρώτα τον Πρωθυπουργό και μετά όλους τους άλλους.

Ξέρω ... και να κάνουν Κυβέρνηση .. θα φαγωθούν πάλι σε λίγες μέρες. Αλλά στο χέρι τους είναι ( και πιο πολύ του Βαρουφάκη ) να βάλουν τα πράγματα στην άκρη και να κοιτάξουν την ΑντιΜητσοτακική Ελλάδα, Γιατί άλλο ΔΕΝ πάει.

Μιλάω σαν Μέλος του 25 και ψηφοφόρος του 25 ... πως ιδίως από την Ανακοίνωση της Πόπης ... είμαι με το Ένα πόδι από εκεί και το Άλλο από εδώ. Αυτοί οι 2 πρέπει να ξαναγίνουν Ένα ... Όπως και πρέπει η Δανάη να μπει Ενεργά στην Πολιτική Σκηνή και μέσα στην Βουλή.

Το 25 έρχεται ... 2 Χρόνια μείνανε ... Ίσα που προλαβαίνουμε !!! 



Δεν υπάρχουν σχόλια: