********* ********************** DSV Blog: ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΤΑΛΙΜΠΑΝ ... ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ !!! Και ... ο Καθένας Ψηφίζει ΟΤΙ Θέλει ( Απλά αν δεν θέλει ΝΔ ... Απολύεται ... ) ... Να πως βγαίνουν τα 41% !!!

Δευτέρα, Μαΐου 22, 2023

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΤΑΛΙΜΠΑΝ ... ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ !!! Και ... ο Καθένας Ψηφίζει ΟΤΙ Θέλει ( Απλά αν δεν θέλει ΝΔ ... Απολύεται ... ) ... Να πως βγαίνουν τα 41% !!!

 


Πριν κάνω την Μεγάλη Αναλυτική Ανάρτηση στο Μπλογκ μου λέω Λακωνικά το αποτέλεσμα των Εκλογών ... 

Κούλης - Τσίπρας - Ανδρουλάκης - Κουτσούμπας - Βαρουφάκης πήγαν την 1η μέρα και έκαναν Ωσάν τα Πρόβατα το Εμβόλιο...Οι Αντιφρονούντες - Φιλοσοφημένοι αλλιώς - Επιφυλακτικοί - και και και ... τους γύρισαν την Πλάτη.

Ο Βελόπουλος που ΔΕΝ έκανε ... είδατε πως πήγε ... και μη μου πει κανείς για ΚΚΕ και την Κακιασμένη ... γιατί αυτοί πήραν τους δυσαρεστημένους του ΣΥΡΙΖΑ που ακόμα και από τις Επόμενες εκλογές ή θα ξαναγυρίσουν ή θα πάνε ακόμα πιο Μακριά.

Αν η Κακιασμένη μπει στην Βουλή ... που είναι πολύ πιθανόν .. θα έχει την Τύχη του Λεβέντη ... και πολύ της δίνω ... 

Αυτός ο ΝΙΚΗΣ ... μάζεψε όλους τους Διωγμένους - πρώην Πρωτοπαλίκαρα της ... ΗΨηφιακήΤαυτοτηταΕίναιοΔιαβολος του Χριστόδουλου ... που είναι με έναν Ταλιμπάν στο Σπίτι και κάθε μέρα κάνουν 1000 μετάνοιες.

Έχουμε Ταλιμπαντιθεί ... και πάμε προς την Μπούργκα ... Θα προηγηθεί Σταλινισμός και Χιτλερισμός ... Τοίχοι Ψηλά θα γίνονται όλο και πιο Ψηλά ... και θα κλειστούμε ΜΕΣΑ σε αυτά ΟΛΟΙ και δεν θα μπορούμε να φύγουμε Ωσάν την Β. Κορέα.

Τα γράφω ... Τα ξανα-αναρτώ μέρες ή χρόνια μετά και πέφτω μέσα ( όχι ότι είναι δύσκολο να τα δει κάποιος ... αρκεί να μην έχει Παροπίδες !!! ) ... αλλά ο Έλληνας πλέον ΑΝ δεν έχει έναν Ακροδεξιό να του δίνει PASS και να του διώχνει τους Μετανάστες απ την Αυλή του ... δεν μπορεί.

Και Ψηφίζει Ακροδεξιά ... για να έχει την Δουλίτσα του ... τον Μισθουλάκο του ... τα παιδάκια του ... την Απατημένη Σύζυγο ... και να Συνεχίζει Αμέριμος να Βιάζει παιδάκια και γυναίκες ... και να τις Σκοτώνει ... αλλά χωρίς Λιθοβολισμό.

Ακόμα κρατάμε ... Λιθοβολισμό και φτύσιμο και κρεμμάλα και Γκιλοτίνα ... θα έχουμε σε μερικά Χρόνια ... 

Ας Περιμένουμε στην Βόλεψή μας ... και ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΤΑΛΙΜΠΑΝ ... ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ !!! 

( Δεν λέω ότι η ΝΔ είναι ΓερμανοΤαλιμπάν ... αλλά δεν λέω και ότι ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ είναι !!! ή παιδεραστές ... ή Τεμπο-Καθαριστές ή αυτοί που αν δεν ψηφίσουν οι υπάλληλοί τους ΝΔ τους απολύουν ... ή ή ή ...   )

Κορυφαίος αξιωματούχος των Ταλιμπάν μίλησε για ακραία εφαρμογή του ισλαμικού νόμου

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν επαναφέρουν εκτελέσεις και ακρωτηριασμούς

AP Photo/Felipe Dana
AP Photo/Felipe Dana

Η άνοδος των Ταλιμπάν στην εξουσία στο Αφγανιστάν προκάλεσε ανησυχία στην παγκόσμια κοινότητα παρά τις προσπάθειες των Ισλαμιστών να καθησυχάσουν τη διεθνή κοινότητα. Οι ανησυχίες για την απώλεια δικαιωμάτων των γυναικών επιβεβαιώθηκαν ήδη καθώς κανένα υπουργείο δεν ανατέθηκε σε γυναίκα. Όμως τα πράγματα φαίνεται πως σύντομα θα γίνουν χειρότερα καθώς ανώτατος αξιωματούχος των Ταλιμπάν προαναγγέλλει επιστροφή εκτελέσεων και ακρωτηριασμών

Ο μουλάς Νουραντίν Τουραμπί μιλώντας στο AP News προανήγγειλε την επιστροφή των ακραίων ποινών, δηλαδή των εκτελέσεων και των ακρωτηριασμών για όσους δεν υπακούν τον νόμο της Σαρία. Η διαφορά πλέον είναι πως «οι ποινές αυτές δεν θα επιβάλλονται δημόσια όπως στην προηγούμενη διακυβέρνηση» και επέμεινε πως «κανείς δεν θα μας πει ποιοι πρέπει να είναι οι νόμοι μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: