********* ********************** DSV Blog: Ο Χρήστος ξανθάκης ... πήρε πάλι το Μαστίγιο ... ( Η Αλήθεια είναι ... )

Τετάρτη, Μαΐου 24, 2023

Ο Χρήστος ξανθάκης ... πήρε πάλι το Μαστίγιο ... ( Η Αλήθεια είναι ... )

 


Τον Χρήστο τον Ξανθάκη τον Ξέρω από τα Χρόνια της Ελευθεροτυπίας και της Κυριακάτικης. Παλιά Καραβάνα της Ελευθεροτυπίας ... κάθε φορά που έβγαινε μια έρευνα με κυνηγούσε για τα Νούμερα, για να τα βάλει πριν τα βάλει ο Ανταγωνισμός και είναι "Άχρηστα" ... Πως τον Ακούτε στο Βίντεο ??? Ε καμία Σχέση. Στις Επαγγελματικές και Διαπροσωπικές Σχέσεις είναι πάρα πολύ Ήσυχος ... Ευγενικός ... Μαλακός ... και ποτέ μα ποτέ δεν σε πιέζει και πάντα Ευγενικά σε ρωτάει "Ελα Αδερφέ ... ήρθαν τα Νούμερα ?"

Συμπαθιόμασταν πολύ ... μέχρι που πριν Μερικά χρόνια με ΜΠΛΟΚΑΡΕ στο φβ και Χαθήκαμε. Και δεν είναι ο Μόνος ... Είναι κανα 2 - 3 που στα 99 πετυχημένα αστεία που Ευχαρίστως Φιλοξενούσαν στον τοίχο τους .. το 1 καυστικό και Ακαταλαβήστικο δεν ήταν Ανεκτό ... και Μπαμ ... το Μπλοκ. 

Η Αλήθεια είναι ότι αν ειρωνευόσουν ή Έθιγες τις Γάτες του ... κατευθείαν έπεφτε ο Πέλεκις ... αλλά κι εγώ ως Γατόφιλος ( 7 γατιά έχω ) ... δεν ήταν αυτός λόγος που καρατομήθηκα ... Η Αλήθεια είναι πως ΔΕΝ θυμάμαι ποιος ήταν ο Λόγος ... γιατί ήταν πραγματικά Χιουμορ αυτό που έλεγα ... ! Το Πετυχημένο χιούμορ όμως ... φαίνεται πολύ κοντά στο Αληθινό. Αλλά ξέρουμε το Φβ ... Τα γραπτά μηνύματα είναι πολύ επίφοβα και παρεξηγήσιμα !

Τελευταία φορά που μιλήσαμε νομίζω ήταν όταν του είπα Μπράβο για την Εκπομπή που ήταν Αρχισυντάκτης ... παρόλο που ήταν στον ΣΚΑΙ ... με τον ... δεν θέλω να τον πω τον Κοντό γιατί με τα Εμβόλια έβγαλε Οχετό ... και εκείνος μου ανταπέδωσε με ένα Ευγενικό "Ευχαριστώ με Τιμά το μήνυμά σου" , όπως πάντα έκανε.

Η Αλήθεια είναι ότι δεν τον είχα για Τόσο Δυναμικό. Τον έχω δει πολλές φορές στο ΚΟΝΤΡΑ ... και είναι από Ήπιος έως και Συγκρατημένος με τα ΟΣΑ ΚΟΥΛΑ γίνονται τα τελευταία χρόνια. Αλλά πραγματικά τον Θαύμασα και στο παρακάτω βίντεο ... αλλά και στην ΡΤαδιοφωνική Εκπομπή που έχω ακριβώς μετά το Βίντεο !

Τι ??? Τα λέει Λάθος ???

Για δείτε και θα μου πείτε !!! 


---------------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια: